vmc wrote:
cineva din familia mea trebuie operat saptamana viitoare, am trimis de la Vicryl si comprese sterile pana la medicatia antalgica postoperativa, absolut tot. i-a dat o lista si i-a spus: asta trebuie sa aduci. precizez ca in cartea de munca are 49 (in 16 mai 50) de ani lucrati in Romania.
Dupa cum mai ziceam odata, aveam in dulap pe perioada reziului in Ro o groaza de medicamente, ser fiziologic, vycril, oxiton si asa mai departe. Am avut la un moment dat si sulfat de magneziu, insa asta se procura greu, ni-l aduceau colegii din Moldova si aveam mare nevoie de el. Am avut la un moment dat o gravida, care a venit cu tensiune mare in garda, sulfat de magnesiu nu mai avea nimeni ptr ca il folosisem intr-o garda anterioara, tensiunea i-am scazut-o noi la un moment dat, insa sulfat de magnesiu nu a primit, ptr ca nu exista....copilul a fost scos prin ceza, insa mama la 4 ore a facut AVC hemoragic masiv si in 2 zile s-a pierdut...
Stiu ca fuga nu e solutia, insa prefer sa fiu egoista si sa imi vad eu de familia mea si nu sa raspund in fata unor cazuri de genul asta, aiurea in tramvai, doar de dragul de a ramane in tara, asta e!
Aici ma simt bine sa stiu ca am la dispozitie tot ce am nevoie, iar daca gresesc eu, ptr ca nu stiu medicina, da, raspund cu capul, ptr ca nu am stiut
Si nu-l mai provoca pe trident, ca vine si el incoace si ne innebuneste pe toti de cap

ne face test de inteligenta la toti