Spitale anul 5
- Lady-bug
- senior
- crisalia
- senior
- crisalia
- senior
- Lady-bug
- senior
In afara sansei sa iti pice exact acelasi subiect, mai ai si sansa sa tis e corecteze prost si sa iei nota 9 desi facusei perfect. Si viceversa e valabila. A si la inceputul examenului, tanti cu parul valvoi si creion albastru pe la ochi, va va ameninta ca il picati daca nu stiti. N-am auzit pe nimeni sa pice asa ca... fa-te ca nu ai auzit
In general se iau note de 9 si 10.

"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- No More
- senior
A facut cineva Nefro la Davila cu numita Domnisoara Dr. Capusa? Nu de alta, dara s vrea sa stiu cum e, ca tre' sa recuperez vreo 5 absente cu sus-numita si m-a luat cu faze gen "fa cerere la Prof. Mircescu, si vii cu ea aprobata si imbracat ca un student si mai vedem..." Bine, n-aveam halat pe mine, dar ma dusasem doar sa vorbesc...
In sfarsit:
1. cum vi s-a parut Dr. Capusa de la "Carol Davila"?
2. cum e aia "imbracat ca un student" ? Doar nu vrea pantof si pantalon de stofa...

In sfarsit:
1. cum vi s-a parut Dr. Capusa de la "Carol Davila"?
2. cum e aia "imbracat ca un student" ? Doar nu vrea pantof si pantalon de stofa...

-
- newbie
mariri&restante Nefrologie -Sf. Ioan(Ciocalteu) cand se
Cand se dau maririle si restante la Nefrologie la Sf.Ioan (prof. Ciocalteu)?
Cateva pareri despre examen?
Multumesc
Cateva pareri despre examen?
Multumesc
- crisalia
- senior
- kyralina
- junior
eu am facut cu "domnisoara" Capusa...in final m-am bucurat ca am facut cu ea pt ca s-a cunoscut la examen. Cam tot ce ne intreba in timpul anului s-a dat, se spunea ca ea ar face intrebarile
atata timp cat recuperezi si faci tot ce iti zice ea e ok
cat despre imbracat nu am nici o idee...ar fi bine totusi sa porti halatul
atata timp cat recuperezi si faci tot ce iti zice ea e ok
cat despre imbracat nu am nici o idee...ar fi bine totusi sa porti halatul

- No More
- senior
- maniack
alona wrote:Ce stiti despre:
Hematologie SUUB![]()
Pediatrie Irza II
Hemato la SUUb este super nasol, dar nu datorita catedrei ci mai ales dat materiei care este poate cea mai anosta si plctisitoare din anul 5, insa la exam este oka, Conf. Vladareanu e de treaba si puncteaza super ( eu am luat mult mai mult decat asteptam), insa o sa vedeti ca va plictisiti de moarte in timpul cursurilor inghesuite intr-o sala micutza de pe la etajul 7 parca, in SUUB. Anyway, daca treci peste partea cu cursurile si citesti ceva pt exam, nu sunt prob. La mine in serie nu a picat nimeni

Despre Irza 2, cu Prof Gherghina, este ok, are niste cursuri cam ciudate, insa la exam e ok si el. Ce-i drept, daca ai norocu sa dai practicu cu el e nasol, nu ca ar pica, dar cere niste chestii de ramaneti cu totii

-
cardio fundeni
Colegi dragi,
Va intreb pe voi, ptr ca la anul 4 am primit un singur raspuns, si aici ma gandesc ca gasesc oameni care au trecut pe acolo.
Spuneti-mi si mie cum e cardio la fundeni? Pe cine ar fi bine sa "cerem" ca asistent? Ca sa invatam ceva, fara stresuri excesive, dar sa se ocupe.
Multumesc
Anana
Va intreb pe voi, ptr ca la anul 4 am primit un singur raspuns, si aici ma gandesc ca gasesc oameni care au trecut pe acolo.
Spuneti-mi si mie cum e cardio la fundeni? Pe cine ar fi bine sa "cerem" ca asistent? Ca sa invatam ceva, fara stresuri excesive, dar sa se ocupe.
Multumesc
Anana
- nicoletaghe
- senior
- crisalia
- senior
- wingy
- newbie
Re: cardio fundeni
anana wrote:Colegi dragi,
Multumesc
Anana
SUPER!Nu va streseaza deloc!Iar daca vrei sa faci ceva incearca la Ruxandra Jurcut.E tanara dar explica bine si se ocupa.Oricum prezenta nu va fi o problema, iar notele sunt intre mari si foarte mari.Ar fi bine sa mai stiti ceva EKG din anul 3.Ajuta!

- nicoletaghe
- senior
spitale anul 5
Acum am aflat si eu Spitalele de anul acesta si v-as ruga dc stie cienva sa-mi dea sfaturi si informatii despre el, pls:
URO- Panduri
Hemato- SUUB
Pediatrie- IrzaII
Diabet- Cantacuzino
NeuroPed- Gomoiu
Endo- ???
NEURO- Spit 9
Reumato- Colentina
NEFRO- Sf. Ioan
Toxico-? ??
Sanat publica- ???
E ceva fff grav? trebuie sa ma sperie vreun spital? La ce tre' sa am grija?
Merci anticipat.

URO- Panduri
Hemato- SUUB
Pediatrie- IrzaII
Diabet- Cantacuzino
NeuroPed- Gomoiu
Endo- ???
NEURO- Spit 9
Reumato- Colentina
NEFRO- Sf. Ioan
Toxico-? ??
Sanat publica- ???
Merci anticipat.
si la sfarsit, mamotaaa....
- Lady-bug
- senior
Diabet Cantacuzino = lejer, o saptamana, doar cursuri, test grile, note mari
Neuro Sp 9 = se merge la stagiu si se face destul de bine chiar. La examen unii au copiat, majoritatea nu au putut, dar de bine de rau s-a putut colabora, note destul de mari, dar majoritatea 8 si 9
Nefro Sf Ioan = stagiu tinde la zero, cursuri proaste, intrebari la grile discutabile, note dupa cum ii vine profului. Se pica !!! In toamna insa daca inveti nu sunt probleme. Cel putin mie asa mi s-a parut.( dar eu am fost la marire
) Ii place cartea albastra pt rezidentiat scrisa de el insusi.( prof Ciocalteu) Fata de cursuri, mai face un pic de lumina carticica aia, chiar daca nu suficient.
Toxico face toata lumea la Floreasca = Cursuri acceptabile, examen destul de dificil, important e sa inveti ca il treci. Notele nu sunt chiar pemasura raspunsurilor la grile, unii iau mai mult altii mai putin. Aceeasi catedra ca la Farmaco clinica. Oricum chiar si daca iei mai putin decat meriti daca ai stiut nu pici.
Sanatate publica = face toata lumea la inst de igiena. materie anosta, care nu prea place, un proiectzel ciudatzel de facut si la examen de obicei poti sa vorbesti sau sa te inspiri din materiale. A si se mai da si o grila inainte care nu e chiar usoara. dar se poate rezolva. Proiectul se va stabili cu asistentul si se va sustine in fata colegilor intr-o zi pe la sfarsitul stagiului.
Cam atat, la restul poate iti raspund cei care au facut pe-acolo
Neuro Sp 9 = se merge la stagiu si se face destul de bine chiar. La examen unii au copiat, majoritatea nu au putut, dar de bine de rau s-a putut colabora, note destul de mari, dar majoritatea 8 si 9
Nefro Sf Ioan = stagiu tinde la zero, cursuri proaste, intrebari la grile discutabile, note dupa cum ii vine profului. Se pica !!! In toamna insa daca inveti nu sunt probleme. Cel putin mie asa mi s-a parut.( dar eu am fost la marire

Toxico face toata lumea la Floreasca = Cursuri acceptabile, examen destul de dificil, important e sa inveti ca il treci. Notele nu sunt chiar pemasura raspunsurilor la grile, unii iau mai mult altii mai putin. Aceeasi catedra ca la Farmaco clinica. Oricum chiar si daca iei mai putin decat meriti daca ai stiut nu pici.
Sanatate publica = face toata lumea la inst de igiena. materie anosta, care nu prea place, un proiectzel ciudatzel de facut si la examen de obicei poti sa vorbesti sau sa te inspiri din materiale. A si se mai da si o grila inainte care nu e chiar usoara. dar se poate rezolva. Proiectul se va stabili cu asistentul si se va sustine in fata colegilor intr-o zi pe la sfarsitul stagiului.
Cam atat, la restul poate iti raspund cei care au facut pe-acolo

"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- nicoletaghe
- senior
- chris0500
- senior
Re: spitale anul 5
nicoletaghe wrote:Acum am aflat si eu Spitalele de anul acesta si v-as ruga dc stie cienva sa-mi dea sfaturi si informatii despre el, pls:
URO- Panduri
Endo- ???
NEURO- Spit 9
Reumato- Colentina
Toxico-? ??
Sanat publica- ???
Merci anticipat.
uro-panduri destul de lejer, dar examenul e serios si practic si scris
endocrine-parhon depinde de asistent si de dr cu care pici sa dai practic
reumato-colentina destul de naspa, depinde de asistent
toxico lejer
sanatate publica lejer
“EVERYTHING THAT HAPPENS HAS A REASON BEHINDâ€
- nicoletaghe
- senior
- nicoletaghe
- senior
- crisalia
- senior
- crisalia
- senior
-
urologie panduri
stie cineva daca este obligatorie prezenta la urologie in panduri?
- nicoletaghe
- senior