SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE! - PT REZIDENTII ANUL I

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
adrian branisteanu
junior
junior

sal

Postby adrian branisteanu » Wed Aug 01, 2007 7:17 pm

m-ai rupt mai pe 100% din rezidentiide anul 1 nu i-a vazut nimeni la fata in perioada 1 15 ian
dar nu asta e problema

dr.olimp
newbie
newbie

nici brasovul nu da banii

Postby dr.olimp » Fri Aug 03, 2007 1:13 pm

cica pana nu au ceva oficial de la MS(ca foia aceea se refera la un cabinet de avocatura) nu dau banii :cry:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Aug 03, 2007 10:48 pm

pa nu te duce capu sa dai acelasi mail ca michigreen ala?
foaia care se referea la un cabinet de avocatura :lol: :lol:
frate m-am nascut prea destept s moara mama

adrian branisteanu
junior
junior

sal

Postby adrian branisteanu » Mon Aug 27, 2007 5:38 pm

si-a luat cineva banii restanti pe ianuarie sau a fost asa o adiere de aer rece?
:arrow: :roll: :shock:

matrix
elder
elder

Postby matrix » Mon Aug 27, 2007 7:50 pm

pai banii o sa-i luam in ultimul an de rezidentiat in perioada 1-15 ian. deoarece rezi incepe pe 15 ian in anul I si se termina (culmea !) tot pe 15 ian in anul V sau VI dupa caz.....
Viata lunga si prospera!

rez_ista
senior
senior

Postby rez_ista » Mon Aug 27, 2007 9:20 pm

matrix wrote:pai banii o sa-i luam in ultimul an de rezidentiat in perioada 1-15 ian. deoarece rezi incepe pe 15 ian in anul I si se termina (culmea !) tot pe 15 ian in anul V sau VI dupa caz.....

Asa crezi doar, sau (culmea !) ai aflat tu din surse sigure, poate de la Nico ? :wink: Cu faptul ca esti incadrat de la 1 ianuarie 2007 ca rezident de anul 1 cum ramane ?

In orice caz, ar fi dragut sa fie cum zici tu. Am avea si noi un motiv sa traim ...speranta ca in 4 ani vom primi totusi acei 150 RON :D :D :D.

Si, va dati seama, cei care au fost platiti pentru cele 14 zile nelucrate din ianuarie, vor veni la munca in ian. 2011, dar nu vor fi platiti, pe cand cei care nu au fost platiti in 2007, vor fi platiti in 2011. Cineva o sa tina evidenta foarte corect si, ca de obicei, toti vom fi multumiti si fericiti ca traim in Romania, unde legile si oamenii se respecta.

Doriti sa mai povestesc d-astea, sau ati adormit deja?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Aug 27, 2007 10:32 pm

acu fara caterinca mi se pare o nesimtire sa ceri niste bani pe care nu i-ai muncit, fie ei multi putini n-are a face, parerea mea rationala este ca unu care vrea sa jecmaneasca statu de x bani e deja mare nesimtit, iar daca chiar se crede victima ca nu i se dau bani c-a stat acasa 2 sapt si s-a scarpinat deja tre s fii cam idiotic. o scrie nush ce pe incarari neincadrari, be da cum pana mea sa ceri niste bani c-ai stat acasa si te-ai uitat la televizor? zic si eu asa, la bun simtz. vi se cuvin banii aia pt ce? hai tata ca e prea de tot.
lolz

:twisted:

adrian branisteanu
junior
junior

sal

Postby adrian branisteanu » Tue Aug 28, 2007 3:53 pm

conteaza daca ai lucrat sau nu?
atata timp cat toti rezidenti de an 1 am incheiat contractele de munca incepand cu 1 ian 2007 pe perioada determinata de 3 4 5 6 7 ani,si marea majoritate au fost platiti pentru zilele ale de ce unii sa-si primeasca banii la sfantul asteapta.cu tot riscul de a iritape cineva DACA NU ATI PATITO TOTI ASTA NU INSEAMNA CA NU PUTETI FI IN ACEASI SITUATIE si atunci o sa simtiti cum e sa fii furat pe fata si colegii de ai vostrii nu fac altceva decat sa rada(TRIDENTsau STRIDENT caci l-ar prinde mai bine) sau sa-si dea cu parerea asa flu flu

adrian branisteanu
junior
junior

sal

Postby adrian branisteanu » Tue Aug 28, 2007 3:54 pm

NESIMTIT ESTI TU TRIDENTULE CARE TE CREZI CINEVA .

isa
newbie
newbie

Postby isa » Tue Aug 28, 2007 8:37 pm

Uite adrian nici in Ilfov nu se dau banii, cu toate ca la spitalul Universitar am inteles ca rezidentii chiar au fost chemati sa-i ia banii: asa ca chiar daca unii au beneficiat de salariu integral se pare ca nu cu toti va fi la fel. Asta e se mai intimpla, nu e corect dar nu trebuie sa facem acum un capat de tara. Eu propun ca toti cei care au primit banii si nu au lucrat in primele 15 zile sa-i returneze spitalului pentru o cauza nobila :D(evident nu trebuie sa faceti asta). Eu una sincer m-am obisnuit cu idee ca nu vor da acesti bani, nu spun sa te obisnuiesti si tu.
O zi buna.

Chingachgook
addicted
addicted

Re: sal

Postby Chingachgook » Tue Aug 28, 2007 9:27 pm

adrian branisteanu wrote:conteaza daca ai lucrat sau nu?

ba tu esti real?

in loc sa stati pe burta, faceti galagie sa luati niste bani pentru niste zile in care nu ati fost pe sectie. si argumentatia cu "ailalati au luat" se apropie prea tare de "ba p'a matii".
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Aug 29, 2007 2:09 am

la nivel strict moral mi se pare absolut jegos sa pretinzi ce nu ti se cuvine. asta e, eu is mai cu etica, altii sunt cu ****. consider ca sefii de sectie care au semnat pontaj pt niste zile in care oamenii nu au fost la spital sunt pasibili de sanctiuni :)
eu daca as fi in locul tau mi-as scoate peri albi pt banii aia. asa, din principiu :)

danhia
elite
elite

Postby danhia » Wed Aug 29, 2007 12:35 pm

ia sa le zicem si de banii aia care de somaj pe o luna care puteau sa-i ia cat au stat acasa sa invete pt rezi. sa vezi atunci procese, petitii, pichetari...si alte "luari de atitudine"
Red Apple

adrian branisteanu
junior
junior

sal

Postby adrian branisteanu » Wed Aug 29, 2007 12:38 pm

daca primesc banii si cei care au semnat pontajele patesc ceva sunt primul care retituie banii.nu sunt de principiu in favoarea expresiei sa moara si capra vecinului,dar cand vezi cate aberatii se zic pe aceasta tema iti vine sa ,,,,,,,

rez_ista
senior
senior

Postby rez_ista » Sat Sep 01, 2007 12:47 pm

Atunci cand nu te intereseaza e greu sa pricepi, asta e de inteles ! E grav insa sa nu te intereseze, dar sa te autodeclari reprezentant si sa sustii ca "iti pasa".

de pe http://www.rezidentiat2006.ro/postrezid ... ntiat.html , in caz ca intereseaza pe cineva care n-a priceput inca despre ce e vorba.

""""""""""""

Ministerul Sanatatii Publice anunta ca ...bla bla...

Prezentarea la nivelul autoritatilor de sanatate publica, din centrele universitare alese, pentru încheierea formelor de încadrare se va face in perioada 11-22 decembrie 2006. Contractul individual de munca pe durata determinata se va incheia începând cu data de 1 ianuarie 2007. ....
Stagiul de pregatire va începe la data de 15 ianuarie 2007.

...bla, bla...

Incadrarea si salarizarea ca medici rezidenti se va face incepand cu data de 1 ianuarie 2007.

""""""""""""

Desen nu pot sa fac, imi cer scuze. Nu zic ca e moral sa luam bani pentru ce n-am lucrat, (cum nu e moral nici sa iei spaga, daca tot ne jucam de-a moralitatea in Romania :bluelaugh: ), dar n-am pus eu Ministerul sa dea dispozitia asta. As fi venit la serviciu de pe 1 ianuarie ca sa imi justific plata pe zilele alea, da ce sa-i faci, am avut proasta insipratie sa citesc ce scrie mai sus si am luat-o de buna. Nu-i bai, am luat plasa, in Romania e la ordinea zilei.
In final, ma doare undeva de banii aia, viata mea nu va fi nici mai buna nici mai proasta cu 150 RON in + sau -, dar ma deranjeaza putin atitudinea unor "colegi", care NU sunt anul 1 ... ca numai asa imi explic...si care se incapataneaza sa priveasca doar un aspect al "situatiei".

Astept lectiile de moralitate cu mult dezinteres.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Sep 01, 2007 5:57 pm

vbeam de moralitate, nu de juridic. n-ai prins ideea

rez_ista
senior
senior

Postby rez_ista » Sat Sep 01, 2007 9:28 pm

Draga colegule,

Si tu si eu suntem platiti dupa legislatie si nu dupa morala. Ca daca eram platiti dupa reguli morale sau de bun simt macar, nu mai dadeai tu ore la straini, nu luai bani de la papa si maman sau stiu eu ce mai faci ca sa supravietuiesti.
Asa ca nu baga faza cu morala, ca imi storci lacrimi.... :lol:

Oricum, poti sa faci o plangere la MS pentru lipsa lor de moralitate...ai citit ce aberatii pe acolo ??? Mama, vroiau sa ne plateasca fara sa venim la munca, de ce n-ai fost pe faza sa le zici ca-s imorali, ce dracu de reprezentant esti, zau asa ???

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Sep 02, 2007 5:58 pm

whatever, e treaba ta daca nu poti avea o discutie legata strict de aspectul moral al unei probleme, fara sa bati campii si sa faci o ciorba amestecandu-le pe toate.
de-aia am scris strict moral cu italice- da, stiu, n-ai prins nuanta :)

si hai sa te invatz ceva: un intelectual rafinat spune 'voiau', nu 'vroiau', as we don't actually have 'vroiau' in Romanian :D

rez_izda wrote:Si tu si eu suntem platiti dupa legislatie si nu dupa morala.

:lol: :lol: :lol:

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Sep 02, 2007 8:41 pm

trident wrote:

asta nu o poti stii cu siguranta!!!! :lol: :lol:
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Sep 02, 2007 8:58 pm

danhia wrote:
trident wrote:

asta nu o poti stii cu siguranta!!!! :lol: :lol:

poti sti cu 1 i :)
nu ma asteptam la asa ceva de la tine :x

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Sep 02, 2007 9:01 pm

eh, fiecare cu marotele lui. :P
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Sep 02, 2007 9:06 pm

ok, uite acum ai scris bine, n-ai gresit :)

rez_ista
senior
senior

Postby rez_ista » Tue Sep 04, 2007 4:08 pm

trident wrote:un intelectual rafinat spune 'voiau', nu 'vroiau', as we don't actually have 'vroiau' in Romanian :D

:D :D :D

Intelectual rafinat nu sunt, slava Domnului, nici nu ma cred...
Anyway, ca de obicei discutia a degenerat in ceva de genul lectii de gramatica, ortografie si alte probleme de astea VITALE ... De ce nu predai un curs zilnic pe la sediul AMREZ , pe acolo ? Te chinui prea mult asa, pe forum. Ok, toate bune, pa !

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Sep 06, 2007 12:53 am

lasa lasa invata ca trebe-n viata :)

Return to “Viata in spital”