de ce sa fii moderator?

pareri, reclamatii
User avatar
marmotul
elite
elite
Posts: 8640
Joined: Wed Apr 23, 2008 12:22 pm

de ce sa fii moderator?

Postby marmotul » Mon Jan 17, 2011 5:21 pm

b3 wrote:
drcraciun wrote:
marmotul wrote:si atunci de ce o faci pe moderatorul? pe bune, fara misto. chiar sunt curios. de ce o faci pe moderatorul unui forum? ce obtii din asta?


Eu as indrazni sa presupun (pentru toti moderatorii, nu numai b3): senzatia satisfacatoare de makt (= putere, pe norvegiana); asta si in plus poate si ca sunt personalitati obsesivo-compulsive carora le place sa faca curatenie si ordine.


Gresit cu ambele presupuneri :) Nici Melania n-a nimerit-o (ba chiar rotfl :) ).

Cred ca am mai zis de ce m-am oferit sa fiu moderator: ma enerva ca pe Facultatea nu reuseam sa gasesc informatiile care ma interesau, pentru ca era foarte mult offtopic, care umplea si topicurile pe care le creasem eu ca sa-i ajut pe altii cu informatii. Dup-aia mi s-a dat in grija si Rezidentiat si Viata in spital, pe masura ce m-au interesat si discutiile de acolo.

Daca m-ar incalzi "puterea" si faima pe un forum pe net mi-as pune niste intrebari despre viata mea reala. Plus ca nu vad ce mare putere are moderatorul. Considerati warn si ban ceva gen karma. Te porti naspa cu altii (i.e. nu respecti regulamentul forumului, care de fapt impune bunul simt, daca iti lipseste), ti se intampla chestii naspa. Ban-ul e ca un fel de maini in ghips, in urma unei coliziuni cu un autobuz :D


ok, deci in facultate nu gaseai info pe forum si te-ai hotarit sa faci curatenie. dar acum ce te mai motiveaza? ai terminat facultatea, ai luat rezi, vechimea merge, leafa merge. de ce iti mai bati capul cu toti?
qpepsi.gif

User avatar
marmotul
elite
elite
Posts: 8640
Joined: Wed Apr 23, 2008 12:22 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby marmotul » Mon Jan 17, 2011 5:25 pm

ma intreb de ce oare toti userii mai vechi aici refuza sa fie moderatori, si m-am gindit la citeva motive:
1. prea multa bataie de cap
2. nu au chef de sughit de la prea multe injuraturi
3. nu au libertate: ca simpu user poti sa injuri, sa faci scandal, sa stai in cap daca vrei. ca moderatori tre sa fi un exemplu.

mai bagati si voi
qpepsi.gif

User avatar
b3
elite
elite
Posts: 4122
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm
Location: Bucuresti

Re: de ce sa fi moderator?

Postby b3 » Mon Jan 17, 2011 5:50 pm

la 3 - moderatorul ramane si el user. Drept dovada, l-am facut prost pe trident si mi-am luat warn :D Cand mi s-a parut ca vlad e offtopic, i-am dat warn :D [mi-am amintit apoi ca regula era alta si l-am scos :p ]. Asa ca nu e vorba de autocenzurare, ci sa alegi un moderator care nu face d-astea in the first place. Ar fi cam naspa ca moderatorul sa fie banat o luna :D

Pai caut in continuare info si discutii (le-am omis pe astea cand am zis de Facultatea) si pe Viata in spital. Rezidentiat e doar amuzant/interesant sa vezi cum (nu) evolueaza generatiile. Facultatea e organizata acum, pe acolo rar mai am de facut cate ceva, nici nu citesc cu foarte multa atentie mesajele. Desi si acolo e interesant sa vad daca mai traiesc profii, daca s-au mai schimbat. Cel mai tare m-a distrat cand am citit ca strangeau bani pt psihomed :D Gandeste-te ca ai o gradina pe care-ti place s-o privesti din cand in cand, sa vezi ce plante noi au mai aparut, si te enerveaza ca daca nu o vizitezi prea des se umple de buruieni. Daca nu e nimeni altcineva s-o curete, nu te apuci tu ? Cand o sa ma plictisesc eu sau n-o sa mai am timp, o sa apara altcineva. Asa am devenit si eu moderator, plecasera eugen si restul.

titlul are o greseala
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby 187.92a » Mon Jan 17, 2011 6:01 pm

sa fii moderator daca esti frustrat ca nu te lasau copiii sa te joci de-a d-na educatoare, si sa ai unii sa le zici :"raule, taiem un deget", "nu dovedesti bun simt? -pac un deget ", "esti rau cu alti utilziatori?- pac un deget".

dpmeu de vedeer exista prin def o mare pb la astia care e moderatori asa, pro bono.

astea cu sa faci ceva per mocam si sa zici "frate ca eu vreau ordine" etc nu le crede nici var-miu de-a treia.

probabil e ok sa fii mderator ca sa nu fii NIMIC.

tre sa rec ca nu am prea vazut-o pe b3 dandu-se pe forum in alt mod decat asta de va moderez manca-v-as.

User avatar
b3
elite
elite
Posts: 4122
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm
Location: Bucuresti

Re: de ce sa fi moderator?

Postby b3 » Mon Jan 17, 2011 6:08 pm

trident wrote:astea cu sa faci ceva per mocam si sa zici "frate ca eu vreau ordine" etc nu le crede nici var-miu de-a treia.


de aia e var-tu a treia, ca mai are inca multe de invatat despre lume

trident wrote:probabil e ok sa fii mderator ca sa nu fii NIMIC.


rotfl. atata poti ?

trident wrote:tre sa rec ca nu am prea vazut-o pe b3 dandu-se pe forum in alt mod decat asta de va moderez manca-v-as.


ziceai pe celalat topic ceva de daltonism.. Iti trebuie ochelari saaaaaaaaaau explicatia e ca iti stergi din memorie toate discutiile in care nu reusesti sa "castigi", ca interlocutorul iti demonstreaza ca nu ai nici un argument valid.

In afara de discutiile de care zic, si eu imi amintesc de tine doar in contextul "ueeeeeaaaaa, ma modereaza astiaaaa, da' de ce ma vad doar pe mineeeeeeeee, ueeaaaaaaaaaaaaaa"
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

User avatar
Blegoo
elite
elite
Posts: 5463
Joined: Thu Jan 13, 2011 2:59 am
Location: Havana, Cuba
Contact:

Re: de ce sa fi moderator?

Postby Blegoo » Mon Jan 17, 2011 6:14 pm

marmotul wrote:ma intreb de ce oare toti userii mai vechi aici refuza sa fie moderatori, si m-am gindit la citeva motive:
1. prea multa bataie de cap
2. nu au chef de sughit de la prea multe injuraturi
3. nu au libertate: ca simpu user poti sa injuri, sa faci scandal, sa stai in cap daca vrei. ca moderatori tre sa fi un exemplu.

mai bagati si voi


Cred că ai acoperit tot sectorul de motive.

Punctul meu de vedere a ușor diferit:

E clar că vorbim de oameni cu vechime aici... bătrâni ai partidului, stâlpi de cafenea, alea. Adică, persoane cu ceva experiență în mersul forumului.
E de înțeles că n-au chef să se bage - și nu numai din cauza călușului care ți se pune automat în gură ca moderator. Pentru toți "derbedeii" și "golanii" forumului, indiferent de sex, ( a se remarca ghilimelele - adică, e o figură de stil, nu-i atac la persoană) indiferent de cât de maturi și organizați ar fi în viața reală, pierderea libertății de relaxare, de copilăreală, de râzgâială, dacă vreți... ar echivala cu o condamnare la pușcărie dă drept comun.

Simplul fapt că tridentul, kooksee și chiar și tu, marmotule - refuzați mantaua de melețian dovedește că sunteți de un egoism feroce - ceva tipic la copiii între 4-7 ani.

Hai să zicem că e acceptabil și de înțeles.

Dar hai să ne uităm și din partea aialaltă: B3 și vlad s. sunt la limitele puterii. Dacă ar fi vorba doar de "grupeta veselă" (cum zice b3) tot ar mai fi cum ar mai fi... pui un filtru, să știi unde postează ăia 7-9 golani... și ții o geană pe ei.
I-ai prins că și-au suflat mucii-n mânecă, în loc să folosească batista? Jart! două la funduleț...
Fix ca la grădiniță.
Simplu.

(plus că-i știi pe fiecare ca pe o pereche de adibași vechi)

Dar... moderatorii trebuie să pieptene permanent în căutare de pomanagii, spamagii, zăpăciți și aiuriți care apar zilnic... (exagerez, ca să fac un punct)

Așeeaaa... unde eram?
Aaa, da! La problemele moderatorului...

Eu cred că pot să vorbesc în numele tuturor când spun că moderatorii n-au nimic contra miștocărelii "golanilor"... e parte din tradiție, e amuzant și dacă n-ar fi... vorba aia, nu s-ar povesti. Adică... ar fi trist.

Dar cred că dacă unii și alții își reclamă dreptul la relaxare când intră pe forum... tot așa ar trebui să-și asume și ceva îndatoriri.
Nimica în scris, angajamente pionierești și astea. Dar... ei ("derbedeii") petrec cel puțin la fel de mult timp pe forum ca și moderatorii oficiali. Dacă tot frecați menta pe forum, de ce să nu dați o mână de ajutor la treabă?
Semnalați spamurile, offtopicele grosiere, mitocăniile crase.
Nu vă interesează mai departe... aia e treaba moderatorului să judece, taie și spânzure.

Voi semnalați chestiile chiar nașpa... nimic altceva.

Desigur, asta implică ceva neplăcut: anume... ca moderatorul să poată avea încredere în ce semnalați voi - ca fiind 99,99% corect (facem greșeli cu toții).

Încrederea... poate să vi se acorde cvasi-automat... în calitatea voastră colectivă de "the usual suspects".

Dar... asta cere și o oarece doză de maturitate: nu mai stați să despicați firu-n paișpe... ori să aveți orgasme certându-vă cu moderatorii.

Certați-vă între voi, faceți caterincă și garagață cât vreți... ÎN SECTOARELE DESEMNATE CA ATARE.

Știu... e constrângere, pierdere dă libertate dă scandal mioritic... alea-alea.
Da' zic că n-o să muriți din asta.

Hai... înțeleg că nu vreți să fiți moderatori... da' măcar puteți să nu puneți bețe-n roate?
"On the internet, nobody knows you're a dog"

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby 187.92a » Mon Jan 17, 2011 6:21 pm

cum se gaseste intotdeauna ALA care cand doi se bate vine el si profita de prilej pt a arata el cum trebuie sa se poarte lumea etc.
Blegoo wrote:E de înțeles că n-au chef să se bage - și nu numai din cauza călușului care ți se pune automat în gură ca moderator.


sunt avantaje sa fii la putere, sunt avantaje sa fii in opozitie. ideea era de ce SA FII, ca toata lumea stie de ce sa nu fii (ma rog, aproape toata lumea..)

User avatar
vmc
elite
elite
Posts: 3589
Joined: Sat Apr 16, 2005 1:26 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby vmc » Mon Jan 17, 2011 6:29 pm

chestia cu moderarea e una subiectiva. nu toti pot fi moderatori. in functie de ceea ce urmareste adminul forumului se aleg si moderatorii. nu e concurs pe post care se ia in ordinea mediilor.
nicht wahr?

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby 187.92a » Mon Jan 17, 2011 6:35 pm

e evident, in sens de "se vede de la o posta ca asa e cum zici tu!"
poate si d-asta e asa.

User avatar
vmc
elite
elite
Posts: 3589
Joined: Sat Apr 16, 2005 1:26 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby vmc » Mon Jan 17, 2011 6:44 pm

pai zi tu: de ce nu vrei sa fi moderator? te plangi ca asa si pe dincolo, ca-s toti niste frustrati care isi manifesta autoritatea dictatoriala doar aici ca in alte locuri nu au ocazia, dar tie cand ti se propune sa moderezi te dai dupa colt (am nevoie de liberatatea mea). tu si cand ai reusit la concursul pe post nu l-ai luat, nu te mai plange ca adminii nu-l pot lasa vacant.
nicht wahr?

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby 187.92a » Mon Jan 17, 2011 6:50 pm

vmc wrote: ca-s toti niste frustrati care isi manifesta autoritatea dictatoriala doar aici ca in alte locuri nu au ocazia
nu eu am spus asta, ci Melania.

eu nu fac pro bono pt d-alde astia de p-acelea, nu ca fug de responsabilitate sau din astea.
recunosc ca initial am dorit, mi se parea ca moderator e o treapta superioara fata de user si eu sunt genul ambitios. :)


dar again, exista moderatori, sa fie , numa sa fie si ei okay si sa se tina de cuvant cand fac niste reguli etc etc. nu mai repet aia cu echidist, constanta, etc.

oricum eu m-am cam plict de imed. revin cand devine mai interesant

User avatar
marmotul
elite
elite
Posts: 8640
Joined: Wed Apr 23, 2008 12:22 pm

Re: de ce sa fi moderator?

Postby marmotul » Mon Jan 17, 2011 9:44 pm

mda, am gresit titlul, scuze
viteza e de vina, trebuie sa scriu rapid intre 2 caderi de net

b3, interesant punctul tau de vedere. la faza cu 'gradina' nu m-am gindit. este si asta un hobby.
nu stiam ca si moderatorii mai fac timpenii si isi iau ban. chiar ma enerva ca nu ii raspundeai lui 3d mai acid, ma gindeam ca esti obligata sa tii 'ciocul mic'
qpepsi.gif

User avatar
Blegoo
elite
elite
Posts: 5463
Joined: Thu Jan 13, 2011 2:59 am
Location: Havana, Cuba
Contact:

Re: de ce sa fi moderator?

Postby Blegoo » Mon Jan 17, 2011 10:08 pm

marmotul wrote:"...b3, interesant punctul tau de vedere..."

Propun SERIOS ca moderatorii să facă un topic al lor... colectiv, intitulat:
"Suferințele Tânărului Moderator"... ori ceva gen.
Ori dăm totu' pă față... ori ne prefacem!
:)
"On the internet, nobody knows you're a dog"

User avatar
b3
elite
elite
Posts: 4122
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm
Location: Bucuresti

Re: de ce sa fi moderator?

Postby b3 » Mon Jan 17, 2011 10:31 pm

trident wrote:dar again, exista moderatori, sa fie , numa sa fie si ei okay si sa se tina de cuvant cand fac niste reguli etc etc. nu mai repet aia cu echidist, constanta, etc.


Sunt okay si se tin de cuvant. Nu mai repeta ca oricum nu se transforma in adevar si eu sunt aici sa te contrazic de fiecare data. Pro bono nu-ti place, dar sa scrii degeaba da ?

trident wrote:oricum eu m-am cam plict de imed. revin cand devine mai interesant


:lol:

marmotul: nu-s obligata sa fac nimic. Pe trident il consider troll. Cand ii raspunzi acid face clabuci si nu mai scapi.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

User avatar
holliday
elite
elite
Posts: 5024
Joined: Wed Jul 14, 2010 7:10 pm
Location: procrastination - retras in vizuina tapirului
Contact:

Re: de ce sa fi moderator?

Postby holliday » Mon Jan 17, 2011 10:44 pm

pls, sa editeze careva titlul topicului, ca acum am observat.

User avatar
Chingachgook
addicted
addicted
Posts: 23561
Joined: Wed Nov 26, 2003 6:34 pm
Location: in hamac

Re: de ce sa fii moderator?

Postby Chingachgook » Mon Jan 17, 2011 11:21 pm

3d zice ca e verde
betrei zice ca e albastra . eventual ii da warn lui 3d

betrei ii transmite lui 3d ca chiar chiar daca insista nu o sa fie verde. nu are nici cea mai mica strabatere ca e posibil sa nu fie ca ea.
si sa fie verde
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

User avatar
holliday
elite
elite
Posts: 5024
Joined: Wed Jul 14, 2010 7:10 pm
Location: procrastination - retras in vizuina tapirului
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby holliday » Mon Jan 17, 2011 11:45 pm

sa fii sau nu mai fy... verde :)

culmea isteriei pe imed?

sa fie holliday admin. :lol:

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby 187.92a » Tue Jan 18, 2011 1:41 am

sa moderezi pro bono e una, faci pt altii (sa fiu obligat sa fac ceva pt cei de aici...nene, nevar!!!!!!), sa scrii e (in rpimul rand un act de creatie!) altceva, scriu pt mine nu pt H sau pt soricel sau pt catel si purcel.
dar ziceam ca nu mai simt nevoia, plus ca simt ca ma cobor intr-o chestie d-asta, ceva. in fine.
b3, zielel fericirii tale supreme nu asa departe pe cat crezi

credc a daca l-a promova pe H moderator pana ma car ar fi chiar dragut, sa va las cu el:)

eu zic ca merita, este omniprezent in teatrul de operatiuni, are simtul umorului, crede in principii d-astea de copii "daca mi s-a oferit o responsabilitate, o duc pana la capt" etc.

ce zici, H?

User avatar
holliday
elite
elite
Posts: 5024
Joined: Wed Jul 14, 2010 7:10 pm
Location: procrastination - retras in vizuina tapirului
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby holliday » Tue Jan 18, 2011 1:58 am

nu stiu d'astea! :)

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby 187.92a » Tue Jan 18, 2011 2:06 am

hai zi ca ti-ar cam placea.

eu cred ca H este un tip mega-resposabil, a dovedit-o de atatea ori si ca ar trebui sa fie moderatorul nostru.


(frate in cel mut 3 luni vei fi mod; intreg viitorul tau se vaa schimba, o sa vezi. )

User avatar
holliday
elite
elite
Posts: 5024
Joined: Wed Jul 14, 2010 7:10 pm
Location: procrastination - retras in vizuina tapirului
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby holliday » Tue Jan 18, 2011 2:17 am

da search pe youtube la 'nu stiu d'astea' ca sa intelegeti ce voiam sa zic de fapt. dar merci pt. prpunere, dar de vreo 2 ani incoace, m-am lasat de facut ordine. mai ales gratis.
daca mi se ofera pstul de admin, o sa ma mai gandesc :)

ps: daca crezi ca asta te va sevra de imed, pe tine si pe altii, cred ca te inseli!

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby 187.92a » Tue Jan 18, 2011 2:27 am

daca tu crdeai ca eu vreau sa te faci tu moderator ca eu sa ma sevrez de imed prin efectul disulfiram.. ai imaginatie :D :D LOL
nu, ma gandeam asa de fun. dar in fine, nu vrei - nu vrei.

User avatar
Calico
addicted
addicted
Posts: 42413
Joined: Tue Mar 16, 2004 12:27 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby Calico » Tue Jan 18, 2011 3:35 am

b3 wrote:Gandeste-te ca ai o gradina pe care-ti place s-o privesti din cand in cand, sa vezi ce plante noi au mai aparut, si te enerveaza ca daca nu o vizitezi prea des se umple de buruieni. Daca nu e nimeni altcineva s-o curete, nu te apuci tu ?
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

User avatar
Chingachgook
addicted
addicted
Posts: 23561
Joined: Wed Nov 26, 2003 6:34 pm
Location: in hamac

Re: de ce sa fii moderator?

Postby Chingachgook » Tue Jan 18, 2011 9:08 pm

holliday wrote:da search pe youtube la 'nu stiu d'astea' ca sa intelegeti ce voiam sa zic de fapt.



ca si aia cu tg ocna tu le descoperi putin mai tarziu.

dar e bine si asa.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

User avatar
b3
elite
elite
Posts: 4122
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm
Location: Bucuresti

Re: de ce sa fii moderator?

Postby b3 » Tue Jan 18, 2011 10:09 pm

MumaPadurii wrote:
b3 wrote:Gandeste-te ca ai o gradina pe care-ti place s-o privesti din cand in cand, sa vezi ce plante noi au mai aparut, si te enerveaza ca daca nu o vizitezi prea des se umple de buruieni. Daca nu e nimeni altcineva s-o curete, nu te apuci tu ?
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

Te repeti si nici prima data n-ai argumentat. Da' suna misto, tre' sa recunosc.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

User avatar
Calico
addicted
addicted
Posts: 42413
Joined: Tue Mar 16, 2004 12:27 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby Calico » Wed Jan 19, 2011 10:59 am

Pai ma repet, ce sa fac, daca tu tot insisti ca faci cuiva vreun bine.

User avatar
holliday
elite
elite
Posts: 5024
Joined: Wed Jul 14, 2010 7:10 pm
Location: procrastination - retras in vizuina tapirului
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby holliday » Wed Jan 19, 2011 12:17 pm

dar de ce aveti nevoie de moderatori cand aveti o gramada pe lista?

sau de ce nu scoateti la pensie pe aia care nu mai activeaza, sa lase locul altora ce vor sa se implice?

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby 187.92a » Wed Jan 19, 2011 3:36 pm

:shock:

User avatar
holliday
elite
elite
Posts: 5024
Joined: Wed Jul 14, 2010 7:10 pm
Location: procrastination - retras in vizuina tapirului
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby holliday » Wed Jan 19, 2011 4:32 pm

trident wrote::shock:


memberlist.php?mode=leaders

pai, de exemplu, tyby, tapirul, neo, keinangel, bechi, adi si victor.
hai ca tapirul mai intra din cand in cand, dar numai sa scrie.

dar 6 din moderatori, nu au mai intrat cu anii pe imed. la ce sa'i mai tii???
eu l'as pune pe vlad si Im sefi, pe b3, vmc si soricel subsefi (sefi mai mici, cum se zice in fr chefutzi) si as pune rolul de admin la vanzare. :)

drcraciun
elite
elite
Posts: 2969
Joined: Mon Feb 22, 2010 8:24 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby drcraciun » Wed Jan 19, 2011 5:24 pm

Dar dintre moderatorii de pe lista, doar b3 si vlad au drept de warning/ban, sau au si ceilalti de pe subsectii ?

User avatar
holliday
elite
elite
Posts: 5024
Joined: Wed Jul 14, 2010 7:10 pm
Location: procrastination - retras in vizuina tapirului
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby holliday » Wed Jan 19, 2011 5:30 pm

drcraciun wrote:Dar dintre moderatorii de pe lista, doar b3 si vlad au drept de warning/ban, sau au si ceilalti de pe subsectii ?

nu stiu d'astea!

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby 187.92a » Wed Jan 19, 2011 6:55 pm

nyu, ideea era ca nu am inteles de ce conditionezi intrarea de moderatori noi de iesirea celor vechi, ce, sunt locuri limitate sau ce, asta era ideea

User avatar
Blegoo
elite
elite
Posts: 5463
Joined: Thu Jan 13, 2011 2:59 am
Location: Havana, Cuba
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby Blegoo » Wed Jan 19, 2011 8:05 pm

trident wrote:nyu, ideea era ca nu am inteles de ce conditionezi intrarea de moderatori noi de iesirea celor vechi, ce, sunt locuri limitate sau ce, asta era ideea

Aparent, e ceva logic.
Dacă nu condiționezi, în scurt timp vom fi toți moderatori.
Mai puțin tu, care nu vrei.
Dezavantajele sunt evidente.

E absurd să menții o tiranie cu mulți tirani și o singură victimă.
...deși... dacă stau să mă gândesc bine... (da, tapirule, cu capu'!) ...
:D
"On the internet, nobody knows you're a dog"

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47429
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: de ce sa fii moderator?

Postby 187.92a » Wed Jan 19, 2011 8:30 pm

ai...ur...ea
..pai nu e deloc logic, lol, ba dimpotriva- dar pot inteelge de ce vi se pare voua logic..., ca doar nu exista nu.... merus clausus

poti considera aia ca fiind o ...gal..er...ie... de... fost..i.. mo...eratori :)
stii cum..e...virgula... practic prese...dinte....esti..pana ca..nd
mo..ri... ci..ca

User avatar
Blegoo
elite
elite
Posts: 5463
Joined: Thu Jan 13, 2011 2:59 am
Location: Havana, Cuba
Contact:

Re: de ce sa fii moderator?

Postby Blegoo » Wed Jan 19, 2011 8:51 pm

trident wrote:ai...ur...ea
..pai nu e deloc logic, lol, ba dimpotriva- dar pot inteelge de ce vi se pare voua logic..., ca doar nu exista nu.... merus clausus

poti considera aia ca fiind o ...gal..er...ie... de... fost..i.. mo...eratori :)
stii cum..e...virgula... practic prese...dinte....esti..pana ca..nd
mo..ri... ci..ca


Is est non rectus utor alius lingua ut vos es in a site vulgo in quendam lingua. Vestri arguments es pallens quod vos teneo ut. Having said ut , ego invite vos adipiscor per quispiam melior.
Zic, afirm și susțin.
:)
"On the internet, nobody knows you're a dog"

User avatar
Chingachgook
addicted
addicted
Posts: 23561
Joined: Wed Nov 26, 2003 6:34 pm
Location: in hamac

Re: de ce sa fii moderator?

Postby Chingachgook » Wed Jan 19, 2011 8:56 pm

saracu victor
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...


Return to “Forum feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests