A-nceput moderarea in forta pe imed?

pareri, reclamatii
tapirul
elite
elite

Re: A-nceput moderarea in forta pe imed?

Postby tapirul » Wed May 21, 2008 8:23 pm

hehe, adi are dreptate, mai pe limba voastra deci, da, trident "a luat-o la bot", "i s-a facut bascalie", pentru ca "se aplica reclama aia", etc. Cam ce faceti voi, numai ca aplicat unuia de-al vostru. Sau, cum zicea Marijuana, "ma' bine fraerii sa taca/cum se cuvine."
E mai buna explicatia asta?
Da, hector, se poate, dar unu, trebuie sa o iei de la capat, doi trebuie sa platesti hosting sau sa suporti reclama, si trei sa iti gasesti followers.

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 8:47 pm

adi wrote:voi nu intelegeti inca faptul ca oricine poate sa jigneasca, asta este partea usoara si care nu cere inteligenta, cel mult perseverenta.

nu noi nu intelegem, doar ca noi react. cum sa nu reacti. la posturile imbecile care te lasa prost ale unora care te implora sa le dai peste bot; daca nu jignesti pe fata inseamna ca ai bun simtz? ete nu, pe mine ca om ma jignesc posturile unora prin stupizenie, lipsa mesajului, autocontradictia, preputzu gandirii, bula demnitarului etc. etc. si atunci le zic: cumetre esti dăştept, da' nu pe fatza ca sa nu inteleaga.

voi ati luat numai bruma de aparentza si ati dat ban, dar prostia care rezbate la fiecare din posturile unora o sa ramana sa va saturati de ea; cu ocazia asta v-ati facut datoria muschiului vostru, ati scapat de unii care va enerveaza si nici nu stiti daca e bine sau e rau ce faceti; ati vrut capu lu 3d...il aveti...odata cu al meu care va zambeste din avatar, dar vai, ma duc sa fac un pipi...pac pac
.

hector
senior
senior

Postby hector » Wed May 21, 2008 8:55 pm

vezi drluis sa nu ramai in urma in tara prostilor. daca ti pasul ajungi capetenie.

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 8:59 pm

hector wrote:vezi drluis sa nu ramai in urma in tara prostilor. daca ti pasul ajungi capetenie.

macar eu nu ma chinui sa scriu recte gramatical.
.

hector
senior
senior

Postby hector » Wed May 21, 2008 9:02 pm

macar tu nu intelegi

latvia
elder
elder

Postby latvia » Wed May 21, 2008 9:07 pm

tapirul wrote:
In alta ordine de idei, cand zici "habar nu am cum s-a intamplat cu banul, dar cred ca puteai sa sterg..etc," te adresezi mie?

nu cred ca tie in mod special. s a intamplat sa fii p acolo in timp ce mi exprimam opinia.

originaltup
elder
elder

Postby originaltup » Wed May 21, 2008 9:20 pm

Din punctul meu de vedere trident trebuia sters din discutiile serioase pe unde se baga doar ca sa deturneze discutia catre persoana lui fara sa aiba nimic de spus, in rest, cata vreme o lasa mai moale cu jignirile n-avea decat sa se dea in stamba cat putea.
Si pe mine m-a agasat initial, cand am inceput sa revizitez forumul dupa o perioada mai lunga si nu stiam de ce e in stare si am incercat sa-l iau in serios unde credeam ca e de discutat serios, pana cand am vazut ce-i poate pielea. Dupa aceea ii raspundeam cand avea ceva de zis, il ignoram in rest. Dar adevarul e ca pt cineva nou poate fi intimidant.

Macar din perspectiva faptului ca sus scrie Medicina Bucuresti trebuie sa avem pretentia sa o lasam mai moale cu limbajul de mahala.

PS. esti moderator din nou tapire? chiar ma intrebam cum de ai "inflorit" si tu la cateva saptamani dupa ce am revenit pe imed. :D
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed May 21, 2008 9:33 pm

felicitari victor!
contesting is a life style

tana
elder
elder

Postby tana » Wed May 21, 2008 9:35 pm

tapirul wrote: mai pe limba voastra deci, da, trident "a luat-o la bot",

Asta nu mai e jignire? S-a spus "i s-a dat peste bot", nu "i s-a dat la bot". Daca spun "tapirul ia la bot" este in regula?
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 10:01 pm

TibiGZU wrote:felicitari victor!

mai sunteti multi mah care ati avut orgasm si in alt mod in afara de frecat peleul?

nu de alta dar sa ajungi sa te bucuri ca cineva si-a luat ban e semn de mare intzelepciune.
.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Wed May 21, 2008 10:27 pm

neah, intre tibigutu si 3d e rafuiala veche
Life's not fair, get used to it

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed May 21, 2008 11:53 pm

tana, aia era o ironie vis-a-vis stilul lui drluis et co. Incercand sa spun ca "uite, explic pe limba ta, trident 'luat-o la bot', 'i s-a dat la bot', etc"

Otup, victor m-a abordat acum cateva saptamani intrebandu-ma daca as fi interesat sa revin ca moderator la Cum pleci din tara. Asa s-a intamplat ca am revenit pe forum. Si da, asta e motivul pentru care trident a fost banat (unii se intreaba pe alte topice), exact ce zice si otup, nu se limita la caterinca pe topicele/sectiunile de caterinca, se baga absolut peste tot cu caterinca lui. Eu nu propun disparitia caterincii si a mircuielii (toate forumurile, orict de tehnice ar fi, au ajuns la concluzia ca e nevoie de o sectiune pentru "off-topic"), ci limitarea ei pe anumite sectiuni. Am propus chiar si o sectiune de flaming unde sa te poti injura linistit (sau "da la bot" cum ii place lui drluis), sau unde sa poti muta injuriile din alte topice. Cam cum e "Loc de dat cu capul" pe vizuina.

originaltup
elder
elder

Postby originaltup » Thu May 22, 2008 12:06 am

la mai multe. Drept sa-ti spun Cum sa pleci din tara era singura sectiune pe care o vizitam constant de cand am lasat-o mai moale cu imedul (la fel si Cum sa pleci din tara comparativ cu Vizuina). Nu prea mai am rezerve sa ma arunc si pe celelalte forumuri, desi in iulie incep noua slujba si sper sa ma mai arunc si prin altele.
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

hector
senior
senior

Postby hector » Thu May 22, 2008 9:30 am

au venit americanii

Image

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Thu May 22, 2008 12:18 pm

Americanii-s de vina.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu May 22, 2008 12:50 pm

"f**** in gura sai ***"
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

danhia
elite
elite

Postby danhia » Thu May 22, 2008 2:34 pm

plec si io linistita in vacanta si cand ma-ntorc joaca soarecii pe masa!

dupa atata polologhie de discutie ma simt obligata to take sides. ca parca asta facem aici.
nu se discuta principial despre banare, se discuta pe caz concret.
cred ca s-a cautat un nod in papura, si ca banul era hotarat demult.
Nu cred ca o sa se educe acuma trident ca a fost banat si nici nu cred ca-si plange in pumni de mila si dor de imed.
Si desi nici eu nu intelg vehementa lui dr louis dupa asa absenta, sunt de acord cu el ca o sa fie o mare plictiseala de acii incolo, si nici schimbul de informatie nu va fi mai bogat.

asa, acuma ca sa sporim jena situatiei urmeaza sa se supuna la vot, sa se faca o petitie,etc, in stilul caracteristic.si apoi sa-l chemati inapoi si sa ziceti ca de fapt a fost o gluma. :roll:
Red Apple

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Thu May 22, 2008 2:43 pm

danhia wrote:Si desi nici eu nu intelg vehementa lui dr louis dupa asa absenta, sunt de acord

nici io :lol:

m-a platit trident; acuma le fac plice cu antracsi la mozi :mrgreen:

pe de alta parte voi o sa plangetzi mah (adiq tu si ashtialanti de-l savurati si acu dati din umeri ca ce-i asa mare scofala, fortza trident lupta te ajutam cu o beshina) ca io oricum mi-am bagat picioarele in imed de mult.

sa fie prost 3d sa se mai intoarca pentru asha specimene.
.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Thu May 22, 2008 2:52 pm

nu te stiam asa revolutionar, mey!
inteleg entuziasmul tau asa contra principiului in sine, nu inteleg de ce acuma. nici nu ma intereseaza in mod deosebit.
sunt de acord cu tine ca e un ban incorect, insa cum l-ar ajuta pe trident sa ne punem toti poalele in cap si sa ne luam jucariile si sa plecam dimpreuna cu el nu vad.

pana la urma de ce a fost banat acuma si nu mai demult ca io tot n-am dedus.
ca era offtopic si pana in alea 9000 si ceva de posturi?
Red Apple

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Thu May 22, 2008 3:16 pm

o sa scot o carte soon: "Imedu lu' 3d"...cu ultimele sale cuvinte ntr-o conversatiune privata drept motto "M-au ciuruit"

era saracu...pierdea apa pe la toate duagele :lol:
.

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Thu May 22, 2008 3:54 pm

lulu, s au uscat cele 3 batizde

hai in H sau in caz ca mai ploua , fa sex (as ar fi vrut 3d)

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Thu May 22, 2008 4:26 pm

drLouis wrote:
danhia wrote:Si desi nici eu nu intelg vehementa lui dr louis dupa asa absenta, sunt de acord

nici io :lol:

m-a platit trident; acuma le fac plice cu antracsi la mozi :mrgreen:

pe de alta parte voi o sa plangetzi mah (adiq tu si ashtialanti de-l savurati si acu dati din umeri ca ce-i asa mare scofala, fortza trident lupta te ajutam cu o beshina) ca io oricum mi-am bagat picioarele in imed de mult.

sa fie prost 3d sa se mai intoarca pentru asha specimene.

hai ma ca nu si baga nici un picior, ca din asta traieste..forume

revine , reincarcat, intr o versiune mai 9 :D

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Thu May 22, 2008 4:48 pm

vezi ca faci dubluri

H nup, plec in vacantza la bulgaroi maine si am trebi domestice.
.

hector
senior
senior

Postby hector » Thu May 22, 2008 4:55 pm

trebuie sa atasam aici si niste muzica americana
http://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Thu May 22, 2008 5:04 pm

.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu May 22, 2008 5:24 pm

nu pleci ma odata sa ne lasi?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Thu May 22, 2008 5:29 pm

kooksee wrote:nu pleci ma odata sa ne lasi?

asta-i noua melodie din coru' baietii rai cantam in 4 labe mol imedului?
.

mirceasuperscarbit
newbie
newbie

Postby mirceasuperscarbit » Fri May 23, 2008 5:54 am

sa ma exprim si eu pe topicul asta:

banarea mea este un abuz.
nu poti asuma faptul ca daca ar fi existat reguli, trident nu le-ar fi respectat.
de altfel, este si discriminatorie. ca se aplica dublul standard este evident.
este incorect, ok, dar replica este wtf cares.
trist.
incredibil cum oameni care se declara more or less scarbiti de Ro, de coruptie, de inechitatile de aici cand au ocazia apeleaza la metode dintre cele mai fantastice si neasteptate, pe principiul :"ba da cata democratie sa fie nene, ia hai mars".

all in all, m-au bucurat multe mesaje scrise aici. touching de-a dreptul, am fost super impresionat. Foarte multe surprinzatoare. Nice. Nu tineam sa fiu iubit, dar mi-a iesit, ceva de genul. Frumos.Pe partea ailalta, incredibil cati frustrati; lol, mai precis numarul nu ma uimeste, lipsesc gicape, NeaMarin, grozesti si multi alti Mark Chapman; m-au surprins useri pe care-i credeam relaxati: imi pare rau ca v-am facut sa suferiti, le-ati adunat 3 ani jumate... naspa.

Goran.Zadrin
elder
elder

Postby Goran.Zadrin » Fri May 23, 2008 10:00 am

mirceasuperscarbit wrote:sa ma exprim si eu pe topicul asta:

banarea mea este un abuz.
nu poti asuma faptul ca daca ar fi existat reguli, trident nu le-ar fi respectat.
de altfel, este si discriminatorie. ca se aplica dublul standard este evident.
este incorect, ok, dar replica este wtf cares.
trist.
incredibil cum oameni care se declara more or less scarbiti de Ro, de coruptie, de inechitatile de aici cand au ocazia apeleaza la metode dintre cele mai fantastice si neasteptate, pe principiul :"ba da cata democratie sa fie nene, ia hai mars".

all in all, m-au bucurat multe mesaje scrise aici. touching de-a dreptul, am fost super impresionat. Foarte multe surprinzatoare. Nice. Nu tineam sa fiu iubit, dar mi-a iesit, ceva de genul. Frumos.Pe partea ailalta, incredibil cati frustrati; lol, mai precis numarul nu ma uimeste, lipsesc gicape, NeaMarin, grozesti si multi alti Mark Chapman; m-au surprins useri pe care-i credeam relaxati: imi pare rau ca v-am facut sa suferiti, le-ati adunat 3 ani jumate... naspa.

Imagine all the people...
John Lennon you are so beautiful!
http://www.stetoscop.ro/arhiva/2006/55/tinericarepromit.php

Goran.Zadrin
elder
elder

Postby Goran.Zadrin » Fri May 23, 2008 10:09 am

revenind la ontopic, ce inseamna la nivel de forum imed "ban" ?

persoana X nu mai are voie sa posteze sub userul-identitate Y?
nu are voie sa posteze deloc sub nici o identitate?
sau se aplica propunerea mea, putina "parnaie" pana la indreptarea "contravenientului" s-apoi ii dati drumu din nou sa se joace prin curte (asa mi s-ar parea cel mai corect)
cand o ia iar razna pe aratura, iarasi la zabrele si tot asa.
si nici nu cred ca-i musai sa-si decline identitatea reala, doar sa treaca prin perioada de detentie (ma rog unii pricep mai greu... detentie mai lunga!)

Goran.Zadrin
elder
elder

Postby Goran.Zadrin » Fri May 23, 2008 10:18 am

eu cred ca banarea lui trident este evident personala.

in sine el este o exceptie; normal ca este o masura speciala aplicata pt un user special; nu am cunostinta de alti "tridenti"; (chiar daca unii dintre noi inceracam sa-i copiem stilul si-l admiram in intimitate nimeni n-a ajuns la asemenea "performante" calitative si cantitative)

danhia
elite
elite

Postby danhia » Fri May 23, 2008 10:20 am

cred ca unii si-l organizeaza mai bine doar. :D
de ce sa fie doar un user cu numele lui, hai sa fie tot forumul cu nume de familie si prenume, ca sa se stie mai clar al cui fund il musti.
nu sunt de acord cu reguli personalizate pt un singur user. de ce e el mai cu motz ?
Red Apple

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Fri May 23, 2008 10:30 am

danhia, intelegi absolut gresit. Nu se vor creea reguli pentru userul trident (trident who?, uite asta e problema, se tot discuta de parca ar fi problema lui trident, gimme a break with trident, nu el e forumul), ci reguli. Pentru toti. Si nu e vorba de impus stiluri de vorbit, ci de respectat specificul unei sectiuni si al unei discutii. Bascalia e frumoasa si relaxanta la bar de negri, dar nu mai este la discutii despre siptal sau despre muzica clasica. Si mai e o chestie, aia de cantitae. Toti avem nevoie sa facem bascalie si mircuiala din cand in cand, dar la trident era un scop in sine (declarat de alminteri, el intra pe imed sa faca 10000 posturi si sa se ia de prosti), si a transformat-o in spam, pur si simplu. Uite, daca voia motiv, asta, spam. Io daca primesc spam in casuta mea postala blochez senderul respectiv.

Goran.Zadrin
elder
elder

Postby Goran.Zadrin » Fri May 23, 2008 10:37 am

danhia wrote:cred ca unii si-l organizeaza mai bine doar. :D

aicea m-ai atins!
danhia wrote:de ce sa fie doar un user cu numele lui, hai sa fie tot forumul cu nume de familie si prenume, ca sa se stie mai clar al cui fund il musti.

sa-ne-ntelegem, asta-i propunerea lui Victor (are el motivele lui!). Banuiesc ca iti dai seama ca nu ma cheama Gica Pe in realitate.

Eu propun "inchisoarea" temporara.
danhia wrote:nu sunt de acord cu reguli personalizate pt un singur user. de ce e el mai cu motz ?

Nu e o regula personalizata; e o masura personalizata (observi diferenta?)
(o perioada, inafara de regulile autoimpuse ale bunului simt, NU au fost reguli!!)

Hai sa-ti dau un exemplu (speta, daca stii ce-i aia):
Sa presupunem ca in tara indepartata Imedia pedeapsa pentru scuipatul pe jos ar fi taierea capului.
Simplu nu? scuipi, ti se taie capul.
Ce facem cand apare un locuitor cu trei capete, Tridentus care nu numai ca scuipa pe jos dar scuipa din toate pozitiile si folosind toate cele trei guri pe care le are disponibile?
Ii taiem un cap, doua, trei sau nici-unul?
Dar daca capetele respective au prostul obicei de a creste dupa ce au fost taiate (ceea ce nu se intampla la pulime) ?

Sa-i taiem capetele si sa ardem si cioturile sau e o "regula personalizata" ?

victor
elder
elder

Postby victor » Fri May 23, 2008 10:46 am

aici am gresit: in incercarea de a da voie viorilor sa cante "imi iubesc userul trident si tin la el, vreau sa bocesc" iese si mai multa galagie iar solutiile temporare cu alt user clona responsabilizat care sa aiba setul lui de reguli nu duc la nimic solid. Regulile pe sectiunie deja sunt in mare parte anuntate, o sa le punem ca announcement la fiecare sectiune, o sa schimbam regulamentul care a redevenit default cu update-ul la phpbb3 in cel vechi (+update) si pana atunci (cat o sa dureze) ban trident complet (nu cu jumatati de masura). dupa acesta schimbare, reactivam userul trident si il lasam sa se manifeste in toata splendoarea reglementata :mrgreen:

Goran.Zadrin
elder
elder

Postby Goran.Zadrin » Fri May 23, 2008 10:48 am

cool :peace:

danhia
elite
elite

Postby danhia » Fri May 23, 2008 11:17 am

gicape, esti ca un copil care se bucura ca a venit mama si tata sa-l bata pe gigel care te-a suparat pe tine in parc.

sunt de acord ca userul care a fost a pus de multe ori pumnul in gura multora. unii au stat si au mers mai departe indiferent de ce au crezut altii( vezi ratuska) altii au sarit in sus si s-au plans la admini ca nu se pot exprima din care cauza nu-i lasa altii sa spuna nimic.
aruncand insa aasa un ochi, multi nu sunt in stare sa exprime totusi o parere scurta si clara la adresa vreunu subiect mai serios. cam 80% din userii mai activi nu comenteaza nimic, stau si citesc cum se cearta astia mai vechi. pe simpatii , de pe margine mai aplauda cate unul si mai fluiera aprobativ , dar altfel daca ii intrebi ce parere au se uita toti cu ochii in pamant .
Red Apple

danhia
elite
elite

Postby danhia » Fri May 23, 2008 12:32 pm

mey,nah ca s-a banat si userul tana. ce-ati avut brea cu ea? ca era asa benigna!!!!
brea , dar daca vreti sa ramaneti numai voi aici, sa ziceti macar asa sa stim si noi care tb sa plecam si care nu.
deci cine mai incomodeazA?
danhia? louis? kooksee? chivu?
who's next? :hate:
Red Apple

victor
elder
elder

Postby victor » Fri May 23, 2008 12:35 pm

tana nu e banata, probabil ca are/avea un shared IP cu trident(de pe care a scris si el). Ar fi trebui sa poata sa vada ca pentru probleme tehnice poate sa scrie la admin@imed.ro cu IPul cu care e problema.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Fri May 23, 2008 12:39 pm

pai nene dc vine userul trident la mine in vizita si scrie de la calc meu , tb sa-l dau afara???? :roll: :roll:
pricep ca are ban pe user, u made ur point clear cu toate argumentatia posibila.
cred ca exagerezi.
si eu o vreau pe tana inapoi.
Red Apple

Return to “Forum feedback”