Fizio issues ... cand eram in anul II stiu ca eram si eu speriata de moarte de examenul asta. Si totusi, l-am trecut din prima ... si nu cunosc pe nimeni care nu a trecut in cele din urma la fizio. So relax.
Exista 2 feluri in care poti sa pici grilele, pentru ca la oral nu se pune problema de picat:
- fie stii bine materia, dar iti e frica sa nu raspunzi gresit, si pui doar raspunsurile pe care esti absolut si inechivoc sigur ... adica vreo 5 grile din 25 ... si mai gresesti 1-2 de emotii, si asa ramai tu cu o grila buna din 25 = nasoala situatie

- fie raspunzi la nimereala la intrebarile pe care nu le stii, si raspunzi prost ... si iar ramai cu o grila buna din 25 cand se face totalul = si mai nasoala situatie

Eu nu sunt o studenta cu 10 pe linie sau cine stie geniu - si mie mi s-au parut usoare grilele de la fizio. Din cate am observat eu, grilele se bazeaza exclusiv pe cursuri. Deci nu trebuie sa citesti din Guyton ca sa le treci. Partea proasta este ca trebuie sa citesti din Guyton ca sa intelegi ceva din fiziologie, pentru ca multe cursuri nu sunt chiar bine predate (sau cel putin asa erau pe vremea mea).
Asa ca iti recomand sa citesti in astea cateva zile cate cursuri poti si sa incerci sa intelegi ce poti din ele, si sa mergi asa la partial. Nu ai absolut nimic de pierdut, si crede-ma ca, daca treci partialul asta, la vara o sa fii in culmea fericirii. Bafta multa!
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. (Albert Einstein)