preparatori

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
latvia
elder
elder

Postby latvia » Sun Jan 21, 2007 1:59 am

erau prezenti oprescu si inca cateva fete cunoscute....
masini garla in curtea facultatii,numai erau locuri de parcare dar portaru dadea in continuare bonuri de parcare pe bani.ce sa zic ...

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Sun Jan 21, 2007 6:15 am

misterioase sunt caile domnului.ce sa-i faci.poate ca pana la urma unii se nasc cu o linguritza de argint in gura.chiar,mie mi-a placut genetica dar nu tin minte sa se fi spus prin cartile pe care le-am mutat de ici colo ca un copil al nimanui cunoscut ce sunt,sa se spuna ca geniul se transmite ereditar,in schimb am gasit intr-o carte de aforisme si maxime istorice o chestie spusa de un rege al frantei care suna ceva de genul,daca un rege este ilustru ,urmasul lui la tron va fi mediocru iar urmasul urmasului sau va fi de-a dreptul om mai putin dotat intelectual.acum cred ca ar fi interesant sa ne luam sa facem arbori genealogici ai cadrelor universitare.concluziile introduc mana in foc, ca vor confirma in marea lor majoritate cugetarea regelui francez.asha ca orice ministru dobitoc am avea, putem prezice cu precizie viitorul asistentei medicale romanesti:UN MARE *****.

ps:poate si pentru ca nu sunt prep pe cardio(oricum nu imi place) dar chestiile cu intratul pe usha din dos a carierei medicale mie cel putin imi provoaca scarba,repulsie ,irirtare , discomfort digestiv etc.tot respectul domnilor profesori care ne vorbeati de corectitudine si performante si care acum va bagati pupilele oligofrene la inaintare.bravos natiune!
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Jan 21, 2007 10:34 am

si totusi teoria ta are o hiba. din cand in cand se nasc genii. deci cred ca functioneaza si invers.
Cat despre reactiile digestive pe care ti le provoaca preparatoriatul, as vrea sa vad cati din astia care arunca cu pietre in cazul inc are ar avea resursele potrivite nu le-ar folosi. FAtarnicia asta...
Red Apple

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Sun Jan 21, 2007 3:35 pm

inseamna ca nu ai citit cu atentie ce am spus.oricum daca mai tii minte in proiectul de lege pentru organizarea rezidentiatului nu ti s-a parut ciudat ca pentru centrele universitare nu se organiza concurs de rezidentiat pe post?ai avut curiozitatea sa te gandesti de ce?
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Jan 21, 2007 8:26 pm

nope. n-am avut nevoie. dar daca zici tu ..asa o fi.
Red Apple

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Sun Jan 21, 2007 8:32 pm

si ce te face sa crezi ca nu am avut posibilitatea sa raman prep?ca fapt divers mai conteaza si faptul sa raman om.si ca sa fiu om trebuie sa fiu impacat cu mine.asha ca imi pastrez parerea proprie si personala.

adnana
junior
junior

Postby adnana » Sun Jan 21, 2007 8:52 pm

ciushka eu chiar nu te cred ca ai refuzat sa fii prep.

stiu persoane care au luat rezi destul de bine, dar nu au refuzat nici postul de prep la care au avut acces. asa ca........hai sa fim seriosi! acri-s strugurii..........

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Jan 21, 2007 9:03 pm

depinde unde esti prep , depinde pe ce esti ,depinde cat costa, etc etc. eu il cred ca e posibil sa fi refuzat.
altfel am cel mai mare respect pentru colegii mei de pe mefe, si astept cu nerabdare sa termine sa ma inscriu la unul din ei.
Red Apple

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Jan 22, 2007 12:11 am

danhia wrote:si astept cu nerabdare sa termine sa ma inscriu la unul din ei.

wave.gif :grab:
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

adnana
junior
junior

Postby adnana » Mon Jan 22, 2007 3:15 am

de fapt ai dreptate dahnia. stiu pe cineva care a refuzat prep la biochim pentru ca vroia gineco. si a preferat sa mai astepte pentru gineco. inca asteapta. probabil o sa se rezolve, daca nu da facultatea faliment din cauza atator prepi.

de mentionat: sunt si printre prepi si printre mf-isti persoane foarte capabile. care probabil nu au avut chef sa toceasca pentru examenul de rezidentiat. oricum, tot respectul pentru cei care in ciuda faptului ca se stia ca vor fi cadre universitare au dat si luat rezidentiatul. eu una ,sincer , daca as fi stiut ca situatia mea e rezolvata , nu as mai fi tocit harrison-ul ala in disperare.

orhideea2003
junior
junior

ha

Postby orhideea2003 » Mon Feb 26, 2007 6:01 pm

cu fica lu cercel streinu am fost eu colega in anu 1 la titu maiorescu..
lua numai note de 10 desi in timpul examenului ea era plecata in strainatate....haha...iar cand era prezenta ...literalmente..tot 10..ca avea grija tasu sa dea un telefon inaitea exam....
surpriza cea mai mare a foat cand in anul 6 la infectioase ea trebuia sa imi fie mie asistenta..haha...eu intretimp luasem la stat..ea ramase la titu....
evident mi-am schimbat asistentu....e cam bata..

danhia
elite
elite

Postby danhia » Mon Feb 26, 2007 6:26 pm

aloooo! cum adica nu au avut chef sa toceasca pt rezi! ce aici e cu optional? geez!
zimai bine, ca au avut pe ce sa se bazeze -altceva decat creieru; propriu. DAR- sunt convinsa desigur ca majoritatea vor o cariera academica , de aia se fac prepi,si tot urca pe scara ierarhica. Pur si simplu din pasiunea pt stiinta si dintr-un mare talent pedagogic.clar?
Red Apple

ana h
senior
senior

Postby ana h » Mon Feb 26, 2007 6:38 pm

io am o "curozitate": pana la urma donsoara Cercel e prepa la tac'su sau nu??? eu stiu ca a mai dat ex. de prep si anu' trecut, pe langa ca la rezi a facut vre-o 600 pcte...

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Mon Feb 26, 2007 9:12 pm

anu' trecut era prep la "papa". dar cum, o facut titu??? nici pic de stat?
Nu e suficient sa reusesti-altii trebuie sa esueze.
pasionat de arta?
pasionat de altceva?

187.92a
addicted
addicted

Re: ha

Postby 187.92a » Tue Feb 27, 2007 1:06 am

orhideea2003 wrote:cu fica lu cercel streinu am fost eu colega in anu 1 la titu maiorescu..

surpriza cea mai mare a foat cand in anul 6 la infectioase ea trebuia sa imi fie mie asistenta..haha...eu intretimp luasem la stat..ea ramase la titu....
evident mi-am schimbat asistentu....e cam bata..

m eu n-o cunosc, da ce nu inteleg este: erati colege. buon. si in 5 ani ea a crescut cat altii in 10?? dar: sa zicem ca ai intrat tu la Stat in 10 ani. okay. da cum sa fie ea asistenta cand lumea se intreaba daca e preparator??

nu mai inteleg nimic. ceva nu se leaga, temporal vorbind.. (fontal, parietal etc)

doareu_mm
senior
senior

Postby doareu_mm » Fri Apr 20, 2007 2:37 pm

Pastila de la ora pranzului:
Genetic vorbind, copilul unui mare medic , copilul unui om care a salvat multe vieti si s-a remarcat prin inalta sa conduita morala, n-are cum sa fie decat la fel ca parintele sau. Asta vede in casa, asta e atmosfera din mediul familial, asta va face si el...
Cui nu-i convin fitzele copiilor de familie buna, sa se abtina de la comentarii rauvoitoare.
Nu aveti deja o senzatie suparatoare in regiunea epigastrica?
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Apr 21, 2007 2:52 am

nu, de ce
sincer cine poate fi mai tare decat unu care sta 24/24 cu un mare prof, nu?? asadar deaia copilu la prof e cel mai tare , eu asa zic.

da astia care vreti sa fiti preparatori duceti-va la alea de nu e bvataie pe ele, de ce nu?? desi nush care -o fi avantaju, o fi mai mare salariu cu 1 milion nush..
sau puneti brea mana sa luati rezi, si nu mai e nevoie de preparatorship

rotac

Postby rotac » Tue Jun 19, 2007 7:19 pm

mi se par stupide conversatiile unora despre ce stie sau nu un alt coleg. daca sunteti curiosi de ce nu mergeti personal sa aflati adevarul? Anca streinu a terminat in 2005 si cred ca are un nivel de pregatire corespunzator.
mai bine cititi materia de rez decat sa va pierdeti timpul cu niste minciuni

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Wed Jun 20, 2007 10:37 pm

rotac wrote:mi se par stupide conversatiile unora despre ce stie sau nu un alt coleg. daca sunteti curiosi de ce nu mergeti personal sa aflati adevarul? Anca streinu a terminat in 2005 si cred ca are un nivel de pregatire corespunzator.
mai bine cititi materia de rez decat sa va pierdeti timpul cu niste minciuni

Stupida esti tu, A picat in 2005 rezidentiatul RUSINOS (pozitia 2588 cand erau 1200 de locuri)

http://www.rezidentiat2005.ro/rezidenti ... auta=cauta

caci are cerere anonimat.

Unde se poate merge personal sa aflam adevarul?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jun 21, 2007 3:14 am

haideti sa nu dam o tenta personala discutiilor si suspiciunilor care trebuie PROBATE inainte de a fi emise (altfel astea sunt CALOMNII legal vorbind).

Nu iau apararea nimanui insa nu-mi plac atacurile gratuite fara probe si discutiile neprincipiale.

Ceea ce imi este si mie clar, departe de mine :D suspiciunea c-ar fi aranjate posturile, e ca examenul de prep lasa muuult de dorit, atat ca transparenta cat si ca organizare.

Haideti sa procedam civilizat, ca niste veritabili cetateni ai UE.

Pe fata, oficial, nu exista alta taxa decat cea de concurs si ca unic criteriu cel valoric. Prin culise insa se vehiculeaza zvonuri de sume diverse, aranjamente si nume. Ele trebuie verificate temeinic si exista institutii pt asta. Rog depuneti la DNA (organul abilitat) sesizari si probe.

Pe de alta parte, trebuie sa avem si propuneri pt a face procesul de selectie mai transparent si mai verificabil (de catre oricine). E doar o parere.

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Mon Jul 02, 2007 2:18 pm

O fi cum spui tu. Am pus proba linkul. Discutia are tenta pregnant personala si astept sa ma dea in judecata Streinu-Cercel ca m-am uitat pe un site?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jul 02, 2007 3:17 pm

auzi, da ideea e.. cui ii pasa de d-soara?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jul 03, 2007 12:44 pm

posteritatii
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Return to “Viata in spital”