SPITAL PLATITOR
-
ancaa
- junior

SPITAL PLATITOR
lamuriti-ma si pe mine va rog treaba cu spitalul platitor.stiu ca sunt doar 4spitale si ca din anul 3 nu se mai dau avize pt incadrare pt ca suntem platiti de C.A.S., iar ei au pb cu fondurile.
a mai patit cineva asa ceva? sa nu obtina acordul?
si ultima intrebare_ dintre cele 4 spitale, care acorda sporurile si bonurile de masa?
multumesc.
a mai patit cineva asa ceva? sa nu obtina acordul?
si ultima intrebare_ dintre cele 4 spitale, care acorda sporurile si bonurile de masa?
multumesc.
-
ancaa
- junior

- brigaela
- junior

Nici macar nu pricep intrebarea si ce te framanta.
In Bucuresti sunt 4 spitale platitoare de rezidenti: Municipal, Floreasca, Sfantul Ioan si Sfantul Pantelimon. Cel mai bun e Sfantul Ioan, care are insa dezavantajul ca e departe. Dar da prime si mariri salariale la timp.
Oricare spital ti-ai ales, vei incheia un contract de munca pe durata determinata cu ei (cat dureaza rezi) si te va plati indiferent de spitalul in care lucrezi. In primii doi ani te va plati din fonduri de la ministerul invatamantului (adica bani exact pe 15, fara bonuri de masa), apoi din fonduri de la ministerul sanatatii parca (adica bani cu 2-3 zile, o saptamana intarziere, dar primesti bonuri de masa).
Care e tragedia? Ce problema sa rezolv? Ce te priveste de unde te platesc, asta nu schimba prea mult datele problemei.
In Bucuresti sunt 4 spitale platitoare de rezidenti: Municipal, Floreasca, Sfantul Ioan si Sfantul Pantelimon. Cel mai bun e Sfantul Ioan, care are insa dezavantajul ca e departe. Dar da prime si mariri salariale la timp.
Oricare spital ti-ai ales, vei incheia un contract de munca pe durata determinata cu ei (cat dureaza rezi) si te va plati indiferent de spitalul in care lucrezi. In primii doi ani te va plati din fonduri de la ministerul invatamantului (adica bani exact pe 15, fara bonuri de masa), apoi din fonduri de la ministerul sanatatii parca (adica bani cu 2-3 zile, o saptamana intarziere, dar primesti bonuri de masa).
Care e tragedia? Ce problema sa rezolv? Ce te priveste de unde te platesc, asta nu schimba prea mult datele problemei.
"If He died to make men holy
Let us die to make men free"
Let us die to make men free"
-
ancaa
- junior

pb e ca eu vin prin transfer si nu am reusit sa obtin acordul spitalului platitor.toti imi spun ca nu au fonduri si ca -fiind rezident de an3 - sunt platita de CAS.asta e toata pb si din cauza asta nu pot trece mai departe cu procedura de transfer.
mai sunt rezi de an 3 sau mai mare care au fost refuzati? au gasit o alta solutie?
mai sunt rezi de an 3 sau mai mare care au fost refuzati? au gasit o alta solutie?
- brigaela
- junior

- TibiGZU
- elder

- 187.92a
- addicted

-
bluebaby
- newbie

- adrian branisteanu
- junior

sal
plata rezidentilor este facuta direct de ministerul sanatii prin bugetul de stat deci separat de spital.banii vin direct din bugetul de stat,deci spitalul nu prea are decat un rol de impartit banii.cel putin asa sustine ministrul asta destept al nostru
nu mai conteaza in ce an esti toti suntem platiti din aceasi sursa bugetul de stat.banii vin separat la spital expres pt lucrul asta
nu mai conteaza in ce an esti toti suntem platiti din aceasi sursa bugetul de stat.banii vin separat la spital expres pt lucrul asta
-
pasarilatilungila
- elder

- shire
- senior

- oko_x
- junior

- dr.rezidentx1
- senior

- hapciu
- senior

- TibiGZU
- elder

- 187.92a
- addicted

- TibiGZU
- elder

-
pasarilatilungila
- elder

- TibiGZU
- elder

- 187.92a
- addicted

- Medex
- elder

- YY
- senior

MumaPadurii wrote:YY wrote:Eu zic ca sunt mai multe alte motive pt care ar trebui evitat Floreasca...
cum ar fi...
Lex wrote:YY wrote:Eu zic ca sunt mai multe alte motive pt care ar trebui evitat Floreasca...
Zi-ne si noua pls, ca eu ma gandeam ca e aproape.
Pai spre exemplu intampini mari greutati ca sa iti semenze conttul de munca. Pe mine m-au chinuit 4 luni de zile, dar am inteles ca sunt si rezidenti de anul 5 care nu il au incheiat...
De asemenea mi se pare ca e singurl spital care cere asigurare de malpraxis
Personalul nu se poarta tocmai frumos(ca sa nu zic mai mult), programul de lucru cu publicul la personal e 13-15, in rest nu te primesc, spre exemplu am intels ca la Sf Ioan e de dimineat program..
Pt orice adevrina, trebuie depusa cerere cater manager si astepti nu stiu cate zile...
Mai sunt si altele, dar nu imi vin in minte
ÃŽnvăţatul dăunează grav sănătaţii !
- 187.92a
- addicted

- danhia
- elite

La Sf Ioan , pontajele se duc intr 25 si 27 si poate fi dus si de colegi binevoitori.. Banii intra cam pe 16-18 ale lunii. Ceva mai tarziu decat la celelalte spitale.
In afara de faptul ca e f departe, nu cere analize si niic nu face. Dnele de la salarii sunt in limite, alea de la runos cam tot p-acolo ba inca ceva mai amabile .
Nu prea stiu ele f exact legile , dar daca le explici intensiv, pricep si se comporta flexibil. Adeverintele se pot lua si in aceeasi zi daca insisti ( verbal nu material) si da trebuie trecute pe la secretara managerului. ( o tipa nu f amabila dar f efcienta daca este convinsa) Altfel adeverinta se da dupa o zi pe alta.Au si nr de telefon la care raspund si-ti explica ce e de facut.ba uneori te mai suna sa -ti spuna sa aduci vreo hartie.
Bonurile se dau, sunt sodhexo. le poate lua si altcineva pt cu tine dc tie ti-e lene sa te duci. cu delegatie si copie de BI.
In afara de faptul ca e f departe, nu cere analize si niic nu face. Dnele de la salarii sunt in limite, alea de la runos cam tot p-acolo ba inca ceva mai amabile .
Nu prea stiu ele f exact legile , dar daca le explici intensiv, pricep si se comporta flexibil. Adeverintele se pot lua si in aceeasi zi daca insisti ( verbal nu material) si da trebuie trecute pe la secretara managerului. ( o tipa nu f amabila dar f efcienta daca este convinsa) Altfel adeverinta se da dupa o zi pe alta.Au si nr de telefon la care raspund si-ti explica ce e de facut.ba uneori te mai suna sa -ti spuna sa aduci vreo hartie.
Bonurile se dau, sunt sodhexo. le poate lua si altcineva pt cu tine dc tie ti-e lene sa te duci. cu delegatie si copie de BI.
Red Apple
-
pasarilatilungila
- elder

danhia wrote:La Sf Ioan , pontajele se duc intr 25 si 27 si poate fi dus si de colegi binevoitori..
aici te contrazic...eu am dus pontajul de cand am facut rost de el, adica dupa 15 ale lunii (pe usa de la serviciul salarii unde se duce pontajul e scris ca nu accepta pontajele dupa 25 ale lunii....deci dupa 25 nu stiu daca mai merge, dar inainte SIGUR merge dus)
in rest, sunt de acord, ai cui sa ceri informatii sau adeverinte fara sa se ridice tonul, raspunde in 2 peri sau urla.
singura problema la ei este ca e la elalalt capat al bucurestiului (pt mine cel putin)
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- Lady-bug
- senior

Merge si dupa 25 cu conditia sa le dai un tel si sa le spui ca nu il poti aduce chiar la timp. Am inteles ca au mai pontat din oficiu si nu li s-au mai adus pontajele, insa daca le spui ca intarzii nu-i nici un fel de problema, iti iei salariul la timp. In afara faptului ca nu primim banii pe 15 ca ceilalti nu am nimic de reprosat. Oricum au intrat mereu pana pe 20 ale lunii, nu au intarziat niciodata si nici nu e problema cu orarul. daca ajungi pana in ora 3 te primeste la orice serviciu administrativ indiferent de zi. un spital platitor mai mult decat OK
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
-
eliza
- senior

Medex wrote:Dar SUUB?
SUUB ul e naspa din multe puncte de vedere..
avantaje:
- nu intarzie cu plata salariului.p 15-16 e p card.
- am auzit k fiind angajat SUUB,beneficiezi d o reducere la niste analize si consulturi prin Ambulatoriul lor(n am verificat ink)
dezavantaje:
- dak ai un stagiu cu spor ,cand ai concediu d odihna,nu ti s plateste sporul si in conc( spre deosebire d sf joan si nush mai care)
-cu bonurile d masa mai intarzie,uneori nu au fost primite peste tot(le au tot schimbat),
-personalul RUNOS....no comment(un pont
-
seiciperis
- junior

-
pasarilatilungila
- elder

eliza wrote:am auzit k fiind angajat SUUB,beneficiezi d o reducere la niste analize si consulturi prin Ambulatoriul lor(n am verificat ink)
- dak ai un stagiu cu spor ,cand ai concediu d odihna,nu ti s plateste sporul si in conc( spre deosebire d sf joan si nush mai care)
1. ca rezident, beneficiezi de TOATE analizele/consulturile gratuit
2. nicaieri NU se platesc sporuri in concediu (scrie si in codul muncii ca primesti salariu de incadrare)
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS