Cardio, bleah.
Yeah baby.

yrys wrote:Recuperare Bucuresti
(ceva indici de spital si indrumator care sa fie oki dn toate punctele de vedere???...va rog mult)
Bogdan_DD wrote:asta imi aduce aminte de o faza de azi de la repartitie, "s-a razgandit pozitita xxx aka dna dr yyy med interna brasov vrea sa schimbe cu chirurgie generala bucuresti"
Riley wrote:dupa cum spuneam, laborator in Bucuresti-de fooarte multa vreme doream asta!!!!!
Felicitari tuturor si bafta multa la repartitie maine!!!!!!
Riley wrote:multumesc!nu, nu am dat rezi de mai multe ori ca sa iau asta daca la asta te-ai gandit
. M-am referit la faptul ca din timpul facultatii imi doream asta
. Felicitari si multa bafta si tie!
Tasha wrote:razek wrote:Am ales cardiologie in Timisoara. Imi puteti da cateva informatii despre specialitatea si centrul ales? Pros & cons...
Conf Lighezan e un superom. Nu stiu daca poti alege, dar daca ai de ales intre el si profa Avram, mergi pe mana Conf Lighezan.
Astia doi sunt cam la cutite, deci ai grija.
Conf Lighezan e in "cercul de elite" (Vintila, DD Ionescu, Vinereanu, etc) si e "doar" conf, profa nu prea si de aici raca.
Centrul de cardio de la TM oricum e fain, e o alegere buna.
Ioio wrote:Gineco in Timisoara desi oscilam intre gineco, orto, psihiatrie rational e mai bine prima dar tot tanjesc dupa orto si psihiatrie.
Felicitari, Riley, ca ti-ai ales ce doreai si nu ce "cerea" punctajul.
Chirurgia nu prea a avut cautare anul asta...
razek wrote:Riley wrote:multumesc!nu, nu am dat rezi de mai multe ori ca sa iau asta daca la asta te-ai gandit
. M-am referit la faptul ca din timpul facultatii imi doream asta
. Felicitari si multa bafta si tie!
E foarte bine ca ai ales asta dorindu-ti inca din facultate...si nu de nevoie. Am cativa colegi care dupa ce au luat laborator au mai dat inca o data rezi...
md_gr wrote:Habar n-am in ce m-am bagat. Nu e ce am vrut prima oara, mi s-au schimbat optiunile usor.
ares/tm wrote:ioio, welcome to the jungle
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
Riley wrote:din cate am auzit se face bine la Cluj. Nu stiu cum e cu transferul. Daca vrei sa faci asta si nu esti legat de alt oras Clujul e o optiune f buna![]()
Bafta!
Riley wrote:dupa cum spuneam, laborator in Bucuresti-de fooarte multa vreme doream asta!!!!!
Felicitari tuturor si bafta multa la repartitie maine!!!!!!
clara_luna wrote:Bogdan_DD wrote:asta imi aduce aminte de o faza de azi de la repartitie, "s-a razgandit pozitita xxx aka dna dr yyy med interna brasov vrea sa schimbe cu chirurgie generala bucuresti"
Da,asta a fost cea mai tare faza![]()
Riley wrote:singurul spital este Fundeni-nu am prea multe optiuni. Mai e stagiul de hemato pe care il poti alege la Fundeni sau Coltea dar ceva imi zice ca tot Fundeni.
Imuno, bio mol, bio cel, gentica, microbii, parazitii si fungii la Cantacuzino (institut) iar virusologia fie la Fundeni die la Institutul de Virusologie
Dar se incepe cu biochimia deci Fundeni
md_gr wrote:Inainte sa iau ORL parca imi venise sa iau altceva, dar am zis ca e mai bine sa raman cu ORL. Desi eu cand am facut stagiul de ORL, am fost doar la examen.
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
hmm wrote:cum e sa stii exact ce vrei si sa nu ai plan B, C eventual D la repartitie?
cum ati ales ceea ce vreti? Ati stiut inca din facultate? Ati visat ceva?
hmm wrote:cum e sa stii exact ce vrei si sa nu ai plan B, C eventual D la repartitie?
cum ati ales ceea ce vreti? Ati stiut inca din facultate? Ati visat ceva?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests