Discutii generale rezidentiat 2003

for future reference; read only..
User avatar
sl0bizz
elder
elder
Posts: 671
Joined: Mon Jul 14, 2003 7:33 pm
Location: Boston
Contact:

Postby sl0bizz » Thu Dec 04, 2003 9:18 am

mr.2cool wrote:PSTot respectul ptr. Vlad care a facut apel sa nu se mai atace admisii ca ei n-au nici o vina! Scoro urmeaza-i modelul ,my friend.

Decit ca s-au vazut cu sacii in caruta si pot sa ne toarne texte despre necinstea examenului aici sau la o bere, dar nu la minister. Decit ca suna pe la Turcescu ca sa ii spuna ca in America rezidentiatul se da din 3000 de grile afisate pe net, constienti ca nu este asa.
Si ce e sinistru e ca multi dintre cei care au luat ar fi luat si in metoda veche si nu ar trebui sa se teama de "rejucare".
"Sacii in caruta" sint atit de impresionanti, pentru nu realizati ca cele 3 milioane pentru un an pe care le-ati pierde pot fi usor obtinuti din alte parti. Am colegi de facultate care vind ziare numai in week-end si iau mai multi bani decit un rezident.
Daca va prisosesc sau va trebuie obiecte, incercati Freecycle Bucuresti. Daca nu va trebuie nimic, ma supar.

User avatar
Doftoroiu`
senior
senior
Posts: 436
Joined: Tue Jul 08, 2003 11:57 am
Location: Orasul minerilor

Pentru Vladposte!

Postby Doftoroiu` » Thu Dec 04, 2003 2:32 pm

Vlade, este partial adevarat ceea ce spui. In principiu, eu nu am nimic impotriva admiterii de anul acesta in Rezidentiat, adica nu cred ca au fost fraude sau favoritisme pe scara larga pentru marea masa a candidatilor. Astea au fost conditiile de participare, astea sunt rezultatele, ele trebuie acceptate de catre toti participantii.
Ai incercat, insa, sa te prezinti la un concurs de preparator la vreo clinica? Eu da! Si mi s-a spus, cu un amestec de dispret si compatimire, de catre secretara profului : "Nu cheltuiti aiurea banii (taxa de participare),dom`doctor! " :oops:
Ai avut colege care, fiice de profesor universitar, sunt asistente pe chirurgie infantila, fara sa fi luat vreodata rezidentiatul? Eu da !
Ai auzit, cu urechile tale, viitori preparatori, zicand (reproduc 100%) :
" Mi-a zis profu` sa am grija ce fac la scris, ca la cazul clinic si la proba didactica ii " rezolva" el pe contracandidati " ? Eu da!
Dupa ce vei mai "imbatrani" in peisajul medical romanesc, vei auzi si tu asemenea "replici" . Si atunci o sa ne dai si noua putzintica dreptate! :wink:
Multa bafta si tie! :accept:

User avatar
victor
elder
elder
Posts: 1761
Joined: Sun Jul 06, 2003 8:22 am
Contact:

Postby victor » Thu Dec 04, 2003 2:39 pm

vezi pl 160 http://med.pub.ro/forum/viewtopic.php?p=8354#8354
viitor de aur tara asta are.

vladpostelnicu
Posts: 1
Joined: Thu Dec 04, 2003 3:03 pm

Postby vladpostelnicu » Thu Dec 04, 2003 3:23 pm

///
Last edited by vladpostelnicu on Sat Dec 06, 2003 1:13 am, edited 2 times in total.

User avatar
Doftoroiu`
senior
senior
Posts: 436
Joined: Tue Jul 08, 2003 11:57 am
Location: Orasul minerilor

Re: Pentru Vladposte!

Postby Doftoroiu` » Thu Dec 04, 2003 3:56 pm

Doftoroiu` wrote:eu nu am nimic impotriva admiterii de anul acesta in Rezidentiat, adica nu cred ca au fost fraude sau favoritisme pe scara larga pentru marea masa a candidatilor. Astea au fost conditiile de participare, astea sunt rezultatele, ele trebuie acceptate de catre toti participantii.

Anul asta eu am terminat Rezidentziatul,si nu mai am nici un interes,nici in ceea ce priveste rezidentziatul, nici macar in ceea ce priveste medicina romaneasca .Vreau insa sa-mi spun parerea ori de cate ori cred ca e nevoie.

just_a_voice
newbie
newbie
Posts: 6
Joined: Mon Nov 24, 2003 5:59 pm

Postby just_a_voice » Thu Dec 04, 2003 4:18 pm

http://www.curentul.ro/curentul.php?num ... &art=41686

Si dupa ce am citit asta ce sa mai spun.... toate bune si frumoase si fiecare trage spuza pe turta lui ... si NUMAI a lui.

Medicinistii clujeni acuza fraudarea rezidentiatului




Ministerul Sanatatii a primit ieri un memoriu de la candidatii din Cluj in care solicita anularea examenului de rezidentiat. Noutatea continuta in memoriu este faptul ca medicinistii clujeni sustin ca examenul a fost fraudat.

Prezentam cateva fragmente din acest memoriu:

"Dorim sa ni se aduca la cunostinta distributia pe centre universitare a candidatilor cu punctaj maxim - cu suspiciunea ca majoritatea celor care au obtinut punctaj maxim sunt absolventi ai UMF Bucuresti.

S-au sesizat urmatoarele aspecte care ridica suspiciunea de fraudare a examenului in urmatoarele amplasari de desfasurare: Facultatea de Drept - Amfiteatrul Eliescu si Amfiteatrul Dongoroz, Facultatea de Chimie - Amfiteatrul R1 si R3.

Aceiasi candidati au parasit sala in repetate randuri insotiti de un singur supraveghetor, la final persoanele obtinand punctaj maxim si afirmand ca a meritat parasirea salii. De asemenea, s-a permis in sala de concurs accesul cu telefoane mobile a candidatilor; omisiuni in supravegherea candidatilor si posibilitatea comunicarii intre candidati".

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj Napoca, Marius Bojita, a declarat ca sustine demersul medicinistilor clujeni cu rezerva ca fiecare afirmatie sa fie insotita si de dovezi.

Am primit la redactie si mesajul unuia dintre candidatii care au obtinut punctaj maxim la rezidentiat. Prezentam fragmente si din acest mesaj:

"Ma numesc Postelnicu Vlad si am sustinut examenul de rezidentiat. Este normal ca in urma unui concurs la care avem 6,4 concurenti pe loc, unul din cei 6,4 sa fie multumit si 5,4 nemultumiti, ca de aceea se numeste concurs.

Ca sa va dati seama cat de om mai putin dotat intelectual sunt, pentru ca am luat 950 de puncte, va spicuiesc cateva date din CV-ul meu: premiul I pe tara - Olimpiada Nationala de Chimie Cluj-Napoca - 1995, premiul III pe tara - Olimpiada Nationala de Chimie Braila - 1996, mentiune la Concursul National de Chimie Nenitescu - Bucuresti - 1997. In 1997 am intrat prin concurs la UMF ,"Carol Davila´´ Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala, din prima incercare. In acelasi an am fost admis pe baza meritelor deosebite la Olimpiadele Nationale la Facultatea de Chimie, Universitatea Politehnica Bucuresti, la care ulterior - de prost ce am fost - am renuntat. Spun prost pentru ca daca nu faceam asta, eram de mult plecat afara din tara pe baza valorii mele recunoscute in chimie.

In anii 1999, 2000, 2001 si 2002 am fost admis ca intern in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti si am activat ca intern in cadrul Campusului Studentesc Tei. Am absolvit Facultatea de Medicina cu nota 9,625 in 2003.

In toamna acestui an, medic fiind, am dat licenta la stat, injosindu-ma, si mi-am luat diploma de asistent. De ce? Pentru a emigra in Australia, in conditiile in care ei nu primesc medici. Pentru ca aici, oricum, idiotii cu 950 ca mine nu va plac si in Australia chiar au nevoie de medici ca mine".

User avatar
victor
elder
elder
Posts: 1761
Joined: Sun Jul 06, 2003 8:22 am
Contact:

Postby victor » Thu Dec 04, 2003 6:47 pm

comunicat de presa SSMB 4 dec 2004

Comunicat de presa

Societatea Studentilor în Medicină din Bucureşti işi exprimă regretul că examenul de Rezidentiat 2003 a discreditat notiunea de concurs. Consideram ca acest examen constituie încă un semnal de alarma referitor la situaţia disperată în care se afla un licenţiat în medicină în cadrul unui sistem sanitar subfinanţat comparativ cu sistemul de învăţămînt medical superior supradimensionat.

Un concurs de importanţa rezidentiatului trebuie să asigure fara nici un echivoc departajarea pe criterii strict profesionale a candidatilor. ÃŽn ciuda intenţilor bune de a se asigura transparenţa examenului, rezultatul a dovedit imaturitatea sistemului – obţinându-se o corectitudine de formă (logistică şi juridic), şi nu de substantă (departajare strict pe criterii profesionale). Au fost avantajaţi unii participanţi care au ştiut să speculeze greşelile evidente încă înainte de examen ale sistemului, iar alti participanti au fost real dezavantajati de cele mai mici scăpări. Distribuţia punctajelor arata rezultatul: dacă un examen care realizează eficient departajarea participantilor are o distributie de tip gausian, rezidentiatul din acest an are curba gauss mutata in dreapta, la extremă - nereusind departajarea. Acest lucru a fost posibil nu pentru ca examenul în sine a fost usor, ci pentru ca întrebarile au fost prea putine au putut fi exersate si/sau memorate – fiind disponibile concurentilor cu mult timp înainte de examen, devenind uşor.

La realizarea aceastei situaţie a conclurat si faptul ca metodologia examenului a fost clarificata oarecum târziu, ignorarea avertismentelor privind rezultate preconizate si neadmiterea decât după examen în comisia centrală de rezidentiat a reprezentanţilor studenţilor si admitanţilor.

Consideram salutară deschiderea spre transparentă şi consultarea cu participanţii referitor la organizarea examenului. Totodată, considerăm necesară stabilizarea metodologiei şi tematicii examenului de rezidenţiat cu cel putin 10 luni înainte de examen si marirea bazei de date la 20.000 – 30.000 grile/specialitate, fapt ce ar permite evitarea neajunsurilor din acest an.

ÃŽi felicităm oricum pe cei care au reuşit la acest examen - nu este vina lor pentru situaţia creată – şi ne exprimăm regretul pentru atmosfera de suspiciune şi neîncredere creată de acest examen şi pentru condiţiile în care s-a făcut departajarea.

De asemenea ne exprimam îngrijorarea şi dezacordul referitor la propunerea legislativă nr. 160 (Propunere legislativă privind formarea profesională şi pregătirea continuă a medicilor şi farmaciştilor) aflată pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor şi la sprijinul acordat acesteia de dn. ministru al sănataţii Ovidiu Branzan în cadrul Comisiei de Sanatate a Camerei Deputaţilor; PL 160 încearcă sa realizeze discreditarea examenului de rezidentiat ca standard naţional de admitere in sistemul sanitar, permiţand echivalarea rezidenţiatului (examen naţional) organizat de Ministerul Sanatatii cu examene locale organizate în cadrul autonomiei universitare (preparatori, doctoranzi, etc- aflaţi în subordinea Minsiterului Educatiei Cercetarii si Tineretului), creând astfel condiţii de inechitate privitor la accesabilitatea in sistemul sanitar si potenţial de nepotism si frauda.

Problemele însă sunt legate şi de sistemul sanitar în ansamblu: indiferent cum ar avea loc rezidenţiatul, 5 din 6 la chirurgie si 1 din 4 la disciplinele medicale răman în afara sistemului sanitar de stat - singurul din Romania - în condiţiile în care aceştia sunt licenţiati in medicină. Solutia? ÃŽnca un examen de rezidentiat cu o concurenţă acerbă pentru obtinerea unui salariu de bugetar de 2.800.000 lei-lună, şomaj, diasporă sau orice altceva decît medicină. Sau corelarea între învăţământul superior medical şi sistemul sanitar.

SSMB

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by victor on Thu Dec 04, 2003 10:10 pm, edited 2 times in total.

oana_dimulescu
newbie
newbie
Posts: 18
Joined: Mon Nov 24, 2003 11:57 am

Postby oana_dimulescu » Thu Dec 04, 2003 9:42 pm

Despre ce este vorba in comunicat???Nu pot sa downloadez fisierul

mr.2cool
junior
junior
Posts: 27
Joined: Wed Jul 16, 2003 2:59 am
Location: undeva in romania

Postby mr.2cool » Fri Dec 05, 2003 3:58 am

Am sa va redau mai jos un fragment dintr-un email trimis de CDarau pe grupul clujean:
"PS: Din candidatzii inscrisi la DSP Arad au reuSHIT DOAR 2 Fetzi-Frumoshi: un fiu de (fost) Actionar Principal la o
Banca (WEST BANK - San Paolo Imi) si un fiu de medic chirurg primar de la Spitalul Judetzean Arad...Despre unul
dintre ei v-am scris intr-un mesaj anterior...Ce astre norocoase s-au aliniat chiar in ziua de Rezidentziat!..."

Draga CDarau cu tot respectul pe care ti-l port nu mi se pare ca procedezi corect.Ce vina au cei doi (care probabil ca nici n-au auzit de tine) ca tu nu ti-ai luat Rezidentiatul? Ai dovezi ca au trisat? Fa-le publice si o sa anulezi examenul. Vezi asta e buba voastra: nu propria voastra calitate ci calitatea altora. In acest moment nu mai stiu ce sa cred ca va deranjeaza mai tare: ca l-ati picat voi, sau ca l-au luat altii? Pe mine ma surprinde atitudinea ta (le sugerez celor care nu stiu despre ce e vorba sa intre pe mesajele lui CDarau de dinaintea examenului).Eu unul as fi luat pozitia ghiocelului si as fi tacut din gura. Asta nu-i fair play ce faceti voi. Putin respect n-ar strica...
Motto: " Intotdeauna vor fi 1600 de nemultumiti si 264 de multumiti." A. Nastase

dudadee
newbie
newbie
Posts: 13
Joined: Mon Nov 24, 2003 7:34 pm

Postby dudadee » Fri Dec 05, 2003 4:23 pm

Pe unde vine Fac. de medicina Bd. Eroilor sanitari nr2-4? Nu sunt din Bucuresti; stiu doar pietele mari :Universitatii, Romana, Victoriei, Unirii ...

User avatar
DreaD
Posts: 1
Joined: Tue Jul 08, 2003 7:35 pm

Postby DreaD » Fri Dec 05, 2003 10:54 pm

Mergi cu metroul la Eroilor si intreaba pe cineva, ca ti-o arata cu degetul. e in spatele Spitalului Universitar Bucuresti. undeva pe langa Piata Operei (tot ziceai ca stii ceva piete).
That which does not kill me, postphones the inevitable.

User avatar
C.M
senior
senior
Posts: 163
Joined: Sat Oct 18, 2003 11:47 pm
Location: Bucuresti

Postby C.M » Sun Dec 07, 2003 7:46 pm

Am inteles ca sunt multe rezultate bune la baraj!Sursa:Realitatea tv.Intrebarea mea este daca aceste rezultate se afiseaza pe undeva si daca da,unde si cand!Mersi!
Acolo unde ignoranta e fericire,e o nebunie sa fii destept!

oana_dimulescu
newbie
newbie
Posts: 18
Joined: Mon Nov 24, 2003 11:57 am

Postby oana_dimulescu » Sun Dec 07, 2003 8:23 pm

Sunt afisate deja pe site-ul de rezi...

romd
newbie
newbie
Posts: 9
Joined: Wed Nov 19, 2003 10:37 am

distributie gauss!

Postby romd » Sun Dec 07, 2003 8:37 pm

Salut!
Dupa cum puteti vedea, la baraj exista distributie gaussiana!
Macar acolo...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Alanis
newbie
newbie
Posts: 5
Joined: Sat Nov 01, 2003 4:41 pm
Location: Bucuresti

Rezultate baraj

Postby Alanis » Sun Dec 07, 2003 9:11 pm

Ca sa fiu consecventa postez si rezultatele la baraj.
Pentru o comparatie mai usoara am adaugat si procentajele si un calcul "ce-ar fi fost daca punctajul maxim ar fi fost tot 950 (respectiv 940)"
Concluziile le trage fiecare singur :!:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

doctorlary
junior
junior
Posts: 42
Joined: Thu Nov 27, 2003 6:15 pm
Location: bucuresti

Postby doctorlary » Mon Dec 08, 2003 9:15 am

As vrea sa-mi spuna si mie cineva,se suplimenteaza anul asta pe chirurgie ceva :?: si nu ma refer la locurile care raman da le doctoranzi si preparatori!

Blu'
Posts: 4
Joined: Sat Nov 29, 2003 5:00 pm
Location: Bucuresti

suplimentare..

Postby Blu' » Mon Dec 08, 2003 9:39 am

E vreo posibilitate sa aflam pana pe 14 dec. cu cate locuri coboara lista asta doar in cazul cand se va dovedi ca iar ne-au pacalit si nu suplimenteza cu alte locuri .

User avatar
val
senior
senior
Posts: 144
Joined: Sun Jul 06, 2003 2:05 am

Postby val » Mon Dec 08, 2003 12:56 pm

nu are nimeni grilele de la baraj?
v-am ruga sa le scanati si sa le puneti aici

User avatar
Bakardo
junior
junior
Posts: 61
Joined: Wed Nov 26, 2003 1:45 pm

Postby Bakardo » Mon Dec 08, 2003 2:36 pm

:shock:
Are cineva idee despre data de 14, unde, ce, cum, cind, in ce fel, etc. se vor face repartitiile ??? Daca da, PLS, PLS, PLS, spuneti tot ce stiti !!!
Life is a beach ???!!! A sunny one ???

borzi
Posts: 2
Joined: Mon Dec 08, 2003 3:03 pm

discutii generale rezidentiat

Postby borzi » Mon Dec 08, 2003 3:30 pm

Nu stiti ceva de locurile ramase libere la medicina de familie?

User avatar
class
junior
junior
Posts: 43
Joined: Tue Sep 30, 2003 8:55 pm
Location: ce conteaza?!

Postby class » Mon Dec 08, 2003 5:50 pm

Am o rugaminte---are cineva lista cu locurile pe specialitati la chir.?
Mersi!

User avatar
scream
newbie
newbie
Posts: 8
Joined: Thu Nov 13, 2003 11:00 pm

Postby scream » Mon Dec 08, 2003 11:17 pm

[quote="class"]Am o rugaminte---are cineva lista cu locurile pe specialitati la chir.?
Mersi!


GRUPA SPECIALITATILOR CHIRURGICALE


NR.
CRT. SPECIALITATEA B CJ CRAI CT IS ORAD SB TG-M TM BV TOTAL

1 CHIRURGIE CARDIACA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
2 CHIRURGIE GENERALA 20 7 2 2 7 2 2 3 3 2 50
3 CHIRURGIE MAXILO-FACIALA 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
4 CHIRURGIE PEDIATRICA 4 2 0 0 2 0 0 0 2 0 10
5 CHIRURGIE PLASTICA 5 2 0 0 0 0 0 0 0 0 7
6 CHIRURGIE TORACICA 5 3 0 0 2 0 0 0 0 0 10
7 CHIRURGIE VASCULARA 8 4 0 0 0 0 0 4 4 0 20
8 NEUROCHIRURGIE 4 2 0 0 2 0 0 0 2 0 10
9 O.R.L. 12 5 4 0 5 0 0 4 5 0 35
10 OBSTETRICA-GINECOLOGIE 18 8 6 0 6 0 0 6 6 0 50
11 OFTALMOLOGIE 6 5 4 0 5 0 0 5 5 0 30
12 ORTOPEDIE PEDIATRICA 7 0 0 0 3 0 0 0 0 0 10
13 ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE 10 3 0 0 3 0 0 2 2 0 20
14 UROLOGIE 6 2 0 0 0 0 0 0 2 0 10

Nu arata foarte bine, dar sper sa te descurci.

doctorlary
junior
junior
Posts: 42
Joined: Thu Nov 27, 2003 6:15 pm
Location: bucuresti

Postby doctorlary » Tue Dec 09, 2003 10:25 am

Nu s-a mai aflat nimic de suplimentari ?
Spuneti-mi si mie daca stiti ceva :wink:

User avatar
geigle
senior
senior
Posts: 164
Joined: Sun Jul 13, 2003 11:27 pm
Location: Bukarest
Contact:

Postby geigle » Wed Dec 10, 2003 12:53 am

class wrote:Am o rugaminte---are cineva lista cu locurile pe specialitati la chir.?
Mersi!


Doar pe medicala...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

terminator
junior
junior
Posts: 49
Joined: Mon Oct 06, 2003 12:57 pm

Postby terminator » Wed Dec 10, 2003 2:38 pm

Pt cei cu 949 de puncte !
Nu va culcati pe ureche si insistati pt suplimentarea locurilor, pt ca altfel va treziti ca nu o sa intrati toti. Pe MF au ramas 48 de locuri necompletate ( locuri de la buget). Si daca voi nu le cereti, nu o sa le primiti !!!
Treziti-va !!!

User avatar
victor
elder
elder
Posts: 1761
Joined: Sun Jul 06, 2003 8:22 am
Contact:

Postby victor » Thu Dec 11, 2003 6:01 pm

news: toti cei cu 949 -chirurgie- sunt admisi in rezidentiat, Ordin al ministrului sanatatii

informatie care urmeaza sa ajunga in presa azi, de la biroul de presa al ministerului sanatatii; sursa: dn. prof. F.Popa.

surub
Posts: 1
Joined: Thu Dec 11, 2003 5:07 pm

Postby surub » Thu Dec 11, 2003 7:30 pm

aveti idee daca duminica va trebui sa mergem la repartitie cu tot cu chitanta de plata a celor 300000 pt carnetul de rezident, sau numai dupa aceea trebuie sa o ducem la dsp?

User avatar
adyry
senior
senior
Posts: 178
Joined: Tue Jul 08, 2003 1:14 pm
Contact:

Postby adyry » Thu Dec 11, 2003 8:06 pm

eu am inteles ca taxa de 300 mii se platestye dupa repartitie,cind te duci sa te angasezi...acumvad ca pe rez.2003 nu mai scrie nimic...voi ce stiti?dar rapid ca miine secretarele au zii scurta,tre' sa se refaca dupa o sapt.grea de munca...

User avatar
Dan
Master of Disaster
Posts: 2869
Joined: Sun Jul 06, 2003 1:59 am
Location: ...on the highway to hell...
Contact:

Postby Dan » Thu Dec 11, 2003 8:56 pm

Bre lucurrile stau asa: aia 300000 sunt pentru carnetul de rezident si pentru curicula aia care v-o dau la repatitia pe spitale in care va desfasurati indrumarea in rezidentiat ( asa se keama). Deci pe laborator procedura a fost asa: repartitia pe centru universitar( aici nu a fost cazul de alegere a specialitatii), apoi repartitia pe spitale platitoare( 4 in bucuresti: SUB, Urgenta, Pantelimon, Sfantu Ioan- impartite ca numar in mod egal), si dupa aia repartitia centrului de indrumare/pentru primul stagiu) Abia la ultima kestie ne-au dat actele de rezident( un carnet nenorocit) si acolo am lasat kitanta aia de 300000. Urmeaza dupa aia deplasarea la unitatea platitoare, si ar fi bien sa va miscati repede pentru ca trebe o gramada de acte.
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

User avatar
miXtik
newbie
newbie
Posts: 11
Joined: Mon Oct 13, 2003 11:07 pm
Location: printre randuri

Postby miXtik » Thu Dec 11, 2003 10:55 pm

Poate cineva sa scrie denumirea completa pentru centrul de perfectionare si cont, adresa... tot? Va rog.
Pe rezidentiat 2003 nu mai scrie nimic.
yes...I'm falling...
how much until I'll hit the ground?

diana16
junior
junior
Posts: 35
Joined: Tue Jul 22, 2003 1:24 pm
Location: Craiova
Contact:

Postby diana16 » Thu Dec 11, 2003 11:04 pm

Eu le salvasem in caz ca dispar :) :

"Toti rezidentii ce se vor prezenta la sediul CNPPMFAPSSAM (cei care au ales centrul universitar Bucuresti pentru pregatire ) si cei ce se vor prezenta la directiile de sanatate publica judetene din centrele universitare unde au ales pregatirea, vor prezenta la repartitie chitanta cu plata sumei mentionate in contul nr. 5025.147.25.971, deschis in numele CNPPMFAPSSAM la trezoreria sector 6 Bucuresti, pe adresa str.Regiei nr.8, sector 6 Bucuresti, chitanta ce va fi pastrata la nivelul DSPJ din centrul universitar respectiv si la sediul CNPPMFAPSSAM. "
Veritas vos liberabit...

User avatar
geigle
senior
senior
Posts: 164
Joined: Sun Jul 13, 2003 11:27 pm
Location: Bukarest
Contact:

Postby geigle » Fri Dec 12, 2003 1:46 am

Vad ca nici pana acum nu s-a afisat ( pe site-ul oficial ) unde se va face repartitia...
Stie cineva ceva ?

Tarzanika
junior
junior
Posts: 55
Joined: Mon Nov 24, 2003 8:24 am
Location: Bucuresti

Postby Tarzanika » Fri Dec 12, 2003 8:11 am

Va rog mult, poate cineva sa scaneze grila de pe medicala de la baraj?
Merci mult!

..

User avatar
PLast
senior
senior
Posts: 246
Joined: Tue Jul 08, 2003 3:43 pm
Contact:

Postby PLast » Fri Dec 12, 2003 10:58 am

victor wrote:news: toti cei cu 949 -chirurgie- sunt admisi in rezidentiat, Ordin al ministrului sanatatii
informatie care urmeaza sa ajunga in presa azi, de la biroul de presa al ministerului sanatatii; sursa: dn. prof. F.Popa.

Toti cei cu 949 sunt intrati? Pt ca sunt in total pana la 350 de candidati (cu 950 si 949), iar locuri am vazut ca s-au suplimentat pana la 325...
De cei cu 948 se mai aude ceva sau ne-au lasat in voia sortii... sa emigram linistiti? :roll:

dragosdr
Posts: 1
Joined: Fri Dec 12, 2003 7:57 am

un nou baraj?

Postby dragosdr » Fri Dec 12, 2003 11:27 am

S-a ajuns in aceeasi situatie ca si in a doua zi dupa rezidentiat. Pe locurile suplimentate sunt cate 2,3...8 persoane cu 949 de puncte si medii ponderate egale. Cum vor fi departajati acestia? Un nou examen de departajare pentru grupe de 3-4 persoane?

User avatar
PLast
senior
senior
Posts: 246
Joined: Tue Jul 08, 2003 3:43 pm
Contact:

Postby PLast » Fri Dec 12, 2003 11:52 am

Chiar asa... :lol:

User avatar
Draso
senior
senior
Posts: 300
Joined: Sun Jul 06, 2003 10:58 am
Location: Cluj-Napoca
Contact:

Postby Draso » Fri Dec 12, 2003 1:19 pm

PLast wrote:Toti cei cu 949 sunt intrati? Pt ca sunt in total pana la 350 de candidati (cu 950 si 949), iar locuri am vazut ca s-au suplimentat pana la 325...


Sunt 9 oameni cu punctaj 0 la baraj care sunt prep/doctoranzi si eu am mai numarat in primii 350 inca 12 oameni care sunt cu MA deci nu intra pe locurile astea, deci probabil ca mai sunt intre cei cu 949 inca 4-5 oameni care sunt doctoranzi/prep (ei cred ca au o evidenta pentru ca cei care erau dotoranzi atasau la dosar o adeverinta pentru asta) ca sa iasa diferenta pana la 350.

Legat de departajare, cred ca se merge pe ideea ca n-o sa vrea amandoi aceasi specialitate si acelasi centru, idee care in practica s-ar putea sa nu tina. Nu stiu ce o sa faca atunci, o sa dea cu banul probabil? :roll:

rocco123
Posts: 3
Joined: Fri Dec 12, 2003 3:54 pm

Postby rocco123 » Fri Dec 12, 2003 3:58 pm

poate cineva sa ma lamureasca pe ce criteriu locurile de la MF au fost trecute la chirurgie si de ce nu la medicala?

User avatar
PLast
senior
senior
Posts: 246
Joined: Tue Jul 08, 2003 3:43 pm
Contact:

Postby PLast » Fri Dec 12, 2003 6:59 pm

E posibil sa fie si preparatori si doctoranzi pe locurile astea. Problema e ca acestia pot sa opteze daca sa ramana pe postul de preparatori/doctoranzi sau pot sa opteze pentru un anume rezidentiat... Chiar daca sunt pe lista asta nu inseamna ca renunta la rezidentiat in favoarea altora :wink: ...
Cat despre grupurile de 2-3-4 care au 949 si acelasi scor ponderat probabil ca vor suplimenta locurile pentru anumite specialitati dar in total tot 325 de locuri vor ramane... Nu stiu, eu zic ca vom vedea Duminica, nu prea putem ce le mai trece prin cap. Eu ma voi duce chiar daca am 948, nu mai sper nimic, dar sunt curios sa vad ce se intampla.

User avatar
PLast
senior
senior
Posts: 246
Joined: Tue Jul 08, 2003 3:43 pm
Contact:

Postby PLast » Fri Dec 12, 2003 7:02 pm

rocco123 wrote:poate cineva sa ma lamureasca pe ce criteriu locurile de la MF au fost trecute la chirurgie si de ce nu la medicala?

Probabil pentru ca a fost scandalul mai mare. Oricum pe mine deja nu ma mai mira nimic...


Return to “rezidentiat 2003”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests