program pentru autoevaluare (grile rezi)
- stefantalpalaru
- junior
program pentru autoevaluare (grile rezi)
Voi incepe un proiect ce are ca scop autoevaluarea cunostiintelor de medicina in vederea examenului de rezidentiat. Licentiat sub GPL (gratis) si sub forma unei dischete boot-abile, va folosi grilele puse la dispozitie pe site-ul http://www.rezidentiat2004.ro si va avea mai multe variante (pt. diferitele seturi de grile), dar aceeasi baza.
Acum, in faza de design, este momentul sa spuneti ce ati vrea de la un asemenea program. In afara de alegerea numarului de intrebari, timpul de examinare, generarea aleatorie a secventei intrebarilor/variantelor de raspuns, posibilitatea de a revedea intrebarile cu raspuns gresit, salvarea rezultatelor, statistica - lucruri care sunt evident necesare.
Astept propunerile voastre inainte de a ma apuca de treaba.
Acum, in faza de design, este momentul sa spuneti ce ati vrea de la un asemenea program. In afara de alegerea numarului de intrebari, timpul de examinare, generarea aleatorie a secventei intrebarilor/variantelor de raspuns, posibilitatea de a revedea intrebarile cu raspuns gresit, salvarea rezultatelor, statistica - lucruri care sunt evident necesare.
Astept propunerile voastre inainte de a ma apuca de treaba.
Stefan Talpalaru
- lady galadriel
- senior
-
- senior
-
- junior
Daca ai face asta si e si gratis cred ca iti vei merita pe deplin coroana aia;propunerile sa le faca cei care au mai dat rezi-ul ca au mai multa experienta si stiu mai bine cam ce ar trebui;oricum iti multumim cu totii si spor la treaba!!
Sã creezi ca un Demiurg, sã poruncesti ca un Rege, sã muncesti ca un Sclav - Constantin Brâncusi.
- stefantalpalaru
- junior
- victor
- elder
- stefantalpalaru
- junior
-
- senior
Si sa nu uiti ca alaturi de rezultatul final sa apara si procentul cu grile facute perfect corect.Nota finala te poate imbata cu apa rece fiind de multe ori peste 90% din maxim dar in conditiile actuale procentul de grile corecte exprima mai fidel distanta ramasa pana la 950.
Si vreau sa mai lansez 2 idei fara legatura cu topicul tau ci legate de viitorul site al Imed-ului de rezolvare de grile on-line :
-1)40% din grile stim ca sunt din baza de date.Cele 60% la prima vedere ar putea fi simulate prin modificarea grilelor deja existente(inlocuirea unor raspunsuri cu altele ,,la prima vedere'').Un asemenea set de grile ar putea fi executat pe parcursul unei saptamani si sa fie dat spre rezovare on-line sa zicem in fiecare duminica la ora 10
.Trebuiesc modificate doar 120 de grile adica 20 de grile/zi.Acum cine sa faca munca aceasta?Cei care au luat anul trecut am vazut ca mai citesc forumul si poate ar fi incantati sa se ofere voluntari.Ei au citit si cartea si stiu si cum ar trebui sa arate grilele .
-2) a doua varianta este si mai SF.Cele 60% din grile ar putea fi facute de o echipa a domnului profesor Popa exact asa cum doreste dansul sa arate Rezidentiatul 2004.Cred ca este si in interesul domnului profesor Popa sa afle care este nivelul de cunostinte al candidatului inainte de examen ca sa stie cat sa ridice stacheta si aspectul numarul 2 ar fi ca ar evita isteria tocirii grilelor pana la examen si ar reorienta candidatii catre manuale.
Si vreau sa mai lansez 2 idei fara legatura cu topicul tau ci legate de viitorul site al Imed-ului de rezolvare de grile on-line :
-1)40% din grile stim ca sunt din baza de date.Cele 60% la prima vedere ar putea fi simulate prin modificarea grilelor deja existente(inlocuirea unor raspunsuri cu altele ,,la prima vedere'').Un asemenea set de grile ar putea fi executat pe parcursul unei saptamani si sa fie dat spre rezovare on-line sa zicem in fiecare duminica la ora 10

-2) a doua varianta este si mai SF.Cele 60% din grile ar putea fi facute de o echipa a domnului profesor Popa exact asa cum doreste dansul sa arate Rezidentiatul 2004.Cred ca este si in interesul domnului profesor Popa sa afle care este nivelul de cunostinte al candidatului inainte de examen ca sa stie cat sa ridice stacheta si aspectul numarul 2 ar fi ca ar evita isteria tocirii grilelor pana la examen si ar reorienta candidatii catre manuale.
- lady galadriel
- senior
- alcorsimona
- senior
- Dan
- Master of Disaster
Interesanta ideea cu grilele alea la prima vedere, pot modifica codul incat sa sa apara cele 60% din grile- dar nu stiu cine sta sa modifice cele 20 grile pe zi.
, pentru ca dupa cum ai vazut cu voluntariatul ...mai greu Site-ul va fi disponibil in cateva zile,( cel tarziu in weekend), functie de ce timp mai avem. Stay tunned... 

Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
http://www.imed.ro/forum
-
- junior
- Morcov
- newbie
- Madi
- elder
OldMan wrote:Nu stiu daca am inteles bine:disketa cu programul va rula sub Linux?Daca e asa, nu prea e de mare ajutor ca majoritatea folosim Windows;mai bine ai face-o sub Windows.
Pai de-aia o face bootabila...

Are loc pe disketa? Stam in consola?

Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!
- elfstone
- senior
-
- senior
- stefantalpalaru
- junior
Luni incerc sa scot versiunea cu grilele de chirurgie.
Mi-e greu sa fac download la atatea pdf-uri pana incepe scoala si am si eu acces mai ieftin la Internet, asa ca mi-ar fi de mare ajutor o versiune text a grilelor de medicala (si daca se poate si a celorlalte specialitati) inclusiv raspunsurile.
De pe windows se poate obtine asa: deschideti fisierul PDF in Acrobat Reader, apasati <CTRL>+A pt. a selecta tot textul, apoi <CTRL>+C pt. a-l copia in clipboard. Acum deschideti wordpad, dati clic dreapta in el si selectati "Past". Salvati fisierul cu optiunea "Save as" in format text simplu si cu un titlu adecvat. Arhivati acum fisierele text (zip, rar) si trimiteti-le pe adresa mea de mail sau postati-le aici pe forum. Multumesc.
Mi-e greu sa fac download la atatea pdf-uri pana incepe scoala si am si eu acces mai ieftin la Internet, asa ca mi-ar fi de mare ajutor o versiune text a grilelor de medicala (si daca se poate si a celorlalte specialitati) inclusiv raspunsurile.
De pe windows se poate obtine asa: deschideti fisierul PDF in Acrobat Reader, apasati <CTRL>+A pt. a selecta tot textul, apoi <CTRL>+C pt. a-l copia in clipboard. Acum deschideti wordpad, dati clic dreapta in el si selectati "Past". Salvati fisierul cu optiunea "Save as" in format text simplu si cu un titlu adecvat. Arhivati acum fisierele text (zip, rar) si trimiteti-le pe adresa mea de mail sau postati-le aici pe forum. Multumesc.
Stefan Talpalaru
- stefantalpalaru
- junior
Sunt nevoit sa ama^n data primului release din cauza ca am marire de nota joi la endocrinologie.
Chiar nu ma ajuta nimeni cu niste versiuni text ale testelor (includeti va rog si chirurgia)? Am descris mai sus metodologia si trebuie sa fie cineva cu nevoie de program si teava suficienta pt. a o pune in aplicare... Altfel voi intarzia pana se deschide "sectorul de informatica al bibliotecii" :-(
Chiar nu ma ajuta nimeni cu niste versiuni text ale testelor (includeti va rog si chirurgia)? Am descris mai sus metodologia si trebuie sa fie cineva cu nevoie de program si teava suficienta pt. a o pune in aplicare... Altfel voi intarzia pana se deschide "sectorul de informatica al bibliotecii" :-(
Stefan Talpalaru
- lady galadriel
- senior
- Chingachgook
- addicted
salut!
Tocmai am gasit o firma care vinde programul ala cu grile super bine realizat grafic. Problema e ca ei cer 250.000 pe el. Pe mine ma intereseaza pe medicale. Ce ziceti ne asociem cativa (din cei care mai dati pe medicale)?
Ideea ar fi cat mai repede (si cati mai multi)
kooksee
Tocmai am gasit o firma care vinde programul ala cu grile super bine realizat grafic. Problema e ca ei cer 250.000 pe el. Pe mine ma intereseaza pe medicale. Ce ziceti ne asociem cativa (din cei care mai dati pe medicale)?
Ideea ar fi cat mai repede (si cati mai multi)
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
functioneaza dar e destul de prost facut. (ma refer la grafica si statisticile alea cu care se lauda).
in nici un caz nu merita 250k.
kooksee
in nici un caz nu merita 250k.
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- stefantalpalaru
- junior
lady galadriel wrote:pt medicale le pot trimite dar nu stiu unde?
pe adresa mea de mail (stefantalpalaru@yahoo.com)
merc,i!
Stefan Talpalaru
- stefantalpalaru
- junior
Prima versiune, doar varianta cu testele de chirurgie deocamdata...
http://prdownloads.sourceforge.net/rezi ... p?download
http://prdownloads.sourceforge.net/rezi ... p?download
Stefan Talpalaru
- Carpantier
- senior
- delu
- junior
- stefantalpalaru
- junior
Scuze! Problema s-a rezolvat. Incercati va rog acelasi link.
Discutia despre rezitest se muta la adresa:
http://nic-nac-project.de/~stefan/forum ... ic.php?t=8
Astept sugestiile voastre.
Discutia despre rezitest se muta la adresa:
http://nic-nac-project.de/~stefan/forum ... ic.php?t=8
Astept sugestiile voastre.
Stefan Talpalaru
- Chingachgook
- addicted
Cine crezi tu ca tine minte adresa aia complicata de forum.
Discutia o sa raman aici, indiferent cat te dai tu peste cap.
kooksee
Discutia o sa raman aici, indiferent cat te dai tu peste cap.
kooksee
- stefantalpalaru
- junior
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- Wizzy
- senior
Incearca la adresa http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=119015 , (am ajuns la ea prin link-ul de la versiunile vechi'). Am reusit sa le dl-ez dar inca nu le-am incercat.
A man is only as big as the dreams he dares to live!
- stefantalpalaru
- junior
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
-
- newbie
Problema
Salut,
imi pare rau...eu nu reusesc sa downloadez de la nici un link o arhiva care sa mearga. Daca unul dintre voi a reusit acest lucru...va rog sa mi-o trimiteti si mie pe cea de chirurgie la taralunga@yahoo.com. Multumesc anticipat.
imi pare rau...eu nu reusesc sa downloadez de la nici un link o arhiva care sa mearga. Daca unul dintre voi a reusit acest lucru...va rog sa mi-o trimiteti si mie pe cea de chirurgie la taralunga@yahoo.com. Multumesc anticipat.
- stefantalpalaru
- junior
- anathema
- newbie
apropos de linux
daca tot ai facut programul in linux, nu ai si o versiune care sa mearga sub linux? eu sunt un linux user si ma cam plictisesc sa tot rebootez pentru a rula un alt linux de pe discheta...
te-am cautat si pe yahoo, mancasm@yahoo.com, poate dai un mesaj cand citesti mesajul asta, promit ca dupa ce termin cu rezidentiatul(daca-l si iau bineinteles) te ajut si eu cum pot la programelul asta, poate facem si un GUI ceva mai simpatic...
from a linux forum:
"q: can U run windows from linux?
a: can U shut down your computer and never open it again?"
te-am cautat si pe yahoo, mancasm@yahoo.com, poate dai un mesaj cand citesti mesajul asta, promit ca dupa ce termin cu rezidentiatul(daca-l si iau bineinteles) te ajut si eu cum pot la programelul asta, poate facem si un GUI ceva mai simpatic...
from a linux forum:
"q: can U run windows from linux?
a: can U shut down your computer and never open it again?"
- stefantalpalaru
- junior