lumea precizeaza salariul, dar nu si specialitatea si sporul

trident wrote:Ce salarii mari in 2012 pt anul |
lumea precizeaza salariul, dar nu si specialitatea si sporul))))
Rasurbo wrote:mie imi da 1240. depinde si de spital. Un coleg care e pe post, primeste 1340. Depinde.
Suntmuci precizeaza si centrul universitar, daca esti amabil, sa stim si noi despre ce e vorba.
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
trident wrote:din ce am vazut eu ca a zis, am dedus ca pe medicina interna.
ei, cum s-a rezolvat cu analizele? a scos spitalul plutitor banii din buzunar?
trident wrote:stiam eu ca-mi bat gura de pomana, deci nu te-ai descurcat.
stoica wrote:sal! stie cineva cum rezolvam cu analizele la spiridon iin iasi? multam!
Ce stiti despre analizele pentru angajarea ca rezident la Spiridon, Iasi: sunt gratis sau nu ?
Sa mai asteptam si sa le facem de luni in colo ca poate se gandesc sa ne lase sa le facem pe gratis sau sa ne grabim ca nu o sa mai avem timp ?
Au vreo preferinta unde ar trebui facute sau le putem face oriunde vrem noi ?
Unde ar fi cat mai gratis de facut si cat anume ar costa ?
Cum ramane cu diploma de BAC ? Ne mai trebuie sau nu la dosar ca din cate am inteles e cam greu sa faci rost de ea ?
Krisler12 wrote:Ce stiti despre analizele pentru angajarea ca rezident la Spiridon, Iasi: sunt gratis sau nu ?
Sa mai asteptam si sa le facem de luni in colo ca poate se gandesc sa ne lase sa le facem pe gratis sau sa ne grabim ca nu o sa mai avem timp ?
Cum ramane cu diploma de BAC ? Ne mai trebuie sau nu la dosar ca din cate am inteles e cam greu sa faci rost de ea ?
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?f=51&t=13924
Rasurbo wrote:Krisler12 wrote:Ce stiti despre analizele pentru angajarea ca rezident la Spiridon, Iasi: sunt gratis sau nu ?
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?f=51&t=13924
le faci cand vrei tu, dar n-o taraganesti pana pe la jumatea lui ianuarie. nu au nici o preferinta, le faci unde vrei tu. o sa comenteze aia de la medicina muncii diverse, da nu te uiti in gura ei si ceri imperativ avizul sa il poti pune la dosar...
Cum adica e greu sa faci rost de diploma de bac? tu nu o ai? cand ai terminat facultatea, ti-a eliberat-o de la secretariat...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest