Razboiul psihologic si examenele !

for future reference; read only..
User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Postby Wustenfuchs » Wed Jul 30, 2003 11:23 am

Nautilus!
Dacka tu konsideri ka in tzara asta potzi fi MEDICK, inseamna ka ai o perceptzie pervertita asupra acestei meserii...
Ka sa nu te jignesck, am sa pleck de la premiza ka eshti un geniu, un individ atoateshtiutor, tenace, inteligent, setos de kunoashtere...sa presupunem ka shtii tot, de la cele 7 subtipuri de boala Wilson pana la procedeul Shrock, in konditziile in kare in spitale la ora acktuala se determina doar Hb, la ce te ajuta?
Nu tzi se pare ka in kontextul unui salariu de *****, al shpagii, al saraciei celor pe kare ai vrea sa-i tratezi dar nu potzi pentru ka nu ai ku ce, a nesimtzirii celor ce se prefack ka te invatza, entuziasmul tau adolescentin e kam penibil?

Stau shi citesck frugal reply-urile voastre shi nu vad altceva deckat o politetze plicktisitoare shi enervanta, idei irealizabile, refulari adolescentine shi foarte foarte putzin realism...Shi ka raspuns la toate astea Nautilus, ar trebui eu sa sckriu ceva inteligent?

User avatar
Nautilus2000
junior
junior
Posts: 47
Joined: Sun Jul 06, 2003 11:55 am
Location: In fata calculatorului

Postby Nautilus2000 » Wed Jul 30, 2003 3:28 pm

Nu stiu ce varsta ai, dar pot sa-ti spun ca eu am trecut de mult de adolescenta, intre altele sunt si casatorit de ceva anisori! In privinta salariilor si a conditiei mizere in care ne zbatem, pot sa spun ca o parte din vina o avem si noi, tinerii medici, deoarece nu am invatat inca sa ne cerem drepturile si sa ne aparam statutul pe care ni-l confera aceasta facultate! Da, chiar daca stau acasa si nu am nici un venit (nici macar somaj nu am primit in aceasta tara, deoarece exista o lege care spune ca atata timp cat exista un singur post liber de medic oriunde in Romania, nu se poate "cersi" somajul), nu ma impiedica nimeni sa am demnitatea unui MEDIC, sa am un vis pe care doresc sa mi-l realizez si pentru care continui sa lupt! Si inca ceva, nici Hipocrat nu doza hemoglobina si trata totusi cu destul succes pacientii pe care ii avea!
Noi sa fim sanatosi....

User avatar
Nautilus2000
junior
junior
Posts: 47
Joined: Sun Jul 06, 2003 11:55 am
Location: In fata calculatorului

Postby Nautilus2000 » Wed Jul 30, 2003 3:45 pm

P.S. Scuze, dar nu prea mi se pare ca o persoana inteligenta este cea care iti recita cele 7 subtipuri de boala Wilson sau procedeul Shrock sau care stie tot (numai un nebun poate sustine ca stie tot!). Eu cred ca inteligent este cel care intelege ceva din ceea ce invata, cel care recunoaste oricand ca nu stie tot (orice oligofren iti poate recita cele 7 subtipuri de boala Wilson sau orice altceva, pe litere, de la cap la coada sau de la coada la cap, dar asta nu inseamna ca este inteligent!). Oricum, propun sa facem pace pentru ca polemicile nu prea ma incanta si nici nu cred ca vom rezolva vreodata ceva doar noi doi! Raman in continuare un idealist sau zi-mi cum vrei si cred ca prin munca si cu rabdare voi obtine intotdeauna ce mi-am propus! Si mai ales incerc sa-mi pastrez bruma de demnitate care mi-a mai ramas!!!
Noi sa fim sanatosi....

User avatar
vacuta nebuna
senior
senior
Posts: 181
Joined: Sun Jul 06, 2003 1:46 am
Location: bucuresti

Postby vacuta nebuna » Wed Jul 30, 2003 11:10 pm

vreau sa spun si eu trei chestii scurt si la obiect (de fapt sa spun o chestie si sa intreb alte doua):
1. costi ionita este student la stomatologie la constanta
2. doctorii sunt una din cele doua cele mai corupte categorii sociale... de ce va plangeti fratilor? :lol: :lol: :lol:
3. in ce limba scrie wustenfuchs ca io nu pricep?

User avatar
damonik
senior
senior
Posts: 207
Joined: Sun Jul 06, 2003 1:00 pm
Location: space, the final frontier
Contact:

Postby damonik » Thu Jul 31, 2003 3:08 am

"Stau shi citesck frugal reply-urile voastre shi nu vad altceva deckat o politetze plicktisitoare shi enervanta, idei irealizabile, refulari adolescentine shi foarte foarte putzin realism..."
pentru Wustenfuchs (VULPEA DESERTULUI hmmmmmmmm :roll: ):
1. daca te plictiseste politetea din site-ul asta cauta-ti draga alt site ca nu te obliga nimeni sa bantui pe aici daca nu tragi nici un folos din asta
2. realismul tau pute a pesimism inrait
sfatul meu: LASA-NE!!! oricum nu contribui cu nimic la "iluminarea" noastra. cauta-ti alt loc de refulare a inutilitatii pe care o simti.

SPERANTA E ULTIMA CARE MOARE si tinerii medici din Romania au nevoie de o doza foarte mare de speranta (iv daca e posibil :D ).
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

User avatar
Nautilus2000
junior
junior
Posts: 47
Joined: Sun Jul 06, 2003 11:55 am
Location: In fata calculatorului

Postby Nautilus2000 » Thu Jul 31, 2003 8:25 am

ROSE
de Christian Goodfroy

In prima zi de scoala, profesorul ni s-a prezentat si ne-a dat drept sarcina
sa facem cunostinta cu cineva necunoscut. M-am ridicat sa ma uit in jur si
atunci o mana fragila imi atinse umarul. Cand m-am intors, am vazut o batranica marunta, cu chipul brazdat de riduri, care ma privea cu un zambet ce ii lumina intreaga fiinta. Spuse:
- Buna, frumosule. Ma numesc Rose. Am 86 de ani. Pot sa te imbratisez?
Am izbucnit in ras si, dupa acceptul meu, ma stranse in brate cu putere.
- Ce cauti la universitate la varsta asta frageda si inocenta? am ntrebat.
- Vreau sa gasesc un barbat bogat, sa ma casatoresc, sa ma stabilesc la
casa mea, sa fac niste copii, raspunse ea zambind.
- Hai sa lasam gluma, am reluat. Eram foarte curios sa aflu ce o motivase sa abordeze acest gen de provocare la varsta ei.
- Dintotdeauna mi-am dorit sa merg la universitate si acuma mi se indeplineste visul, imi spuse.
Dupa curs ne-am dus la bufetul studentesc si am baut un milkshake de
ciocolata. Ne-am imprietenit pe loc. Timp de trei luni, zilnic, dupa ore, plecam impreuna si stateam de vorba necontenit. Eram de-a dreptul fascinat sa ii ascult acestei "masinarii a timpului" confesiunile atat de bogate in intelepciune si experienta. De-a lungul anului, Rose a devenit "mascota" campusului si se imprietenea cu usurinta cu toata lumea, oriunde s-ar fi dus. Ii placea sa se puna la patru ace si sa se lafaie in atentia pe care i-o acorda toata lumea in jur. Si se bucura de fiecare clipa. La sfarsitul semestrului am invitat-o pe Rose sa tina un discurs la
banchetul fotbalistilor. Imi vor ramane mereu in minte invataturile ei. A fost prezentata si a pornit spre tribuna. Cand a inceput discursul ei
pregatit de acasa, scapa trei dintre cele cinci cartonase pe care isi notase
ce voia sa spuna. Deranjata si stanjenita, se apleca spre microfon si spuse pur si simplu:
- Imi pare rau ca sunt atat de neindemantica. Am renuntat la bere in favoarea whiskey-ului si marca asta, Lent, ma baga in mormant. N-am sa
reusesc sa mai pun in ordine cartonasele astea, asa ca am sa va spun ceea ce stiu.
Noi am ras si ea tusi ca sa-si dreaga glasul. Continua:
- Nu incetam sa ne jucam pentru ca imbatranim.
Imbatranim pentru ca incetam sa ne jucam. Exista numai patru secrete pentru a te mentine tanar, a fi fericit si a deveni un om de succes. Trebuie sa razi si sa gusti umorul fiecarei zile. Trebuie sa ai un vis. Atunci cand ramai fara vise, mori. Suntem inconjurati de oameni morti si nici nu ne dam seama. E o mare diferenta intre a imbatrani si a evolua. Daca ai 19 ani si stai in pat inert timp de un an, fara sa faci un lucru productiv, vei implini 20 de ani. Daca am 87 de ani si zac in pat timp de un an fara sa fac nimic voi implini 88! Toata lumea imbatraneste. Nu e nevoie de talent sau pricepere. Ideea e sa evoluezi, identificand mereu oportunitatile care se ascund in inima schimbarii. Nu regreta nimic. Cei care sunt deja batrani nu regreta ceea ce au facut, ci mai degraba ceea ce nu au facut. Numai cei care au regrete se tem de moarte.
Rose si-a luat diploma pe care o dorise atatia ani. La o saptamana dupa absolvire, Rose s-a stins pe tacute in somn. Peste 2000 de studenti au fost alaturi de cea care le-a demonstrat ca nu e niciodata prea tarziu sa fii ceea ce vrei sa fii.
SI NU UITATI: NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI!
Noi sa fim sanatosi....

User avatar
adi
elder
elder
Posts: 1119
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:40 am

Postby adi » Thu Jul 31, 2003 10:27 am

wow, frumoasa poveste nautilus!
referitor la Wustenfuchs-- printre atatea "k" si "ck"-uri are dreptate omul pana la urma. e un revoltat. el reprezinta ramura extremista a multora dintre noi si, desi realizez ca e o utopie (acum), atitudinea lui e singura care poate face ceva sa se miste in tara asta; nu prin diplomatie si bun simt. Nautilus are si el dreptatea lui de om casatorit, poate spera ca va lua rezidentiatul si isi va asigura un loc "caldut" cu un salariu cat de cat decent. dar asta nu inseamna ca el va face medicina in adevaratul sens al cuvantului in tara asta; aici nu mai se poate. care dintre noi nu a fost frustrat de cursuri cretine, de asistenti penibili, de lipsa de interes a unor profesori senili care debitau porcarii cu aerul unor unici detinatori ai secretelor absolute ale medicinii?
asa ca scuzati-i forma si vedeti mai departe fondul. pentru ca aici nu greseste!

User avatar
Nautilus2000
junior
junior
Posts: 47
Joined: Sun Jul 06, 2003 11:55 am
Location: In fata calculatorului

Postby Nautilus2000 » Thu Jul 31, 2003 11:21 am

Te rog sa nu ma intelegi gresit, nu am nimic cu fondul textului colegului nostru (Vulpea desertului), dar am ajuns la o varsta la care am realizat ca extremismul nu este o solutie in aceasta tara de mioritici (cine considera ca poporul asta este altfel si mai spera ca pana la urma se va trezi la realitate, sa mai citeasca Miorita sau Padurea spanzuratilor sau Fefeleaga...)! Am trecut printr-o perioada asemanatoare in "tinerete" si in momentul in care am realizat ca sunt singur in manifestari, m-am calmat! (cu 1-2 extremisti nu se poate face o revolutie!). In ceea ce priveste rezidentiatul, pot spune ca acum imi doresc sa iau acest examen penibil (care ne transforma in oligofreni!) nu pentru a avea un loc "caldut si cu un salariu aceptabil" ci pentru ca aceasta este calea de a te perfectiona in domeniul nostru (da, o spun din nou, vreau sa fiu MEDIC, indiferent ca o sa pot sa practic medicina la standarde occidentale sau la "standardele" lumii a IIIa). Si apropos de "profesori senili care debitau porcarii cu aerul unor unici detinatori ai secretelor absolute ale medicinii" sa va spun ce am patit dupa ce am dat anul trecut examenul de rezidentiat, cand ne-am intors la spitalul in care am facut stagiul: eram pe neurochirurgie si in momentul in care ne-am dus sa semnam pontajul, am fost chemati toti stagiarii la raportul de garda unde "s-au adunat" cei doi "mari profesori universitari" si ne-au tinut o predica, ce s-a sfarsit in felul urmator-"...Si cei care nu ati luat rezidentiatul nu sunteti decat niste incapabili, niste handicapati care mancati banii parintilor si nici macar nu ati venit la stagiu sa mai invatati ceva .....-asta deoarece am lipsit in ultimile trei saptamani inaintea examenului (chiar si in armata ai 1 luna liber inainte de un examen!)... In privinta celor doi, as fi foarte curios ce punctaj ar obtine daca ar da examenul de rezidentiat!!!
Noi sa fim sanatosi....

User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Postby Wustenfuchs » Thu Jul 31, 2003 1:42 pm

Nautilus2000 wrote: (cu 1-2 extremisti nu se poate face o revolutie!).


da...kam asha e...sunt prea putzini pentru o revoutzie...insa sunt indeajuns pentru o konspiratzie...iar konspiratziile sunt mama tuturor revolutziilor...
Din packate romanului ii este fricka pana sa shi konspire...Mai bine citeshte Fefeleaga, Mioritza....e mai sanatos. Mai o bere, mai un mick, mai un sejur ku reducere in extrasezon la Vasile Roaita, o gagicka, mai apoi nevasta, vreun kopilash, responsabilitatzi, ...eh....viatza e frumoasa.

Apropo...eu nu-s extremist. Eu spun adevarul. Nu e vina mea ka adevarul se afla la o extrema.
Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen.

User avatar
adi
elder
elder
Posts: 1119
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:40 am

Postby adi » Thu Jul 31, 2003 2:20 pm

Wustenfuchs wrote:.insa sunt indeajuns pentru o konspiratzie...iar konspiratziile sunt mama tuturor revolutziilor...

pai baga aici (sau unde te simti tu mai in siguranta :) ) un proiect de conspiratie :) , cum crezi tu ca s-ar putea schimba lucrurile.
ps. ma innebunesc dupa etapa asta pura a revolutiilor :lol:

User avatar
Dan
Master of Disaster
Posts: 2869
Joined: Sun Jul 06, 2003 1:59 am
Location: ...on the highway to hell...
Contact:

Postby Dan » Thu Jul 31, 2003 2:26 pm

Wustenfuchs wrote: ...eh....viatza e frumoasa.

Apropo...eu nu-s extremist. Eu spun adevarul. Nu e vina mea ka adevarul se afla la o extrema.


Adevarul ca si realitatea exista. Fiecare le da ce semnificatii crede de cuviintza. O parte din semnificatziile astea sunt cele care sunt acceptate/impuse de societate: familie, copii, pozitie sociala...si asa mai departe.
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

Sunshine
Posts: 3
Joined: Wed Jul 23, 2003 1:41 pm
Location: Buzau

Postby Sunshine » Thu Jul 31, 2003 3:53 pm

adi wrote: care dintre noi nu a fost frustrat de cursuri cretine, de asistenti penibili, de lipsa de interes a unor profesori senili care debitau porcarii cu aerul unor unici detinatori ai secretelor absolute ale medicinii?

Si situatia este din ce in ce mai rea,adica devine de-a dreptul grotesca
A se vedea http://med.pub.ro/forum/viewtopic.php?t=148
Stiu ca pare greu de crezut,insa asta e,din pacate adevarul..studentii din anul v pot confirma...
Hai la CNAS cu grabire/Sa-l secam dintr-o sorbire!

User avatar
yula
newbie
newbie
Posts: 20
Joined: Sun Jul 27, 2003 7:18 pm
Location: http://www.rezidentiat.ro
Contact:

INCEPE REVOLUTIA!!

Postby yula » Thu Jul 31, 2003 4:16 pm

Ca sa profeseze in dispensarele rurale,
Studentii cer leafa de 500 euro, casa si acces la Internet


Discutiile purtate recent de studentii din anii terminali la Medicina din tara si sefii Ministerului Sanatatii si Familiei i-au surprins pe cei din urma. George Pavelescu, secretar de stat in MSF, a spus, ieri, la Iasi, ca studentii cer sa fie remunerati lunar cu cate 500 euro, sa primeasca locuinta si sa aiba aces liber la reteaua Internet, pentru a fi astfel la curent cu ultimele informatii in domeniul medical. "Negocierile" cu studentii au pornit la initiativa lui Mircea Beuran, ministrul Sanatatii, care ne-a declarat ca "nu ne mai putem permite ca in urban sa avem 300 medici la o suta de mii de locuitori, iar in rural, doar 58 de medici, raportat la aceeasi populatie".


http://www.adevarulonline.ro/index.jsp? ... e_id=47415

User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Re: INCEPE REVOLUTIA!!

Postby Wustenfuchs » Thu Jul 31, 2003 9:19 pm

yula wrote:Ca sa profeseze in dispensarele rurale,
Studentii cer leafa de 500 euro, casa si acces la Internet


Discutiile purtate recent de studentii din anii terminali la Medicina din tara si sefii Ministerului Sanatatii si Familiei i-au surprins pe cei din urma. George Pavelescu, secretar de stat in MSF, a spus, ieri, la Iasi, ca studentii cer sa fie remunerati lunar cu cate 500 euro, sa primeasca locuinta si sa aiba aces liber la reteaua Internet, pentru a fi astfel la curent cu ultimele informatii in domeniul medical. "Negocierile" cu studentii au pornit la initiativa lui Mircea Beuran, ministrul Sanatatii, care ne-a declarat ca "nu ne mai putem permite ca in urban sa avem 300 medici la o suta de mii de locuitori, iar in rural, doar 58 de medici, raportat la aceeasi populatie".

http://www.adevarulonline.ro/index.jsp? ... e_id=47415


...and do you belive that?
hihihihihihihihihihi...
Cine voteaza de 13 ani inckoace PSD? TZARANUL!!!!!
Studentul la medicina vrea €500 shi internet.....aaaaaaahahahahahahaha....
Dacka nu e ku suparare, presupunand ka prin absurd o sa-i obtzina, ce o sa facka ku ei intr-o fundatura mlashtinoasa, ku drumuri desfundate 2 luni pe an, ku un dispensar de la inceputul seckolului shi o karutza ku pneuri de lastun drept ambulantza?
Sunt sate la 50 de km de Buckureshti ku telefon doar la primarie....shi vretzi sa kred ka intr-un an le baga fibra opticka ka asha vor felcerii?
Ay ay ay Beuranitto! :twisted:
Dar in fine...voi infratzitzi-va ku TZARANUL shi votatzi PSD...poate poate...
aaaaaaaaaaaahahahahahahaha!
Beuran...
Ce imbecil...
Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen.

User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Postby Wustenfuchs » Thu Jul 31, 2003 9:29 pm

adi wrote:
Wustenfuchs wrote:.insa sunt indeajuns pentru o konspiratzie...iar konspiratziile sunt mama tuturor revolutziilor...

pai baga aici (sau unde te simti tu mai in siguranta :) ) un proiect de conspiratie :) , cum crezi tu ca s-ar putea schimba lucrurile.
ps. ma innebunesc dupa etapa asta pura a revolutiilor :lol:


Eu personal ma "innebunesck" dupa etapa prackticka, aia in kare numeri generalii loiali, doseshti FAL-urile ce le-ai adus tockmai din Liberia shi le-ai decklarat la vama drept banane...kestii dintr-astea...
Momentan, am doua kartzi mov prin kasa, pline de gresheli, ce-mi toacka nervii shi nu ma lasa a gandi deckat la un atentat... :evil:
In plus de asta, ma tot gandesck la o tzara lutherana...shtii tu, nostalgiile...m-am inmuiat, ka-n Carlito's Way...
Kum se pot sckimba luckrurile? Simplu....Shi fara revolutzie...Rege danez!...am ockit eu un printz in kasa de Danemarka...ofitzer de marina...numa' bun de rege.
Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen.

User avatar
adi
elder
elder
Posts: 1119
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:40 am

Postby adi » Thu Jul 31, 2003 9:59 pm

Wustenfuchs wrote:Kum se pot sckimba luckrurile? Simplu....Shi fara revolutzie...Rege danez!...am ockit eu un printz in kasa de Danemarka...ofitzer de marina...numa' bun de rege.

ok i agree, dar sa nu aflam dupa aceea ca de fapt a fost si ala racolat de securitate din luna a 5-a (eventual din viata intrauterina) :lol:
serios: parerea mea e ca numai o dictatura militara condusa de unii bine intentionati poate schimba ceva in Romania :roll:

User avatar
yula
newbie
newbie
Posts: 20
Joined: Sun Jul 27, 2003 7:18 pm
Location: http://www.rezidentiat.ro
Contact:

Postby yula » Thu Jul 31, 2003 10:20 pm

Wustenfuchs wrote:Eu personal ma "innebunesck" dupa etapa prackticka, aia in kare numeri generalii loiali, doseshti FAL-urile ce le-ai adus tockmai din Liberia shi le-ai decklarat la vama drept banane...kestii dintr-astea...
Momentan, am doua kartzi mov prin kasa, pline de gresheli, ce-mi toacka nervii shi nu ma lasa a gandi deckat la un atentat... :evil:
In plus de asta, ma tot gandesck la o tzara lutherana...shtii tu, nostalgiile...m-am inmuiat, ka-n Carlito's Way...
Kum se pot sckimba luckrurile? Simplu....Shi fara revolutzie...Rege danez!...am ockit eu un printz in kasa de Danemarka...ofitzer de marina...numa' bun de rege.



Avem un fan Age of Empires cumva? :lol:

User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Postby Wustenfuchs » Thu Jul 31, 2003 10:23 pm

"dictatura militara condusa de unii bine intentionati "<<<<<<utopie!!!!!
Un militar respeckta ordine.....iar ordinele nu au nimick de a face ku "bunele intentzii".
Shtii tu vreo dicktatura militara kare a sckos o tzara din kackat ? Eu nu shtiu...
Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen.

User avatar
adi
elder
elder
Posts: 1119
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:40 am

Postby adi » Thu Jul 31, 2003 10:26 pm

Wustenfuchs wrote:Shtii tu vreo dicktatura militara kare a sckos o tzara din kackat ? Eu nu shtiu...

Franco in Spania... si a fost destul de inteligent incat sa formeze un rege pe langa el ;)

User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Postby Wustenfuchs » Thu Jul 31, 2003 10:31 pm

yula!
...apreciez faptul ka incerci din rasputeri sa fii ironick...
Nu e important ce kred cei ce te citesck, important e sa fii tu multzumit...
Trebuie sa reckunosck ka am zambit...insa din ku totul alte motive :smoking:
Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen.

User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Postby Wustenfuchs » Thu Jul 31, 2003 10:43 pm

In '75 kand a merlit Franco, Spania nu era tockmai pe roze...
Nici ackum nu e...dar totushi Juan Carlos e un rege ku kap shi boashe..."and that's making a difference".
Singura "coalitzie antickoruptzie" existenta in Europa kuprinde Romania, Italia shi Spania...Restul tzarilor ishi rezolva singure acest "impediment"
Oare de ce?
Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen.

jack carter
junior
junior
Posts: 67
Joined: Wed Jul 16, 2003 10:20 am

Postby jack carter » Thu Jul 31, 2003 10:51 pm

Herr Wustenfuchs- eine Ehre sie kennenzu lernen, approximately.
Subscriu la pererile lui W. .E xtremist sau nu e nevoie de oameni ca astia in medicina romineasca. Nautilus I'm sorry dar numai entuziasmul tau de a deveni medic nu e suficient in mioritaland. aici trebuie sa curga sange ca sa se schimbe ceva. Poeziile pe care leai scris nu prea ne ajuta, si intradevar cine dracu vrea sa mearga la tara , mai bine vind ziare la cxhiosc decat sa o tratez pe lelea floare. Si sa stii ca in romania nu sunt multi medic ci e plin de felceri asa ca da felcer poti ajunge cat in ce priveste chestiile alea cum te perefctionezi si ce minuni faci , vcise naive din care nu ramane nimic . Aici e enevoie de schimbari radicale nu promisiuni de 2 lei cu 500 de euroi.Traiasca printul danez.Traiasca conspiratia. Rezidentul care e medic nu student blah blah blah , ce medic tata cu 100 euroi pe luna si cand nu te baga nimeni in seama, vrei sa fii din aceeasi profesie cu Zollinger si Nyhus si Blumgart sa fim seriosi.

User avatar
adi
elder
elder
Posts: 1119
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:40 am

Postby adi » Thu Jul 31, 2003 10:53 pm

Wustenfuchs wrote:In '75 kand a merlit Franco, Spania nu era tockmai pe roze...
...insa era pe drumul cel bun. au facut progrese uriase, reusind sa ajunga de la un nivel f scazut la o distanta onorabila de restul tarilor vestice, africa nu mai incepe de la granita cu Franta (cum obisnuiau francezii sa spuna).
in toate rationamentele astea (schimbari etc), noi facem o greseala imensa: credem sau subintelegem ca majoritatea intelectualilor (in formare sau pe functii) gandesc la fel. Nimic mai fals! putini sunt cei care gandesc asa si mai putini cei care o afirma; romanii sunt un popor de lasi, that's it...

User avatar
ciresar1988
elder
elder
Posts: 1201
Joined: Mon Jul 28, 2003 11:58 pm
Location: Graceland, Memphis, Tennessee
Contact:

Postby ciresar1988 » Fri Aug 01, 2003 12:22 am

va rog sa nu ma injurati ca schimb subiectul, dar am auzit ca de la anu' iar schimba astia cartile de Rezi! O fi adevarat? :hrr: :2gunfire: :2gunfire:
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)

User avatar
Wustenfuchs
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Tue Jul 29, 2003 10:45 am
Contact:

Postby Wustenfuchs » Fri Aug 01, 2003 1:34 am

Hey...we were starting a revolution here!...
Donkey! :onfire:
Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen.

denim
junior
junior
Posts: 97
Joined: Mon Jul 14, 2003 8:24 pm
Location: Iasi

Postby denim » Fri Aug 01, 2003 11:48 am

Ca sa incepi o revolutie ar trebui sa-l convingi pe unul care are 100 de milioane de dolari sa faca medicina. Stiti vreun medic din Romania care sa aiba macar un milion de dolari? Am auzit de vreo doi croitori si de vreo 3 cizmari cu peste un milion. Dar vreun medic cunoasteti?

denim
junior
junior
Posts: 97
Joined: Mon Jul 14, 2003 8:24 pm
Location: Iasi

Postby denim » Fri Aug 01, 2003 11:52 am

Ati vazut ca Nastase s-a operat in Germania. E si normal, tinand cont ca nici un om normal din lumea asta nu s-ar lasa operat de vreun medic cu Dacia sau care vine la spital cu autobuzul.
In strainatate daca nu ai bani sau asigurare te lasa sa crapi, in Ro insa medicul e prea bun la suflet pt a face asa ceva. Si de asta firmele nu-si platesc asigurarile de sanatate si asa mai departe, ca oricum prostii aia de doctori, sarantocii dracului, te vindeca oricum, chiar si gratis

denim
junior
junior
Posts: 97
Joined: Mon Jul 14, 2003 8:24 pm
Location: Iasi

Postby denim » Fri Aug 01, 2003 11:57 am

Stiti cum ar trebui sa incepem revolutia? Sa-i bagam in p.... mamii lor cu rezidentiatul lor cu tot si sa ne apucam sa formam gasti de cartier, sa dam la oameni in cap, sa jefuim, sa facem bisnita si asa mai departe. Nu sa stam in casa ca boii si sa ne distrugem invatand toate dobitoceniile.
si sigur vom avea mai multi bani procedand asa, decat pupand usile pe la facultati si ministere.

User avatar
adi
elder
elder
Posts: 1119
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:40 am

Postby adi » Fri Aug 01, 2003 12:09 pm

mai denim, da turbulent mai esti tata :lol: ce naiba, ti-au trebuit atatia ani de facultate ca sa-ti dai seama ca vocatia ta e sa stai a coltul strazii sau sa fi mare mafiot? atunci ai cam pierdut timpul, altii la varsta la care tu vrei sa-ti incepi "cariera" au facut deja istorie, au nume consacrate si manele dedicate :lol:
cum naiba n-or reusi "marii profesori" sa alcatuiasca niste grile corecte din materia aia mai fratilor?? e chiar atat de greu?? parerea mea e ca printre ei sunt cu adevarat unii handicapati!! ca altfel chiar nu pot sa-mi explic

denim
junior
junior
Posts: 97
Joined: Mon Jul 14, 2003 8:24 pm
Location: Iasi

Postby denim » Fri Aug 01, 2003 9:36 pm

Adi, sa stii ca-i asa

k2
newbie
newbie
Posts: 23
Joined: Sat Jul 26, 2003 5:38 pm

Postby k2 » Fri Aug 01, 2003 10:05 pm

Poate ca pentru niste grile gresite mai exista cate o scuza pe ici pe colo , (sau cate un acar Paun) ca de' ... nu greseste dom' profesor :roll: , dar ce sa mai spunem daca nu au fost in stare sa publice o tematica corecta din prima :shock:
Vai de capul nostru ... ca in ochi lor suntem fix .... pix :(

User avatar
b3
elite
elite
Posts: 4122
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm
Location: Bucuresti

Postby b3 » Sat Sep 06, 2003 2:14 pm

Voi de ce ati dat la Medicina ? pura curiozitate..
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

User avatar
delu
junior
junior
Posts: 57
Joined: Sun Jul 06, 2003 8:32 am
Location: romanica
Contact:

Postby delu » Sat Sep 06, 2003 4:05 pm

de proşti... :lol:

User avatar
H de H
senior
senior
Posts: 143
Joined: Sun Jul 06, 2003 1:57 pm

Postby H de H » Sat Sep 06, 2003 4:11 pm

eram mica si naiva...credeam ca daca am invatat bine la liceu asta tre sa fac si apoi aveam impresia ca o sa imi stea tare bine in alb :D
n-a fost nimeni sa ma opreasca...acu sunt hotarata clar, halat alb n-o sa port orice prind la rezi! :lol:

User avatar
darkside
senior
senior
Posts: 410
Joined: Sun Jul 06, 2003 2:04 am
Location: Somewhere in US of A

Postby darkside » Sat Sep 06, 2003 5:03 pm

roz bonbon atunci :lol: :lol:
Ultimul care pleaca sa stinga lumina ......

User avatar
H de H
senior
senior
Posts: 143
Joined: Sun Jul 06, 2003 1:57 pm

Postby H de H » Sat Sep 06, 2003 5:24 pm

darkside, prin asta inteleg ca mi-ai urat bafta, nu ?multam fain :P

User avatar
darkside
senior
senior
Posts: 410
Joined: Sun Jul 06, 2003 2:04 am
Location: Somewhere in US of A

Postby darkside » Sat Sep 06, 2003 6:24 pm

Pai nu? 8)

Pe acesta cale urez bafta tuturor celor care dau acu rezidentiatul .

PS. Macar unii dintre noi sa faca medicina. :lol: .... ca eu sigur nu .
Ultimul care pleaca sa stinga lumina ......

User avatar
originaltup
elder
elder
Posts: 1749
Joined: Sun Jul 06, 2003 11:52 am
Location: Ohio

Postby originaltup » Sat Sep 06, 2003 7:24 pm

Pai si ce va mai chinuiti cu facultatea asta? Pe bune, nu-i inteleg pe cei ce nu vor sa faca medicina de ce incearca sa o termine, totusi medicina nu chiar un prototip de facultate pe care sa o faci ca sa ai si tu o facultate. Sunt altele mult mai usoare.

User avatar
b3
elite
elite
Posts: 4122
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm
Location: Bucuresti

Postby b3 » Sat Sep 06, 2003 9:31 pm

macar de-ar fi fost nishte raspusuri de tipul "suna bine sa zici ca esti student la medicina" :D
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

User avatar
darkside
senior
senior
Posts: 410
Joined: Sun Jul 06, 2003 2:04 am
Location: Somewhere in US of A

Postby darkside » Sat Sep 06, 2003 9:42 pm

originaltup wrote:Pai si ce va mai chinuiti cu facultatea asta? Pe bune, nu-i inteleg pe cei ce nu vor sa faca medicina de ce incearca sa o termine, totusi medicina nu chiar un prototip de facultate pe care sa o faci ca sa ai si tu o facultate. Sunt altele mult mai usoare.


pai ... bre, dupa ce faci 4 ani .. cam greu sa renunti si sa faci o alta faculate care are cel putin ali 4 ani.
mai bine fac inca 2 ani si o termin pe asta ...
oricum mi se pare una din cele mai usoare facultati ....
Ultimul care pleaca sa stinga lumina ......


Return to “rezidentiat 2003”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests