REPREZENTANT MEDICAL SERVIER ?
- orhideea2003
- junior

REPREZENTANT MEDICAL SERVIER ?
este cineva pe aici cu statut de RM? eventual de la SERVIER???
- silvioara
- newbie

Re: REPREZENTANT MEDICAL SERVIER ?
offf cat de naspa poate fi atmosfera pe forumul asta..... cum scrie sau intreaba cineva ceva se gasesc cinci care sa-i dea replici acide si superioare.. banuiesc ca nu putea fi altfel, ca doar suntem medici, fiecare dintre noi detinatorul adevarului absolut si mai tare decat toti ceilalti....
...si nu, nu sunt rep.
...si nu, nu sunt rep.
-
ssss
- elder

Adevarul e ca, dincolo de tonul acid a lui Im,are cumva dreptate.
Dupa 40 inseamna dupa varsta de 40 de ani. La cum vad eu ca e trendul in industrie, dupa cativa ani se sterg cu tine la fund. Cand trebuie sa fii promovat, brusc reorganizeaza,te dau afara si angajeaza un incepator pepozitia asta, e care il platesc mai putin( eu asta vad la Pfizer, si ceva si la Merck).
Daca trebuie sa o faci, fa-o, dar pe termen scurt si nu te gandi ca poti scrie asta in CV. De asemenea, nu trebuie sa ai nici un fel de sentiment de loialitate pentru ei, ei nu au pentru tine.
Nu, nici eu nu sunt rep.
Dupa 40 inseamna dupa varsta de 40 de ani. La cum vad eu ca e trendul in industrie, dupa cativa ani se sterg cu tine la fund. Cand trebuie sa fii promovat, brusc reorganizeaza,te dau afara si angajeaza un incepator pepozitia asta, e care il platesc mai putin( eu asta vad la Pfizer, si ceva si la Merck).
Daca trebuie sa o faci, fa-o, dar pe termen scurt si nu te gandi ca poti scrie asta in CV. De asemenea, nu trebuie sa ai nici un fel de sentiment de loialitate pentru ei, ei nu au pentru tine.
Nu, nici eu nu sunt rep.
Reality is an illusion due to lack of wine
- tapirul
- elite

ssss e repăr, nu rep. DJ SS. Un fel de Ramstein.
da, din pacate meseria de rep arata tare atragatoare in romania. ce zice im e corect, esti doar un comisvoiajor. Tot el explica ca in franta repii sunt absolventi de liceu cu training.
Okay, sa zicem ca da, este cineva reprezentant medical. Ce intrebari urmeaza?
da, din pacate meseria de rep arata tare atragatoare in romania. ce zice im e corect, esti doar un comisvoiajor. Tot el explica ca in franta repii sunt absolventi de liceu cu training.
Okay, sa zicem ca da, este cineva reprezentant medical. Ce intrebari urmeaza?
-
ssss
- elder

Ba, in US cica tre sa aiba college. Nu prea inteleg de ce, oricum training-ul e o spoiala,practic trebuie sa debiteze teleghidat niste fraze cheie "gandite" mai de sus.
La cum inteleg eu lucrurile, se scoala dimineata un genial cu o idee cretina, zice evrika, asta o sa vanda bulina, face o sedinta si de aici curge la vale pana la nivelul de rep porunca sa spuna musai tampenia aia, cuvant cu cuvant cand vad doctorul. Ii mai invata niste trick-uri cu care sa o dea cotita cand ii intrebi ceva direct( pe mine ma amuza cand ii intreb de NNT si se uita patrat, chiar cand NNT e in favoarea lor cum era ieri intr-o discutie despre Zostavax) si cam atat.
Tre sa fie aratosi da' nu musai. In tara PC si proceselor pentru sexual harrasment, fetelor li se spune sa arate cleavage. Asta mie mi se pare incredibil. Una e sa angajezi o repa mai draguta si sa speri ca arata ceva si alta e sa o angajezi si sa-i spui sa arate ceva.
Din motivele pe care le stim cu totii, in Ro unii nu prea au de ales si nu cred ca merita dispretul nostru colectiv. La nivel individual, daca vedeti unul brain washed puteti spala cu el pe jos, dar altfel va rog eu frumos sa aveti putina consideratie pentru niste colegi mai nenorocosi.
La cum inteleg eu lucrurile, se scoala dimineata un genial cu o idee cretina, zice evrika, asta o sa vanda bulina, face o sedinta si de aici curge la vale pana la nivelul de rep porunca sa spuna musai tampenia aia, cuvant cu cuvant cand vad doctorul. Ii mai invata niste trick-uri cu care sa o dea cotita cand ii intrebi ceva direct( pe mine ma amuza cand ii intreb de NNT si se uita patrat, chiar cand NNT e in favoarea lor cum era ieri intr-o discutie despre Zostavax) si cam atat.
Tre sa fie aratosi da' nu musai. In tara PC si proceselor pentru sexual harrasment, fetelor li se spune sa arate cleavage. Asta mie mi se pare incredibil. Una e sa angajezi o repa mai draguta si sa speri ca arata ceva si alta e sa o angajezi si sa-i spui sa arate ceva.
Din motivele pe care le stim cu totii, in Ro unii nu prea au de ales si nu cred ca merita dispretul nostru colectiv. La nivel individual, daca vedeti unul brain washed puteti spala cu el pe jos, dar altfel va rog eu frumos sa aveti putina consideratie pentru niste colegi mai nenorocosi.
- tapirul
- elite

aici ai dreptate, cu dispretul colectiv. Este o meseria ca oricare alta.
In US cu college, aici toti puţopalmiştii au college, e ca liceul in Ro. Cu liceu in US nu mai faci practic nimic.
In US cu college, aici toti puţopalmiştii au college, e ca liceul in Ro. Cu liceu in US nu mai faci practic nimic.
-
ssss
- elder

tapirul wrote:aici ai dreptate, cu dispretul colectiv. Este o meseria ca oricare alta.
E ca liceul in Ro daca liceul se face pe bune. Iesi bacalaureat. Cu liceul poti lucra la Mickey D, te rog frumos.
-
ssss
- elder

Acu ca mi-am dat (lung) cu parerea, intreb si eu tamp: ce-i ala servier? si de ce asa un nume urat?
-
ssss
- elder

tapirul wrote: Este o meseria ca oricare alta.
Eu, daca m-as lasa vreodata de medicina, m-as face mecanic de masini.
- marmotul
- elite

ssss wrote:tapirul wrote: Este o meseria ca oricare alta.
eu as face ase-ul ca e doar 3 ani si as lucra la o banca- prietenii stiu de ce!!!

-
Bysko
- senior

Mai nou am o deosebita admiratie pt cei care fac ASe-ul! Nu as putea face asa ceva nici in ruptul capului
. Sa inveti tot felul de formule, derivate, micro-macroeconomie etc. Matematica? 

- tapirul
- elite

razwin2 wrote:ssss wrote:tapirul wrote: Este o meseria ca oricare alta.
eu as face ase-ul ca e doar 3 ani si as lucra la o banca- prietenii stiu de ce!!!
eu m-as face bucatar. Sa concurez cu Iron Chef.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
ssssss, Tapirul, în România meseria de reprezentant medical e mult mai bănoasă şi mai respectabilă decât cea de medic. Cât despre loyalty, credeţi-mă pe cuvânt, firma îţi e cu mult mai loială (deşi există desigur limite), dacă eşti rep, decât îţi va fi vreodată spitalul sau colegii, dacă eşti medic. Dpdv al spitalului unde lucrez io, nu e nicio problemă dacă stau singur în gardă, neplătit şi la o specialitate în care nu sunt competent, şi dacă ajung la puşcărie, tant pis pour moi.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- tapirul
- elite

dar pacientii?
- orhideea2003
- junior

nu are voie omul sa intrebe ceva ca si da pe afara "bunavointa" acra din voi...
ce rai sunteti uneori, ma sperie faptul ca pe undeva suntem si colegi, chipurile cu studii superioare si anumite calificari..offofff
SERVIER- este o renumita firma de medicamente, lider la noi in tara pe partea cardiaca, dar cum nu prea citesti presa de specialitate nu ai de unde sa stii anumite detalii... poate tosusi iti este cunoscut TERTENSIF...
lasand la o parte schimbul de aciditati verbale si parerile personale ale fiecaruia despre repi, sunt cateva lucruri personale pe care le am de lamurit si doar un REPREZENTANT MEDICAL AL SERVIER mi le poate lamuri.
va multumesc pentru interesul si doarinta voastra de comunicare
o zi cat mai agreabila si un week excelent!!
ce rai sunteti uneori, ma sperie faptul ca pe undeva suntem si colegi, chipurile cu studii superioare si anumite calificari..offofff
SERVIER- este o renumita firma de medicamente, lider la noi in tara pe partea cardiaca, dar cum nu prea citesti presa de specialitate nu ai de unde sa stii anumite detalii... poate tosusi iti este cunoscut TERTENSIF...
lasand la o parte schimbul de aciditati verbale si parerile personale ale fiecaruia despre repi, sunt cateva lucruri personale pe care le am de lamurit si doar un REPREZENTANT MEDICAL AL SERVIER mi le poate lamuri.
va multumesc pentru interesul si doarinta voastra de comunicare
o zi cat mai agreabila si un week excelent!!
- orhideea2003
- junior

[quote]Vrei sa te faci si tu comis-voyajor, sa înveti sa vinzi gheata eschimosilor dând plic cu spaga ? Fara sa ai habar ce vei face dupa 40 de ani ?[/quote]
ce vrei sa imi spui ca tu nu vinzi nimic?
[b]ca medic iti vinzi experienta pe bani putini, prea putini decat ai merita[/b]
iar tu dupa 40 ani ai habar ce vei face?
poate inca angajat la stat tot pe un salariu amarat sau la un cabinet personal daca iti permite sepecializarea sau bugetu personal, urmand sa fii paznic la bani tai si sa stai in picioare pentru ei inca multi ani incolo..
eu muncesc inteligent la cateva drepturi de autor si la 40 de ani, cand tu o sa iti storci creerii si buzunarele pacientiror tai, eu o sa fiu in vacanta permanenta bucurandu-ma de viata.
o sa ma fac si eu comis-voyajor si in cativa ani o sa vin la tine sa iti vand gheata eschimosilor iar tu vei fi bucuros ca ai mai primit un plic cu BANI
TOTUL CONSTA IN CUM VEDEM LUCRURILE
ce vrei sa imi spui ca tu nu vinzi nimic?
[b]ca medic iti vinzi experienta pe bani putini, prea putini decat ai merita[/b]
iar tu dupa 40 ani ai habar ce vei face?
poate inca angajat la stat tot pe un salariu amarat sau la un cabinet personal daca iti permite sepecializarea sau bugetu personal, urmand sa fii paznic la bani tai si sa stai in picioare pentru ei inca multi ani incolo..
eu muncesc inteligent la cateva drepturi de autor si la 40 de ani, cand tu o sa iti storci creerii si buzunarele pacientiror tai, eu o sa fiu in vacanta permanenta bucurandu-ma de viata.
o sa ma fac si eu comis-voyajor si in cativa ani o sa vin la tine sa iti vand gheata eschimosilor iar tu vei fi bucuros ca ai mai primit un plic cu BANI
TOTUL CONSTA IN CUM VEDEM LUCRURILE
-
ssss
- elder

A, deci Servier face faimosul Tertensiv, idiotenia aia de diuretic cu care i-ati introctrinat pe toti medicii spunand tot felul de tampenii despre nefrix cum ca ar cauza diabet si guta si trigliceride? Acel Tertensif care este generic de un numar bun de ani si ar putea fi vandut cu succes numai intr-o tara bananiera? Recunosc o campanie de marketing reusita cand o vad, dar si brain washed-ul. Tocmai ai pierdut bunavointa aia de care vorbeai, penca ai fost obraznic.
- orhideea2003
- junior

ca si voi , sunt un rezident amarat cu un salariu de c...t
numai ca eu imi vad lungul nasului, pe cand altii nu-l vad din cauza crengilor cand tin nasul pe sus....
haideti sa nu mai aruncam cu bolovani unii in altii si sa gasim o cale de acceptare a repilor, sunt ei ei oameni ca si noi
voi ce ati preferati:
medici slab pregatiti care sa va faca si pe voi de ras?
sau
reprezentati medicali care vin si pe la acei medici mai slab pregatiti si de ofer soluti utile si informatii noi, camd timpul nu ne permite sa tinem pasul cu toate noutatile?
sau
pur si simplu acceptati doar cunostintele pe care le aveti din fac cu usoare imbunatatiri, devenind usor in timp mediocri...
parerea mes sincera si personala este ca reprezentanii medicali, buni sau nu, ne sunt necesari.
voi astia mai ironici ganditi-va ce ati face daca ei nu ar mai fi, ati muri de plictiseala, de cine ati mai face misto si pe cine ati mai improsca cu noroi?? poate asistentele med sa fie pe lista, dar le veti gasi o scuza, ca nu au fac de med, pe cand cu repii e altfel...cum le spuneti voi?? ca sunt mai putin norocosi?
eu din contra spun ca au avut curajul si puterea de a se reorienta fara sa tina prea mult la ETICHETA DE MEDIC.
UITATI-VA IN JURUL VOSTRU, CATI DINTRE COLEGII VOSTRI SUNT BINE PREGATITI???
intr-o padure exista si uscaturi
numai ca eu imi vad lungul nasului, pe cand altii nu-l vad din cauza crengilor cand tin nasul pe sus....
haideti sa nu mai aruncam cu bolovani unii in altii si sa gasim o cale de acceptare a repilor, sunt ei ei oameni ca si noi
voi ce ati preferati:
medici slab pregatiti care sa va faca si pe voi de ras?
sau
reprezentati medicali care vin si pe la acei medici mai slab pregatiti si de ofer soluti utile si informatii noi, camd timpul nu ne permite sa tinem pasul cu toate noutatile?
sau
pur si simplu acceptati doar cunostintele pe care le aveti din fac cu usoare imbunatatiri, devenind usor in timp mediocri...
parerea mes sincera si personala este ca reprezentanii medicali, buni sau nu, ne sunt necesari.
voi astia mai ironici ganditi-va ce ati face daca ei nu ar mai fi, ati muri de plictiseala, de cine ati mai face misto si pe cine ati mai improsca cu noroi?? poate asistentele med sa fie pe lista, dar le veti gasi o scuza, ca nu au fac de med, pe cand cu repii e altfel...cum le spuneti voi?? ca sunt mai putin norocosi?
eu din contra spun ca au avut curajul si puterea de a se reorienta fara sa tina prea mult la ETICHETA DE MEDIC.
UITATI-VA IN JURUL VOSTRU, CATI DINTRE COLEGII VOSTRI SUNT BINE PREGATITI???
intr-o padure exista si uscaturi
- orhideea2003
- junior

[quote]A, deci Servier face faimosul Tertensiv, idiotenia aia de diuretic cu care i-ati introctrinat pe toti medicii spunand tot felul de tampenii despre nefrix cum ca ar cauza diabet si guta si trigliceride? Acel Tertensif care este generic de un numar bun de ani si ar putea fi vandut cu succes numai intr-o tara bananiera? Recunosc o campanie de marketing reusita cand o vad, dar si brain washed-ul. Tocmai ai pierdut bunavointa aia de care vorbeai, penca ai fost obraznic.[/quote]
la dracu...ori eu sunt plecata cu sorcova....ori voi traiti pe alta planeta....
chiar nu ma intereseaza ce face tertensivu si nici indoctrinarea si nici faptul ca tu ai chef sa te certi cu minesi nic faptul ca ma consideri obraznic, desi nu vad cum ai ajuns la concluziile astea, probabil de plictiseala..
[b]am nevoie de un medicamet care nu se mai gaseste in farmacii, pentru o ruda[/b]
la dracu...ori eu sunt plecata cu sorcova....ori voi traiti pe alta planeta....
chiar nu ma intereseaza ce face tertensivu si nici indoctrinarea si nici faptul ca tu ai chef sa te certi cu minesi nic faptul ca ma consideri obraznic, desi nu vad cum ai ajuns la concluziile astea, probabil de plictiseala..
[b]am nevoie de un medicamet care nu se mai gaseste in farmacii, pentru o ruda[/b]
- Im
- elite

orhideea2003 wrote:sa gasim o cale de acceptare a repilor, sunt ei ei oameni ca si noi
- nu avem de ce accepta chestiile numite repi
- nu sunt oameni ca si noi, nu stiu cine te-a mintit
- îi cunoastem deja pe repi, s-au etalat si pe-aici, nu trebuie sa ne citesti tu din carti ca-s 'oameni buni'
- daca repii sunt asa de iubiti pe-aici, poate ca exista si motive IRL
Singura durere suportabilă e durerea altora.
-
ssss
- elder

Ok, am inteles eu gresit, scuze. Nu am chef de cearta .
Ramane valabil ce am spus de tertensif, este o magarie sa schimbi nefrix-ul unuia pe tertensif pentru ca la cartea de farma spune chestia aia cu trigliceride si diabet.
Tot nu inteleg ce specialitate e revista aia de care pomenesti dar nu e important.
Ramane valabil ce am spus de tertensif, este o magarie sa schimbi nefrix-ul unuia pe tertensif pentru ca la cartea de farma spune chestia aia cu trigliceride si diabet.
Tot nu inteleg ce specialitate e revista aia de care pomenesti dar nu e important.
-
ssss
- elder

Btw, care e medicamentul ala?
- alimori
- elite

orhideea2003 wrote:sau
Po` sa-ntreb pe ce esti rezident? Sau de cand? Din ce-am vazut pana acum in rezidentiat "imbunatatirile" fac grosul, nu cunostintele din facultate. Asta una la mana.
Doi, ti se pare ca vazand cazuri te plafonezi, in timp ce plimband mape cu grafice te destepti? Pozele colorate tin loc de experienta si te umplu de satisfactie?
Mai po` sa-ntreb Ceva? De ce nu-ti reuseste niciun quote?
- tapirul
- elite

inca nu a fost introdus topicul in training. Data viitoare.
Intreb si io altceva, orhidee, de ce este asa de defensive?
Intreb si io altceva, orhidee, de ce este asa de defensive?
- danhia
- elite

cum defensive? mie mi se pare chiar offensive.
totusi zice c a forumul asta e un forum pt medici si studenti la medicina. forumul repilor cred ca tb sa fie in alta parte si probabil ca ai mai multe sanse sa-i gasesti in Jamaica decat pe Imed.
totusi zice c a forumul asta e un forum pt medici si studenti la medicina. forumul repilor cred ca tb sa fie in alta parte si probabil ca ai mai multe sanse sa-i gasesti in Jamaica decat pe Imed.
Red Apple
-
ssss
- elder

Darn , acu m-am prins. Revista de specialitate era " Drug rep weekly" .
Vreau totusi sa stiu de ce bulina ai nevoie, la modul serios. Poate am cum sa ajut.
Vreau totusi sa stiu de ce bulina ai nevoie, la modul serios. Poate am cum sa ajut.
- silvioara
- newbie

ssss wrote:Adevarul e ca, dincolo de tonul acid a lui Im,are cumva dreptate.
Nu, nici eu nu sunt rep.
N-am spus ca n-are dreptate.. Probabil ca are. Dar omul nici nu deschisese gura sa spuna ce vrea si a primit informatii despre cum e cu gheata si eschimosii.. Poate vroia un abtibild de masina cu Servier, sau cum s-a dovedit ulterior un medicament pentru o ruda.
Din pacate dupa cum a degenerat discutia si dupa tonul agresiv.. ideea de off-topic s-a cam dizolvat si nu prea mai conteaza..
Si daca tot am luat-o prin balarii, mie imi place ivabradina lu Servier, mi se pare un medicament destept. La nivel teoretic si de studii preclinice si clinice, nu stiu in ce masura se da la noi.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Mie îmi place tianeptina dă la ei. Însă nu îmi place că ascund faptul că are potenţial de abuz, ba chiar susţin în gura mare contrariul.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
ssss
- elder

Am dat cu ochiu pe google la ivabradine. Ivabradine ala are si event reduction? ( infarct, moarte? ca ziceau ceva de Beautiful study in 2008) Nu am vazut nici o mentiune daca merge sau nu in pacientii cu fibrilatie atriala
De ECPT ati auzit? Mie asta mi se pare o idee desteapta.
Vlad, e logic sa adaugi tianepina la escitalopram?
De ECPT ati auzit? Mie asta mi se pare o idee desteapta.
Vlad, e logic sa adaugi tianepina la escitalopram?
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Electronic Coin Public Telephone? European Committee for the Prevention of Torture?
Nu, logic nu prea e, din moment ce mecanismele in vitro sunt opuse, aşa că asocierea nu prea se poartă. Practic, nu ştiu dacă într-adevăr tianeptina are efect prin stimularea recaptării serotoninei, s-au propus şi nişte mecanisme de neuroplasticitate, după care firma Servier nu a mai investit în cercetarea experimentală cu această substanţă.
Însă am văzut asociere tianeptină - trazodonă care mergea foarte bine.
Nu, logic nu prea e, din moment ce mecanismele in vitro sunt opuse, aşa că asocierea nu prea se poartă. Practic, nu ştiu dacă într-adevăr tianeptina are efect prin stimularea recaptării serotoninei, s-au propus şi nişte mecanisme de neuroplasticitate, după care firma Servier nu a mai investit în cercetarea experimentală cu această substanţă.
Însă am văzut asociere tianeptină - trazodonă care mergea foarte bine.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
ssss
- elder

-
ssss
- elder

Nu-sh de ce gugal da aberatii pentru ecpt, e aceeasi treaba.
-
ssss
- elder

Se pare ca e mai comuna abrevierea EECP. Ma rog, ce parere aveti?
- nightshadowmaster
- junior

Re:
Im wrote:orhideea2003 wrote:sa gasim o cale de acceptare a repilor, sunt ei ei oameni ca si noi
- nu avem de ce accepta chestiile numite repi
- nu sunt oameni ca si noi, nu stiu cine te-a mintit
- îi cunoastem deja pe repi, s-au etalat si pe-aici, nu trebuie sa ne citesti tu din carti ca-s 'oameni buni'
- daca repii sunt asa de iubiti pe-aici, poate ca exista si motive IRL
Im esti romanul tipic: ceea ce fac eu este cel mai bine si nimeni altcineva nu e ca mine....
trebuie sa faca cineva si munca asta
si dupa cum o iei tu mnca ta e mai importanta ca a tuturor si nu ai respectul muncii
oi fi si tu vreun pui de parvenit care ii da mama si tata bani sa fac chirurgie si se crede cel mai tare din parcare..
hai la mai mare cu voi romani de genulasta
si da sunt rep medical
- alimori
- elite

Re: Re:
nightshadowmaster wrote:oi fi si tu vreun pui de parvenit care ii da mama si tata bani sa fac chirurgie si se crede cel mai tare din parcare..
hai la mai mare cu voi romani de genulasta
si da sunt rep medical
Caruia, domnule rep care este. Si da, Im se joaca de-a doctorul (in timp ce il tine in puf mama si tata) ca toti cei care-au scris pe tema asta, unul mai intretinut ca altul. Ai nimerit-o
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Desigur, tot off-topic, Stanford a interzis cadrelor sale medico-universitare să mai accepte orice fel de cadou de la firme, inclusiv pixuri, mâncare, etc. Articolul, aici. Se pare că şi Yale, Univ. of Pennsilvanya, şi probabil altele, vor face la fel.
Între timp, Massachusetts se pregătea să devină primul stat american în care cadourile de orice fel de la Pharma către medici să fie total interzise. Se pare că Senatul lor s-a cam răzgândit ca prin minune, după ce a vizitat o mare conferinţă de biotehnologie.
Pe noi, problemele astea par să nu ne atingă deloc. Pun pariu că nimănui nu i-a trecut prin cap că ar putea fi vreun rău în a accepta pixuri de la repi sau haleală gratis la o "prezentare de medicament".
Între timp, Massachusetts se pregătea să devină primul stat american în care cadourile de orice fel de la Pharma către medici să fie total interzise. Se pare că Senatul lor s-a cam răzgândit ca prin minune, după ce a vizitat o mare conferinţă de biotehnologie.
Pe noi, problemele astea par să nu ne atingă deloc. Pun pariu că nimănui nu i-a trecut prin cap că ar putea fi vreun rău în a accepta pixuri de la repi sau haleală gratis la o "prezentare de medicament".
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- latvia
- elder

de ce apare mereu discutia asta rep vs rezident?
nu inteleg deloc.
nu inteleg deloc.
- tapirul
- elite

pai inseamna ca e ceva care ii framanta pe multi.
E razboi, Ioane.
E razboi, Ioane.