Voi pe ce pozitie sunteti?
Freyja wrote:Eu sunt printre primele zeci de locuri, m-am surprins!![]()
Voi pe ce pozitie sunteti?
crocopuff wrote:Freyja, vezi ca te-ai încurcat in minciuni. Ai zis ca ai avut punctaj de 800 si ceva, deci nu cred ca ești printre primii
Cameron wrote:crocopuff wrote:Freyja, vezi ca te-ai încurcat in minciuni. Ai zis ca ai avut punctaj de 800 si ceva, deci nu cred ca ești printre primii
LIKE
crocopuff wrote:Freyja, vezi ca te-ai încurcat in minciuni. Ai zis ca ai avut punctaj de 800 si ceva, deci nu cred ca ești printre primii
Freyja wrote:"Dr." wannable, scopul tau care e? Noi aici discutam, nu promovam devierea de la subiectul-problema.
Deci, ce pozitie ai scos? Sa iei ce meriti!
dr.tm wrote:Freyja, sunt minimartieni multi, verzi si nelinistiti la mansarda, asa-i ?
dr_wannabe wrote:
Mie imi plac discutiile cu scop si nu lauda asta demna de site-urile matrimoniale.
De exemplu as vrea sa stiu cum vor face ei sa updateze in timp real posturile care se iau? Si sa putem si noi vedea. La locuri e simplu, un tabel amarat. Dar la posturi e alta poveste, sunt multe...are cineva vreo idee care va fi reprezentarea grafica? Sau trebuie sa stau acasa sa fac fituica?
teksecristina wrote:680 ,ne cheama degeaba sau NU !
EU ASA CRED CA MULTI VOM MERGE DEGEABA !
ASTEPT RASPUNS. MULTUMESC .
trident wrote:Ba sa transmita proTV-ul in direct
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests