Tematica de licenta pentru medicina - 2004!

care ne mananca zilele
Madi
elder
elder

Postby Madi » Sun Aug 29, 2004 11:35 pm

Asa... :? Componenta nationala a licentei 2003, domeniul medico-farmaceutic. Asta e acolo de anul trecut. La ce ne-ar putea ajuta? Crede cineva ca vor ramane aceleasi grile? :?

Oana Paun
newbie
newbie

Postby Oana Paun » Mon Aug 30, 2004 8:40 am

Madi wrote:Componenta nationala a licentei 2003, domeniul medico-farmaceutic. Asta e acolo de anul trecut. La ce ne-ar putea ajuta?

Mi s-a părut că s-ar fi cerut informaţii despre licenţa de anul trecut...

lady galadriel wrote:Rog pe cei din anii trecuti sa povesteasca despre grilele lor....

Scuze dacă am fost off-topic.

sixtyne
senior
senior

Postby sixtyne » Tue Aug 31, 2004 8:48 pm

Pana la urma cand aflam si noi ce-i cu licenta asta in Bucuresti?Nu mai suport sa stau in bezna si nesiguranta. :( . Sa ne spuna mai repede cineva ca sa stim. Nu ii e nimanui mila de bietii absolventi care deja au capul patrat de procente?

alexandra
junior
junior

Postby alexandra » Thu Sep 02, 2004 9:00 am

stie cineva unde putem gasi grilele care s-au dat la rez anul trecut?
poate vor fi din acelea la licenta! :D

Kamikazee
senior
senior

Subiectele de anul trecut...

Postby Kamikazee » Thu Sep 02, 2004 3:02 pm

...le gasesti aici
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wake up and smell the roses

alexandra
junior
junior

Postby alexandra » Thu Sep 02, 2004 9:30 pm

multumesc, dar..............................eu sunt la stoma :lol:
si ma refeream la cele care s-au dat, nu la cele propuse.

mihaiion2
junior
junior

??

Postby mihaiion2 » Fri Sep 03, 2004 12:21 am

Vin si eu eu cu o intrebare la care stiu precis ca s-a mai raspuns (dar nu am mai gasit unde) si poate pare la prima vedere off topic - mai stie cineva ce semnificau cifrele din codurile intrebarilor de la rez 2003 ? Care cifra reprezinta centrul unde a fost facuta intrebarea ? Si cum au fost numerotate centrele ?

eeyore
junior
junior

Postby eeyore » Fri Sep 03, 2004 11:38 am

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Sep 03, 2004 11:40 am

Pentru rez2003, prima cifra semnifica centrul, si 1=Bucuresti. Nu stiu ce centre sunt reprezentate de 2,3,4,.... Pentru Rez 2004, a doua cifra reprezinta centrul (1-Bucuresti), prima fiind anul in care a fost realizata intrebarea (1=2003, 2=2004).
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

asana
junior
junior

licenta bucuresti

Postby asana » Fri Sep 03, 2004 4:06 pm

Sa intelegem ca in privinta examenului de licenta conducerea facultatii noastre nu si-a exprimat nici un punct de vedere ? Chiar nimic? :?: Si-a mai trecut o saptamana...

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Fri Sep 03, 2004 5:24 pm

OK... avand in vedere rezultatele "corectarii" grilelor de rezidentiat, eu am o mare dilema... Mi se pare foarte caraghios ca multe grile au fost eliminate din baza de date pentru Medicala, iar surorile lor - gemene identice - din baza pentru Medicina de Familie au ramas. Problema care apare aici, dupa parerea mea, este: in ce masura e oportun sa se selecteze intrebarile de licenta din baza de date de MF?...

Da, stiu, habar nu avem ce planuri au sefii facultatii sau daca au macar vreun plan pentru licenta. In fine, si grecii au organizat Olimpiada pe ultima suta de metri si a iesit bine, de ce ne-am ingrijora noi acum pentru o amarata de licenta? Presupunand, insa, ca sefii astia se orientau baza de date de MF, nu vi se pare ca ar fi mai bine sa foloseasca mai degraba intrebarile corespunzatoare tematicilor de licenta din baza de Medicala?

Intreb si eu...
"I'd much rather be happy than right, any day" (name not important)

Get firefox

Courage
junior
junior

Postby Courage » Fri Sep 03, 2004 7:37 pm

Azi Adina, Sefa seriei 8, s-a vazut cu Cinteza ca sa ii ceara un set de grile umane.

Raspunsul a fost negativ si nu ne ramane decat sa speram ca vor fi din cele doar 7000 de grile de MF.

Acum dilema este:

Sa ma apuc de materia asta de ***** (eu dorind totusi la rezidentiat chirurgie) sau sa fac cum ma sfatuieste toata lumea: toceste grilele, n-ai nici o sansa sa inveti doua materii !!

Hmm ma duc sa cumpar niste tomuri de hartie pt a imprima grilele...

chrislove
senior
senior

Postby chrislove » Fri Sep 03, 2004 8:21 pm

Care 7000 de grile? Cele de familie anul trecut nu cred ca au fost atatea (dupa corectura). Cred ca la cele 35 de subiecte de licenta nu-s mai mult de 3000 de grile. Corectati-ma daca gresesc.

Courage
junior
junior

Postby Courage » Fri Sep 03, 2004 8:46 pm

hai ca le-am luat eu la mana.

Acum am trecut prin grile ca sa vad care trebuie imprimate.

Am scos tematica care NU se mai regaseste la licenta si am ramas cu 1057 de pagini.

Media este de 5 grile pe pagina => 5285 de grile.

Umbla un zvon ca din astea doar cele din 2001 s-ar da, insa pe ce este fondat acest zvon nu stie nimeni !

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Fri Sep 03, 2004 8:47 pm

35 de subiecte * aprox . 200 grile pe subiect = 7000
Dupa corectare, nu stiu cate raman, ca cele 1800 scoase sunt din toate subiectele .

Courage
junior
junior

Postby Courage » Fri Sep 03, 2004 9:02 pm

Si noi de unde aflam de corectare ?

Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Postby Pisica_den_Cheshire » Fri Sep 03, 2004 9:26 pm

Azi Adina, Sefa seriei 8, s-a vazut cu Cinteza ca sa ii ceara un set de grile umane.
Raspunsul a fost negativ si nu ne ramane decat sa speram ca vor fi din cele doar 7000 de grile de MF.

shi asta cu mai putin de 2 saptamani inainte... :help:
s-o ia dracu' de facultate. adeka ei au stat in concediu ca boerii... nu mai zic nimik ca m-am enervat prea tare.
Cats kick ass. Says so on the t-shirt.
ImageThis is my sig. Worship my sig.Image

cookie

Postby cookie » Fri Sep 03, 2004 9:53 pm

E vorba de grilele de MF de anul asta sau de anul trecut pentru licenta???

Kamikazee
senior
senior

Postby Kamikazee » Fri Sep 03, 2004 9:57 pm

Ce nu realizati voi este ca tebuia sa stiti materia asta...doar ati invatat-o 6 ani..nu? :twisted: asa ca nu va mai ofticati ...fiti barbati bre (acum ..ce fac fetele nu e treaba mea)

Sa moara licenta ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti
Wake up and smell the roses

Courage
junior
junior

Postby Courage » Fri Sep 03, 2004 10:31 pm

Bre Kamikazee teoria ca teoria, dar practica ne omoara si mai ales atitudinea de bataie de joc si nesiguranta...

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Sep 03, 2004 10:32 pm

So: ni s-a refuzat o baza de date publicata? E ceva sigur? Sau asa... s-a dus Adina la Cinteza si nu a primit nimic!?

Disperare mare!
:cry:
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sat Sep 04, 2004 12:47 am

Eu aflasem un zvon cum ca ni s-ar publica niste grile dar mai incolo (probabil pe 16 seara :shock: ). Daca nu se publica nimic sa na aiba pretentia sa nu se copieze! Eu dau pe medicala asa ca o sa ma descurc dar am colegi pe chirurgie care sunt in isterie...
Este adevarat ca la licenta nu se dau decat intrebari cu raspuns multiplu?
Ce zicea cineva de grilele din 2001???
Be careful what you want, it may happen to you!

Gongul
senior
senior

uff

Postby Gongul » Sat Sep 04, 2004 10:16 am

Cateva chestii:
1)de la facultate am aflat ca licenta e pe 16, si nu pe 17!!!
2)mai sunt 12 zile si nu stim nimic de licenta de la Bucuresti...este strigator la cer...eu dau pe chir si ma gandesc cu groaza ca e posibil sa nu mai dau din cauza licentei...este clar ca nu se pot invata ambele materii...sunt 399 de pagini fara Angelescu mic...cine sta sa citeasca alte procente si alte clasificari din Angelescu mic dupa ce le-a invatat pe cele din Angelescu mare???...in care tara din lume inveti aceeasi chestie din 2 carti cu un mod de abordare total diferit(ulcer gastric si duodenal din Harri...asta mia- venit in cap)!!!
3)acum ne-au luat ochii ca au scos cartile de rezi, dar problema ramane si e cat se poate de nashpa...sincer eu nu vreau sa am la licenta 6...nu ar fii drept avand in vedere ca toata lumea a luat 10 pana acum...sper sa se rezolve intr-un fel sau altul!!!!
Spor maxim in continuare!!!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu

Oni
newbie
newbie

Postby Oni » Sat Sep 04, 2004 11:18 am

Stie cineva sa -mi explice cine din UMF e responsabil de formularea examenului de licenta, cine face grilele sau hotaraste de unde le ia? Rector, decan, vreo comisie ? Anul trecut cine si cand a anuntat grilele?

doctorpieleanu
senior
senior

Postby doctorpieleanu » Sat Sep 04, 2004 1:59 pm

Toata situatia asta rezulta din faptul ca mai marii facultatii nu au dat absolut nici un anunt, nici un comunicat !
Era mult mai simplu pentru unii daca prin august ar fi spus : Bai baieti licenta anul acesta se va da pe bune. Grile la prima vedere, nu se va vorbi in sali , nu se va copia.

Oricum, ca o incurajare pentru cei de pe chirurgie care inca nu s-au apucat de citit , eu consider ca timp mai este pentru o trecere rapida prin materie( mai sunt 12 zile )
Sa ne amintim ca in timpul facultatii (in anii mici) pe 10-12 zile se intindeau 3 examene si uneori materia era mult mai grea.

Sa speram ca nu ne vor mai oferi si alte surprize.

doctorpieleanu
senior
senior

Postby doctorpieleanu » Sat Sep 04, 2004 2:39 pm

Aa.... Si inca un aspect deloc de neglijat: Cred ca dr. Cinteza in calitate de presedinte PNL sector 3 isi petrece timpul mai mult pe la partid.
E mare fierbere zilele astea pt ca se definitiveaza(impart) listele in alianta pentru alegeri. In conditiile astea cred ca organizarea licentei pica undeva pe la coada agendei (listei cu prioritati).

Oricum, redactarea anuntului de care vorbeam mai inainte(postul precedent) nu ar fi necesitat mai mult de 10 minute..

hai pa , ca mai avem si de invatat .!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Sep 04, 2004 3:16 pm

Salut!
Nu se punea problema unui asemenea anunt. Cum sa zici "nu se va mai copia, nu se va mai vorbi" - ar insemna sa se recunoasca faptul ca in anii anteriori a fost ca in codru.

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sat Sep 04, 2004 3:53 pm

Nu cred ca era necesar sa se spuna ca "nu se va vorbi sau nu se va copia", era suficient sa se spuna ca va fi un examen de licenta foarte serios si ne prindeam si singuri!
Cat despre noua conducere numai de "bine"! Cred ca a meritat scandalul :roll:

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sat Sep 04, 2004 3:55 pm

Inca o intrebare: este oficiala data de 16 sept? macar sa stiu cand trebuie sa ma duc! Asta puteau spune, nu cred ca erau asa de ocupati! Cred ca ii cam inoportunam!

Oni
newbie
newbie

Postby Oni » Sat Sep 04, 2004 4:07 pm

Courage wrote:Azi Adina, Sefa seriei 8, s-a vazut cu Cinteza ca sa ii ceara un set de grile umane.

..

Ai putea sa ne descrii mai pe larg raspunsul lui Cinteza?
Exact ce a spus si daca a promis un raspuns, un anunt la o anumita data, ceva?!!
Mersi!

Gongul
senior
senior

?????????

Postby Gongul » Sat Sep 04, 2004 4:37 pm

mai fratilor am si eu niste intrebari la voi:
-cine este aceasta Adina Ionescu(parca asta era numele de familie)???
-in ce calitate s-a dus ea la Cinteza????
-ea reprezinta interesele noastre???
-eu am facut 6 ani in Bucuresti si nu am auzit de cvasinecunoscuta Adina Ionescu!!!
-o sa "organizeze" ea licenta asa cum a "organizat" balul de absolvire???
-de ce vorbeste ea in numele a 500 de oamneii???
-cine a desemnat-o pe ea ca fiind reprezentanta noastra???...stiu ca e/a fost sefa de serie la seria 8, dar de aici pana la a te duce sa vorbesti despre viitorul a 500 de oamenii mai e cale lunga!!!
Referiri la posturile anterioare:-nu ai cum sa stii materia ca nimeni nu ti-a zis sa inveti din Harrison, Angelescu sau Ciofu(exceptand pe cei ce au facut in Alexandrescu)!
-chestia ca e timp de invatat in 12 zile e o gluma proasta...sunt 400 de pagini fara cele din Angelescu mic...asta inseamna peste 40 de pagini pe zi si grilele aferente...probabil colegul se gandea cu nu o sa mai doarma pana la licenta...colegului care a scris postul ala sa citeasca mai intai tema 15 din licenta "Anemii" si dupa aia mai stam de vorba(asta e primul care mi-a venit in cap)!
Hai ca mai vorbim ca sunt f nervos acum!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Sat Sep 04, 2004 5:53 pm

Adina Ionescu ne reprezinta asa cum ne-a mai reprezentat si pana acum, adica fara sa o delege nimeni si fara ca cineva sa o bage in seama!
Daca s-a dus la Cinteza a facut-o pt ca stia drumul si oricum a fost implicata in alegerea "minunatei conduceri" asa ca probabil spera un raspuns... De unde nu stim ca nu l-a si obtinut, dar poate raspunsul nu se aplica si la simpli muritori!
Cat despre dr Pieleanu, de cand il stiu el este genial si capabil de minunatii! Oricum nu e frumos din partea ta sa ii pui la indoiala capacitatea de aprofundare a materiei...
Oricum se observa ca avem o noua conducere: dupa miros!

Courage
junior
junior

Postby Courage » Sat Sep 04, 2004 6:14 pm

Prea multe informatii nu am, pt. ca Adina considera ca e prea mult sa ne informeze si pe noi idiotii pe care ne reprezinta fara procura.

A vorbit cu o colega si aceasta mi-a comunicat mie datele de mai sus.
Doua zile Adina NU a raspuns la telefon (Zapp) desi pun pariu ca suna in draci.

Azi m-a sunat ea pe mine si rezumatul ar fi: cum iti permiti tu sa anunti pe forum ca m-am vazut cu Cinteza? Ti-am dat eu acest drept ?

Fata asta e nebuna !!! Nu o deranjati telefonic !
Pe de-o parte se delega singura in reprezentant, apoi considera ca n-are nici legatura cu noi.

Asta se numeste "transparenta mata".

Pe mine nu ma iubeste deloc dupa ce i-am dat peste nas cu esecul balulul "mascat" de absolvire.

Ea nu e vinovata cu nimic, ea nu face nimic, dar e in mijlocul problemei.

Oricum, simt ca e prea tarziu sa speram ceva oficial asa ca luati grilele de licenta MF si incepeti sa incercuiti.

Pe mine m-a ucis deja complementul multiplu.. e dezastruos !

Vechea poveste: taci si inghite ca speram ca "ne descurcam" noi la examen, pt ca asa cum spunea cineva mai sus cei care se ocupa de licenta au treburi mai arzatoare.

Oni
newbie
newbie

Postby Oni » Sat Sep 04, 2004 7:13 pm

Nu pot sa inteleg secretomania asta pentru nimic in lume;
e doar un examen de licenta fara nici un fel de concurenta. Ce au de pierdut daca ne spun si noua tuturor ce au vorbit de altfel in numele unei facultati intregi; daca intr-adevar s-au intalnit cu comisia de licenta sau cu Cinteza... sper ca luni va exista si un fel de anunt oficial.
Oricum ,multumesc pentru raspuns.

lolek

Postby lolek » Sat Sep 04, 2004 7:34 pm

Ia sa citam putin din Gongul , 13 iulie 2004 :"Lasand gluma la o parte eu cred ca se poate face materia de 4 ori si grilele cel putin de atatea ori! Eu cel putin asa am intentia si sper ca va fii de ajuns!
Cred ca daca inveti undeva la 12 ore pe zi asta e realizabil! " :shock:

si pe urma din Gongul 4 sept 2004 :"chestia ca e timp de invatat in 12 zile e o gluma proasta...sunt 400 de pagini fara cele din Angelescu mic...asta inseamna peste 40 de pagini pe zi si grilele aferente...probabil colegul se gandea cu nu o sa mai doarma pana la licenta" :dizzy:

Gongo Gong , daca facem un calcul sumar , scazind timpul alocat pt licenta , onanie , aberatii si alte activitati casnice reiese ca ba inveti 40 pagini pe zi , ba nu inveti.Cu tot cu grile.

hmmm...Cind o fi rostit adevarul tastatura ta...in iulie sau in septembrie?

Si apropo de semnatura ta : your own stupidity cum zicea un clasic in viata. :2gunfire: :hrr:

emma nicholson
newbie
newbie

Postby emma nicholson » Sat Sep 04, 2004 8:08 pm

Eu n-am vorbit in numele vostru (aici ma refer la absolut toti studentii acestei facultati)!!! Deci, va rog ca data viitoare sa verificati informatiile care vin de la un "student" (pun ghilimele pentru ca pe acest Bogdan Gheorghe nu-l putem numi student - eu si o mare parte a colegilor mei - pentru ca nu numai ca nu venea la stagii mai deloc, dar nici nu invata nimic niciodata (asta ca sa nu mai adaug faptul ca de ffffffffff multe ori ma suna inainte de (multe) examene ca sa-l "salvez"-vezi chirurgie pe care a picat-o cu Dr Jitea).
Bogdan, cat despre faptul ca nu raspund la telefon, tin sa te mai anunt inca o data: doar tie nu-ti raspund la telefon (intreaba daca vrei orice alt coleg al nostru daca am raspuns sau nu) pentru ca m-am SATURAT efectiv de "plansetele" tale).
Cat despre vocabularul tau...nimic nou...aproape toata seria "stie" :oops:
Deci, Bogdan eu zic sa te potolesti! Nu faci altceva decat sa oferi informatii false (cum ai facut intotdeauna-colegii "stiu" :oops:
Si ca sa revin la subiect: eu l-am intrebat pe Prof. Cinteza doar in numele MEU acest lucru (si chiar va rog sa verificati si apoi sa aruncati vorbe aiurea). Asa ca, stimati colegi de an, n-am fost reprezentanta voastra niciodata (nici macar nu mi-am dorit vreodata sa va reprezint...motivele le stiu prietenii :P )
Adina

victor
elder
elder

Postby victor » Sat Sep 04, 2004 8:28 pm

As vrea sa fac cateva clarificari, care le-am facut de cate ori am avut ocazia si de cate ori am avut discutii legate de licenta. Pe forum nu m-am existins cu discutiile pentru ca am vazut ca mastermind (care a deschis discutiile si cu care am participat la discutiile de licenta de la decanat cand s-a hotarat atat cat s-a hotarat ce e cu licenta) nu isi aduce aminte ca s-ar fi discutat ceva de grile, ceea ce eu unul imi aduc aminte cu certitudine, si doar de curand am reusit sa vb cu el despre asta.

Ce e sigur:

- licenta la bucuresti e pe 17, pe 16 ar fi un fel de training al sefilor de sala etc - sedinta organizatorica in umf;

- grilele de licenta sunt cele de medicina de familie, complement multiplu, rezidentiat 2003, tematica mentionata.

- grilele vor contine 120 de intrebari, doar complement multiplu, durata examenului 3 ore. dupa cum specifica ordinul de ministru. Nu s-a reusit modificarea lui atunci, umf doar il aplica, nu am reusit sa prind baza de date de grile de licenta sa incerc sa fac un site de grile de licenta (similar cu cel de rezi) - practic baza asta de date a plecat direct de la centrul de perfectionare postuniversitara si a ajuns la cei delegati de decanat cu extragerea grilelor.

- grilele vor fi proportionale cu tematicile - respectiv nu stiu cate procente pediatrie, nu stiu cate chirurgie si nu stiu cate medicale.

as mai vrea sa mai fac cateva specificari, din cate inteleg eu acum:

- baza de date folosita este (din cate am inteles) cea de medicina de familie 2003 definitiva (practic cartea de la editura de 2003, sau grilele de mf 2003 din baza de date 2004 propuse spre contestare, pdfurile pe http://www.rezidentiat2004.ro). Pe http://www.rezidentiat.ro exista grilele din mf 2003, dar cele dinainte de contestarea lor, deci mai multe. Grilele publicate pe http://www.rezidentiat2004.ro includ pe cele de mf 2003 in intregime, dar le au si pe cele din 2004 - deci ar trebui selectate doar cele care au prima cifra de codificare intrebare 1. Pentru site-ul de grile de rezidentiat 2004 pe care-l pregatim, o sa avem baza de date definitiva 2004, care va contine grilele 2004 definitive - poate o parte din intrebarile de mf 2003 au fost contestate, si ar putea contine mai putine intrebari din 2003 decat cea de la sfarsitul 2003. siteul de grile pentru licenta nu cred ca se mai poate face.

- am incercat si voi mai incerca sa scoatem un subset de grile mai "rezonabil" pentru licenta, a existat chiar si receptivitate din partea "oficialilor" pentru asa ceva (nu se poate ca alte centre sa ...si noi sa ...) - sper sa iasa ceva pana la urma, desi e atat de tarziu. Din pacate, perioada de vacanta, telefoane se pot da dar doar cu masura - si din ultima convorbire pe care am avut-o cu dn decan doar atat am inteles ca sunt mari suspiciuni de fraudare a licentei (ca si admiterea in facultate, cand se primeau amenintari ca o sa "vedeti voi ca" o sa iasa numai note de 10 etc - adica se vor scrurge subiectele), a fost sunat de niste ziaristi in legatura cu vanzarea de diplome, colectia de dolls pentru comisii, etc. Mai sper inca sa reusesc/reusim obtinerea subsetului.

- umbla niste zvonuri foarte "generoase": proba practica la licenta, diverse care nu prea se pot scrie usor, etc. Mai ales cele legate de mine pe mine ma afecteaza - da despre astea cu alta ocazie.

Courage
junior
junior

Postby Courage » Sat Sep 04, 2004 8:47 pm

Adina, tu esti sefa de serie in fct de interes.
Afla ca lumea te vede ca reprezentant al seriei 8, iar asta e ca o umbra.
Nu ajungeai sa vb cu Cinteza daca NU erai sefa seriei 8.

Daca ai intrebat in numele tau, de fapt ai intrebat in numele seriei 8.
Tu ai fost aleasa de serie, nu doar de 5 insi carora le raspunzi la telefon.

A.. si inca ceva, NU doar seria 8 da licenta !
Nu cred ca sefii de serie au facut coada sa intrebe fiecare aceeasi intrebare stupida (in interes personal, desigur), ci raspunsul primit de tine a fost pentru tot anul, de aceea ar fi trebuit sa il impartasesti cu noi.

Asa ca, stimati colegi de an, n-am fost reprezentanta voastra niciodata (nici macar nu mi-am dorit vreodata sa va reprezint...motivele le stiu prietenii

Asta e memorabila !

<offtopic>
Faptul ca NU sunt un student model (cine este? nu fii ipocrita !) il recunosc si las-o moarta cu prezenta la stagii ca mai mult de 50% din serie absenta "motivat", iar nici tu nu poti spune ca ai semnat condica in fiecare zi.

Faptul ca nu maschez cu cuvinte frumoase dezastrul cotidian si furtul reciproc de caciula de la facultate este alegerea mea, iar daca este deranjant, insemna ca si-a atins scopul !

Macar eu nu stau degeaba, ci muncesc de imi sar capacele, avand in vedere ca medicina nu imi ofera un viitor luminos si indestulat. Cand am realizat acest lucru m-am apucat de altceva si slava domnului imi merge bine, pentru ca fac lucrurile bine.

In 6 ani am avut o singura restanta si asta datorata faptului ca tata a avut o altercatie verbala cu Jitea cand bunicu era pe moarte in salonul respectiv. Nu sunt un model si nici prost.

Nu are rost sa transformam o galceava publica "iubirea" dintre noi, desi eu te-am sustinut pana in momentul in care mi-am dat seama ca interesul tau personal primeaza fata de serie.
</offtopic>

emma nicholson
newbie
newbie

Postby emma nicholson » Sat Sep 04, 2004 9:20 pm

Draga Bogdan,

Iti repet: n-am intrebat in numele seriei 8!!! Eu am ajuns sa vorbesc cu Cinteza nu pentru ca sunt sefa serie 8.

Telefonul meu a "raspuns" tuturor colegilor de serie cu exeptia ta (motivul l-am mai spus: m-am saturat de vaicarelile tale).

Da, eu am fost aleasa de serie si am reprezenatat (cred eu) destul de bine seria (martori ne sunt colegii- tu de altfel fiind mai mult "pe afara" ei).

Raspunsul pe care l-am primit eu l-am spus tuturor celor care m-au sunat (Vezi Cristina, vezi Cristi, vezi Adina.......daca vrei iti mai dau vreo 20 de nume).

Memorabila e comportarea ta fata de mine (cand ai nevoie de mine - cum de altfel ai avut de nenumarate ori -esti doar lapte si miere), comportare remarcata de multi colegi.

Ipocrit ai fost tu intotdeauna (afirmatie sustinuta de fff multa lume).

Cat de semnat condica, iar aberezi; tu nici macar nu erai la scoala, dar stiai cine semneaza :lol: ...ce chestie...tu care veneai doar la examen....sau eventual sa mai semnezi si condica...

Cat despre chirurgie: eu stiu (ca multi de altfel) ca tu esti fff minicinos, de aceea daca vrei o sa fac publice toate amanuntele jenante legate de examenul tau practic de chirurgie (sau mai bine zis de prostia de care ai dat dovada...).

Faptul ca tu crezi ca interesul meu personal a primat, este doar parerea ta!! Ce ma distreaza ca ai inceput sa crezi asta de cand am inceput sa ma cam satur de plansetele tale! Oricum pentru mine e neimportanta parerea ta in primul rand pentru faptul ca nu e aceeasi cu a seriei si in al doilea rand pentru ca e subiectiva.

Si in final vreau sa-ti mai zic doar atat: hai sa "schimbam" opinii pe personal!

Adina

doctorpieleanu
senior
senior

Postby doctorpieleanu » Sat Sep 04, 2004 9:32 pm

Haideti mai fratilor, daca ne speriem de 40 de pagini pe zii, nu ajungem nicaieri.
Maniera de realizare a grilelor de rezi ne-a modificat modul de a citi un text.
Din cauza fricii de a nu scapa vreun procent ,vreo cifra unii citesc o pagina in 2 ore. Atunci intradevar nu ar trebui sa mai doarma pana la licenta.
Eu totusi cred ca 3 teme pe zii - se pot citi .

Pt Gongu si pentru ceilalti : Emil Gradinescu (comentatorul sportiv) are o vorba ,nu stiu daca e citat din altcineva " Caracterele tari se vad in momentele dificile" de asta trebuie sa dam dovada.

Return to “Facultatea”