au vreun rost contestatiile?
-
- newbie
au vreun rost contestatiile?
cine poate sa imi spuna si mie dc au vreun rost contestatiile?am vazut k anu trecut in urma contestatiilor nu s-a modificat nimik.si as mai vrea sa stiu dc exista vreo cerere tip pt a depune contestatie si dc da ,de unde sa fac rost de ea. by the way....frumos rezidentiat!!!!!!!!!!!!!nu prea se mai merita sa sustii asa ceva.
astept un raspuns.

-
- elder
-
- elder
a aparut masterul pe http://www.rezidentiat.info/
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- adellyne_85
- elder
buey, bagati-va mintile in cap si nu faceti contestatie, ca imi scade punctajul, ca eu raspunsei "corect" la grila cu antagonistii receptorilor de angiotensina, nu pt ca imi aminti eu din carte, ci pt ca celelalte variante mi se pareau false, respectiv necunoscute, iar aia mi se paru mie ca ar lua-o dansii comisia corecta dintre astea 

- ciushka
- elder
- reby
- junior
-
- senior
- reby
- junior
qsa wrote:Poti sa mergi maine, pana la ora 2, la CNPDS si sa ceri recorectarea manuala a grilei. Nu cred ca te va lua cineva in seama, dar macar stii ca ai incercat...
multumesc! la asta ma gandeam si eu. sunt 17 puncte totusi...dar am tot auzit zvonuri ca nu se dau puncte in plus la contestatie ci doar in minus. stie cineva mai multe?
- Tutza
- elder
nu iti da puncte in minus, e vorba de cate buline gresite ai. ca e posibil ca la transcrierea rezultatelor din caietul de grile sa fii imbulinat in graba si sa fii incurcat vreo cateva. tu contestezi corectarea nu grilele. nu?
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
-
- junior