kooksee wrote:joargon e ala cu care tai lemne.
ala medical se cheam jargon.
Joagar vrei sa zici
PS: sa-i zici la cardiodoc si ca ai facut 3 ani in anul 1 deci stii mult mai multa anatomie decat orice alt student de la UMF
kooksee wrote:joargon e ala cu care tai lemne.
holliday wrote:kooksee wrote:joargon e ala cu care tai lemne.
Joagar vrei sa zici
PS: sa-i zici la cardiodoc si ca ai facut 3 ani in anul 1 deci stii mult mai multa anatomie decat orice alt student de la UMF
kooksee wrote:da, este
eu sunt anul 2 acolo deci e
omeranul e un medicamnet de cardio (sper ca ai aflat din gray de el) deci stetoscopul e bun
mai bun ca un littman (asta sa o stii de la mine)
succesuri e pluralul acceptat. (vezi sedinta din 21 ianuarie a institutului de lingvistyica Iorgu iordan). si mie mi-a venit greu s acred dar e acceptat.
kooksee wrote:bucurestiul intotdeauna a fost mai cu mot in materie de programa la anatomie. am auzit ca pe acolo nici nu se mai face neuroanatomie. ca cica e grea, studentii sunt din ce in ce mai slabi si nu ar putea sa o invete. nu stiu sigur, zic ce-am auzit.
.
e adevarat ca am dat de vreo 5-6 ori examneul de anatomie, dar asta doar pentru ca voiam o nota mai buna. mai buna de 4.
Cardiodoc wrote:Eu totusi vad omeranul ca un medicament pentru gastrita, sau mai exotic Omez.
Daca ataci UMFCD e urat si pot ataca si eu UMFTargoviste, care am zis... nici n-am auzit de ea si nici site nu are, deci pentru mine e foarte NO NAME.
Poate neuroanatomia nu se mai face la noi pentru ca e prea comunista, noi suntem mai europeeeeeni pe aici, sau poate imparitita gen cand faci cap+gat faci si nitica neuroanatomie si cand inveti SN-restul, nush ce sa zic, dar nu cred ca e asta motivul (suntem noi puturosi sau ne plangem ca e greu) pentru care s-a scos.
Oricum pista de lansare in medicina e in bucuresti(sa zic si cluj+tim+tg mures, atat) chiar daca ramai in tara chiar daca nu. Si nu ma indoiesc de cat de putina anato o sa fac pentru ca sunt din cei mai buni la UMFCD (Ispas, Filip, Vlad)
Code: Select all
Si da, kikibambus are perfecta dreptate, de la an la an ultima medie de admitere isi ridica valoarea.
Oricum UMFCD rulz, am fost acolo la protile deschise si mi s-a parut super friendly de la profi pana la studenti, chiar si femeia de serviciu-care in general sunt acre si super galagioase.
e adevarat ca am dat de vreo 5-6 ori examneul de anatomie, dar asta doar pentru ca voiam o nota mai buna. mai buna de 4.
iar asta e super jenant, ce pot sa zic?
Asa ca oricine poate suferi cu UMF-ul lui, cu orasul lui, dar pana una alta suntem super off-topic.
Si oricum avem SSMB SOMS si mult mai multe jucari prin laboratoare decat sunt la targoviste.
kooksee wrote:pai nu auzisi ca a cautat dar nu a fost in stare sa gaseasca site-ul facultatii?
later edit.
am vorbit cu webdesignerul de la noi de la facultate si mi-a spus ca momentan facultatea nu a platit hostingul si site-ul nu merge.
deci trebuie sa ma credeti pe cuvant.
imi cer scuze userului cardiodoc daca se considera ironizat.
nu a fost cu intentie.
asta era varianta demo.
am fost si eu o data la ziua portilor deschise de la umf buc si nu mi s-au parut prea dotate laboratoarele. + ca totul era vechi pe acolo.
gandeste-te ca la targoviste e o facultate noua, cu dotari de ultima ora.
Cardiodoc wrote:
Oricum... voi va plictisiti radu de tot acum... habar nu aveti cum stau treburile pe la bucuresti, sunteti si voi, asa...scapati de anu I cititi presa ieftina de pe "gugal" si credeti topuri facute pe NE.VE. -nu-i de mirare cu invatu ala pentru a intrepta pocinogul ala de 4.
holliday wrote:sau googal sau cum se scrie
holliday wrote:Ce aveti frate cu gugal, e cel mai tare!
derevko wrote:
tu cu grey's sau house ce ai? fiecare cu ce-l doare.
faptul ca am luat un 4 a fost un accident.
Pentru ca strica imaginea pe care trebuie sa o aiba medicii (sau cei ce aspira sa fie medici in Romania) despre cum ar trebui sa fie sistemul sanitar...
Cardiodoc wrote:Oricum...eu m-am plictisit rau de tot, mai vorbim cand om fi on topic despre stepuri si vize si chestii legate de SUA asa cum trebuia vorbit de la inceput.
Succes!
Cardiodoc wrote:Oricum...eu m-am plictisit rau de tot, mai vorbim cand om fi on topic despre stepuri si vize si chestii legate de SUA asa cum trebuia vorbit de la inceput.
MumaPadurii wrote:Nuuuu.... Dar noi nu ne-am plictisit, ne simtim foarte bine, eu tocmai imi facusem niste popcorn.
As vrea sa multumesc cu aceasta ocazie tuturor participantilor la discutie pentru minutele de distractie pe care mi le-au oferit. A fost comparabil cu un episod din Seinfeld.
Chris wrote:auzii pe cineva care e acolo ca nu se prea mai inghesuie romanasii...e mai aproape batranul continent
fiulia wrote:Completare: din experienta voastra, cam cat timp se invata pt fiecare step? Avand in vedere ca mai faci si alte chestii (gen faculta, licenta...) intre timp? Mersi frumos!
if u r comfy with english 4-6 months each step
fiulia wrote:if u r comfy with english 4-6 months each step
Comfy... ce sa zic? Stiu engleza... Adica candva odata, pe clasa a 12-a, mi-am dat Cambridge-ul Advanced si l-am luat cu B, deci destul de ok... Dar intre timp n-am citit nimic in engleza sa vad cum m-as descurca sa invat ceva in limba asta. Crezi ca am totusi premise bune?
De unde se pot downloada free pretest-uri?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest