Schimbare de stagiu rezidenti anul I - de la 15.07.2007

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jul 11, 2007 9:30 pm

trident wrote: misto faza asta :)

**
dupa cum ziceam, pe 16

nu uitati, sa mergeti sa-l vedeti pe micki si sa va faceti poze cu dansul:
inalt 1.92 si slab, grozescu Wink dar se stie deja, nu? :D

trident... please, nu (mai) fii asa, lasa misto-urile

am zis pt cei care DORESC sa ne organizam, NU este rendez-vous, ci are scop PRACTIC

o seara placuta tuturor!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jul 11, 2007 10:03 pm

mickeygreen wrote:trident... please, nu (mai) fii asa, lasa misto-urile

de capu tau :D , nu mai fi se scrie cu un singur i

:lol: :lol:
ce pretentii..

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jul 12, 2007 1:53 am

rugam verificati dictionarele ortografice ale lb.rom inainte de a face pe desteptu'

este fii nu fi (e "fii baiat destept" sau "nu fii agramat" si nu "sa fi facut ceva pt rezidenti" sau "sa fi gandit inainte sa vorbesc")
offf gramatica asta

te-am mai rugat, trident, politicos, las-o...

in alta ordine de idei, te rog nici nu mai polua topic-urile cu idei "pretzioase" fara valoare informationala

mister
senior
senior

Postby mister » Thu Jul 12, 2007 2:10 am

trident are dreptate la faza asta mon cher. negativul e cu 1i, in rest e cum zici tu.

apropos - vad CA AI DAT-O PE CAPS LOOK ON pe alte topice POTI TE ROG SA TASTEZI normal?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jul 12, 2007 2:16 am

scuze pt CAPS

nu ai dreptate cu negativul, dar pt mai multa siguranta (si pt ca ne vrem intelectuali) hai sa verificam ortografia si gramatica lb.rom, pe care observ ca multi medici (grav) nu le stapanesc.

in general recomand verificarile oriunde exista dubii, pe orice subiect

apropo de subiect, am cam deviat de la el (in scopuri stiintifico-literaLe)

noapte buna, copii

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jul 12, 2007 3:06 am

mickeygreen wrote:rugam verificati dictionarele ortografice ale lb.rom inainte de a face pe desteptu'

este fii nu fi (e "fii baiat destept" sau "nu fii agramat" si nu "sa fi facut ceva pt rezidenti" sau "sa fi gandit inainte sa vorbesc")
offf gramatica asta

te-am mai rugat, trident, politicos, las-o...

in alta ordine de idei, te rog nici nu mai polua topic-urile cu idei "pretzioase" fara valoare informationala

domnule doctor grozescu, sunteti penibil pana la cer.
mie mi se pare relevant faptul ca sunteti partial agramat, lumea isi pune sperantele in dv iar dv nu numai ca gresiti, dar persistati in prostie fara sa cautati macar pe net.

briefly, se scrie 'nu mai fi' cu 1 singur i.

eu zic ca in general atitudinea ta este sfidatoare, incapa\tzanata si.. deh
esti cam jena cu lb romana, ce sa mai zic de restul
:)
Last edited by 187.92a on Thu Jul 12, 2007 3:11 am, edited 1 time in total.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jul 12, 2007 3:10 am

mickeygreen wrote:scuze pt CAPS

nu ai dreptate cu negativul, dar pt mai multa siguranta (si pt ca ne vrem intelectuali) hai sa verificam ortografia si gramatica lb.rom, pe care observ ca multi medici (grav) nu le stapanesc.

in general recomand verificarile oriunde exista dubii, pe orice subiect

apropo de subiect, am cam deviat de la el (in scopuri stiintifico-literaLe)

noapte buna, copii

man, macar nu insista, am inteles ai gresit, ok, las-o :lol:
http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis ... hamlet.htm
deci esti cam din astia

apropos, capsmania... ne cam spune ceva :)
iar ai dat-o-n bara grozi

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jul 12, 2007 6:41 am

mdam trebuie sa recunosc ca am gresit (eram convins, dar convins! ca se scrie "nu mai fii nepoliticos!" si nu "nu mai fi nepoliticos!" in timp ce toti suntem convinsi ca "sa fii om" e cu 2i iar "sa/ar fi fost jignire" e cu 1i

ma bad :oops: desi dpdv logic nu ma prea convinge, accept si ca am gresit si ca m-am incapatanat (si inutil). o sa mai investighez cand am timp (as umbla dupa scrierile despre ortografie ale lui graur, pruteanu nu ma convinge mereu)

revenim la subiect sau ne mai rupem in figuri?

gargaritzzza
newbie
newbie

pt. medisan

Postby gargaritzzza » Thu Jul 12, 2007 1:30 pm

Cei detasati se prezinta la centrul de unde pleaca. Asa mi-au zis azi duduile de la CNPDS.
Bafta
:arrow:
Never, never, never, never, never give up !

grasa25
newbie
newbie

Postby grasa25 » Thu Jul 12, 2007 2:14 pm

Despre pediatrie ce se stie? Ca se cam bat cap in cap informatiile de pe perfmed. La curricule spun ca stagiul de pedi e doar de 6 luni (deci pana la 15 iulie), urmat de pneumo, iar la lista cu cei ce se prezinta pentru schimbarea stagiului nu este mentionata si pediatria. Deci, noi ce facem? Rotim sau nu?

sevike
newbie
newbie

Postby sevike » Thu Jul 12, 2007 2:18 pm

Eu am fost astazi la DSP Cluj si am intrebat de Pediatrie. Au raspuns acolo ca oficial inca nu au primit curicula, asa ca nu stiu daca ne rotim sau nu pentru ca ei fac schimbarea de modul numai la specialitatile afisate pe net.
Cu noi, cei de pediatrie, nu stiu ce o sa se intample, dar sa sunam maine, poate afla intre timp ceva

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jul 12, 2007 6:31 pm

miki, este simplu: imperativul neg. se formaza cu NU+infinitivul, de ex a canta face nu canta, a lucra face nu lucra, a fi face nu fi.
Fii mai destept decat un copil de clasa a V-a :lol:

mica sirena
senior
senior

Postby mica sirena » Thu Jul 12, 2007 10:05 pm

Ati vazut ce au afisatpe site-ul perfmed????SE alege spitalul in ordinea inversa a mediilor.!!Si ceea ce mi se pare iar nedrept se aege in funtie de specilizari, de punctajele cele mai mici cu care s-a aes specializarea respectiva. EU mi-am aes o specilizare ( desi am avut medie mare) , care s-a luat printre utimee. Astia de la CNPDS s-au tampit sau ce dracului au patit????!!!

mica sirena
senior
senior

Postby mica sirena » Thu Jul 12, 2007 10:18 pm

Cum adica s-a facut media aritmetica??? Pai daca eu am punctaj mare de ce sa ma traga in jos un alt coleg care are medie mai mica???

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Thu Jul 12, 2007 10:36 pm

Pentru ca sunt specialitati bune cu oameni buni si specialitati proaste cu oameni prosti. Dar era mai dragut sa ii amestece

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 13, 2007 12:31 am

discriminare :lol:

mickeygreen
senior
senior

copy-paste de pe www.perfmed.ro

Postby mickeygreen » Fri Jul 13, 2007 1:38 am

copy-paste de pe http://www.perfmed.ro

REPARTITIE MEDICI REZIDENTI ANUL I, CARE AU INCEPUT
PREGATIREA LA DATA DE 15.01.2007
Aducem la cunostinta celor interesati ca la data de 16.07.2007, va avea loc la nivelul autoritatilor de Sanatate Publica Judetene din Centrele Universitare, repartitia medicilor rezidenti anul I, care au inceput pregatirea la data de 15.01.2007, al caror stagiu de pregatire se termina la 14.07.2007.

1. Locul de prezentare la repartitie

a. pentru medicii confirmati rezidenti care au ales ca centru de pregatire Centrul Universitar Bucuresti - repartitia va avea loc in perioada 16-17-18.07.2007 la sediul CNPDSB din str. Bodesti, nr. 1, sector 2, Bucuresti (langa Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon"), dupa o programare pe zile, ore si specialitati (rezultata in urma ordonarii dupa media aritmetica a punctajelor obtinute de medicii rezidenti la Concursul de Rezidentiat, sesiunea 2007, pe specialitati), programare care poate fi descarcata urmand link-ul de mai jos.

descarca programarea pe zile, ore, specialitati pentru Centrul Universitar Bucuresti (format .pdf)

Alegerea sectiilor clinice in care medicii rezidenti isi vor desfasura pregatirea in urmatorul modul se va face in ordinea inversa a punctajului obtinut la Concursul de Rezidentiat, pe fiecare specialitate in parte. Avand in vedere capacitatea de pregatire si gradul de incarcare a sectiilor clinice din Centrul Universitar Bucuresti la data de 15.07.2007, in care medicii rezidenti isi pot continua pregatirea in stagiul urmator, conform traseului curicular in vigoare (vezi punctul 2), punem la dispozitia celor care vor participa la repartitie, numarul de locuri disponibile in respectivele sectii clinice.

descarca nr. de locuri pentru Bucuresti, fara MEDICINA DE FAMILIE (format .pdf)
descarca nr. de locuri pentru Bucuresti, specialitatea MEDICINA DE FAMILIE (format .pdf)

b. pentru medicii confirmati rezidenti in unul din celelalte centre universitare - repartitia va avea loc in ziua de 16.07.2007 la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene din centrul universitar respectiv.

c. pentru medicii confirmati rezidenti in urma redistribuirii catre specialitatea MEDICINA DE FAMILIE - repartitia va avea loc in ziua de 16.07.2007 la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene din care face parte unitatea de angajare si indrumare cu care medicul rezident a incheiat contract de munca pe perioada determinata.

2. Trasee curiculare valabile pentru medicii rezidenti care au inceput pregatirea la 15.01.2007

Selectati din lista derulanta de mai jos specialitatea dorita, apoi apasati butonul DOWNLOAD pentru a descarca, in format .pdf, traseul curicular valabil pentru medicii rezidenti care au inceput pregatirea la 15.01.2007.

Selectati SPECIALITATEA:

ALERGOLOGIE SI IMUNOLOGIE CLINICA ANATOMIE PATOLOGICA ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA BOLI INFECTIOASE CARDIOLOGIE CHIRURGIE CARDIOVASCULARA CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA CHIRURGIE GENERALA CHIRURGIE ORALA SI MAXILO-FACIALA CHIRURGIE PEDIATRICA CHIRURGIE PLASTICA-MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA CHIRURGIE TORACICA CHIRURGIE VASCULARA DERMATO-VENEROLOGIE DIABET ZAHARAT, NUTRITIE si BOLI METABOLICE ENDOCRINOLOGIE FARMACIE CLINICA FARMACOLOGIE CLINICA GASTROENTEROLOGIE GERIATRIE SI GERONTOLOGIE HEMATOLOGIE LABORATOR FARMACEUTIC MEDICINA DE LABORATOR MEDICINA DE URGENTA MEDICINA INTERNA MEDICINA LEGALA MEDICINA MUNCII MEDICINA NUCLEARA MEDICINA DE FAMILIE Nefrologie NEUROCHIRURGIE NEUROLOGIE OBSTETRICA-GINECOLOGIE OFTALMOLOGIE ORTODONTIE Sl ORTOPEDIE DENTO-FACIALA ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE OTO-RINO-LARINGOLOGIE PEDIATRIE PNEUMOLOGIE PSIHIATRIE PEDIATRICA PSIHIATRIE RADIOLOGIE-IMAGISTICA MEDICALA RADIOTERAPIE RECUPERARE, MEDICINA FIZICA SI BALNEOLOGIE REUMATOLOGIE SANATATE PUBLICA SI MANAGEMENT UROLOGIE

3. Specialitatile (anul I), carora li se termina stagiu de pregatire la 14.07.2007 (vor participa la repartitie)

Descarcati de mai jos lista specialitatilor din anul I, care vor incheia stagiul de pregatire la 14.07.2007, precum si optiunile privind urmatorul stagiu de pregatire (denumirea stagiului si perioada de desfasurare).

descarca lista specialitatilor care participa la repartitie (format .pdf)

4. Listele cu medicii rezidenti care vor participa la alegerea noului modul de pregatire

Selectati din listele derulante de mai jos, centrul universitar sau autoritatea de sanatate publica judeteana pentru care doriti descarcarea listei cu medicii rezidenti care vor participa la alegerea modulului de pregatire urmator, in ziua de 16 iulie 2007 la nivelul ASPJ-urilor si in zilele de 16, 17 si 18 iulie 2007 la nivelul Centrului Universitar Bucuresti.

Selectati centrul universitar (pentru specialitati, altele decat MEDICINA DE FAMILIE):

CENTRUL UNIVERSITAR BRASOV CENTRUL UNIVERSITAR BUCURESTI CENTRUL UNIVERSITAR CLUJ_NAPOCA CENTRUL UNIVERSITAR CONSTANTA CENTRUL UNIVERSITAR CRAIOVA CENTRUL UNIVERSITAR IASI CENTRUL UNIVERSITAR ORADEA CENTRUL UNIVERSITAR SIBIU CENTRUL UNIVERSITAR TARGU_MURES CENTRUL UNIVERSITAR TIMISOARA
Selectati centrul universitar sau autoritatea de sanatate publica (pentru specialitatea MEDICINA DE FAMILIE):

AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA ALBA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA ARGES AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA BACAU AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA BISTRITA NASAUD AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA BOTOSANI AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA BRAILA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA BUZAU AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA CALARASI AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA CARAS SEVERIN AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA COVASNA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA DAMBOVITA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA GALATI AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA GIURGIU AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA GORJ AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA HARGHITA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA HUNEDOARA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA IALOMITA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA ILFOV AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA MARAMURES AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA MEHEDINTI AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA NEAMT AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA OLT AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA PRAHOVA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA SALAJ AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA SATU MARE AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA SUCEAVA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA TELEORMAN AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA TULCEA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA VALCEA AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA VASLUI AUTORITATEA DE SANATATE PUBLICA VRANCEA CENTRUL UNIVERSITAR ARAD CENTRUL UNIVERSITAR BRASOV CENTRUL UNIVERSITAR BUCURESTI CENTRUL UNIVERSITAR CLUJ-NAPOCA CENTRUL UNIVERSITAR CONSTANTA CENTRUL UNIVERSITAR CRAIOVA CENTRUL UNIVERSITAR IASI CENTRUL UNIVERSITAR ORADEA CENTRUL UNIVERSITAR SIBIU CENTRUL UNIVERSITAR TG MURES CENTRUL UNIVERSITAR TIMISOARA

5. Taxa eliberare curriculum de pregatire in rezidentiat si caietul de monitorizare a pregatirii prin rezidentiat

Toti rezidentii care se vor prezenta la repartitie in vederea alegerii urmatorului modul de pregatire, vor achita o taxa de 45 lei care va acoperi cheltuielile pentru curriculumul de pregatire in rezidentiat si caietul de monitorizare a pregatirii prin rezidentiat. Aceasta taxa va fi platita in contul nr. RO72TREZ7025025XXX000266, cod cont 5025, cod fiscal 16142125, deschis în numele CNPDSB la Trezoreria sector 2 Bucuresti, pe adresa str.BODESTI nr.1, sector 2 Bucuresti. Prezentarea la repartitie se va face obligatoriu cu chitanta de plata a taxei in original, chitanta care va fi pastrata la nivelul Autoritatii de Santate Publica Judetene, respectiv la nivelul CNPDSB.

REPROFILAREA IN SPECIALITATILE DE ASIMILARE,
CONFORM PREVEDERILOR ORDINULUI M.S.P. NR. 1044/2006
CPNDSB anunta ca la data de 19.07.2007, ora 11.00, organizeaza la nivelul Autoritatilor de Sanatate Publica Judetene din centrele universitare Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Targu-Mures lucrarile privind asimilarea rezidentilor confirmati in specialitatile de asimilare, conform prevederilor Ordinului M.S.P. Nr. 1044/2006.

Pentru Centrul Universitar Bucuresti, aceasta actiune se va desfasura la sediul CNPDSB, str. Bodesti Nr. 1, sector 2, in ziua de 19.07.2007, la ora 12.30.

Medicii rezidenti confirmati in specialitatile asimilate, care au solicitat reprofilare in specialitatile de asimilare, vor fi prezenti in ziua si la ora anuntata, dupa cum urmeaza:

- Centrul universitar Bucuresti: rezidentii aflati in pregatire in centrele universitare Bucuresti si Constanta;
- Centrul universitar Cluj-Napoca: rezidentii aflati in pregatire in centrele universitare Cluj-Napoca, Oradea si Sibiu;
- Centrul universitar Iasi: rezidentii aflati in pregatire in centrele universitare Iasi si Galati;
- Centrul universitar Targu-Mures: rezidentii aflati in pregatire in centrele universitare Targu-Mures si Brasov;
- Centrul universitar Timisoara: rezidentii aflati in pregatire in centrele universitare Timisoara si Arad; - Centrul universitar Craiova: rezidentii aflati in pregatire in centrul universitar Craiova.

Rezidentii vor avea asupra lor BI/CI valabil, carnetul de rezident in original, cu toate inscrisurile la zi si acte privind schimbarea numelui, dupa caz. Medicii care au avut in timpul pregatirii intreruperi de rezidentiat sau recunoasteri de stagiu din alte specialitati, vor prezenta aprobarea MSP de intrerupere a pregatirii sau recunoastere de stagiu, pentru calcularea exacta a anului de rezidentiat.

Tabelul nominal cu medicii rezidenti confirmati in specialitatile asimilate, care au depus cereri de reprofilare in specialitatile de asimilare, va fi afisat pe site-ul CNPDSB, http://www.perfmed.ro

Formele de incadrare se vor efectua in perioada 20.07.2007-31.07.2007. Pregatirea medicilor rezidenti in specialitatea de asimilare va incepe la data de 01.08.2007.

DATE NECESARE COMPLETARII MANDATULUI POSTAL IN CONTUL CNPDS

Denumire beneficiar:
CENTRUL NATIONAL DE PERFECTIONARE IN DOMENIUL SANITAR BUCURESTI

COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare): 16142125

Adresa:
STR. BODESTI NR.1, COD POSTAL 022434
SECTOR 2, BUCURESTI

Cont beneficiar

CONT IBAN : RO72TREZ7025025XXX000266
DESCHIS LA TREZORERIA SECTOR 2 BUCURESTI

COD CONT: 5025

banuiesc (si asa este logic desi nu tocmai corect exprimat, desi sa n-aveti incredere in mine la lb.rom :lol: a se vedea mai sus) ca prin "ordinea inversa" vor sa zica "ordine descrescatoare" drept care nu recomand sa va crizati inutil.

iar chestia cu media a avut importanta doar pt stabilirea orelor/ordinii repartitiei pe specialitati, puteau la fel de bine sa traga la sorti sau alfabetic.

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Fri Jul 13, 2007 10:40 am

Deci, in concluzie, specialitati ca Medicina de urgenta ar trebui sa vina sa aleaga noul stagiu dar primul lor stagiu e de 20 de luni (Medicina de Urgenţă în Unitatea de Primire Urgenţe / Unitatea
Mobilă de Reanimare). Ce sa aleaga?
Mai sunt alte specialitati precum Chirurgie dento alveolara care are primul stagiu de 7 luni jumatate (ce sa aleaga si astia?), chirurgie plastica - primul stagiu 1 an de chirurgie generala (?)
Ati inteles ceva??

Evo
senior
senior

Postby Evo » Fri Jul 13, 2007 12:28 pm

S-a modificat anuntul pe perfmed: se va alege in ordinea descrescatoare a mediilor.

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Fri Jul 13, 2007 12:36 pm

pot sa-mi permit sa va arat si de ce? dar dup-aia comentati ca ma "dau mare" desi nu e asa (e doar o ilustrare ca uneori initiativa da roade); e copy-paste:

From: Dr Stefan Traian Grozescu
Date: Friday, July 13, 2007 9:03 AM
To: webmaster@perfmed.ro, directorgeneral@perfmed.ro, contact@perfmed.ro
Subject: Important cu privire la repartitia din 16-17-18 iulie si Legea 544/2001

Stimate domn / stimata dna,

Legat de lista de
LISTA NOMINALA A MEDICILOR REZIDENTI, ANUL I, CARE AU INCEPUT PREGATIREA IN

REZIDENTIAT LA 15.01.2007, AL CAROR STAGIU CURENT SE INCHEIE PE 14.07.2007

SI CARE VOR ALEGE URMATORUL STAGIU LA REPARTITIA DIN DATA DE 16.07.2007

publicata de dvs pe site ieri 12.07.2007:

Din moment ce alegerea clinicilor de desfasurare a urmatorului stagiu se va face in ordinea descrescatoare a punctajelor de la rezidentiat, va solicit publicarea listelor mentionate mai sus in aceasta ordine, din considerente practice si de transparenta, in locul celei alfabetice, fara utilitate.

De asemenea, va rog inlocuiti termenul "ordinea inversa" a punctajelor de la rezidentiat cu "ordinea descrescatoare" fiindca aceasta eroare de exprimare a generat printre rezidenti o serie de confuzii.

O ultima chestiune deosebit de importanta pt dvs si mine este solicitarea pe legea 544/2001, trimisa institutiei dvs de mine in data de 5 iulie 2005, la care prin Lege este instituita obligatia de a raspunde in termenul de 10 zile calendaristice, ceea ce inseamna data de 15.07.2007 cel tarziu (data primirii). Va atrag atentia ca ignorarea acestui demers atrage raspunderea functionarului/-lor implicat/-i conform Legii. Sugerez trimiterea respectivului raspuns scris astazi vineri 13.07.2007, pt a ne incadra in conditiile Legii.

Multumesc.

Cu respect,

Dr Stefan Traian Grozescu
mobile: 0726-897.447

lucid
junior
junior

Urmatorul stagiu

Postby lucid » Fri Jul 13, 2007 2:56 pm

Ce s-a intamplat cu planul ala curicular detaliat si bine pus la punct pentru Medicina de urgenta?Era in sfarsit o chesie care arata ca ii pasa cuiva de pregatirea noastra...in loc de ala acu ne-o trantit un stagiu de Anestezie de 11 luni conseutive.De ce?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Fri Jul 13, 2007 3:47 pm

era sa dau eu un raspuns dar dup-aia mi se reproseaza ca vorbesc suburban deci ma abtin.

demersurile mele pe langa MS au fost friabile si lipsite de sustinere (planuri mari, realizari zero pe acest subiect), pana la urma MS a desfiintat proiectul (luand din el doar cateva crampeie de idei).

de aceea va propun (macar cei 31 de anul I, din Bucuresti, vizati in mod direct de aceasta... masura contrara vointei noastre, sa zicem asa) ca luni orele 16:30 la repartitie la CNPDS sa ne organizam (schimband intre noi date de contact, adica nr.mobil si adrese e-mail) fiindca se pot face IMPREUNA "chestii".

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jul 13, 2007 7:38 pm

mai scrieti un mail, mai pe-un site mai pe-un forum.. :lol:

grasa25
newbie
newbie

Postby grasa25 » Fri Jul 13, 2007 7:42 pm

despre pedi tot nu se stie nimic?

leonardo
junior
junior

Postby leonardo » Sat Jul 14, 2007 7:33 am

Stiti cumva va rog daca pot sa fiu repartizat la un spital care nu apare pe listele afisate pe site la cnpds?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sat Jul 14, 2007 7:34 am

daca pediatria nu e pe lista de programari inseamna ca NU schimbati stagiul acum (si banuiesc ca ati luat 12L de stagiu de baza anul trecut, adica mai aveti 6L conform adeverintei).

faptul ca nu se potriveste cu traseul curricular n-ar trebui sa va mire, oricum tot ce-au facut anul asta are caracter de improvizatie si, am mai zis-o, iz de nelegalitate.

o sa ia din lunile de pediatrie de anul II ca sa va scada din total, cam asta e "tehnica" lor.

ca o exemplificare, stii ce contin curriculele la medicina de urgenta (in forma MS vreau sa zic)? in primul an 4L UPU (si am facut 6!), apoi 3L Anestezie (si facem acum 11L, din care tehnic 6L se incadreaza in primul an, oricum in plus fata de curricula raportat la ani).

probabil doar durata totala va corespunde in final.

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sat Jul 14, 2007 7:42 am

fiindca e posibil sa dispara documentele de pe site dupa o vreme, pt arhiva le voi atasa si aici (for future reference)

Aducem la cunostinta celor interesati ca la data de 16.07.2007, va avea loc la nivelul autoritatilor de Sanatate Publica Judetene din Centrele Universitare, repartitia medicilor rezidenti anul I, care au inceput pregatirea la data de 15.01.2007, al caror stagiu de pregatire se termina la 14.07.2007.

1. Locul de prezentare la repartitie

a. pentru medicii confirmati rezidenti care au ales ca centru de pregatire Centrul Universitar Bucuresti - repartitia va avea loc in perioada 16-17-18.07.2007 la sediul CNPDSB din str. Bodesti, nr. 1, sector 2, Bucuresti (langa Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon"), dupa o programare pe zile, ore si specialitati (rezultata in urma ordonarii dupa media aritmetica a punctajelor obtinute de medicii rezidenti la Concursul de Rezidentiat, sesiunea 2007, pe specialitati), programare care poate fi descarcata urmand link-ul de mai jos.
Alegerea sectiilor clinice in care medicii rezidenti isi vor desfasura pregatirea in urmatorul modul se va face in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut la Concursul de Rezidentiat, pe fiecare specialitate in parte. Avand in vedere capacitatea de pregatire si gradul de incarcare a sectiilor clinice din Centrul Universitar Bucuresti la data de 15.07.2007, in care medicii rezidenti isi pot continua pregatirea in stagiul urmator, conform traseului curicular in vigoare (vezi punctul 2), punem la dispozitia celor care vor participa la repartitie, numarul de locuri disponibile in respectivele sectii clinice.

b. pentru medicii confirmati rezidenti in unul din celelalte centre universitare - repartitia va avea loc in ziua de 16.07.2007 la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene din centrul universitar respectiv.

c. pentru medicii confirmati rezidenti in urma redistribuirii catre specialitatea MEDICINA DE FAMILIE - repartitia va avea loc in ziua de 16.07.2007 la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene din care face parte unitatea de angajare si indrumare cu care medicul rezident a incheiat contract de munca pe perioada determinata.

2. Trasee curiculare valabile pentru medicii rezidenti care au inceput pregatirea la 15.01.2007

Selectati din lista derulanta de mai jos specialitatea dorita, apoi apasati butonul DOWNLOAD pentru a descarca, in format .pdf, traseul curicular valabil pentru medicii rezidenti care au inceput pregatirea la 15.01.2007.

Selectati SPECIALITATEA (n-am uploadat lista si aici)

3. Specialitatile (anul I), carora li se termina stagiu de pregatire la 14.07.2007 (vor participa la repartitie)

Descarcati de mai jos lista specialitatilor din anul I, care vor incheia stagiul de pregatire la 14.07.2007, precum si optiunile privind urmatorul stagiu de pregatire (denumirea stagiului si perioada de desfasurare).

4. Listele cu medicii rezidenti care vor participa la alegerea noului modul de pregatire

Selectati din listele derulante de mai jos, centrul universitar sau autoritatea de sanatate publica judeteana pentru care doriti descarcarea listei cu medicii rezidenti care vor participa la alegerea modulului de pregatire urmator, in ziua de 16 iulie 2007 la nivelul ASPJ-urilor si in zilele de 16, 17 si 18 iulie 2007 la nivelul Centrului Universitar Bucuresti.

(n-am uploadat listele)

5. Taxa eliberare curriculum de pregatire in rezidentiat si caietul de monitorizare a pregatirii prin rezidentiat
Toti rezidentii care se vor prezenta la repartitie in vederea alegerii urmatorului modul de pregatire, vor achita o taxa de 45 lei care va acoperi cheltuielile pentru curriculumul de pregatire in rezidentiat si caietul de monitorizare a pregatirii prin rezidentiat. Aceasta taxa va fi platita in contul nr. RO72TREZ7025025XXX000266, cod cont 5025, cod fiscal 16142125, deschis în numele CNPDSB la Trezoreria sector 2 Bucuresti, pe adresa str.BODESTI nr.1, sector 2 Bucuresti. Prezentarea la repartitie se va face obligatoriu cu chitanta de plata a taxei in original, chitanta care va fi pastrata la nivelul Autoritatii de Santate Publica Judetene, respectiv la nivelul CNPDSB.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

mica sirena
senior
senior

Postby mica sirena » Sat Jul 14, 2007 9:36 am

loreleiii wrote:Pentru ca sunt specialitati bune cu oameni buni si specialitati proaste cu oameni prosti. Dar era mai dragut sa ii amestece

Ce afirmatie ai facut!!!! Eu stiu ca sunt si specilizari bune cu oameni prosti!!!!!
Dar tu din care categorie faci parte??? M-ai facut curioasa, nu altceva.

leonardo
junior
junior

Postby leonardo » Sat Jul 14, 2007 3:06 pm

Nu stie nimeni daca am voie sa cer un alt spital clinic pentru urmatorul stagiu, spital care nu apare pe listele publicate?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Jul 14, 2007 11:34 pm

mica sirena wrote:
loreleiii wrote:Pentru ca sunt specialitati bune cu oameni buni si specialitati proaste cu oameni prosti. Dar era mai dragut sa ii amestece

Ce afirmatie ai facut!!!! Eu stiu ca sunt si specilizari bune cu oameni prosti!!!!!
Dar tu din care categorie faci parte??? M-ai facut curioasa, nu altceva.

dupa cum scrie e dintre aia prosti pe o specializare buna
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

latvia
elder
elder

Postby latvia » Sat Jul 14, 2007 11:35 pm

cat de rai sunt mefistii astia.... ntz, ntz, ntz...

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Jul 14, 2007 11:38 pm

domnii doctori mefisti se zice
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

latvia
elder
elder

Postby latvia » Sat Jul 14, 2007 11:40 pm

ai dreptate tu, da cu 5 milioane , unde sa te duci ma nenea doctoru mefist?

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sun Jul 15, 2007 12:43 am

la vama cu cortu
Life's not fair, get used to it

latvia
elder
elder

Postby latvia » Sun Jul 15, 2007 12:51 am

ar vrea ei, da cine are bani de cort?

JhB
junior
junior

Postby JhB » Sun Jul 15, 2007 1:32 am

si totusi curicula vine incrustata in lemn de teak de costa 45 lei?? :shock: As putea sa zic pas si sa o xeroxez...sau nu e optionala?
"Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce-ti place,ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci"

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sun Jul 15, 2007 1:56 am

pai cine crez c-o plateste?
Life's not fair, get used to it

Eminemscu
junior
junior

Postby Eminemscu » Sun Jul 15, 2007 1:22 pm

salut
stie cineva dintre oradeni la ce ora trebuie sa ne prezentam la asp bihor pt schimbarea stagiului?
The MATRIX has you.

bee
newbie
newbie

Postby bee » Sun Jul 15, 2007 9:12 pm

Din pacate nici eu nu stiu, chiar asta vroiam sa intreb.

bee
newbie
newbie

Postby bee » Sun Jul 15, 2007 9:21 pm

Am aflat. Ora 11. cam 42.

Return to “Viata in spital”