fiziologie anul 1
-
fiziologie anul 1
salutare.
stie cineva ceva detalii despre restanta la fizio 1? se da subiect dezvoltat sau grila? notele sunt mai mici? si LP-ul se da cu acelasi asistent sau cu altul?
stie cineva ceva detalii despre restanta la fizio 1? se da subiect dezvoltat sau grila? notele sunt mai mici? si LP-ul se da cu acelasi asistent sau cu altul?
-
- senior
Re: fizio1
capibara wrote:salutare.
pana acum se dadea in vara grila si in toamna sinteza - multi isi lasau fizio pe toamna si luau note mai mari la sinteza - . ex practic , cu asistentul de lp
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
-
- newbie
Fizio I, adica fizio anul I sau anul II, semestrul I?
-
- newbie
- Ciprian_90
- senior
bebecita wrote:Cine poate sa imi spuna cum e Ferechide la lp? Multumesc!
L-am avut eu anul trecut. Ce pot sa zic...nu prea o sa aiba treaba cu voi, in sensul ca pe parcursul unui LP o sa treaca pe la voi maxim 15-20 de minute,nu isi da deloc interesul, iar la examenul practic e ok(nu pica pe nimeni).
-
- senior
Re: fiziologie anul 1
eu l-am avut acum 2 ani...si venea la lp-uri dar nu faceam mare lucru, la lucrari se copiaza si la practic nu a picat pe nimeni dar nu prea dadea 10:) si depinde de fiecare..unora le pune intrebari, altora nu..mie personal nu mi-a placut
- Ciprian_90
- senior
De3a wrote:eu l-am avut acum 2 ani...si venea la lp-uri dar nu faceam mare lucru, la lucrari se copiaza si la practic nu a picat pe nimeni dar nu prea dadea 10:) si depinde de fiecare..unora le pune intrebari, altora nu..mie personal nu mi-a placut
subscriu.
- Ciprian_90
- senior
cum se comporta Magda Buraga la lucrare?
- Doddy
- elder
Ciprian_90 wrote:cum se comporta Magda Buraga la lucrare?
Depinde... la noi la o lucrare a fost destul de stricta, la cealalta ne-a lasat sa mai vorbim.
Se mai poate vorbi, insa nu exagerat.
Oricum, la corectat este foarte ok, la noi a dat note mai mari decat ne asteptam sa luam... cred ca e cea mai de treaba profa din toata catedra de fizio (alaturi de tanti Stefanescu).
Tinand cont ca o ai la LP, sunt 99% sanse sa dai examenul oral cu ea, este

Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
- Ciprian_90
- senior
Doddy wrote:Ciprian_90 wrote:cum se comporta Magda Buraga la lucrare?
Depinde... la noi la o lucrare a fost destul de stricta, la cealalta ne-a lasat sa mai vorbim.
Se mai poate vorbi, insa nu exagerat.
Oricum, la corectat este foarte ok, la noi a dat note mai mari decat ne asteptam sa luam... cred ca e cea mai de treaba profa din toata catedra de fizio (alaturi de tanti Stefanescu).
Tinand cont ca o ai la LP, sunt 99% sanse sa dai examenul oral cu ea, este![]()
![]()
!
F tare...mc!
-
- senior
mie nu mi-a placut deloc! are cursurile facute praf Buraga
- Ciprian_90
- senior
acum am vazut ca am postat din greseala in fizio anul I
..scz

-
- junior
Asistentii din primul an se pastreaza si in anul 2 la fiziologie ?
- Ciprian_90
- senior
e.med wrote:Asistentii din primul an se pastreaza si in anul 2 la fiziologie ?
nu.
-
- newbie
se copiaza la ferechide in ce sens?se poate vorbi sau cu cartile gen?:))
-
- senior
cum corecteaza ferechide ? il intereseaza sa scrii mult (gen genetica:)) sau sa vada ca ai citit , inteles , chestii d bun simt etc
-
- newbie
Dupa prima lucrare pe care a corectat-o Ferechide am observat ca doreste destul de multe amanunte , cat mai multe informatii cu atat mai bine !
-
- junior
vand guyton-romana cu 200 lei(eu am dat 374 lei) acu 3 ani;cartea este in stare ffff buna!!
-
- newbie
imi poate spune si mie cineva cum e examenul mare din vara la fiziologie anul 1? se poate copia sau consulta cu colegii? stiu ca se da tip grila? noua nu a vrut asistenta de grupa sa ne spuna cam cum ar suna grilele.... are cineva grile din anii trecuti?
-
- junior
lcf4ever wrote:imi poate spune si mie cineva cum e examenul mare din vara la fiziologie anul 1? se poate copia sau consulta cu colegii? stiu ca se da tip grila? noua nu a vrut asistenta de grupa sa ne spuna cam cum ar suna grilele.... are cineva grile din anii trecuti?
pai grile din anii trecuti circula prin facultate, ca probabil le-ai avut si tu in anul 1 si 2 cand ai dat fizio, adica acum vre-o 4-5 ani.........
-
- junior
Examenul de fizio cuprinde grile de nivel scazut/mediu/crescut? Am inteles ca se face curba lui gauss. Nu stiu daca e un lucru bun. Sper sa nu se ceara detalii foarte multe si sa fie un examen rezonabil.
-
- newbie
eu am dat acum ceva ani si examenul cu zagrean era foarte naspa. nu stiu cum e badarau. fratele meu e anul I si a facut cu ciornei. daca aveti ceva sugestii sau exemple de grile de la badarau sunt binevenite. ms 

-
- senior
eu o sa dau cu dr. ciornei .... are cineva idee cum e la examen? si ce grile circula prin facultate ?.... stiu ca e o carte de grile facuta de artino dar cam atat
-
Buna..cum e ferechide la examenul mare?
-
- newbie
din cate stiu de la mine si de la colegii mei mai mici nu prea conta cu cine faci la curs pentru ca sunt identice grilele pentru toti si corecteaza la gramada... presupun ca in final notele sunt puse de catre fiecare titular de curs in parte dar nu prea vad cum ar putea sa existe diferente notabile de la un prof/conf la altul.
-
- senior
noua ni s-a spus ca fiecare serie are grilele ei ... ciornei cel putin la un curs a zis ca sa punem accentul pe notiunile din curs pt. ca daca ea doar a amintit despre grelina spre exemplu nu o sa ne faca o grila cu asta ... dar stiu ca parerile sunt impartite ... si la mine in serie sunt unii care zic ca grilele vor fi la fel pt. toti ...

-
- senior
pt cine face cu artino...grillele sunt in proportie de 75% din cartea ei.
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
-
- junior
Si pentru seriile doamnei Badarau?
- Dmndash
- senior
intreb pt cineva de anul 1
cum e mai convenabil pentru cineva care nu prea a avut timp de invatat (joi examen fizio.azi anato) sa dea examenul : sa il dea acum sa ia nota potential mai mica si la toamna marire, sau sa nu se duca si sa dea in toamna restanta?
cum e mai convenabil pentru cineva care nu prea a avut timp de invatat (joi examen fizio.azi anato) sa dea examenul : sa il dea acum sa ia nota potential mai mica si la toamna marire, sau sa nu se duca si sa dea in toamna restanta?
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
-
- senior
la restanta s au luat note mari in general. poate si pt faptul ca i sinteza...cum am mai scris intr un post, am avut colegi care au vrut sa si lase fizio pe toamna tocmai din acest motiv.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
-
- senior
la marire nu se da tot sinteza? ... adica ma gandesc ca ar putea fi si optiunea cu prezentatu la examen si nota mare l sinteza
... (eu pe asta m-am bazat de m-am prezentat la examen 

-
- senior
parca se dadea tot sinteza si la marire. depinde cati vin. daca nu sunt multi, maririle se vor da simultan cu restantele.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
-
hey ! cum este d-na dr.antoaneta punga la notare
? si inca ceva...referatele alea chiar au pondere la nota?

-
- senior
lady.doc wrote: si inca ceva...referatele alea chiar au pondere la nota?
chiar deloc. Cel putin pentru noi nu.
Greşeala oamenilor a fost că niciodată nu s-au priceput să se uite lângă ei. Li s-a părut că dacă fericirea există, ea trebuie să fie inaccesibilă sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizonturile lor.
- Ciprian_90
- senior
Din cate imi aduc aminte, referatele nu conteaza la nimic. Mi se pare ca noua nu ne-a cerut sa facem sau cel putin eu nu am facut.
-
- newbie
Am inteles ca la 3 absente astia de la fizio te lasa restant, cat de adevarat este? Eu am 2 si asa mi-a sugerat o asistenta. La 5,6 absente ce se mai intampla, pur informativ? E iminent ca voi face 3 absente, si daca tot o sa am restanta, trebuie sa pastrez numarul minim de absente sau nu are nicio treaba?
- darksunrise
- elder
daniel_chirila wrote:Am inteles ca la 3 absente astia de la fizio te lasa restant, cat de adevarat este? Eu am 2 si asa mi-a sugerat o asistenta. La 5,6 absente ce se mai intampla, pur informativ? E iminent ca voi face 3 absente, si daca tot o sa am restanta, trebuie sa pastrez numarul minim de absente sau nu are nicio treaba?
de la un nr de absente in sus te pune sa le mai si recuperezi, eu n-as exagera. e riscant sa te pui cu nebunii

am avut o singura colega care a dat examenul in toamna din cauza absentelor la fizio. poate depinde si de cine e asistentul de LP. vezi si tu cum te invarti sa iti motiveze o absenta

There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an om mai putin dotat intelectual.