emilia_med wrote:La cea cu pneumonii nu specifica daca e vb de tratat pneumoniilor comunitare tratate in ambulator sau la cei spitalizati...pt ca asa era in harrison,cele 2 tipuri erau separate...si in plus in harri nu specifica niciun tratament empiric,era dat tratamentul in functie de agentul patogen...asa ca le puteai considera pe toate corecte,adunand ambulator,pac spitalizati si toti agentii patogeni...cred ca acesta a fost motivul,singurul plauzibil pe care l-am gasit eu de fapt...de cand am citit intrebarea mi s-au parut corecte toate raspunsurile...dar nu va faceti probleme,nu eu am facut contestatia),mai bine cu 4 puncte la intrebarea asta decat deloc cum am acum
canci wrote:emilia_med wrote:La cea cu pneumonii nu specifica daca e vb de tratat pneumoniilor comunitare tratate in ambulator sau la cei spitalizati...pt ca asa era in harrison,cele 2 tipuri erau separate...si in plus in harri nu specifica niciun tratament empiric,era dat tratamentul in functie de agentul patogen...asa ca le puteai considera pe toate corecte,adunand ambulator,pac spitalizati si toti agentii patogeni...cred ca acesta a fost motivul,singurul plauzibil pe care l-am gasit eu de fapt...de cand am citit intrebarea mi s-au parut corecte toate raspunsurile...dar nu va faceti probleme,nu eu am facut contestatia),mai bine cu 4 puncte la intrebarea asta decat deloc cum am acum
Si acum visez paragraful din harri...trimetoprim-sulfametoxazol si fluorochinolone NU sunt alternative pt terapia empirica! Intelegi? Nu aveau cum sa le considere pe toate corecte.
georgi87 wrote:Macar sa afiseze maine rez
latte wrote:georgi87 wrote:Macar sa afiseze maine rez
n-or sa le afiseze maine, pentru k va trebui sa rescaneze grila fiecarui candidat pentru a vedea la fiecare cat scade, asa k slabe sanse pantru maine...![]()
din cauza asta probabil au prelungit si termenul de joi pana vineri
![]()
![]()
nautilius wrote::shock: Sa inteleg ca cei care au gresit aceste doua intrebari vor fi in avantaj,iar cei care au raspuns corect pierd puncte...Oare este posibil ,pentru un asemenea examen ,de anvergura,sa mai existe grile dubioase,care se anuleaza la sfarsitul concursului? Nici macar atat nu meritam,un set de grile clare,care sa nu mai necesite discutii ulterior?
Avantaj cei care trateaza pneumonia comunitara ,empiric,cu Biseptol
andy8 wrote:Sorana,nu reușesc deloc sa accesez pagina cu noua durata a rezidentiatului pe specialitati....
ana1 wrote:neata tuturor.total ilogic daca astfel se recalculeaza anularea grilelor.logic este sa se scada tuturor acelasi numar de puncte(anularea a 2 intrebari de 5 puncte=scadere la toti candidatii de 10 puncte), astfel incat sa nu modifice ordinea punctajelor obtinute inainte de anularea grilelor..si probabil ca asa se va intampla.nu exista nici macar un fundament pentru a se intampla ceea ce spuneti voi aici....voi de unde aveti informatia ca asa se corecteaza? ca se anuleaza cate puncte a primit fiecare candidat la acele 2 grile? e lipsit de logica...ar trebui sa incercam sa sunam la cei care se ocupa de rezi in buc sa ne explice si noua...totusi 5 puncte pot insemna cel putin 20 de pozitii, foarte important avand in vedere importanta acestui examen.
georgi87 wrote:cata inteligenta pe tine:)))!logic era sa nu anuleze nimic!dar cum sa le scada tuturor 10 pct?poate unii nu au rasp corect la nici o intrebare..d c sa le scada 10 pct din alte rasp..te ai gandit mult
ana1 wrote:este ilogic da. nu e cat se poate de logic ca ordinea punctajelor sa fie aceeasi ca inainte de contestatii? anularea grilelor nu ar trebui sa modifice aceasta ordine.cum poate cineva care a raspuns corect sa fie devansat de unii care au raspuns incorect? este cat se poate de normal ceea ce spun eu. anularea a 2 grile face automat ca punctajul maxim sa fie 940. deci scazandu-se acelasi numar de puncte tuturor candidatilor se pastreaza aceeasi ordine .....sunteti cumva din cei carora li se vor scadea 3-4 puncte?sau mai putin?si astfel veti urca in clasament?
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests