Buna.Sunt intr-o dilema din care nu pot sa ies la suprafata
M-am hotarat ca vreau sa dau la Medicina si nu stiu unde ,pana la urma sa dau: la Iasi sau la Bucuresti?

Eu sunt mai aproape de Iasi(90 km) fata de Bucuresti (330 km).Eu sunt la profil de Stiinte ale Naturii (cls a 12-a trec) si la noi se iau note mai mici la bac decat la Filologie (de ex),unde rezultatele se invart in jurul 9,50 .Eu nu am nicio sansa sa iau la mate nota mare,oricat m-as stradui.Si la Iasi(50 % nota bac +50 %examen bio) se duc astia de la filologie cu medii mari la bac ,cu acea culegere de teste(93 % din intrebari sunt in examen) invatata ca pe o lectie la istorie.Si asa ei iau locurile la buget si tu,care ai invatat atata biologie,chimie,fizica te alegi cu un posibil loc la cu taxa.La Bucuresti (100% examen bio+chimie) e naspa ca trebuie sa inveti la amandoua materiile.
In fine ...eu trebuie sa ma decid pana in septembrie unde dau ca se invata din manuale diferite la biologie.
Acum ,dati-mi si voi o idee.Unde credeti ca e mai bine: la umf iasi sau umf buc?....Pareri pro si contra.
Va multumesc anticipat din suflet pt sfaturi.