oko_x wrote:urologie buc
Tu esti tipul de pe pozitia 564 din Cta?Eu i-am notat pe cei din cta din fata mea si ce vroia fiecare...ma bucuram cand auzeam ca vor Bucurestiul orice ar fi acolo...
MORENA wrote:CARDIOLOGIE
PT CA VREAU LA TATU CHITOIU
alinavalean wrote:reumatologie pentru ca e o specialitate complexa, grea si interesanta si pentru ca in timisoara e S.F. Pregatindu-ma in alta parte, am sanse mult mai multe de afirmare decat in oricare alte specialitati.
alinavalean wrote:reumatologie pentru ca e o specialitate complexa, grea si interesanta si pentru ca in timisoara e S.F. Pregatindu-ma in alta parte, am sanse mult mai multe de afirmare decat in oricare alte specialitati.
alinavalean wrote:Draga, Carmy, fiind din Timisoara, ar trebui sa stii ca nu exista catedra de reumatologie la UMF Timisoara. Asa ca ai auzit gresit. In plus, daca ar fi fost asa, nu m-as fi chinuit sa invat, as fi luat postul de prep si nu as mai fi invatat pentru rezidentiat... Sunt o gramada care au facut asa...
Tutza wrote:MORENA wrote:CARDIOLOGIE
PT CA VREAU LA TATU CHITOIU
felicitari morena!!! vreau si eu la tatu chitoiu![]()
![]()
bravo tuturor care ati luat ce ati vrut. daca nu ati vrut ce ati luat ...there's always next year
noidat wrote:am oscilat intre pediatrie si psihiatrie pana in ultimul moment, cand am fost la tantile alea in fata, mai erau locuri din ambele pe bucuresti, dar vocile mi-au zis psihiatriedaca trec cu bine de primul an, raman. daca nu, invat pentru gineco sau pediatrie la anul, acu am vazut ca nu-i mare scofala rezi asta
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests