Finlanda

User avatar
alimori
elite
elite
Posts: 4665
Joined: Sat Jul 12, 2003 11:21 pm

Re: Finlanda

Postby alimori » Fri Apr 06, 2018 7:21 am

Pedeapsa pt 2 talharii mi se pare mica. Si ma intreb daca n-au mai furat si alte prostituate. Dar chiar si numai pt 2 talharii, e prea putin.

User avatar
luminitagurguta
newbie
newbie
Posts: 16
Joined: Mon Nov 21, 2016 10:24 am

Re: Finlanda

Postby luminitagurguta » Sun Apr 22, 2018 8:30 am

[quote="Bogdan R."]La mine e frumos si senin, cam racoare insa, e cea mai friguroasa zi a acestei ierni...
Luminita, te descurci cu articolul?

Vaaai Bogdan is tare deprimata... Desi continui sa invat, tottakai, tietysti, aivan, etc, etc! Doar ca e putin groaznic cand tot te izbesti de usi inchise. Adica eu dau absolut tot dar tot nu is destul de buna cred... Acuma problema e ca un anume profesor Kassa, din Norvegia, a zis saptamana asta la un preceptorhip de paliatie din Elvetia la care am fost, ca in Scandinavia oncologie si radioterapia sant o singura specialitate:(( Acuma te rog, poti sa imi confirmi tu asta? Ca eu sant doar oncolog, radioterapie am facut doar un modul de 4 luni in rezidentiata atat:(...
Mai si vin acasa si gasesc un anunt ca firma de recrutare PUUMEDI cauta medici in Romania pentru a-i duce in Finlanda. Dar numai dentisti, medici de familie si radiologi. Oncologi nu vor, ca i-am contactat:(
Oricum eu invat singura in continuare, o sa imi caut niste carti de gramatica (daca ai vreo recomandare te rog), iar pe 1 iunie ma inscriu imediat pentru Yki din 25 august 2018.
Cu cat invat mai mult vad ca inteleg din ce in ce mai mult de la Radio Suomi dimineata, dar tot mi-e greu cu gramatica... confuzia creste si ea vad... Desi m-am testat pe net si au zis ca sant upper intermediate, EU NU CRED CA SANT INCA, asta e doar incurajare sa le caut serviciile cred. Ceea ce ma bucura putin din experienta cu Puumedi este totusi faptul ca ei spun ca cerinta va fi de B1 nu de B2 cum am presupus eu. Apai B1 sigur il iau in august! Nu am putut sa cred ca limba nu va fi cea mai mare problema a mea ci aia ca nu prea e nevoie de oncologi in Finlanda:(... Ai de capu meu... Sa dau din nou rezu sa iau MF ar dura cred minim 2 ani, daca nu mai mult echivalarea... plus ca mi-ar parea putin rau de cele 60 de diplome stranse si 10 tari investit in oncologia care imi place:(... OFUL! Uneori ii spuneam sotului ca e mai usor sa fii caine ca Nero, sirian refugiat, prostituata, ca sa ajungi in Finlanda... nu e drept... Pana si la liceul meu in silvicultura m-am gandit! Sau sa imi deschid o franciza Chicco!:)) ...haz de necaz... Ma duc la aplicatia mea Mondly, ca am de batut o unguroaica pe aprilie. Pana acuma sant cea mai tare all times:D ...in parcarea goala:)))
Asta cred ca se numeste nebunie de acuma, nu determinare. Dar daca lumea e nebuna, eu tre sa ma adaptez si eu:D
Ruska love10.gif


Return to “Europa- altele”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest