dr.moga wrote:nu trebuie sa va demoralizeze nimic...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...
am inceput de la o petitie facuta in graba si apoi lucrurile au inceput sa se aseze...
am ajuns la stirile nationale...ne-au dat locuri si amanare(desi nu e nimic oficial pt ca inca nu s-a publicat nicaieri, trebuie renegociat) in bataie de joc...ca sa nu zica cineva ca nu ne-a dat...
ca sa ne inchida gura..
dar de fapt ne-au deschis-o mai tare...
fratilor se poate dar trebuie sa ne unim fortele...
daca tot suntem generatie de sacrificiu macar sa si schimbam ceva!
eu zic ca se poate...mult mai mult decat ne-au dat ei in batjocura!
trebuie sa iesim cat mai multi in strada...in bucuresti, craiova, timisoara...
sper ca sunteti de acord cu memoriul pe care l-am inmanat...ar trebui inmanat de catre toate centrele la toate prefecturile din tara...si sa vedem raspunsul lor oficial publicat pe rezidentiat.info
si aveti grija ca si presa e cu doua fete...totul e politic...
poate reusim sa adunam mai multi absolventi si studenti in halate in bucuresti! din toata tara....
si daca nici asa nu merge...putem ameninta si noi ca nu mergem la rezidentiat...
putem face multe si noi...ca in fond de noi depind si ei!
voi chiar vreti sa traiti cu 800 de lei pe luna?
3 din bannerele alea de la cluj sunt scrise cu mana mea...chiar vreau sa profesez in Romania si sa nu plec din tara...pentru ca vreau sa fie bine aici la noi acasa...
de ce in Bucuresti nu aveti suportul medicilor rezidenti?
cine e reprezentantul medicilor rezidenti acolo la voi?
de ce nu sunteti uniti?
Ai perfecta dreptate! Au crezut ca ne-au inchis gura ,,aruncandu-ne" 100 si ceva de locuri si o saptamana in plus,nu au facut decat sa ne intarate mai tare si sa ne faca sa ne cerem mai cu vehementa drepturile! Nu e inca nimic oficial cu amanarea de numai o saptamana asa ca sigur protestul de luni va face diferenta! Trebuie mai ales pentru cei care s-au chinuit atat sa obtina ceva!