Vant Telefon Nokia 6600
- bebitza
- senior
Vant Telefon Nokia 6600
Vand telefon Nokia 6600 cu card de memorie de 32 mb cu casti incarcator nu are un an ... E in stare buna.... Pret 6 mil jumate.... Cine doreste sa lase mesaj. Pupici
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
Cioran Zambeste astazi, ca maine e mai greu

- Bubu
- senior
- Cyph3r
- elder
Re: Vant Telefon Nokia 6600
bebitza wrote:Vand telefon Nokia 6600 cu card de memorie de 32 mb cu casti incarcator nu are un an ... E in stare buna.... Pret 6 mil jumate.... Cine doreste sa lase mesaj. Pupici
cam multisor ptr un telefon de acu 3-4 ani.
era anul trecut pe vremea asta 5mil la second si tu vrei sa il vinzi acuma cu 6 si 1/2..probabil pozele din el sunt nepretuite

oricum iti recomand sa postezi si pe alte site-uri ce se ocupa cu din astea:gen okazii.ro, anunturipenet etc etc
P.S de ce vrei sa il vinzi..daca nu are nici un an..sau are un an de cand e la tine?
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
- bebitza
- senior
il am de aproape un an si nu-l mai vreau pur si simplu vreau sa-mi iau altu ok multumesc de sfat. In magazin e 7 milioane sa zic ca il las la un milion adica la 6 milioane mai mult nu las .. Oricum ms
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.

- 187.92a
- addicted
bebitza wrote:il am de aproape un an si nu-l mai vreau pur si simplu vreau sa-mi iau altu ok multumesc de sfat. In magazin e 7 milioane sa zic ca il las la un milion adica la 6 milioane mai mult nu las .. Oricum ms

dupa un an asi 14%?
LOOL
anyway, tre sa retinem ca un lucru se numeste ca scade pretul cu o treime odata ce a avut un cumparator, chiar daca asta a durat o sapt sau o zi. astase intampla in lumea reala. bine tu n-ai decat sa il vinzi si cu adaos, treaba ta.
- 187.92a
- addicted
-
- senior
6 mil??
zic si io: asta-i tel de 4 ani, depasit in ultimul hal, mare si urat. nu face mai mult de 1.5 mil, dar doar daca-i absolut impecabil.
cu 6 mil iti iei un tel din zilele noastre care face cu bolta la orice capitol pe 6600.
sa-ti esplice si tie cineva ca orice *** electronic second-hand dupa un an nu se mai da cu mai mult de 50% din valoarea lui ca nou din momentul vanzarii.
depsre "pupici" in alt post...
zic si io: asta-i tel de 4 ani, depasit in ultimul hal, mare si urat. nu face mai mult de 1.5 mil, dar doar daca-i absolut impecabil.
cu 6 mil iti iei un tel din zilele noastre care face cu bolta la orice capitol pe 6600.
sa-ti esplice si tie cineva ca orice *** electronic second-hand dupa un an nu se mai da cu mai mult de 50% din valoarea lui ca nou din momentul vanzarii.
depsre "pupici" in alt post...
- casandra13
- senior
- 187.92a
- addicted