spitale anul VI
-
sardelutza
- newbie

- chris0500
- senior

patry wrote:detalii despre infectioase la colentina cu tipa aia conferentiar?????cursuri pe net ceva???
examenu e destul de naspa. cativa din seria mea au picat. noteaza la sange. daca faci si practicu cu confa e mai lejer, mai ales practicu
o sa va dea,daca nu v-a dat, niste cursuri pe cd, cel putin asa facea la noi.
bafta!
“EVERYTHING THAT HAPPENS HAS A REASON BEHINDâ€
- firstaidkit
- senior

- lelia
- junior

- Chingachgook
- addicted

lelia wrote:am luat si noi ceva distilat si a fost bine
terminati draq cu obiceiurile astea
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted

- Chingachgook
- addicted

viermemic wrote:Stie cineva ceva despre el?
are barba si o satisfactie deosebita cand rosteste cuvantul "mortaciune"
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- chris0500
- senior

- nicoletaghe
- senior

- Chingachgook
- addicted

nu e nici-o legatura
daca iti iei licenta, poti sa te inscrii la rezi. deocamdata nu sunt locri cu taxa la rezi (numai daca faci a 2-a specialitate fara examen)
daca iti iei licenta, poti sa te inscrii la rezi. deocamdata nu sunt locri cu taxa la rezi (numai daca faci a 2-a specialitate fara examen)
- nicoletaghe
- senior

- Chingachgook
- addicted

mare om dr Penes....
la mine a fost ultimu stagiu din anul 6
la practic am trecut de manechinele alea si am picat cu succes la scris.
conform dorintei dr penes a trebuit sa mai dam o data si practicul. eram cativa in situatia asta si ne-am dus plangand la conf. ala zice, de fata cu Penes ca sa nu mai dam practicul si doar scrisul. Penes il aproba, conful pleaca si auzim: "Ok, hai treceti la manechine" iar se repeta faza cu scrisul (adica pic) si la a 3-a tura a zis ca dam numa practic. mentionez ca colegii mei erau la a 2-a betie de sfarsit de facultate si eu studiam protocolul de resuscitare.
strainii au platit toti (200 de euri). o romanca a incercat sa sara cu banul si ala a respins-o necivilizat
la ultimul practic ne-a trecut , eveident ca sfatul sa avem grija ce specialitate lom ca o sa omoram oameni, ura si la gara.
in concluzie: daca memorati protocolul ala pe care vi-l da si reusiti o intubare , treceti. la scris erau niste subiecte care circulau si din care au cam cazut.
p.s. mi s-a parut super tare cum lua banii de la straini: te duceai, tu ca strain sa te interesezi de examen. te plangeai ca nu prea ai inteles cursurile etc. Penes iti dadea o carte din care sa te lamuresti . a doua zi te infiintai inapoi cu cartea pe care nu o deskideai decat ca sa bagi in ea cei 200. belea, nu?
ma gandeam sa merg si eu anul asta la el, ma declar student albanez si ii cer cartea. si dupa aia a fug cu ea si o vand la anticari. Sper sa imi dea macar o Clinical Anesthesia 4 ed a lui Barash sa ma aleg cu ceva.
la mine a fost ultimu stagiu din anul 6
la practic am trecut de manechinele alea si am picat cu succes la scris.
conform dorintei dr penes a trebuit sa mai dam o data si practicul. eram cativa in situatia asta si ne-am dus plangand la conf. ala zice, de fata cu Penes ca sa nu mai dam practicul si doar scrisul. Penes il aproba, conful pleaca si auzim: "Ok, hai treceti la manechine" iar se repeta faza cu scrisul (adica pic) si la a 3-a tura a zis ca dam numa practic. mentionez ca colegii mei erau la a 2-a betie de sfarsit de facultate si eu studiam protocolul de resuscitare.
strainii au platit toti (200 de euri). o romanca a incercat sa sara cu banul si ala a respins-o necivilizat
la ultimul practic ne-a trecut , eveident ca sfatul sa avem grija ce specialitate lom ca o sa omoram oameni, ura si la gara.
in concluzie: daca memorati protocolul ala pe care vi-l da si reusiti o intubare , treceti. la scris erau niste subiecte care circulau si din care au cam cazut.
p.s. mi s-a parut super tare cum lua banii de la straini: te duceai, tu ca strain sa te interesezi de examen. te plangeai ca nu prea ai inteles cursurile etc. Penes iti dadea o carte din care sa te lamuresti . a doua zi te infiintai inapoi cu cartea pe care nu o deskideai decat ca sa bagi in ea cei 200. belea, nu?
ma gandeam sa merg si eu anul asta la el, ma declar student albanez si ii cer cartea. si dupa aia a fug cu ea si o vand la anticari. Sper sa imi dea macar o Clinical Anesthesia 4 ed a lui Barash sa ma aleg cu ceva.
- tweety
- newbie

- Chingachgook
- addicted

pe alocuri da.
acuma nici eu nu am fost chiar calugaritza asa ca ne-am inteles.
cel mai tare mi-a placut la un lp cand a lesinat o colega si pe el il durea la basca. nu ma asteptam sa sara cu replica" domna, va simtiti bine" (asa cum incepe protocolul de resuscitare) dar macar un minim de interes medical sa fi avut. penis.
acuma nici eu nu am fost chiar calugaritza asa ca ne-am inteles.
cel mai tare mi-a placut la un lp cand a lesinat o colega si pe el il durea la basca. nu ma asteptam sa sara cu replica" domna, va simtiti bine" (asa cum incepe protocolul de resuscitare) dar macar un minim de interes medical sa fi avut. penis.
- dustweaver
- elite

Nici un cadouas. Aproximativ un supraveghetor la 3 studenti, nu stiu unde a gasit atatia. Aproape ca nu s-a miscat (legende exista insa), a picat cam o treime de serie, din care o parte buna a picat iarasi. Intr-un final apoptotic, s-a milostivit, chipurile, si a trecut pe toata lumea. Sunt motive bine intemeiate de a suspecta ca a facut-o doar ca sa isi demonstreze vointa musculara. (Opinii personale nu scriu, ca nu mai pot editatweety wrote:Si daca tot veni vorba de examene de speriat in anul 6....poate sa-mi imi spuna si mie cineva cum e examenul la urgente cu Andronescu?Se pica mult?De cate ori se da din nou pana te lasa in pace? Il stimuleaza vreun cadouash sau banutzi ceva?![]()
Mersi mult!
- tweety
- newbie

- Lady-bug
- senior

Toti la ML sunt la fel. De treaba, prefera distilatele si nu va fac probleme. Sunt oameni prea ocupati ca sa umble verile dupa studenti.Eu am facut cu Gheorghiu la lp dar cred ca si la curs va fi ok.
Stiti cumva daca s-a intamplat sa nu intrii in licenta din cauza celor de la ATI. Mi-e cam teama de ei. Nu pentru ca nu as invata ci datorita reputatiei de oameni "cinstiti si corecti" la examen. Sa-mi spuna cineva ca nu
va rooooog 
Stiti cumva daca s-a intamplat sa nu intrii in licenta din cauza celor de la ATI. Mi-e cam teama de ei. Nu pentru ca nu as invata ci datorita reputatiei de oameni "cinstiti si corecti" la examen. Sa-mi spuna cineva ca nu
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- liana_ro2004
- senior

Si tot in legatura cu examenul de urgente cu vestitul Andronescu-cel-Groaznic, poate cineva sa imi spuna mai precis pe ce anume se pune accentul (in afara de clasificari, chichite etc)? Are cumva anumite cursuri preferate sau, si mai bine, isi aduce cineva aminte din subiectele care s-au dat (macar asa, orientativ)? Nu de alta, dar examenul se apropie si morcovul e tot mai adanc....
Dar totusi, de ce se pica asa de mult, verifica fiecare cuvintel sau virgulita?
Si ma gandesc ca vine vacanta, cand ne mai cheama la "n" reexaminari? Nu pleaca si el in concediu? Offfff
Dar totusi, de ce se pica asa de mult, verifica fiecare cuvintel sau virgulita?
Si ma gandesc ca vine vacanta, cand ne mai cheama la "n" reexaminari? Nu pleaca si el in concediu? Offfff
- liana_ro2004
- senior

Bine, am inteles, la urgente n-a vrut nimeni sa-mi dea nici un indiciu, dar mai am o ultima speranta
cum e examenul de ORL la Coltea, cu Beuran? Tot ce stiu e ca o sa se dea grile, dar as vrea sa ma lamuresc daca trebuie sa ma stresez vreun pic sau nu? Se pica?
De data asta, chiar as vrea sa-mi raspunda cineva! Va rog!
De data asta, chiar as vrea sa-mi raspunda cineva! Va rog!
- VARAN / STUDY
- senior

dar cine esti tu? un VIP? de vrei neaparat sa-ti rasp cineva!!!
avand in vedere cum m-ai facut pe privat nu meriti, dar uite "crizescu ambulant" sa nu mori....
orl la coltea ----practicul usor.... scrisul grile+intrebari cu rasp de 2 randuri SERIOS.... eu tin minte ca m-am stresat si bine am facut....
vb cu seful seriei sa luati si voi ceva si sa mearga sa vb sa va lase mai lejer ....
avand in vedere cum m-ai facut pe privat nu meriti, dar uite "crizescu ambulant" sa nu mori....
orl la coltea ----practicul usor.... scrisul grile+intrebari cu rasp de 2 randuri SERIOS.... eu tin minte ca m-am stresat si bine am facut....
vb cu seful seriei sa luati si voi ceva si sa mearga sa vb sa va lase mai lejer ....
cont inactivat de adminsitratie pentru comportament inadecvat la adresa utilizatorilor forumului
- Lady-bug
- senior

Am dat noi anul asta cu Beuran. Examenul e grila "scrisa". Adica ea cdicteaza cate o grila si voi dati raspunsul in pauza dintre ele. Doar 10 grile au fost. Foarte greeeele
Numa sa nu vorbiti intre voi ca daca e in toane proaste s-ar putea sa va dea afara. In rest citeste si tu odata cursurile alea. Asa sa nu fii chiar pe dinafara.
Bafta!
Bafta!
- VARAN / STUDY
- senior

- Lady-bug
- senior

Eu chiar vorbesc serios. In februarie anul asta Doamna coferentiar Beuran a dictat 9 grile si un subiect care suna "tratamentul epistaxisului" dar care am inteles ca nu s-a luat in considerare ca nu prea l-a predat. Le-a dictat efectiv si noi incercuiam se zor in pauza de dupa grila. Poate la alte serii sa fi fost altfel, dar la noi asa a fost. Oricum la cat s-a omorat cu venitul la curs, nu prea avea ce sa ceara.
- liana_ro2004
- senior

Multumesc amandurora pentru raspuns!
Draga VARAN/STUDY, nu stiu cine e mai crizat dintre noi doi...in primul rand nu te-am facut in nici un fel pe private, nu te-am jignit cu absolut nimic, asta spre deosebire de tine, care m-ai acuzat ca in loc sa invat, pierd timpul "lamentandu-ma aiurea" pe forum, deci nu stiu de ce te-ai simtit tu ofensat. In al doilea rand, fiecare dintre noi are dreptul sa intrebe ce vrea si sa spere ca va primi un raspuns.
Eu zic sa o lasi mai moale cu criticile si cu remarcile nefondate. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau! Iti doresc o saptamana buna si cu spor la invatat!
Draga VARAN/STUDY, nu stiu cine e mai crizat dintre noi doi...in primul rand nu te-am facut in nici un fel pe private, nu te-am jignit cu absolut nimic, asta spre deosebire de tine, care m-ai acuzat ca in loc sa invat, pierd timpul "lamentandu-ma aiurea" pe forum, deci nu stiu de ce te-ai simtit tu ofensat. In al doilea rand, fiecare dintre noi are dreptul sa intrebe ce vrea si sa spere ca va primi un raspuns.
Eu zic sa o lasi mai moale cu criticile si cu remarcile nefondate. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau! Iti doresc o saptamana buna si cu spor la invatat!