Am facut eu acolo stagiul in SUUB. Se tine cont de prezenta, adica se face condica la secretara dar se mai poate semna extra

. Exista o carte la editura Carol Davila scrisa de profa. Mai intai se tine cursul in amfiteatrul mic de jos de langa garderoba, dupa se merge pe sectie. Cursurile sunt cam insuficiente avand in vedere ca se da examen grila, va ameninta ca sunt complement multiplu negrupat cand colo sunt complement simplu si complement grupat

. Se vorbeste oricum (deci liber la colaborat

)
La lp am dat oral fie cu dr Basca fie cu alta dna dr, fiecare are pacientul lui, anamneza si ex oftalmologic (dar nu ceva complicat-te uiti la ochi mai mult si eventual niste reflexe). Te intreaba din patologia pacientului, eventual 1 manevra de bun simt. Mai exista si o carte de lp din care se poate sa va intrebe la ex practic, rugati pe cineva de la catedra sa o dea sa o xeroxati si intrebati ce trebuie citit din ea (nu trebuie chiar tot).
Desi pare complicat nu prea este, pana la urma notele in cea mai mare parte au fost maxime fara picati sau alte surprize!
Bafta maxima!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness