lucrari de diploma
- Tasha
- elite

Lady-bug wrote:Chiar nu spune nimeni nimic despre comisia de infectioase. E chiar asa rau?
Eu am avut lucrarea pe Infectioase. A fost ok. Nu te panica, sunt ok. Eu eram asa de entuziasmata, am lucrat mult la lucrare si am facut-o pe bune, chiar imi iesisera niste rezultate foarte interesante, si am mai scapat niste "marfa" si "foarte tare" si au zambit amuzati. Am luat 10. Cam toti.
Sexy chicken.
- danhia
- elite

propun sa facem un topic cu un feld e reguli pt cei din ani mai mici, pentru linistea lor si ca sa nu mai intrebe mereu aceeasi chestie...
1. nu e necesara spaga pt examene.
2. nu e necesara spaga pt licenta.
3. nu ia nimeni sub 9 la lucrarea de diploma indiferent pe ce e lucrarea, copiata sau nu.
dc mai imi vin si altele in minte mai adaug. din rasp de pe forum se obs ca maj userilor ce au trecut de aceste momente inevitabile au aceeasi parere .
1. nu e necesara spaga pt examene.
2. nu e necesara spaga pt licenta.
3. nu ia nimeni sub 9 la lucrarea de diploma indiferent pe ce e lucrarea, copiata sau nu.
dc mai imi vin si altele in minte mai adaug. din rasp de pe forum se obs ca maj userilor ce au trecut de aceste momente inevitabile au aceeasi parere .
Red Apple
- 187.92a
- addicted

1. shpaga la examene nu e necesara, DAR. (pana la urma, ce poate fi mai frumos decat un prof sau un asistent fericit)
2. aici ai amre dreptate, ami precis ideea e: e necesara shpaga la licenta, da nu s-o dai tu, ci ailalti ca nu e lista nominala (eti eu am dat, tot pe motiv de tampenie, intr-un fel de alta natura ..)
3. amintim aici cazul celor 2 (doi) de 8 (opt) la MeFe la Diplome anul trecut
in rest ai absoluta dreptate, si eu propun ce propui tu.
si 4, ardetzi sesemebeul (daca nu voi atunci cine)
btw nu e necesar costumul la Prezentare
animatia in Powerpoint ii hipnotizeaza pe toti aia din comisie, nu inteleg de ce-i (inca) uimeste
si pe final putetzi incerca: daca pleci la loc inainte sa te intrebe ei atunci nu-ti mai pun nici o intrebare. (la mine a mers, da nu cred ca e regula)
si 5 (tardiv, dar cea mai importanta cestie din anu 6): cumparati-va lucrarea, mai bine invatzati pt rezi in timpul asta oricum profii asta asteapta. presupun ca sunt chiar dezamagiti daca esjti cu impresii de bazat cum ca poti scoate tu ceva mai bun decat ti-ar oferi ei.
sa nu uitam, nimic mai frumos ca zambetul unui profesor recunoscator
2. aici ai amre dreptate, ami precis ideea e: e necesara shpaga la licenta, da nu s-o dai tu, ci ailalti ca nu e lista nominala (eti eu am dat, tot pe motiv de tampenie, intr-un fel de alta natura ..)
3. amintim aici cazul celor 2 (doi) de 8 (opt) la MeFe la Diplome anul trecut
in rest ai absoluta dreptate, si eu propun ce propui tu.
si 4, ardetzi sesemebeul (daca nu voi atunci cine)
btw nu e necesar costumul la Prezentare
animatia in Powerpoint ii hipnotizeaza pe toti aia din comisie, nu inteleg de ce-i (inca) uimeste
si pe final putetzi incerca: daca pleci la loc inainte sa te intrebe ei atunci nu-ti mai pun nici o intrebare. (la mine a mers, da nu cred ca e regula)
si 5 (tardiv, dar cea mai importanta cestie din anu 6): cumparati-va lucrarea, mai bine invatzati pt rezi in timpul asta oricum profii asta asteapta. presupun ca sunt chiar dezamagiti daca esjti cu impresii de bazat cum ca poti scoate tu ceva mai bun decat ti-ar oferi ei.
sa nu uitam, nimic mai frumos ca zambetul unui profesor recunoscator
- Madi
- elder

tisha_thai wrote:Lady-bug wrote:Chiar nu spune nimeni nimic despre comisia de infectioase. E chiar asa rau?
Eu am avut lucrarea pe Infectioase. A fost ok. Nu te panica, sunt ok. Eu eram asa de entuziasmata, am lucrat mult la lucrare si am facut-o pe bune, chiar imi iesisera niste rezultate foarte interesante, si am mai scapat niste "marfa" si "foarte tare" si au zambit amuzati. Am luat 10. Cam toti.
Si eu am facut lucrarea pe Infectioase, tot "pe bune", tot entuziasmata, tot in an cu tisha... din cate am inteles eu au fost kiar numai 10.
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!
- cookyy
- senior

lamuriti-ma si pe mine un poco...sunt standarde pt editarea lucrari?adica font?marime?etc..spatiere?chestii d-astea...sau fac cum mi se pare mie ca da mai bine...si pt prezentare..tot asta...cat ar tb sa tina?adica...mai dati si voi care ati trecut priun asta un sfat doua va rog despre cum va fi..in rest..multam pt cele5reguli..dar...trident avea dreptate...nu e necesara spaga dar....se da oricum...etc...
yeah...right...whatever....
- corcodusa
- senior

- Chingachgook
- addicted

poti sa te nesimtesti si sa scrii cu 14 la un rand jumate. asta ofera stil lucrarii.
garantat 100% nu citeste nimeni ce aberati in lucrare. pur si simplu trebuie acceptat ideea ca 5-6 nefericiti iau 9. nu ca ar fi lucrarile cele mai slabe ci ca asa se intampla.
acuma e tardiv, da daca nu vreti sa o cumparati faceti asa: mergeti al biblioteca , notati cateva titluri de lucrari, si cand vorbiti cu indrumatorul sa alegeti titlul, specificati expres ce vreti sa faceti. (unul din titlurile existente). apoi copiati d'acolo, sau daca va e lene- scan, ocr, print. pus numele vostru si ura si la gara.
garantat 100% nu citeste nimeni ce aberati in lucrare. pur si simplu trebuie acceptat ideea ca 5-6 nefericiti iau 9. nu ca ar fi lucrarile cele mai slabe ci ca asa se intampla.
acuma e tardiv, da daca nu vreti sa o cumparati faceti asa: mergeti al biblioteca , notati cateva titluri de lucrari, si cand vorbiti cu indrumatorul sa alegeti titlul, specificati expres ce vreti sa faceti. (unul din titlurile existente). apoi copiati d'acolo, sau daca va e lene- scan, ocr, print. pus numele vostru si ura si la gara.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
loreleiii
- junior

cookyy wrote:lamuriti-ma si pe mine un poco...sunt standarde pt editarea lucrari?adica font?marime?etc..spatiere?chestii d-astea...sau fac cum mi se pare mie ca da mai bine...si pt prezentare..tot asta...cat ar tb sa tina?adica...mai dati si voi care ati trecut priun asta un sfat doua va rog despre cum va fi..in rest..multam pt cele5reguli..dar...trident avea dreptate...nu e necesara spaga dar....se da oricum...etc...
Prezentarea trebuie sa tina cam 8-10 minute,comisia remarcand mai degraba depasirea timpului decat continutul,iar pt power-point,cam 20 si un pic de slide-uri+"regula lui 6": 6 randuri pe pagina,6 cuvinte pe rand maximum ca altfel devine greu de urmarit.
Subscriu la ideea ca mai bine o cumperi/copy-paste-ezi pt ca nu,nimeni n-o sa o citeasca,nimeni nu va fi impresionat placut in consecinta, cel mai probabil nu vei descoperi chestii demne de premiul Nobel, ci doar ca vei risipi mult mai mult timp decat cel prevazut initial pt efectuarea ei.
Succes!
- Redrose
- junior

:(
pe lucrarea pe care o am nu iau nici 8...cred.Am vrut sa fac o lucrare de 10 dar asist a avut grija s a taie si sa modifice tot ce era bun si a facut-o varza.Nici nu stiu cum o sa apar in fata comisiei cu o asa lucrare.
mi-e si frica...sincer.
- Chingachgook
- addicted

punem pariu ca iei 10 si sefu comisiei o sa spuna " felicitari domnule doctor si succes !" ?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted

- 187.92a
- addicted

da, de parca n-au destule articole de citit. sa presupunem ca ar fi ceva interesant (lol) in LD, i-o zice vreun asistent (nu am auzit cazuri) ca s-a facut nu sh ce descoperire de catrre stud X
asa ca eu ii inteleg ca-s sictiriti.
pluis ca daca le-ar citi, licenta anului urmator s-ar dubla datorita picatilor din anukl asta
anyway, ca zicea cineva, e oarecum important sa nu se depasheasca timpul, la mine aveau un metronom si trebuia sa zici cat nu se oprea ala.
totusi fctie de comisie.
asa ca eu ii inteleg ca-s sictiriti.
pluis ca daca le-ar citi, licenta anului urmator s-ar dubla datorita picatilor din anukl asta
anyway, ca zicea cineva, e oarecum important sa nu se depasheasca timpul, la mine aveau un metronom si trebuia sa zici cat nu se oprea ala.
totusi fctie de comisie.
- corcodusa
- senior

- Chingachgook
- addicted

refuz sa cred asa ceva.
eu zic ca se da o proba practica si un test scris foarte serios.
si numai in caz de egalitate perfecta intre candidati se foloseste nota de la diploma pentru departajare.
eu zic ca se da o proba practica si un test scris foarte serios.
si numai in caz de egalitate perfecta intre candidati se foloseste nota de la diploma pentru departajare.
- corcodusa
- senior

- Chingachgook
- addicted

- 187.92a
- addicted

tweety wrote:Am si eu o intrebare...trebuie lasat mai mult spatiu in stanga decat in dreapta paginilor astfel incat dupa ce foile sunt lipite scrisul sa ramana pe centru?
Si daca e asa..cam cat trebuie lasat in stanga?
Multumesc anticipat!
jesus.
nu
scrisul se poate duce si pe cotor. alunga motonia si fa-ti lucrarea distractiva
- Madi
- elder

tweety wrote:Am si eu o intrebare...trebuie lasat mai mult spatiu in stanga decat in dreapta paginilor astfel incat dupa ce foile sunt lipite scrisul sa ramana pe centru?
Si daca e asa..cam cat trebuie lasat in stanga?
Da. E kestia aia care in MS Word se numeste "gutter" sau asa ceva... Nu mai stiu exact cat trebuia lasat. Vreo 2-3cm.
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!
- Chingachgook
- addicted

1. faci rost de un clipboard negru.
2. te duci la biblioteca si te uiti prin calculatorul respectiv care e lucrarea cea mai apropiat ade titul pe care il ai tu.
3. o iei ca sa o consulti in sala
4. stai 5 minute si te uiti la capitolele care iti trebuie. iesi la o tzigara. cu lucrarea in clipboard. eventual la locul din sala iti lasi alte chestii personale (foi, pixuri, etc)
5. te duci fuga la xerox si copiezi ce iti trebuie.
6. te intorci si predai lucrarea.
7. o sustii cu convingere ca si cum ai fi muncit pentru fiecare fraza din ea.
8 dai o bere
2. te duci la biblioteca si te uiti prin calculatorul respectiv care e lucrarea cea mai apropiat ade titul pe care il ai tu.
3. o iei ca sa o consulti in sala
4. stai 5 minute si te uiti la capitolele care iti trebuie. iesi la o tzigara. cu lucrarea in clipboard. eventual la locul din sala iti lasi alte chestii personale (foi, pixuri, etc)
5. te duci fuga la xerox si copiezi ce iti trebuie.
6. te intorci si predai lucrarea.
7. o sustii cu convingere ca si cum ai fi muncit pentru fiecare fraza din ea.
8 dai o bere
- corcodusa
- senior

cea mai buna metoda daca nu te ai pe bune cu secretara si nu vrea sa-ti de-a lucrarea imprumut o zi sau cateva ore ptr un mic plocon ptr dansa(o cafea, o cutie de bomboane), ca ar fi cea mai cautata lucrare si nu poate lipsi din biblioteca
mai depinde si de farmecul tau de convingere
mai depinde si de farmecul tau de convingere
inca un macelar in spitale