As dori sa obtin niste informatii despre rezidentiatul din Ungaria. Am cautat pe net dar nu am gasit foarte multe informatii. Sper ca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat
 As dori sa obtin niste informatii despre rezidentiatul din Ungaria. Am cautat pe net dar nu am gasit foarte multe informatii. Sper ca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat 

, am mai multe motive pt care vreau sa plec in Ungaria! Am crezut ca stie cineva mai multe.
 , am mai multe motive pt care vreau sa plec in Ungaria! Am crezut ca stie cineva mai multe.

. dar deh, pentru asta nu trebuie sa te muti acolo, poti sa mergi 2-3 saptamani pe an intr-un mega concediu pt a-ti clati ochii.
 . dar deh, pentru asta nu trebuie sa te muti acolo, poti sa mergi 2-3 saptamani pe an intr-un mega concediu pt a-ti clati ochii.   

Mephistopheles wrote:ma opreste limba koocsanule. si faptul ca sunt deja pe un drum.
dar daca as termina acum faculta si as sti maghiara bine-bine, ar fi o optiune f interesanta.
londra si berlin chiar nu exceleaza la capitolul estetic. budapesta e mai frumoasa.

adrian00m wrote:BunaAs dori sa obtin niste informatii despre rezidentiatul din Ungaria. Am cautat pe net dar nu am gasit foarte multe informatii. Sper ca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat
 )
)Users browsing this forum: No registered users and 3 guests