Spitale anul 5
- Ina_M
- junior
Re: Spitale anul 5
cu cat s-a luat bursa in an 5? 

I don't believe that anybody feels the way I do, about Medicine now...
-
- elder
-
- newbie
sal, din ce stiti si a-ti mai auzit care ar fi cele mai bune spitale pentru anul V, unde sa se faca si sa nu existe cerinte exagerate in timpul stagiului si la examen. MS
-
- junior
sal, tu "a-i" terminat anul 4?
-
- junior

- Ina_M
- junior
'a-m' auzit de unele spitale cu cerinte exagerate in timpul stagiului: cik sa scrii corect
)

ploscnicu wrote:sal, din ce stiti si a-ti mai auzit care ar fi cele mai bune spitale pentru anul V, unde sa se faca si sa nu existe cerinte exagerate in timpul stagiului si la examen. MS
-
- senior
"m-a" nu "m-ai" "fit-i" "ra-i" 

-
- newbie
{ off topic
Tot respectul pentru acesti vigilenti colegi care in lipsa unei activitati sociale, marsaluiesc pe forum (probabil plictisiti si ignorati de cei din lista de messenger si hi5) in cautarea unui subiect de discutie;
-[b]superflysister - un nume 'cam aerian' pentru o domnisoara care in trecut a cerut si ea indicatii legate de stagiile de spital, informatii pe care acum le considera 'cerinte exagerate', cat despre limba romana trece cu vederea greselile din post-urile ei si critica pe altii; RUSINICA
-ina_m - o fata ce stie sa aleaga drumul scurt facand prescurtari ale cuvintelor cum nu gasesti nici in cercurile 'selecte' precum messenger sau hi5, ca sa nu mai vorbim de limba engleza pe care o scrie si vorbeste in stilul sefilor de stat din romania, pana la urmatoarea interventie pe acest forum ii dorim multa bafta si spor la invatat (poate nu mai ramane cu examene pe credit, asa scapa de frica de a ramane repetenta); RUSINICA
-miki2283 - cea mai 'vigilenta' colega, e la mare cautare pentru sfaturile ei pline de intelepciune (pentru care si-a adunat multi sustinatori si multe calomnii), va rog sa nu o mai cautati, in unul din posturile ei se plangea de prea multa 'bagare in seama', a ajuns la varsta inteleapta cand sfatuieste in loc sa primeasca sfaturi. RUSINICA
}
Multumesc pentru ajutor dragi colegi, inca odata acest forum si-a atins tinta, fara oameni ca voi ar fi fost greu, va multumim ca existati
Tot respectul pentru acesti vigilenti colegi care in lipsa unei activitati sociale, marsaluiesc pe forum (probabil plictisiti si ignorati de cei din lista de messenger si hi5) in cautarea unui subiect de discutie;
-[b]superflysister - un nume 'cam aerian' pentru o domnisoara care in trecut a cerut si ea indicatii legate de stagiile de spital, informatii pe care acum le considera 'cerinte exagerate', cat despre limba romana trece cu vederea greselile din post-urile ei si critica pe altii; RUSINICA
-ina_m - o fata ce stie sa aleaga drumul scurt facand prescurtari ale cuvintelor cum nu gasesti nici in cercurile 'selecte' precum messenger sau hi5, ca sa nu mai vorbim de limba engleza pe care o scrie si vorbeste in stilul sefilor de stat din romania, pana la urmatoarea interventie pe acest forum ii dorim multa bafta si spor la invatat (poate nu mai ramane cu examene pe credit, asa scapa de frica de a ramane repetenta); RUSINICA
-miki2283 - cea mai 'vigilenta' colega, e la mare cautare pentru sfaturile ei pline de intelepciune (pentru care si-a adunat multi sustinatori si multe calomnii), va rog sa nu o mai cautati, in unul din posturile ei se plangea de prea multa 'bagare in seama', a ajuns la varsta inteleapta cand sfatuieste in loc sa primeasca sfaturi. RUSINICA
}
Multumesc pentru ajutor dragi colegi, inca odata acest forum si-a atins tinta, fara oameni ca voi ar fi fost greu, va multumim ca existati
- doareu_mm
- senior
-
- senior
Iti multumesc mult pentru post. Ziua de azi nu a fost tocmai minunata, dar ai reusit sa-mi descretesti fruntea. Nu stiu de unde scoti informatiile astea, dar esti prea tare. As fi foarte curioasa care imi sunt sustinatorii si cine m-a calomniat...Vezi ca poate nu te uiti la cine trebuie
"Va rog sa nu o mai cautati" ? ....
no comment ... nici nu m-am prins cat sunt de celebra
Si in legatura cu ultima replica ... daca ai avea ceva destept de spus as fi mai mult decat fericita sa primesc sfaturi, dar pana cand va veni momentul acela mai bine ti-ai insusi critica apropo de greselile gramaticale si ai incerca sa le remediezi ... este destul de jenant ca la varsta asta sa trebuiasca sa ti se atraga atentia asupra unor notiuni gramaticale elementare.
Iti multumesc mult pentru post. Ziua de azi nu a fost tocmai minunata, dar ai reusit sa-mi descretesti fruntea. Nu stiu de unde scoti informatiile astea, dar esti prea tare. As fi foarte curioasa care imi sunt sustinatorii si cine m-a calomniat...Vezi ca poate nu te uiti la cine trebuie

"Va rog sa nu o mai cautati" ? ....

Si in legatura cu ultima replica ... daca ai avea ceva destept de spus as fi mai mult decat fericita sa primesc sfaturi, dar pana cand va veni momentul acela mai bine ti-ai insusi critica apropo de greselile gramaticale si ai incerca sa le remediezi ... este destul de jenant ca la varsta asta sa trebuiasca sa ti se atraga atentia asupra unor notiuni gramaticale elementare.
- Bogdan_DD
- senior
Alo, aloo asezati-va linistiti. Grupa mare, aveti PM pentru balcareala.
In alta ordine de idei:
Cine sustine cursurile la aceste materii? Danke schon.
In alta ordine de idei:
Enemy wrote:
ca optionale pentru anul 5:
[...]
Parazitologie
Boli Tropicale
Psihosomatica
-
- senior
Bogdan_DD wrote:Alo, aloo asezati-va linistiti. Grupa mare, aveti PM pentru balcareala.
In alta ordine de idei:Enemy wrote:
ca optionale pentru anul 5:
[...]
Parazitologie
Boli Tropicale
Psihosomatica
Bolile tropicale se fac la Babes si profu este Ceausu e f ok daca doresti un 10 ca sa iti ridice media .
-
- junior
ploscnicu wrote:{ off topic
-[b]superflysister - un nume 'cam aerian' [...]
Intr-adevar e aerian, tu in schimb ai un nume de-a dreptul mirific

- Ina_M
- junior
Apropo d 10 la optionale...parca se votase sa nu mai conteze la medie pt anul nostru, voi ce stiti?
- Bogdan_DD
- senior
La paraziti preda cumva dr. Steriu?

- Bogdan_DD
- senior
Ma refer la cursul optional din anul 5
- Ina_M
- junior
nu steriu.....nu, nu, nu
Bogdan_DD wrote:Ma refer la cursul optional din anul 5
- Ina_M
- junior
sal
toate seriile fac endocrino la parhon?
toate seriile fac endocrino la parhon?
- Rash
- senior
- Ina_M
- junior
ciao
exista ciofu sau tratatul de obstretica in format electronic?
10x
exista ciofu sau tratatul de obstretica in format electronic?
10x
-
- newbie
buna,
imi poate spune cineva dc in toamna la nefro sf. ioan se dau tot grilele din cartea prof. ciocalteu asa cum a fost si in timpul anului?
multumesc mult
imi poate spune cineva dc in toamna la nefro sf. ioan se dau tot grilele din cartea prof. ciocalteu asa cum a fost si in timpul anului?
multumesc mult
- Lastjunk
- junior
Stie careva cand se da restanta la pediatrie Alexandrescu? A! si la reumato cantacuzino?
Die Young
- nicoletaghe
- senior
rosa wrote:buna,
multumesc mult
un coleg a dat anul trecut in toamna, grile si zicea k nu erau din tratatul ala al lui....
din astea cica au picat....

bafta!!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
si la sfarsit, mamotaaa....
-
- senior
Reumatologie Cantacuzino (5 saptamani)
Nefrologie Fundeni (4 saptamani)
Diabet Cantacuzino (1 sapt)
Pediatrie Alfred Rusescu I (Fostul emilia irza) - 10 sapt
Neuroped Gomoiu (2 sapt)
Urologie Sf. Ioan (3 sapt)
Neurologie Colentina (5 saptamani)
Endocrino Parhon (3 sapt)
Hemato Coltea (3 sapt)
Cine poate da informatii updatate despre ele ii sunt recunoscator!
Nefrologie Fundeni (4 saptamani)
Diabet Cantacuzino (1 sapt)
Pediatrie Alfred Rusescu I (Fostul emilia irza) - 10 sapt
Neuroped Gomoiu (2 sapt)
Urologie Sf. Ioan (3 sapt)
Neurologie Colentina (5 saptamani)
Endocrino Parhon (3 sapt)
Hemato Coltea (3 sapt)
Cine poate da informatii updatate despre ele ii sunt recunoscator!
- Riley
- elder
Neuro la Elias? pareri, sugestii 

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
- b3
- elite
sigur nu e steriu la parazitologie clinica (optional de anul 5). e una din asistentele univ., dar imi scapa numele acum.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- Riley
- elder
cred ca era vorba de dr Cretu (tin minte ca in anul 2 ne tot povestea ea de optionalul asta..acuma este posibil sa ma insel..a trecut ceva timp de atunci
)

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
- er-surgeon
- newbie
Stie cineva ceva de PEDIATRIE---GOMOIU?
Cum este stagiul,exam....asistenti
Cum este stagiul,exam....asistenti

- b3
- elite
temp
Este ok pediatria la Gomoiu. Acolo face toata lumea 2 saptamani Neuropediatria asa ca o sa vedeti toti cum sunt profii
Cursurile sunt destul de bune dar baza pentru invatat cred ca e mai bine sa fie Ciofu pentru nota maxima la examen. La LP depinde de asistentul cu care faci, majoritatea se ocupa dar trebuie sa fii insistent (sa te tii dupa ei, nu te ia nimeni de manuta de pe hol). Prezenta e enervanta, trebuie sa fii la spital la 8:30 parca si citeste unul din asistenti catalogul. Daca vii la 8:31 ai absenta
si trebuie recuperate dar nu stiu ce se intampla daca nu le recuperezi, n-a fost cazul la seria mea. Acum e posibil ca modul in care sa se faca prezenta sa varieze de la serie la serie dar la a mea asa a fost. Examenul e grila si e foarte detaliat, de asta am zis ca mai bine Ciofu pentru ca la curs uneori nu reusesti sa iei notite corecte (prea multa materie, prea putin timp = viteza luminii la prezentari). Examenul la neuropediatrie se ia in considerare la nota finala de la pediatrie la Gomoiu dar noua ne-au zis ca doar in favoarea noastra (daca iei 10 si la exam final iei 9 iti mareste nota..).

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
-
- senior
e cineva din seria 11 (culoarul K) care vrea sa faca schimb cu:
pediatrie Marie Curie
neuro ped sp 9
hemato coltea
urologie spitalul militar
nefro davila
reumato colentina
endocrine parhon
neurologie colentina
diabet malaxa
private pls
pediatrie Marie Curie
neuro ped sp 9
hemato coltea
nefro davila
reumato colentina
endocrine parhon
neurologie colentina
diabet malaxa
private pls
- anncush
- senior
mai copii, serios acum, dar nu cumva exista si topic pt anul 4? de ce se discuta spitalele de la anul 4 aici pe topicul de an 5? care mai este rostul topicului ala? sau acolo nu se coloreaza bulina aia la fel cand apare un post nou sau ce? ca mie sincer mi s-a cam acrit sa tot "deschid" topicul asta de an 5 ca sa vad ce "noutati" mai apar legate de interesele mele si ale colegilor de an ori de cate ori apare o noua postare si cand colo sa citesc tot despre afurisitul de an 4 . grrrr
gata, am spus ce aveam pe suflet, m-am calmat

Slowly getting less stupid 

- Ina_M
- junior
be calm.......ai timp d nervi in timpul rezidentiatului
si have fun pana p 6....ca nu mai e mult
si have fun pana p 6....ca nu mai e mult

anncush wrote:mai copii, serios acum, dar nu cumva exista si topic pt anul 4? de ce se discuta spitalele de la anul 4 aici pe topicul de an 5? care mai este rostul topicului ala? sau acolo nu se coloreaza bulina aia la fel cand apare un post nou sau ce? ca mie sincer mi s-a cam acrit sa tot "deschid" topicul asta de an 5 ca sa vad ce "noutati" mai apar legate de interesele mele si ale colegilor de an ori de cate ori apare o noua postare si cand colo sa citesc tot despre afurisitul de an 4 . grrrr![]()
- cat26
- junior
anncush wrote:mai copii, serios acum, dar nu cumva exista si topic pt anul 4? de ce se discuta spitalele de la anul 4 aici pe topicul de an 5? care mai este rostul topicului ala? sau acolo nu se coloreaza bulina aia la fel cand apare un post nou sau ce? ca mie sincer mi s-a cam acrit sa tot "deschid" topicul asta de an 5 ca sa vad ce "noutati" mai apar legate de interesele mele si ale colegilor de an ori de cate ori apare o noua postare si cand colo sa citesc tot despre afurisitul de an 4 . grrrr![]()
scuze ca ti-am invadat teritoriul, dar ma gandeam ca voi care ati trecut prin anul 4 stiti.multumesc celor care mi-au raspuns.de schimbat seria nu mai am cum ,ca la cat de corupta e secretara ...fie no commnet. oricum am ramas cu cardio la bagdasar.sper sa nu fie chiar foarte foarte rau!
- doareu_mm
- senior
Poate cineva sa-mi dea niste informatii despre urmatoarele spitale:
Va multumesc!
pediatrie Marie Curie
neuro ped sp 9
hemato coltea
nefro davila
reumato colentina
endocrine parhon
neurologie colentina
diabet malaxa
Va multumesc!
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
-
- senior
doareu_mm esti in serie cu mine ...am vb cu secretara si cica in afara de pediatrie toate sunt oki se si face si sunt si note bune...la pediatrie am auzit de la f multi colegi mai mari ca nu se face nimic si se dau si note mici (pt ca probabil daca nu facem nimic evident la examen nu o sa stim f multe)
- Ina_M
- junior
Este ok pediatria la Gomoiu. Acolo face toata lumea 2 saptamani Neuropediatria asa ca o sa vedeti toti cum sunt profii
Cursurile sunt destul de bune dar baza pentru invatat cred ca e mai bine sa fie Ciofu pentru nota maxima la examen. La LP depinde de asistentul cu care faci, majoritatea se ocupa dar trebuie sa fii insistent (sa te tii dupa ei, nu te ia nimeni de manuta de pe hol). Prezenta e enervanta, trebuie sa fii la spital la 8:30 parca si citeste unul din asistenti catalogul. Daca vii la 8:31 ai absenta
si trebuie recuperate dar nu stiu ce se intampla daca nu le recuperezi, n-a fost cazul la seria mea. Acum e posibil ca modul in care sa se faca prezenta sa varieze de la serie la serie dar la a mea asa a fost. Examenul e grila si e foarte detaliat, de asta am zis ca mai bine Ciofu pentru ca la curs uneori nu reusesti sa iei notite corecte (prea multa materie, prea putin timp = viteza luminii la prezentari). Examenul la neuropediatrie se ia in considerare la nota finala de la pediatrie la Gomoiu dar noua ne-au zis ca doar in favoarea noastra (daca iei 10 si la exam final iei 9 iti mareste nota..).
chestia asta era cu o pagina in urma....

chestia asta era cu o pagina in urma....

er-surgeon wrote:Pareri despre PEDIATRIE GOMOIU mai are cineva?
mersi
-
- junior
unde se poate gasi cartea de endocrinologie a prof coculescu - note de curs ?
macar editura la care a fost scoasa ar fi de mare ajutor.
multumesc.
macar editura la care a fost scoasa ar fi de mare ajutor.
multumesc.