lucrari de diploma

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Wed Jul 05, 2006 2:49 am

Proful Iamandescu se plange mereu ca are o gramada de studenti care-i cer lucrari si foarte putini care se si tin de cuvant. Cine stie or avea ei vreun motiv :P
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

Redrose
junior
junior

Postby Redrose » Mon Jul 17, 2006 4:52 pm

stie cineva sa faca prezentari in power point, nu pe gratis,desigur. 8)

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon Jul 17, 2006 6:32 pm

eu

Ps locuiesc in arad:)

PPs nu-i ft greu, dc te straduesti un pik reusesti s-o faci singur/a
Life's not fair, get used to it

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Mon Jul 17, 2006 7:38 pm

Lady-bug wrote:Chiar nu spune nimeni nimic despre comisia de infectioase. E chiar asa rau? :cry:

Eu am avut lucrarea pe Infectioase. A fost ok. Nu te panica, sunt ok. Eu eram asa de entuziasmata, am lucrat mult la lucrare si am facut-o pe bune, chiar imi iesisera niste rezultate foarte interesante, si am mai scapat niste "marfa" si "foarte tare" si au zambit amuzati. Am luat 10. Cam toti.
Sexy chicken.

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Mon Jul 17, 2006 10:06 pm

Multumesc :smilecolros:

Si eu am facut-o pe bune, sper sa fie bine. M-am mai calmat oricum :P
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

danhia
elite
elite

Postby danhia » Mon Jul 17, 2006 10:23 pm

propun sa facem un topic cu un feld e reguli pt cei din ani mai mici, pentru linistea lor si ca sa nu mai intrebe mereu aceeasi chestie...
1. nu e necesara spaga pt examene.
2. nu e necesara spaga pt licenta.
3. nu ia nimeni sub 9 la lucrarea de diploma indiferent pe ce e lucrarea, copiata sau nu.

dc mai imi vin si altele in minte mai adaug. din rasp de pe forum se obs ca maj userilor ce au trecut de aceste momente inevitabile au aceeasi parere .
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jul 18, 2006 8:53 am

1. shpaga la examene nu e necesara, DAR. (pana la urma, ce poate fi mai frumos decat un prof sau un asistent fericit)
2. aici ai amre dreptate, ami precis ideea e: e necesara shpaga la licenta, da nu s-o dai tu, ci ailalti ca nu e lista nominala (eti eu am dat, tot pe motiv de tampenie, intr-un fel de alta natura ..)
3. amintim aici cazul celor 2 (doi) de 8 (opt) la MeFe la Diplome anul trecut

in rest ai absoluta dreptate, si eu propun ce propui tu.

si 4, ardetzi sesemebeul (daca nu voi atunci cine)

btw nu e necesar costumul la Prezentare
animatia in Powerpoint ii hipnotizeaza pe toti aia din comisie, nu inteleg de ce-i (inca) uimeste
si pe final putetzi incerca: daca pleci la loc inainte sa te intrebe ei atunci nu-ti mai pun nici o intrebare. (la mine a mers, da nu cred ca e regula)

si 5 (tardiv, dar cea mai importanta cestie din anu 6): cumparati-va lucrarea, mai bine invatzati pt rezi in timpul asta oricum profii asta asteapta. presupun ca sunt chiar dezamagiti daca esjti cu impresii de bazat cum ca poti scoate tu ceva mai bun decat ti-ar oferi ei.
sa nu uitam, nimic mai frumos ca zambetul unui profesor recunoscator

Madi
elder
elder

Postby Madi » Tue Jul 18, 2006 4:29 pm

tisha_thai wrote:
Lady-bug wrote:Chiar nu spune nimeni nimic despre comisia de infectioase. E chiar asa rau? :cry:

Eu am avut lucrarea pe Infectioase. A fost ok. Nu te panica, sunt ok. Eu eram asa de entuziasmata, am lucrat mult la lucrare si am facut-o pe bune, chiar imi iesisera niste rezultate foarte interesante, si am mai scapat niste "marfa" si "foarte tare" si au zambit amuzati. Am luat 10. Cam toti.

Si eu am facut lucrarea pe Infectioase, tot "pe bune", tot entuziasmata, tot in an cu tisha... din cate am inteles eu au fost kiar numai 10.
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

cookyy
senior
senior

Postby cookyy » Tue Jul 18, 2006 8:17 pm

lamuriti-ma si pe mine un poco...sunt standarde pt editarea lucrari?adica font?marime?etc..spatiere?chestii d-astea...sau fac cum mi se pare mie ca da mai bine...si pt prezentare..tot asta...cat ar tb sa tina?adica...mai dati si voi care ati trecut priun asta un sfat doua va rog despre cum va fi..in rest..multam pt cele5reguli..dar...trident avea dreptate...nu e necesara spaga dar....se da oricum...etc...
yeah...right...whatever....

corcodusa
senior
senior

Postby corcodusa » Tue Jul 18, 2006 9:47 pm

totul depinde cam de asistentul care-l ai
in general totusi nu exista mari reguli
stiu ca erau clinici care aveau anumite prentetii chiar si ptr culoarea copertii
dar in general nu va stresati
inca un macelar in spitale

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Tue Jul 18, 2006 9:53 pm

corcodusa wrote:totul depinde cam de asistentul care-l ai
in general totusi nu exista mari reguli
stiu ca erau clinici care aveau anumite prentetii chiar si ptr culoarea copertiidar in general nu va stresati

ia mai da-i d****

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Jul 19, 2006 1:23 am

poti sa te nesimtesti si sa scrii cu 14 la un rand jumate. asta ofera stil lucrarii.
garantat 100% nu citeste nimeni ce aberati in lucrare. pur si simplu trebuie acceptat ideea ca 5-6 nefericiti iau 9. nu ca ar fi lucrarile cele mai slabe ci ca asa se intampla.
acuma e tardiv, da daca nu vreti sa o cumparati faceti asa: mergeti al biblioteca , notati cateva titluri de lucrari, si cand vorbiti cu indrumatorul sa alegeti titlul, specificati expres ce vreti sa faceti. (unul din titlurile existente). apoi copiati d'acolo, sau daca va e lene- scan, ocr, print. pus numele vostru si ura si la gara.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Wed Jul 19, 2006 9:19 am

cookyy wrote:lamuriti-ma si pe mine un poco...sunt standarde pt editarea lucrari?adica font?marime?etc..spatiere?chestii d-astea...sau fac cum mi se pare mie ca da mai bine...si pt prezentare..tot asta...cat ar tb sa tina?adica...mai dati si voi care ati trecut priun asta un sfat doua va rog despre cum va fi..in rest..multam pt cele5reguli..dar...trident avea dreptate...nu e necesara spaga dar....se da oricum...etc...

Prezentarea trebuie sa tina cam 8-10 minute,comisia remarcand mai degraba depasirea timpului decat continutul,iar pt power-point,cam 20 si un pic de slide-uri+"regula lui 6": 6 randuri pe pagina,6 cuvinte pe rand maximum ca altfel devine greu de urmarit.
Subscriu la ideea ca mai bine o cumperi/copy-paste-ezi pt ca nu,nimeni n-o sa o citeasca,nimeni nu va fi impresionat placut in consecinta, cel mai probabil nu vei descoperi chestii demne de premiul Nobel, ci doar ca vei risipi mult mai mult timp decat cel prevazut initial pt efectuarea ei.
Succes!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jul 19, 2006 6:40 pm

luati-le prajiturele moi si sucuri naturale

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Wed Jul 19, 2006 7:37 pm

si cateva prajiturele tari pt cei mai tineri

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Wed Jul 19, 2006 7:44 pm

3d e consecvent...si anu trecut prefera pajiturile moi
Life's not fair, get used to it

danhia
elite
elite

Postby danhia » Wed Jul 19, 2006 8:26 pm

n-o fi avand dinti saracu'...
Red Apple

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Wed Jul 19, 2006 8:35 pm

danhia wrote:n-o fi avand dinti saracu'...
profesor.Ca erau pt profesori prajiturelele moi si sucuri naturale ca sa alunece mai bine pe gat amandoua.

Redrose
junior
junior

:(

Postby Redrose » Wed Jul 19, 2006 9:27 pm

pe lucrarea pe care o am nu iau nici 8...cred.Am vrut sa fac o lucrare de 10 dar asist a avut grija s a taie si sa modifice tot ce era bun si a facut-o varza.Nici nu stiu cum o sa apar in fata comisiei cu o asa lucrare. :cry: mi-e si frica...sincer.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Jul 20, 2006 12:01 am

punem pariu ca iei 10 si sefu comisiei o sa spuna " felicitari domnule doctor si succes !" ?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Redrose
junior
junior

Postby Redrose » Thu Jul 20, 2006 10:36 am

punem daca vrei... :wink: ..dar e vraiste lucrarea, nu sunt deloc multumita de cum a iesit.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jul 20, 2006 4:35 pm

ceea ce uiti tu este ca nici un prof nu deschide lucrarea ta sa vaza ce si cum, decat asa, sa vada ca are un nr de paginia colo si ca nu e doar cotoru'. asa ca stai lini, adik "e tot aia".

intotdeauna profii prefera prajiturelele moi, e secretu8l unui protocol bine facut.
si sucuri naturale.

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Thu Jul 20, 2006 4:46 pm

trident wrote:intotdeauna profii prefera prajiturelele moi, e secretu8l unui protocol bine facut.
si sucuri naturale.

sa le stea in gat, mai bine ar citi lucrarea

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jul 20, 2006 4:52 pm

da, de parca n-au destule articole de citit. sa presupunem ca ar fi ceva interesant (lol) in LD, i-o zice vreun asistent (nu am auzit cazuri) ca s-a facut nu sh ce descoperire de catrre stud X

asa ca eu ii inteleg ca-s sictiriti.

pluis ca daca le-ar citi, licenta anului urmator s-ar dubla datorita picatilor din anukl asta :lol:

anyway, ca zicea cineva, e oarecum important sa nu se depasheasca timpul, la mine aveau un metronom si trebuia sa zici cat nu se oprea ala.
totusi fctie de comisie.

corcodusa
senior
senior

Postby corcodusa » Thu Jul 27, 2006 10:54 pm

Redrose wrote:punem daca vrei... :wink: ..dar e vraiste lucrarea, nu sunt deloc multumita de cum a iesit.

pe ce ai?
si eu cred ca tot 10 cu fel iei
sau poate - 10 :evil: :evil: :evil: :evil:
orisicum nota nu conteaza la nimic
nu va mai stresati
doar aveti reziu de dat

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jul 29, 2006 6:09 pm

eu am auzit ca la interviul pt post se uita cu ce nota ai terminat fac, aka (licenta+diploma)/2

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Jul 29, 2006 7:30 pm

refuz sa cred asa ceva.
eu zic ca se da o proba practica si un test scris foarte serios.
si numai in caz de egalitate perfecta intre candidati se foloseste nota de la diploma pentru departajare.

Redrose
junior
junior

Postby Redrose » Sat Jul 29, 2006 9:42 pm

corcodusa, pe chirurgie.

corcodusa
senior
senior

Postby corcodusa » Sat Jul 29, 2006 10:50 pm

Redrose wrote:corcodusa, pe chirurgie.

cei cu chirurgia?

Redrose
junior
junior

Postby Redrose » Sun Jul 30, 2006 4:31 pm

ai intrebat pe ce am lucrarea mai sus ,nu?Ti-am raspuns...pe chirurgie. :roll:

corcodusa
senior
senior

Postby corcodusa » Sun Jul 30, 2006 5:39 pm

Redrose wrote:ai intrebat pe ce am lucrarea mai sus ,nu?Ti-am raspuns...pe chirurgie. :roll:

daca e chir generala e lejer
toata lumea ia 10 indiferent de cat de buna ai lucrarea
stiu din sursa sigura
asa a fost cel putin in ultimii 2 ani
asta daca esti in bucale
bafta oricum

tweety
newbie
newbie

Postby tweety » Tue Aug 15, 2006 8:35 pm

Am si eu o intrebare...trebuie lasat mai mult spatiu in stanga decat in dreapta paginilor astfel incat dupa ce foile sunt lipite scrisul sa ramana pe centru?
Si daca e asa..cam cat trebuie lasat in stanga?
Multumesc anticipat!

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Tue Aug 15, 2006 9:15 pm

Spuneti-mi si mie, va rog, rezumatul si referatul de catre cine trebuie semnat? doar coordonatorul stiintific sau si seful clinicii sau catedrei, altfel spus cate semnaturi si parafe tre sa am?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Aug 15, 2006 11:34 pm

da trebuie sa semneze amandoi.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Aug 16, 2006 2:36 am

tweety wrote:Am si eu o intrebare...trebuie lasat mai mult spatiu in stanga decat in dreapta paginilor astfel incat dupa ce foile sunt lipite scrisul sa ramana pe centru?
Multumesc anticipat!

jesus.

nu

scrisul se poate duce si pe cotor. alunga motonia si fa-ti lucrarea distractiva

Madi
elder
elder

Postby Madi » Wed Aug 16, 2006 7:55 pm

tweety wrote:Am si eu o intrebare...trebuie lasat mai mult spatiu in stanga decat in dreapta paginilor astfel incat dupa ce foile sunt lipite scrisul sa ramana pe centru?

Da. E kestia aia care in MS Word se numeste "gutter" sau asa ceva... Nu mai stiu exact cat trebuia lasat. Vreo 2-3cm.
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Sat Aug 19, 2006 10:34 am

Buna tuturor! Am si eu o itrebare...imi pote spune careva cum merge treaba cu luatul lucrarii de la biblio? Cum se procedeaza cu secretara?
Astept pareri.Ms :twisted:

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Sat Aug 19, 2006 10:48 am

ma refeream la bibliotecara...scuze :lol:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Aug 19, 2006 12:09 pm

1. faci rost de un clipboard negru.
2. te duci la biblioteca si te uiti prin calculatorul respectiv care e lucrarea cea mai apropiat ade titul pe care il ai tu.
3. o iei ca sa o consulti in sala
4. stai 5 minute si te uiti la capitolele care iti trebuie. iesi la o tzigara. cu lucrarea in clipboard. eventual la locul din sala iti lasi alte chestii personale (foi, pixuri, etc)
5. te duci fuga la xerox si copiezi ce iti trebuie.
6. te intorci si predai lucrarea.
7. o sustii cu convingere ca si cum ai fi muncit pentru fiecare fraza din ea.
8 dai o bere

corcodusa
senior
senior

Postby corcodusa » Sat Aug 19, 2006 12:54 pm

cea mai buna metoda daca nu te ai pe bune cu secretara si nu vrea sa-ti de-a lucrarea imprumut o zi sau cateva ore ptr un mic plocon ptr dansa(o cafea, o cutie de bomboane), ca ar fi cea mai cautata lucrare si nu poate lipsi din biblioteca
mai depinde si de farmecul tau de convingere

Return to “Anii 4-6”