Admitere 2007
- dorutzu
- senior
- anncush
- senior
pai o sa-ti trebuiasca sigur Ranga-"peretii trunchiului" si "membre" pt sem I anato, iar pt sem 2 parca Ranga-"cap si gat" + un atlas de anatomie umana, recomandabil Netter (vezi pe http://www.callisto.ro). pt celelalte materii chiar nu are nici un rost sa-ti iei carti de caum, mai bine astepti sa aflii ce-ti cer profesorii la care vei pica.
Bafta
Bafta
Slowly getting less stupid 

- anncush
- senior
io am dat lista pt anu I MG unde chiar trebe un atlas k sa intelegi mai usor
rangile ce-i drept ti le da de la biblio, dar mie in anu 1 nu mi-a dat nci o ranga si in 2 am primit una cu fro 30 de pagini lipsa. sooooo... his choice

Last edited by anncush on Mon Feb 19, 2007 11:15 pm, edited 1 time in total.

- rox
- elder
- dorutzu
- senior
- elddar
- senior
dorutzu wrote:chiar asa rox? da chiar asa aiurea nu pot sa ii arunc...ms pentru informatii. daca voi ziceti asa atunci nu o sa dau bani pe ele decat daca am sa pot sa le iau foarte foarte ieftin (aproape gratis). daca nu o sa iau doar ranga si netter.
sa nu-ti vina vro idee sa stai dupa carti de la biblio de la 3 dimineatza ...trust meee, cand te-oi trezi pe la 3 dimineatza si ti-o veni un gand asa de sanchi,, ia sa ma duc mah shi eu poate apuc neste carti" sa-ti dai doua palme , intorci perna pe partea cealalta si mai antrenezi neuronii la ink o partida de somn
...maculatura nu de alta

si da, netteru e bun la casa omului, dar mai sunt si alte solutii mai ...elegante , mcminn de ex, mie imi place mai mult

,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"
And there I find another[...]"
- monicutza
- elder
- rox
- elder
elddar wrote:si da, netteru e bun la casa omului, dar mai sunt si alte solutii mai ...elegante , mcminn de ex, mie imi place mai mult
hehe.netterul e de desene si mcminnul de cadavru, deci nu merge comparatia. zau ca un netter si-un guyton sunt cele mai utile ( pe termen lung), restul mai le iei de la colegi mai mari -biochimiile, mai le xeroxezi, mai le consulti la sala de lectura, mai iti bagi picioarele...da' un atlas bun de anatomie si o fiziologie elementara sunt esentiale la casa omului. iar rangile dupa mine sunt...proaste. prost facute. incarcate inutil. inveti de o mie de ori mai bine din gray decit din ranga.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- dorutzu
- senior
- anncush
- senior
IMHO Ranga is a must. la fel si Netter
repet, pentru MG! (nush la stoma cum e k vad k monicutza tot ii da inainte cu inutilitatea rangilor). intr-adevar este usor greoaie , cel putin asa pare in anii preclinici, dar este utila chiar si anii mari cand daca te roade vreo dorinta de aprofundare a materiei de chiru poti reveni oricand la batrana Ranga scrisa in romanian. acum fiecare cu preferintele lui. io sunt fan Ranga
despre Guyton, ce sa zic, este necesar, dar pana in anu 1 sem 2 poa' sa mai astepte si sa nu-l cumpere k nu se stie ce okzii apar pana atunci.
orice alta carte nementionata, indiferent de materie si autor, este xeroxabila. long live the xerox (ala de la metrou in speta)!
repet, pentru MG! (nush la stoma cum e k vad k monicutza tot ii da inainte cu inutilitatea rangilor). intr-adevar este usor greoaie , cel putin asa pare in anii preclinici, dar este utila chiar si anii mari cand daca te roade vreo dorinta de aprofundare a materiei de chiru poti reveni oricand la batrana Ranga scrisa in romanian. acum fiecare cu preferintele lui. io sunt fan Ranga
despre Guyton, ce sa zic, este necesar, dar pana in anu 1 sem 2 poa' sa mai astepte si sa nu-l cumpere k nu se stie ce okzii apar pana atunci.
orice alta carte nementionata, indiferent de materie si autor, este xeroxabila. long live the xerox (ala de la metrou in speta)!

- monicutza
- elder
si ala de la subsolu care e cumva pe la etaj
mai la stoma avem brosuri si alte alea care sunt mai mult decat utile si mult mai usor de invatat decat rangile
dar cum voua clar va trebuie sa stiti anato mult mai bine k noi sa zicem k merge ranga
la fizio (nush dak voi faceti acuma) nu e atat de greu dar te omoara sistemul de notare

mai la stoma avem brosuri si alte alea care sunt mai mult decat utile si mult mai usor de invatat decat rangile

dar cum voua clar va trebuie sa stiti anato mult mai bine k noi sa zicem k merge ranga
la fizio (nush dak voi faceti acuma) nu e atat de greu dar te omoara sistemul de notare

- rox
- elder
anncush wrote:la fizio te omoara sistemul de examinare(la MG - vezi sistemul primum non nocere zagrenian). bine ca mi-am incheiat socotelile cu fiziologia zagreniana
hehe...ala era sistemul? lual-ar naiba ca nu m-am prins. credeam ca la el se aplica "barba philosophum facit"
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- danyelica
- newbie
- anncush
- senior