Spitale anul 5
- dr_anna
- junior
are cineva grile, cursuri, informatii- reumato-sf maria
are cinevagrile, cursuri, informatii- reumato-sf maria-urgent pls
salvati-ne de la restantza
va roaga o serie intreaga
aveti mila de noi
salvati-ne de la restantza
va roaga o serie intreaga
aveti mila de noi
- YY
- senior
Cand am facut eu reumato la Sf.Maria era o carte albastra "Compendiu de Reumatologie" scrisa de Eugen D. Popescu si Ruxandra Ionescu ; invatat-ti din aceasta carete, examenul e foarte greu. Se zvonea chiar ca ar fi cel mai greu examen din medicina, dar personal consider ca mai grele erau examenele la anatomie.
Multa bafta !
Multa bafta !
-
- junior
dap
Suscriu la cele de mai sus .. cartea e de baza , cursurile sunt doar material suplimentar ... grile sunt ceva informativ pe yahoogroups - reumatologie ; vezi ca e un link ceva mai devreme postat .
Ca sa va faceti o idee de ce va asteapta la examen , faceti grilele de la sfarsitul cartii , sunt cam acelasi stil !
Bafta !
Ca sa va faceti o idee de ce va asteapta la examen , faceti grilele de la sfarsitul cartii , sunt cam acelasi stil !
Bafta !
- dr_anna
- junior
nefro davila - e teroare ajutati-ne
fratilor a capiat profu
ne pica la practic in masa - cate 7-8 la o ascultare.
trec cate 1 sau 2 la o ascultare.
daca aveti grile, sfaturi, subiecte preferate, etc aveti si mila si donati-ne
ne pica la practic in masa - cate 7-8 la o ascultare.
trec cate 1 sau 2 la o ascultare.
daca aveti grile, sfaturi, subiecte preferate, etc aveti si mila si donati-ne
- 187.92a
- addicted
- dr_anna
- junior
explicatie stagiu - trident
acum am terminat nefro si incepem luni reumato
multzam pt grile
multzam pt grile
- elfstone
- senior
Pe vremea mea
era un examen foarte corect. Nu chiar simplu si nu, nu mi s-a parut sa fi existat subiecte "preferate". Multe intrebari, acoperind cam toata materia. Cuvintele scrise pe langa, oricat de corecte, nu contau deloc. Raspunsurile trebuiau sa fie exact la subiect pentru a fi punctate. O nota aparte: a dat si din cursurile din care nu ne asteptam sa dea (alea de neurochirurgie si comele sau ce mai era pe-acolo). Eu nu am apucat sa termin materia atunci, de aia zic. Cam atat tin minte.

- somnorici
- junior
neurologie - municipal - anul trecut: examen foarte corect, cu multe subiecte (nu mai stiu cate, dar n-a scapat nimic, chiar lucruri mai de amanunt). subiectele au fost strict din cursuri, nu am putut spune ca s-a dat ceva ce nu discutasem. s-a putut chiar vorbi un pic, in soapte ce-i drept, discret... putei deasemenea sa te uiti la cel din fata ta, tot discret insa. in final note pe toata gama, destule maricele, parca fara picati (asta nu-mi aduc aminte exact). daca ai citit toate cursurile poti lua 10 fara probleme. nu lasati cursuri necitite!
Inca mai sper!
- firstaidkit
- senior
- dr_anna
- junior
reumato grivita
seria VIII termina reumato pe 18 februarie
- dr_anna
- junior
endocrino parhon
noi am dat in decembrie.
s-a razgandit profu si a dat examen oral - a fost destul de dureros
s-a razgandit profu si a dat examen oral - a fost destul de dureros
- dr_anna
- junior
cursuri reumato de la sf maria
fratilor va rog donati niste cursuri reumato de la sf maria daca aveti
examenul e pe 18
examenul e pe 18
- dr_anna
- junior
un atlas de reumato in lb romana care sa mearga
postati va rog un atlas de reumato in lb romana care sa mearga
cu mii de multumiri
P.S. e unul pe yahoo groups umf cursuri an V dar nu functioneaza
cu mii de multumiri
P.S. e unul pe yahoo groups umf cursuri an V dar nu functioneaza
- dragamaia
- senior
nefro-Sf Ioan?
ce stiti de examenul de nefro in Sf Ioan?..ca se apropie....
- m1ilinca
- newbie
Nefro Sf. Ioan
Stiu ca la grile poti sa citesti mult si totusi sa iei 5....
Ca trebuie sa fii atent la grilele pe care ti le da el inainte de examen- vor fi in acelasi stil la examen. Ca poti sa dai si oral, daca ai citit bine (si ai si curaj
).
Daca ai inspiratie, poti sa iei si zece, foarte usor, un raspuns foarte bun- la grile poti sa motivezi ce crezi tu si are legatura cu subiectul, nu numai sa incercuiesti... Poti sa nu fii de acord cu tot ce spune in grila...
Cand aveti examenul, ca vreau sa dau si eu cu voi ?? Pleeease...
Ca trebuie sa fii atent la grilele pe care ti le da el inainte de examen- vor fi in acelasi stil la examen. Ca poti sa dai si oral, daca ai citit bine (si ai si curaj

Daca ai inspiratie, poti sa iei si zece, foarte usor, un raspuns foarte bun- la grile poti sa motivezi ce crezi tu si are legatura cu subiectul, nu numai sa incercuiesti... Poti sa nu fii de acord cu tot ce spune in grila...
Cand aveti examenul, ca vreau sa dau si eu cu voi ?? Pleeease...

cand nimic nu ai a spune... mai bine taci!!
- dr_anna
- junior
- dustweaver
- elite
Noi am dat in iunie, ultima "serie" de anul trecut, si examenul a constat in:
- scris, cateva grile(clasificarea studiilor, tipuri de grafice etc.) si mini-probleme (cu tabele de incidenta) - nu s-a copiat cam deloc;
-imediat dupa scris, tot in amfiteatru, s-au prezentat proiectele (zvonul spune ca studentii care au prezentat proiectele au avut un punct-doua in plus la nota finala);
-in zilele urmatoare, examen "face-to-face" cu profa, doua subiecte (unul de sanatate publica si unul de management). Tine foarte mult, printre altele, la "limbajul de specialitate"...
Sper sa nu se fi schimbat prea multe intre timp. Succes!
- scris, cateva grile(clasificarea studiilor, tipuri de grafice etc.) si mini-probleme (cu tabele de incidenta) - nu s-a copiat cam deloc;
-imediat dupa scris, tot in amfiteatru, s-au prezentat proiectele (zvonul spune ca studentii care au prezentat proiectele au avut un punct-doua in plus la nota finala);
-in zilele urmatoare, examen "face-to-face" cu profa, doua subiecte (unul de sanatate publica si unul de management). Tine foarte mult, printre altele, la "limbajul de specialitate"...
Bears, beets, Battlestar Galactica.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
- bibamania1981
- newbie
salutare!
E cineva de prin seria 2 ?
Puteti sa-mi spuneti si mie dc incepeti reumato la sf. maria pe 4 aprilie?
Vreau sa fac si eu stagiul asta cu seria voastra ca sa pot sa plec in sua mai devreme la vara.Eu teoretic termin pe 8 iulie..
Si dc poate cineva sa-mi spuna si mie cum e cu prezentele aici, ca se va suprapune acest stagiu de reumato pe un altul pe care-l voi avea in mod curent. Se poate chiuli de la stagii? Eventulal poate imi recomandati un asistent de gr care nu prea pune absente.
Multumesc pentru orice informatie!
E cineva de prin seria 2 ?
Puteti sa-mi spuneti si mie dc incepeti reumato la sf. maria pe 4 aprilie?
Vreau sa fac si eu stagiul asta cu seria voastra ca sa pot sa plec in sua mai devreme la vara.Eu teoretic termin pe 8 iulie..

Si dc poate cineva sa-mi spuna si mie cum e cu prezentele aici, ca se va suprapune acest stagiu de reumato pe un altul pe care-l voi avea in mod curent. Se poate chiuli de la stagii? Eventulal poate imi recomandati un asistent de gr care nu prea pune absente.
Multumesc pentru orice informatie!
- dragamaia
- senior
uro-sf ioan?
stiti cumva cum e exam de urologie in sf ioan? aveti cumva grile? dar practicul?..orice informatie e binevenita! 

- adamaria
- senior
dustweaver wrote:-in zilele urmatoare, examen "face-to-face" cu profa, doua subiecte (unul de sanatate publica si unul de management). Tine foarte mult, printre altele, la "limbajul de specialitate"...
nu e neaparat un subiect din management....intr-adevar tine mult kla limbajul de specialitate
f important...nu vorbiti intre voi nu soptiti ( eu am facut asta si m-a facut"cu oua si cu otet") si nu incerca sa bati campii.....se enerveaza ....
sper ca ti-am fost de folos...bafta multa

- firstaidkit
- senior
adamaria wrote: nu e neaparat un subiect din management....intr-adevar tine mult kla limbajul de specialitate
f important...nu vorbiti intre voi nu soptiti ( eu am facut asta si m-a facut"cu oua si cu otet") si nu incerca sa bati campii.....se enerveaza ....
sper ca ti-am fost de folos...bafta multa
si concluzia e ca....e greu sa iei 5? nu am alte pretentii. nici n-am prea citit, mi se pare totul o cretinie....
- dragamaia
- senior
sf ioan..uro
eeee..trecut-a si examenul de uro la Sf Ioan..asa ca pentru cei ce au sa faca acolo trebuie sa aiba nervii tari, cafea multa...condica la 7:30 se semneaza, la stagiu fiti pe faza ca profu vrea sa experimentati multe..in special fetele.In final examenul practica a fost unul dintre cele mai usoare ale facultatii (chit ca la 7:28 eram la pacient si la 7:50 iesisem din examen). Scrisul a avut ceva surprize, adica n-au picat variantele de grile care umbla prin regie, dar asta nu e bai ca in final se aplica un gauss indulgent incat mai mult de juma din serie a luat 10 si restul peste 7! 

- firstaidkit
- senior
Re: diabet ?
23 maicalcaneu wrote:Rugaminte mare pt cei care n-au dat inca exam la diabet in Cantacuzino ; spuneti-mi si mie pls pe ce data aveti examensa dau si eu .
- firstaidkit
- senior
- EMMA
- newbie
Pediatria la Emilia Irza 1 a fost lejera! Invata cursurile bine si vezi k circula niste subiecte! La examen tragi un bilet pe care sunt 3 intrebari, marea majoritate fiind din cursuri! Si dak nu sti profu te ajuta! E super OK! Nu sunt obligatorii cursurile iar la stagiu poti sa si lipsesti, sau vi sa te semnzi. Unii dintre asistenti fac, altii nu! Lejer!
- blondel
- senior
- blondel
- senior
- adamaria
- senior
cine a facut pediatrie in budimex...........puteti sa-mi spuneti daca nota de la exam de neurologie pediatrica conteaza sau nu???
ca am maine exam.....si m-a prins o lene......
am auzit zvonuri ca tre` sa iei min 5 dar si zvonuri despre oameni care nici nu au venit la exam si nu au avut probleme la pediatrie
ca am maine exam.....si m-a prins o lene......
am auzit zvonuri ca tre` sa iei min 5 dar si zvonuri despre oameni care nici nu au venit la exam si nu au avut probleme la pediatrie