Hai sa le uram bun venit in spital tinerilor rezidenti!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
swiss
elite
elite

Hai sa le uram bun venit in spital tinerilor rezidenti!

Postby swiss » Mon Jan 05, 2009 2:35 am

De azi, tinerii medici care au luat rezidentiatul vor intra in paine si vor incepe prima zi din cariera de medic.
Incep eu prin a le ura multa sanatate, putere de munca si capacitate de invatare, rabdare si nu in ultimul rand bunatate.
Si sa fiti mai buni decat cei care va invata.
Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze sufletul!

nicoletaghe
senior
senior

Re: Hai sa le uram bun venit in spital tinerilor rezidenti!

Postby nicoletaghe » Mon Jan 05, 2009 11:28 am

Doamne ajuta!!!!
Multumim mult!!!! :allright:
si la sfarsit, mamotaaa....

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Jan 05, 2009 11:57 am

dupa ce terminati prima zi de lucru va astept aici la raportul de garda :devil:
impresiile va rog sa vi le exprimati aici:)

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Jan 05, 2009 8:22 pm

iote ca facui si io un topic d-asta
viewtopic.php?f=31&t=7990
qpepsi.gif

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Jan 05, 2009 9:14 pm

razwin2 wrote:iote ca facui si io un topic d-asta
viewtopic.php?f=31&t=7990

pai am vazut, dar ce sa mai zic.
al tau e mai fain..e cu poll

cristina83
junior
junior

Postby cristina83 » Mon Jan 05, 2009 10:36 pm

A fost bine in prima zi! S-a tinut raportul si pe urma a fost destul de lejer, nu am mai stat mult in spital! O sa am mult de munca dupa ce incepem serios dar conteaza foarte mult ca mi-am ales specialitatea pe care o vroiam! :D

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Jan 05, 2009 10:41 pm

cristina83 wrote:A fost bine in prima zi! S-a tinut raportul si pe urma a fost destul de lejer, nu am mai stat mult in spital! O sa am mult de munca dupa ce incepem serios dar conteaza foarte mult ca mi-am ales specialitatea pe care o vroiam! :D

hmm...ce zgarciti sunteti in detalii...
ziceti mai oameni buni...nu va fie teama, aici oricine va poate citi.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Jan 05, 2009 10:54 pm

Pai hai sa vedem cu detalii.

Deci m-am sculat blestemand viata, soarta si toate cele de cuvinta.Dupa doua tigari si un pahar de cola am reusit sa-mi fac curaj sa intru in baie. Dupa ce am realizat ca probabil am gene vikinge de vreme ce am rezistat in frigul din baie, am reusit cu chiu vai sa ma imbrac. Am mai fumat o tigare. Am privit pe geam ceata care statea pale, pale si chiciura si am hotarat sa ma duc cu taxi. Desigur toate firmele ba erau ocupate sau nu aveau masini. Asa ca inarmat cu curaj , o luai pe jos pana la autobuz sau primul taxi care imi iese in cale.Avusai noroc cu un taximetrist care tocmai isi ducea copii la scoala si nu mai pusa pusa ceasul si ne intelesaram la pret.

Ajunsai la spital, unde era o coada la toate automatele de cafea, facui un small chat cu cativa fosti colegi in care ne felicitaram reciproc pentru alegerile facute.Urcai sus, gasi vreo 4-5 din viitoarele mele colege.Asteptaram vreo 5 minute pana ne facuram curaj si in final intraram pe sectie. Ne informa cineva sa venim maine la 8 , nu intelesai exact de ce. Mai statui 2 minute de vorbva cu fetele. Iesi din spital , luai o sticla de Pepsi si o paine si ma urcai inapoi in taxi. A da ma sunara si ai mei sa ma intrebe kum sta treaba.

Mai vrei detalii?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Mon Jan 05, 2009 10:59 pm

AvLee wrote: Iesi din spital , luai o sticla de Pepsi si o paine si ma urcai inapoi in taxi. A da ma sunara si ai mei sa ma intrebe kum sta treaba.

Mai vrei detalii?

:lol: :lol: :lol: :lol:

cristina83
junior
junior

Postby cristina83 » Mon Jan 05, 2009 11:09 pm

Nu sunt zgarcita in detalii! Eu mi-am ales o specialitate chirurgicala si azi a fost prima zi! Ca studenta mai fusesem destul de mult pe sectie dar azi a fost diferit sa merg acolo ca rezidenta, sa particip la raportul de garda, la vizita. E altfel pentru ca nu mai sunt in vizita si acum fac si eu parte din colectivul sectiei! E un sentiment foarte placut mai ales ca am muncit un an intreg pentru implinirea acestui vis! :D
Era inca atmosfera de vacanta si nu erau pacienti de operat. Am mai stat cu rezidentii si am plecat dupa trei ore. Asa e la inceput de an, mai lejer pana intram in ritmul obisnuit!

burlacelul
elder
elder

Postby burlacelul » Mon Jan 05, 2009 11:40 pm

La mine a fost beton! Am ajuns la 8 fara 5 dar seful de sectie (coordonatorul) nu venise inca. Asa ca am mai stat pe hol inca 10 min. Apoi la o sueta scurta cu medicii. Impresii despre sarbatori si....filme de arta. Frumos! Dupa 30 de min am iesit pe sectie sa caut de lucru. M-am intalnit cu colegii rezienti mai mari si cu asistentele pe care le cunosteam de la studiul pt lucrarea de diploma. Un caterer venos central, 2 anestezii si apoi trecut in revista pacientii indrumatorului. Intrebari,explicatii amabile si pertinente. Pe la ora 2 jumate am fost trimis acasa. M-am simtit util si fericit. Si a mai fost magulitor pt mine faptul ca la vizitele medicilor (profilor) de pe alte sectii eram mereu salutat de catre acestia.

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Tue Jan 06, 2009 11:20 am

La mine nu a fost prea placuta prima zi pt ca de fapt nu a fost o prima zi,a fost o zi in care am umblat dupa porcarii prin ASP oradea,slava cerului ca m-am detasat,ASP oradea este o cladire darapanata,uitata de lume,este fostul spital orl care cred k gazduieste mai multe fantome decat un cimitir,deci din punctul asta de vedere a fost super,nu ca m-as fi intalnit cu vreun decedat,dar...ma rog,imaginea conteaza. Important e ca mi-am luat blestematul ala de card ,am semnat protectia muncii (adica am copiat dupa 2 foi de hieroglife ,implicit nu am inteles nimic) si am primit acordul ASP.
Azi ,6 ian, m-am gandit ca ar fi cazul sa ma duc si eu pe la doctorita la cabinet,ieri mi s-a spus telefonic ca are program de la 8,bineinteles ca are de la 14,nu stiam de ce am avut un feeling ciudat cand m-am trezit la 7 si am indurat si eu frigul din micuta mea baie.Am dat 30 de lei pe taxi dus intors ,deci am injurat de dimineata in zi de sarbatoare,shame on me!
Revin cu impresii dupa 18 :allright:

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Jan 06, 2009 1:07 pm

Deci a fost superb. Am ramas la spitalul nr 1, lumea la prima vedere e ok, sunt numai fete pe acolo asa ca o sa mai vedem. Dar ce ador cel mai mult si mai mult e programul care incepe de la 9 8)

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

alimori
elite
elite

Postby alimori » Tue Jan 06, 2009 2:34 pm

ce de boieri pe aici! se duc cu taxiul, se intorc cu taxiul... si in pauza de cafea ce-or face? s-or plange de salariul mizer?

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Jan 06, 2009 3:22 pm

alimori wrote:ce de boieri pe aici! se duc cu taxiul, se intorc cu taxiul... si in pauza de cafea ce-or face? s-or plange de salariul mizer?

Azi am fost cu sobolanul :D . Si nu ma plang de salariu, cred ca voi avea chiar un mic orgasm cand voi lua primul salariu. Sa vad kum imi mai da si mie statul bani, ca destul le-am dat eu.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jan 06, 2009 4:55 pm

din salariul tau cam 40% va lua inapoi statul, ca impozite, contributii gen CAS-uri, etc asadar si statul se va bucura.
stiu, si acum incepe discutia: statul ne ia bani din salariu? trebuie sa facem ceva!!
:)

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Jan 06, 2009 8:34 pm

trident wrote:din salariul tau cam 40% va lua inapoi statul, ca impozite, contributii gen CAS-uri, etc asadar si statul se va bucura.
stiu, si acum incepe discutia: statul ne ia bani din salariu? trebuie sa facem ceva!!
:)

Nu am conceptii din astea, singura sursa a mea de venit pana akum provine din mediul privat. Si acolo statul nu face altceva decat sa ia si sa ia si sa ia...niciodata sa dea.

BEING A BUGETAR RULZZZZZZZZ :lol:

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Jan 06, 2009 8:48 pm

AvLee wrote:
BEING A BUGETAR RULZZZZZZZZ :lol:

incoming!!!
qpepsi.gif

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jan 06, 2009 9:05 pm

AvLee wrote: Si acolo statul nu face altceva decat sa ia si sa ia si sa ia...niciodata sa dea.

statul creeaza mediul.
ca ma gandesc ca nu vrei sa vinzi covrigi in concurenta libera si directa cu alde erico constantinescu?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Jan 06, 2009 9:15 pm

kooksee wrote:
AvLee wrote: Si acolo statul nu face altceva decat sa ia si sa ia si sa ia...niciodata sa dea.

statul creeaza mediul.
ca ma gandesc ca nu vrei sa vinzi covrigi in concurenta libera si directa cu alde erico constantinescu?

:lol: :lol: :lol:

De unde sti tu de Tom Degetel? Google it?

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Jan 06, 2009 9:29 pm

Kooksee jurate pe rosu ca statul creaza mediul si politia ne protejeaza. A si ca cei de la "Sanepid" ,"Veterinara" ca sa nu mai vorbesc de Garda Financiara sunt niste sfintisori.

Pana akum nici un "mafiot" nu mi-a cerut bani, statul si angajati lui da.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jan 06, 2009 9:54 pm

AvLee wrote:Kooksee jurate pe rosu ca statul creaza mediul si politia ne protejeaza. A si ca cei de la "Sanepid" ,"Veterinara" ca sa nu mai vorbesc de Garda Financiara sunt niste sfintisori.

Pana akum nici un "mafiot" nu mi-a cerut bani, statul si angajati lui da.

rurala mentalitate mai ai frate.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Jan 06, 2009 10:14 pm

Detaliaza, sunt dispus sa ma rafinez.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jan 06, 2009 10:15 pm

nu am ce.
trebuie sa incepi cu cultura civica din clasa a 6-a

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Jan 06, 2009 10:24 pm

Kooksee chiar ai fost simpatic. Mai rar idealisti ca tine :lol:

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Jan 06, 2009 10:37 pm

prima mea zi a inceput in a 2-a :mrgreen: , adica azi!
a fost super : dr. indrumator fff draguta si dornica sa-mi dezvaluie multe din tainele medicinei!
am ramas placut surprinsa, sa constatat ca, chiar exista medici de familei carora le pasa de pacinetii lor (mai ales de batrani)!
ceva haos si dezorganizare(din parte pacientilor nerabdatori) cu scrisu retetelor compensate :mrgreen: , in rest super....mi-a placut f mult in prima zi :peace:
si la sfarsit, mamotaaa....

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Tue Jan 06, 2009 11:56 pm

AvLee wrote:Kooksee jurate pe rosu ca statul creaza mediul si politia ne protejeaza..

:shock:
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Wed Jan 07, 2009 12:03 am

jeromeKjerome wrote:
AvLee wrote:Kooksee jurate pe rosu ca statul creaza mediul si politia ne protejeaza..

burlacelul
elder
elder

Postby burlacelul » Wed Jan 07, 2009 12:28 am

Cred ca a vrut sa spuna ca statul creeaza mediul si politia il protejeaza. Mult mai aproape de realitate.
Sa traiti! Bine?

swiss
elite
elite

Postby swiss » Wed Jan 07, 2009 12:37 am

burlacelul wrote:Cred ca a vrut sa spuna ca statul creeaza mediul si politia il protejeaza. Mult mai aproape de realitate.
Sa traiti! Bine?

acum se zice:
Mai traiti? Biineeeee.... :allright:

vazi
senior
senior

Postby vazi » Wed Jan 07, 2009 1:28 am

dr_holliday wrote:De azi, tinerii medici care au luat rezidentiatul vor intra in paine si vor incepe prima zi din cariera de medic.
Incep eu prin a le ura multa sanatate, putere de munca si capacitate de invatare, rabdare si nu in ultimul rand bunatate.

multam fain, sa dea Domnu sa fie asa, iti doresc acelasi lucru si o inima mare ca sa nu uiti sa fi om si sa poti umple sulfetele de speranta asa cum ai facut cu mesajul asta. :)
inca odata la mai mare si la fel
:bis:
pq pas?

swiss
elite
elite

Postby swiss » Wed Jan 07, 2009 2:27 am

vazi wrote:
dr_holliday wrote:De azi, tinerii medici care au luat rezidentiatul vor intra in paine si vor incepe prima zi din cariera de medic.

multam fain, sa dea Domnu sa fie asa, iti doresc acelasi lucru si o inima mare ca sa nu uiti sa fi om si sa poti umple sulfetele de speranta asa cum ai facut cu mesajul asta. :)
inca odata la mai mare si la fel
:bis:

:allright: la multi ani si Sfintilor de astazi Ioan si Ioana sa traiasca! ( si sa aveti liber azi)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jan 07, 2009 2:29 am

nu-i poti dori acelasi lucru deoarece nu a performat in examenul ala de rezi care se pare ca a fost prea dificil desi a avut cele mai mici note din istorie.
lasa, la anul ii faci tu topic (sau cand o fi).
oricum la urari de-astea de Dumnezeu fie cu voi se pricepe toata lumea

bun venit in spital tinerilor rezidenti!
fie ca pragmatismul, shpaga, shmecheria si bulanul sa va vegheze fiecare miscare, ceea ce-mi doresc si mie.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Wed Jan 07, 2009 2:41 am

trident wrote:nu-i poti dori acelasi lucru deoarece nu a performat in examenul ala de rezi care se pare ca a fost prea dificil desi a avut cele mai mici note din istorie.

fie ca pragmatismul, shpaga, shmecheria si bulanul sa va vegheze fiecare miscare, ceea ce-mi doresc si mie.

prietene, se pricepe toata lumea la spaga si la shmecherii manca-ti-as...de aia a ajuns Romania cum a ajuns.
eu doar le ziceam sa fie buni la suflet...
tu se pare ca nu poti fi medic bun din moment ce te gandesti numai la bani.
mai bine ai face ceva si ai cere mai multe drepturi pentru rezidenti si salarii mai mari ca doar de aia esti presedintele AMR-ului.
ma mir cum nu-ti sar toti rezidentii in cap ca nu faci nimic decat bashcalie.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jan 07, 2009 2:55 am

hehe, ce-i drept sfaturile tale te-au dus foarte departe :lol:
daca pragmatismul si bulanul-de exemplu- ar fi fost cu tine, n-ai fi stat acum pe gard ca fecioarele care intampina armata rusa cu urari de suflet bun si putere de munca :P
hai sa ai un suflet bun si Dumnezeu sa fie cu tine, si La multi ani ca zici ca e ziua ta!

swiss
elite
elite

Postby swiss » Wed Jan 07, 2009 2:58 am

trident wrote:hehe, ce-i drept sfaturile tale te-au dus foarte departe :lol:
daca pragmatismul si bulanul-de exemplu- ar fi fost cu tine, n-ai fi stat acum pe gard ca fecioarele care intampina armata rusa cu urari de suflet bun si din astea :P
hai sa ai un suflet bun si Dumnezeu sa fie cu tine, si La multi ani ca zici ca e ziua ta!

razi tu dar nu-i rasul tau :)
fiecare va primi in viata ceea ce merita.
si aici ma refer la cariera,familie, casa, masina etc. + respectul celorlalti.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jan 07, 2009 3:08 am

vad ca adopti o perspectiva din asta mistica asupra lumii.
nu sh daca e bine/daca functioneaza cum spui tu. o fi bine?

swiss
elite
elite

Postby swiss » Wed Jan 07, 2009 3:12 am

trident wrote:vad ca adopti o perspectiva din asta mistica asupra lumii.
nu sh daca e bine/daca functioneaza cum spui tu. o fi bine?

deh....vom afla noi odata si odata.

vazi
senior
senior

Postby vazi » Wed Jan 07, 2009 9:53 am

trident wrote:nu-i poti dori acelasi lucru deoarece nu a performat in examenul ala de rezi care se pare ca a fost prea dificil desi a avut cele mai mici note din istorie.

cica replay ptr trident:
...

...

...
...

...
da, ajunge... atata spatiu consumat pe trident, ca sa inteleaga tacerea mea condescenta fata de personajul de Mitic ce-l imbraca cu consecventa. :byebye:
pq pas?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jan 07, 2009 10:06 am

de fapt se zice reply, nu replay :D :D dar ok, poti sa-ti arogi niste condescendenta, da nu multa sa nu bata la ochi :mrgreen:

Return to “Viata in spital”