liv wrote:In Rheinland Pfalz e nevoie de B1 . Cu B1 primesti Approbationul in cateva zile de la trimiterea tuturor actelor si nu te cheama nici la interviu. Succes!
Imi poti spune care sunt toate actele? Legalizarea poate fii facuta in Romania?

liv wrote:In Rheinland Pfalz e nevoie de B1 . Cu B1 primesti Approbationul in cateva zile de la trimiterea tuturor actelor si nu te cheama nici la interviu. Succes!

Electric wrote:liv wrote:Electric wrote:Am o noua intrebare.
Aveti idee in Rheinland-Pfalz,care e nivelul de cunostinte germana (B1 sau B2) necesar pentru Approbation?
In Rheinland Pfalz e nevoie de B1 . Cu B1 primesti Approbationul in cateva zile de la trimiterea tuturor actelor si nu te cheama nici la interviu. Succes!
Wow. Ms mult! Suna fff promitator.
Am gasit deja o clinica interesata,dar e prima data cand vor sa angajeze pe cineva care nu e neamt:)Si ei sunt un pic nestiutori ca si mine.
Imi poti spune cumva cum pot aflaun un numar sau e-mail de contact pt Bezierksregierung?
App...trebuie cumva si certificat de good standing?Eu nu sunt inscris in colegiul Medicilor (Bucuresti).
Iti multumesc din nou.

liv wrote:Poate suna complicat dar e sa stii usor de ajuns in R-Pfalz

liv wrote:O lista cu toate Bezirksreg. din DE
http://www.bundesaerztekammer.de/page.asp?his=1.101.172

Electric wrote:liv wrote:O lista cu toate Bezirksreg. din DE
http://www.bundesaerztekammer.de/page.asp?his=1.101.172
Iti multumesc din suflet pentru informatii.Imi sunt extrem de utile.
Tu esti in landul acesta?Ce specializare?
Mult succes in continuare!

liv wrote:Cu placere... da, sunt in Pfalz pe interne

herbsman wrote:Intrebare intrebatoare: Exista vreun land in care pe Psihiatrie e suficient nivelul B1?

Doll wrote:herbsman wrote:Intrebare intrebatoare: Exista vreun land in care pe Psihiatrie e suficient nivelul B1?
sa intelegem ca esti telepat?

green wrote:Caut post de reha !

liv wrote:tot tacamul si cu certificatul nou...

maria_m wrote:Electric wrote:Astazi zi foarte importanta...am luat si certificatul de conformitate (dupa 6 saptamani si o zi de asteptari pana a fost eliberat) si adeverinta de la Cmb cum ca nu sunt membru.fericit ca am toate actele, aflu ca trebuie sa imi preschimb certificatul de nastere![]()
Dilema mea e...acest nou certificat pe care il primesc,il mai traduc in limba germana,il mai legalizez? Apostila o aplic avand in vedere ca e international? Voi cum ati facut?
care e faza cu certificatul de nastere? eu in decembrie am dat certificatul de nastere tradus si legalizat fara nici o apostila (drept e ca le-am tradus in germania ca pe alea traduse in romania nu mi le-au recunoscut). dar acuma trebuie preschimbat certificatul de nastere?
Insa...mi-au zis ca la ei toti medicii care vroiau sa plece afara au fost nevoiti sa preschimbe certificatul de nastere.Am intrat pe site cu evidenta populatiei si acolo scrie ca nu se poate aplica apostila pe un certificat de nastere emis inainte de 1996.Si al meu e emis cu muuult inainte de 1996.deci trebuie preschimbat cu unul international,trilingv, operatiune care se face gratuit.Inca nu stiu exact in Bucuresti unde trebuie sa ma duc.maine iau primariile si locatiile de evidenta populatiei la rand pana reusesc,si revin cu informatii proaspete. 
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests