Si cat de drastica e treaba cu imbulinatul oricum: nu trebuie depasit conturul 'oului' sau nu e asa de stricta problema ? Adica imbulinat-viteza vs. desenat 'kindere'...

dacbz wrote:Are cineva idee ce se intelege prin termenul "carioca" ? Nu cumva 'marker' cu varf subtire/gros ?
Si cat de drastica e treaba cu imbulinatul oricum: nu trebuie depasit conturul 'oului' sau nu e asa de stricta problema ? Adica imbulinat-viteza vs. desenat 'kindere'...
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
obstetrix wrote:e mult 1 ora + 1/2. eu cred k am facut in 45 de minute, cu inca o judecata pt. fiecare intrebare in parte, pana sa o trec, dar fulger.
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
Ioio wrote:Eu nu am crezut ca imbulinatul ala dureaza atat. Am imbulinat si in afara chenarului, daca vezi ca ai depasit putin NU incerca sa remediezi situatia. Treci mai departe
alinaMF wrote:nu cred ca i-a putut trece cuiva prin cap sa incerce sa corecteze o carioca indelebila. om normal la cap ma refer
nheea wrote:Intrebari: foile cu intrebarile raman la noi?
Exista posibilitatea de a avea o ciorna?
oneill wrote:Toti cei cu nume de familie "Iosefini" sunt rugati sa intre in sala in c...`gol....pt. a nu fi dati afara.
Revenind, cum dracu`sa nu te lase cu ceas la mana? E strict problema ta cum iti gestionezi timpul alocat completarii lucrarii. E f. important sa stii cum stai cu timpul, mai ales daca ai proasta inspiratie sa-ti vina sa refaci bulinele....la mine in sala au fost nefericiti pe care i-a dus mintea sa-si refaca bulinele cand mai era mai putin de jumatate de ora, in ciuda recomandarilor de a sta pe c...`lor si a se concentra pe ce mai au de completat. MARE GRESEALA!
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests