Buna,
Stie cineva ce anume este si de unde se poate obtine Sozialversicherungunsausweis? Mi-au cerut hartia asta (impreuna cu multe altele) pentru angajare. Pana acum, pe cine am intrebat, nu a stiut sa imi spuna de unde as putea obtine hartia asta.
Multumesc
Sozialversicherungunsausweis
- Chingachgook
- addicted
Re: Sozialversicherungunsausweis
Sgur aia care ti-o cer iti spun si de unde se obtine
Eu am fost angajat de 3 ori in 2 landuri diferite si nu imi aduc aminte sa fi avut.
Eu am fost angajat de 3 ori in 2 landuri diferite si nu imi aduc aminte sa fi avut.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- newbie
Mie mi-au cerut in Nrw cand am lucrat pe perioada vacantei 3 luni in gastronomie. din cate imi aduc aminte am luat asa ceva de acolo de unde am luat si krankenversicherung, adica de la o firma de asigurari de sanatate respectiv asigurare sociala. Eu am avut la Knapschaft. Sper sa nu te informez gresit.
- Melania
- addicted
[quote="erc"]Mie mi-au cerut in Nrw cand am lucrat pe perioada vacantei 3 luni in gastronomie.[quote]
divided by zero

- darksunrise
- elder
http://de.wikipedia.org/wiki/Sozialversicherungsausweis
ba da vine automat prin posta, il are tot poporul
doar ca la mine e o hartie, nu arata ca un card
ba da vine automat prin posta, il are tot poporul
doar ca la mine e o hartie, nu arata ca un card
There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an om mai putin dotat intelectual.