spitale anul 4
- mihai_525
- elite

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Re: spitale anul 4
Spitalul Filaret (Institutul de Pneumologie Marius Nasta) este pe şoseaua Viilor, la 5 minute de mers pe jos sau o staţie de tramvai de la metroul Eroii Revoluţiei (Pieptănari, pentru Bucureşteni). Te dai jos din Metrou, ieşi pe la ieşirea din dreapta, apoi mergi drept înainte neabătut şi ajungi la el.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- cat26
- junior

chiar atat de greu e la cardio bagdazar?chiar atat de rea e doctora sinescu?deci sa inteleg ca notele sunt foarte mici? poate sa-mi zica cineva cum decurge un exam la ea?pls
- cat26
- junior

temp 4
dintre cei care au facut -cardiologie la bagdasar
-respirator la caritas
-digestiv la militari
in anul 4 poate sa-mi ofere si mie niste informatii despre aceste spitale?cat de bine se face is cat de mari sunt notele, si cat de mult se invata?multumesc anticipat
-respirator la caritas
-digestiv la militari
in anul 4 poate sa-mi ofere si mie niste informatii despre aceste spitale?cat de bine se face is cat de mari sunt notele, si cat de mult se invata?multumesc anticipat
-
Enemy
- elder

Re: Spitale anul 5
la respirator in caritas nu se face nimic toata lumea ia zece
la digestiv la fundeni se mai face, dar in final notele f f mari
cardio la bagdasar nu se prea face insa la examen are pretentii destul de mari d-na.
numai bine
cardio la bagdasar nu se prea face insa la examen are pretentii destul de mari d-na.
numai bine
- Ina_M
- junior

cardio -ca asta stiu
fac la lp doar chioncel si ciomag..astia chiar fac treaba, nu glm
in rest: tb sa vii la lp si sa stai degeaba acolo; dc nu vii, nu te baga in ex; dc vii, pierzi vremea
la ex: practicul cu profa e f pretentios; cu calin (scz cacofonia, dar merita femeia
) e mai lejer, dar tot aiurea
scrisul e singurul lucru corect in clinica aia
in rest, toate asistentele universitare sunt niste frustrate care te fac sa iti blestemi zilele ca ai nimerit un stagiu atat de frumos (cum mi se parea mie la semio) intr-o clinica atat de aiurea. schimba seria dc poti; merita sa faci cardio in alta parte (oriunde altundeva)
fac la lp doar chioncel si ciomag..astia chiar fac treaba, nu glm
in rest: tb sa vii la lp si sa stai degeaba acolo; dc nu vii, nu te baga in ex; dc vii, pierzi vremea
la ex: practicul cu profa e f pretentios; cu calin (scz cacofonia, dar merita femeia
scrisul e singurul lucru corect in clinica aia
in rest, toate asistentele universitare sunt niste frustrate care te fac sa iti blestemi zilele ca ai nimerit un stagiu atat de frumos (cum mi se parea mie la semio) intr-o clinica atat de aiurea. schimba seria dc poti; merita sa faci cardio in alta parte (oriunde altundeva)
Enemy wrote:la respirator in caritas nu se face nimic toata lumea ia zece
numai bine
I don't believe that anybody feels the way I do, about Medicine now...
- Ina_M
- junior

in fundeni toti se ocupa pt ca e ex f dur
te tin si peste prg si fac o sumedenie d rx cu voi
dc totusi preferi p cineva se poate aranja cu secretara
te tin si peste prg si fac o sumedenie d rx cu voi
dc totusi preferi p cineva se poate aranja cu secretara
Medex wrote:Grasu. Mugur.Pe vremuri. Akuma...
- Ina_M
- junior

uita-te si u p spiatle an 5 sa vezi acolo despre cardio
cat26 wrote:chiar atat de greu e la cardio bagdazar?chiar atat de rea e doctora sinescu?deci sa inteleg ca notele sunt foarte mici? poate sa-mi zica cineva cum decurge un exam la ea?pls
- AllBlue
- senior

am cautat in toate posturile anului 4 si n-am gasit nimic despre cardio fundeni. are careva idee cum e? vreo recomandare pt un anumit asistent? multumesc
Carpe Diem, Baby!
- cocsatyca
- junior

pt seriile 2,5 si 6 care fac radiologia la fundeni. aveti atasata repartitia grupelor si orarul cursurilor
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- rox
- elder

daca are careva drum pe la facultate azi (zica-se ca s-ar fi afisat repartitia finala a studentilor pe serii/grupe) e rugat insistent sa pozeze si avizierul studentilor de an 4 
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- rox
- elder

vezi ca a scris cineva pe pagina de inainte ce si cum despre digestivul la militar....citeste si tu
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- cat26
- junior

dintre cei care au facut radio la fundeni cu doctorul goldis ,stie cineva cum e? se da cumva exam practic cu el sau cu profu ?merci anticipat,si scuze ca postez si pe forumul vostru, de anul 5 dar pe forumul anului 4 intra mai mult cei care au trecut anul 4,pe cand aici sunteti cei care ati trecut de anul 4

- iuria
- junior

Ce stiti despre Razvan Capsa - asistent radiologie, Fundeni? Si orice alta informatie- examen, materie, carti etc( daca ar mai fi ceva de spus in plus fata de ce s-a scris pana acum). Multumesc anticipat!
- Ina_M
- junior

intram si p anul 4, deci postati acolo
practicul se da doar cu confa sau cu proful. asista si goldis, dar doar la una din grupe, de regula la aia la care tine mai mult
e super bun omu' si are extrem d multa rabdare (ca doar e medic pediatru), dar sa nu iti inchipui ca asa va fi si la ex. o sa fie ceva amuzant in timpul lp pana va obisnuiti cu el (ca e putin balbait), dar e sooper om
practicul se da doar cu confa sau cu proful. asista si goldis, dar doar la una din grupe, de regula la aia la care tine mai mult
e super bun omu' si are extrem d multa rabdare (ca doar e medic pediatru), dar sa nu iti inchipui ca asa va fi si la ex. o sa fie ceva amuzant in timpul lp pana va obisnuiti cu el (ca e putin balbait), dar e sooper om
cat26 wrote:dintre cei care au facut radio la fundeni cu doctorul goldis ,stie cineva cum e? se da cumva exam practic cu el sau cu profu ?merci anticipat,si scuze ca postez si pe forumul vostru, de anul 5 dar pe forumul anului 4 intra mai mult cei care au trecut anul 4,pe cand aici sunteti cei care ati trecut de anul 4![]()
- Galileo
- newbie

Tot de radio la Fundeni as vrea sa intreb si eu: stiti cum e Gheorghe Goldis ca asistent?
- cocsatyca
- junior

vezi k s-a tot scris despre goldis mai in urma..despre gelu popa stie cineva?am inteles ca ar fi bun si ca toti care fac cu el trec examenul.
- er-surgeon
- newbie

Pareri despre PEDIATRIE GOMOIU mai are cineva?
mersi
mersi

-
drabducens
- senior

eu am facut cu gelu popa si asa in mare e oki si de invatzat chiar te invata...oricum radiologia la fundeni nu mi s a parut chiar asa groaznic...in ziua in care am dat eu examen a luat toata lumea sau a picat o persoana, ceva de genul asta. mai nasol mi se pare cardio la SUUB nu se face nimic in schimb pretentii cu carul...in doua luni de zile n am vazut niciun pacient asta in conditiile in care la inceput chiar ne tineam dupa asistent(care parea ca fuge de noi) dupa un timp ne am saturat si n am mai fost nici noi decat sa ne semnam ca na nu se poate sa intram in examen daca n avem prezente => la fundeni e greu examenul ptr ca se face si e normal sa aibe pretentii dar se ia intr-o proportie destul de mare chiar f mare daca e sa ne luam dupa zvonuri
- ludmyla_ioana
- newbie

grile
Va rog frumos cine are grilele de la chirurgie pediatrica Marie Curie (Budimex) daca vreti sa mi le trimiteti si mie pe mail-ul ludmyla_ioana@yahoo.com.
Va multumesc.
Va multumesc.
-
SuperflySister
- junior

circula grile de la chir pediatrica, budimex? se repeta de la un an la altul? vreau si eu daca e asa
cine are info, pls spuneti de unde putem face rost de ele.
-
alina86
- newbie

grile ch ped MC
Va rog mult de tot dk poate cineva sa mi trimita grilele de care se tot vorbeste pt exam de la ch ped de la marie curie pe mail raluka_belchitza86@yahoo.com sau cum as putea sa dau de ele pe net k le am tot cautat
si nu reusesc sa gasesc nimik. Mersi
- cocsatyca
- junior

salut!am nevoie urgenta de o carte de radiologie scrisa de prof georgescu. daca are cineva si vrea sa scape de ea, va dau adresa de mail cristina_Zaharia86@yahoo.com. va multumesc!
- Medex
- elder

- Riley
- elder

Grile de la Budimex, chir ped, dar atentie nu pica decat in proportie de 30%, oricum intrebarile sunt exclusiv din cursuri la chir ped generala iar la ortopedie din carte. Cele mai multe din grilele de ortopedie se regasesc aici. Nu toate rasp sunt corecte la varianta data. Asa am avut-o si eu anul trecut, asa o postez aici. Multa bafta!
Notele sunt ciudate si nu intotdeauna reflecta realitatea desi ex e grila...deh..mult succes!
Notele sunt ciudate si nu intotdeauna reflecta realitatea desi ex e grila...deh..mult succes!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
- Riley
- elder

Re: grile ch ped MC
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
-
SuperflySister
- junior

Multumim pt grile 

- b3
- elite

iuria wrote:Ce stiti despre Razvan Capsa - asistent radiologie, Fundeni? Si orice alta informatie- examen, materie, carti etc( daca ar mai fi ceva de spus in plus fata de ce s-a scris pana acum). Multumesc anticipat!
Dr. Capsa este unul dintre cei mai buni asistenti din facultate ! Explica foarte bine, isi da interesul cu fiecare student, raspunde la intrebari, nu te face sa te simti om mai putin dotat intelectual daca spui o tampenie ci te ghideaza pana intelegi unde gresesti si afli raspunsul corect, toata LP este chiar practica, fara teorie abstracta si la care sa te ia somnul (in ciuda faptului ca se desf intre 4 si 6 dupa-amiaza de obicei si in camera de la RMN e cald si bine
Examenul acum 2 ani era practic (cu proful - depinde de noroc
Cartea este a catedrei, foarte buna, suficienta pentru examen.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- rox
- elder

CV Fundeni, dr Carp? sunt curioasa cum o sa fie examenul practic...in acelasi stil ca stagiul?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
yookah
- junior

Salut!
Tot am citit de ex de Chir pediatrica la Marie Curie: grile ciudate.. note ciudate.. corectare ciudata.. adica? Puteti sa-mi dati cateva exemple & sfaturi?
Tnks.
Tot am citit de ex de Chir pediatrica la Marie Curie: grile ciudate.. note ciudate.. corectare ciudata.. adica? Puteti sa-mi dati cateva exemple & sfaturi?
Tnks.
- Riley
- elder

Grilele sunt ciudate prin felul in care este pusa intrebarea, nu este facuta clar distinctia intre complement simplu si cel multiplu, totusi ce am obs eu, la partea de urologie tinde sa fie complement simplu, la cea de chir generala complement multiplu...unele intrebari sunt puse vag, se cere detaliu de curs. Grilele atasate de mine in postul precedent sunt cele pe care le-am avut si eu anul trecut primite , dupa cum am spus acolo, nu sunt toate, mai pica in plus, partea de ortopedie este cea mai "conservata". La chir gen intrebarile sunt din cursuri, nu din carte care este insuficienta pt chir gen pediatrica, in schimb cele de ortopedie au raspunsul in carte. Orice info din curs se poate transforma intr-o grila, atentie la invaginatia intestinala, megacolon (si diagnosticele dif intre diferitele tipuri), nume proprii de boli (desi la curs ni s-a zis ca NU trebuie stiute) totusi ni s-au cerut cateva.nu prea a lasat sa se vb, erau cu ochii pe noi, eu am mai soptit in dreapta si stg, dar mi se facea obs mai tot timpul..... lucrari cu rasp asemanatoare au avut note diferite (10 si 8 ), multi au avut surprize neplacute, altii(destul de putini
) placute..... nu stiu exact cum s-a facut corectarea, ramane unul din misterele nedeslusite ale facultatii. Cel putin din punctul meu de vedere (si al experientei de la Budimex): dc inveti iei nota buna, insa au fost altii care au invatat si au avut surprize neplacute. Cred ca depinde de noroc pana la urma, varianta pe care o ai, alinierea astrelor de pe cer, etc....
- cat26
- junior

A facut cineva in anul 4 igiena la curs cu diculescu doina? imi poate da si mie informatii de cum e?
- cat26
- junior

a facut cineva igiena la curs cu diculescu doina? cum e?
- Ina_M
- junior

lupulescu e la igiena mediului...si e ok
cat26 wrote:A facut cineva in anul 4 igiena la curs cu diculescu doina? imi poate da si mie informatii de cum e?
- Riley
- elder

La igiena este f bine cu dna Lupulescu, cred ca cea mai fericita combinatie avand in vedere catedra!
-
alina86
- newbie

CV colentina
Imi poate spune cineva un asistent bun la cardio de la colentina care sa se ocupe de noi ? Mersi
-
alina86
- newbie

cardio colentina
Stie cineva un asistent bun la cardio la colentina care sa se ocupe de noi
? Mersi
- cocsatyca
- junior

salutare la toata lumea!am si eu o rugaminte..cine poate sa-mi spun un asistent bun pt respirator la caritas?multumesc mult
-
moksha
- junior

cocsatyca wrote:salutare la toata lumea!am si eu o rugaminte..cine poate sa-mi spun un asistent bun pt respirator la caritas?multumesc mult
gheorghiu sau iliesiu. in ordinea asta.