trident wrote:
Nu e lib ed medicale, aia e la piata IANCULUI
Frate sta greu ardealu cu intelegerea: exact asta ziceam EU, ca e importanta paginatia - iar tu ai pus o pagina doar si restul 9 pagini cu coperta:)))
Ca sa stim clar ca ai si coperta
si amarata aia de pagina nu e reprezentativa ca e ibceput de capitol daca tin minte
Ghici ce editura e in spate la umf caro l davila..!
Cand nu cunoasteti e mai bine sa va abtineti de la supozitii fara fundament sau sa il intrebati pe Goaghiel. Nu induceti colegii in eroare doar ca avansati asa o idee la nimereala
Oricum ma mir cu pozele, smsmihai NU a fost in stare
Pare FOARTE OK CARTEA!!!!!!
cum am spus , nu cred ca avea mare importanta cum se numea editura , am si spus ca "am impresia" dar i-am explicat foarte clar unde e , nu e nevoie sa fii asa inflamat, cred ca o atitudine mai relaxata ar fi mai de asteptat la un USER cu atata vechime...
poza e destul de reprezentativa pentru cum e structurata cartea deoarece temele sunt foarte scurte - o sa exemplific cu cateva poze noi
am pus poze cu cartea 3D ca sa se observe cam care e formatul ei, ca si dimensiuni iar din cuprins poti sa-ti dai seama cam cate pagini are o tema
o sa pun poze cu o tema intreaga
http://minus.com/mJbWMbIg4#1nu pot sa atasez mai multe aici cat despre calitate..sorry , le-am facut cu telefonul