yookah wrote:Salut! Am nevoie de un sfat. Am gasit un post pe radiologie, intr-o luna as avea interviul. Problema, pt mine, este ca spitalul e intr-un oras de 20.000 de locuitori. Am inteles de la cineva ca ar fi de doi ani contractul, inca nu stiu sigur. As vrea, totusi, intr-un oras mai mare..din mai multe motive, unul ar fi ca prietenul meu sa aiba mai multe sanse de a se angaja (lucreaza in alt domeniu). Nu am pretentia la cine stie ce metropole, dar macar de 100-200.000 de loc sa fie. Din experienta voastra, cat de greu este sa gasesti un loc in orasele mai mari? Sunt rezervate mai mult pt nemti? Nu stiu ce sa fac, daca sa accept postul(in caz ca mi se ofera) si sa zic bogdaproste sau sa mai caut. Va multumesc.
Depinde cum iti place. Incearca sa aranjezi mai multe interviuri in aceeasi zona, sa poti face o comparatie. Eu am avut 2 interviuri in orase mici (16.000 de locuitori) si unul intr-un oras mare unde clinica era full deja de rezidenti (nu stiu la ce le mai trebuia inca o persoana
Nu e foarte greu sa gasesti post in orasele mai mari... cauti pe net care sunt in landul in care te intereseaza apoi cauti orasul pe kliniken.de, vezi ce clinici sunt, intri la ele pe site si vezi cum sta treaba la sectiunea joburi, eu asa am facut.