Cactus wrote:woody wrote:kooksee wrote:pai melania o sa ocupe primele 3 locuri. restul sunt libere
macar sa ne zica ce vrea sa isi aleaga ca sa ne linistim
facea o caterinca...
ceea ce face frecvent

Cactus wrote:woody wrote:kooksee wrote:pai melania o sa ocupe primele 3 locuri. restul sunt libere
macar sa ne zica ce vrea sa isi aleaga ca sa ne linistim
facea o caterinca...
Melania wrote:Stimati colegi va propun sa ne respectam ca sa fim respectati la randul nostru de pacienti si de familiile lor.
emergency_dr wrote:Melania wrote:Stimati colegi va propun sa ne respectam ca sa fim respectati la randul nostru de pacienti si de familiile lor.
Dar cand mai ai timp, draga Melania, sau cum te-o fi chemand (in primul daca existi) sa intri pe imed. ro/forum, sa mai si raspunzi, cand parca ziceai ca ai un porogram care nu include decat citit, grile, somn la ora 1 , apoi iar citit si grile?? Ne crezi chiar prosti?
emergency_dr wrote:Ne crezi chiar prosti?
ana_c wrote:revin si eu cu o intrebare.....
daca de ex o sa imi aleg un loc,in care pregatirea se face in alt centru universitar ,decat la mine in oras,as puta prin absurd sa ,raman la mine,adica sa vb undeva la dsp..sa ma lase in oras.?sau este musai sa merg acolo ?
ana_c wrote:scuze.era vb despre un post,unde pregatirea se face la targu-mures,....eu sunt din craiova ,si postul este pt braov...si ma gandeam dc as putea sa raman aici pt rezidentiat,sa nu fiu nevoita sa ma mut 3 5 ani la targu-mures
mihai_525 wrote:rupeti materia saptamana asta
mai e o saptamana![]()
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
trident wrote:Pai e simplu: 500 iei oricum punand la plezneala
Iar din restul sa zicem ca inveti BINE doar o treime restul nu te interrseaza sa inveti, deci 500 cu 480/3 egal total 660 cred ca nu e asa rau.
Cine a invatat jumatate ia chiar 740 FARA SA ATINGA cealalta jumatate de materie
Pica cei care nu pun la plezneala pentru ca "ar crede ei ca" si cei care au ambitia sa citeasca tot, dar citesc tot in dorul lelii
Practic, e bine sa stii mai putin, dar BINE, decat sa stii cam despre ce e vba in toata materia
Foarte, foarte simplu
Succes!
woody wrote:capitala mai la coada ca sunt f multi , sa sper ca nu se da si la politehnica in salile alea fara caldura
Cactus wrote:woody wrote:capitala mai la coada ca sunt f multi , sa sper ca nu se da si la politehnica in salile alea fara caldura
la cum se misca lucrurile in capitala, o sa aflam duminica dimineata salile)
Bazin wrote:Gata, de azi am terminat cu cititul...saptamana asta, am impresia ca ce am citit mi-a intrat pe-o ureche si mi-a iesit pe alta.....am incercat sa fac cat mai multe grile da nici alea nu prea au mers.....voi cum sunteti inainte de exam? Sau sunt eu singura agitata? Spor la invatat pt cei care mai pot sau relaxare placuta pt ceilalti!:)
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests