Intrebari anul 2

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Thu Nov 11, 2004 12:50 pm

am vazut ca exista la catedra de fizio o cutiutza cu sugestii... :P

Dark
senior
senior

Postby Dark » Sun Nov 14, 2004 1:30 pm

da, si daca ai noroc, vei fi suprins kiar in momentul in care depui sugestia, si prin amabilitatea catedrei, acel biletel va fi citit pe loc in prezenta ta
am avut cursu de EKG a fost misto, mai mult fizik decat fiziologie, oricum am inteles si poate mai sunt sperante pt aceasta catedra
In Mozilla We Trust

http://www.spreadfirefox.com

SHIGELLA
newbie
newbie

Postby SHIGELLA » Tue Nov 16, 2004 10:37 pm

Intr-adevar a fost misto cursul de EKG. E misto tipa, imi place. Stie cineva daca exista o lista cu subiecte pentru examen la fizio?

Neo
Nervos (C)

Postby Neo » Mon Nov 22, 2004 11:29 pm

Mda, exista, si o sa le aflati cu ceva vreme (putina) inaintea examenului. BTW, invatati din timp, ca din cei care sunt anul III acum au picat 45% pentru toamna...inclusiv eu ( :oops: ). Si este un examen usor daca te apuci de pe acum. Nu dati si injuraturile la sfarsit. Si sa nu incercati sa copiati (hands free sau sms), ca v-ati mancat norocul. Sunt aia cu ochii pe voi ca pe butelie...Si zburati din examen si mai sunteti si tinuti minte...Si re-re scrie pe voi...Eventual de la re(petent).
Thou art eternal darkness
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine

Dark
senior
senior

Postby Dark » Wed Nov 24, 2004 12:50 am

am ajuns la aceeasi concluzie cu invatatu din timp, motiv pt care deja am digerat din guyton 9 capitole, ekivalentu a ceea ce am facut pana acum, insa important e si asistentu, care sa te poata ghida si motiva si sa te faca sa intelegi fiziologia
In Mozilla We Trust

http://www.spreadfirefox.com

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Jan 31, 2005 4:15 am

stefanmihai wrote:cum sunt grilele de la virusologie? uni au spus ca sunt mai nasoale ca biofiz? alti ca se pica pe capete .... vreau si eu alte pareri pls :shock:
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

logan
newbie
newbie

Postby logan » Mon Jan 31, 2005 7:42 pm

anul trecut la virusi au picat extrem de putini(vreo10 max din toata seria),notele sunt mari,dar 10 se ia mai greu!!!

atentie la toate micile amanunte,la cifre si sa stiti ca sunt multe intrebari din lp-uri!!! asa ca inainte de exam mai citeste o data lp-urile

succes!!!

blondel
senior
senior

Postby blondel » Tue Feb 01, 2005 7:24 pm

cand am dat noi multi ziceau ca sunt si intrebari care nu sunt in cursuri dar se gasesc in carte....la noi nu a fost asa, dar au fost cateva grile mai ciudate care au facut departajarea 9-10
este un examen la care trebuie invatat si nu doar "rasfoit"...bafta
Si totusi Pamantul se invarte!...

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Mon Feb 14, 2005 11:04 pm

Exista 2 carti la virusologie, sper ca vorbiti de "Curs concis". La ultimul curs am intrbat-o pe profa dc o sa fie si intrebari din lp si a zis ca in principiu nu,doar ce ni s-a spus si la curs...Acum nu stiu ce sa mai cred...Nota de la lp conteaza ?

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Mon Feb 14, 2005 11:14 pm

eu am dat acum 2 ani si chiar au fost grile din lp...nu imi mai amintesc ce........dar e bine sa recitesti lp .....mai ales ca nu sunt grele si sunt parca doar 6 :D succes!

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Mon Feb 14, 2005 11:56 pm

Merci, da sunt doar 6 si sunt si foarte usoare,o sa le recitesc pt orice eventualitate.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Wed Feb 16, 2005 2:08 am

circula grilele fratilor, luati si vedeti de ce sunt in stare, Invatati degeaba , zic eu din carti si alte prostii pentru ca in grile sunt o mie de alte rahaturi care nu le gasesti nicaieri, si da.. enorm de multe intrebari din lp.
Bafta:P

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Wed Feb 16, 2005 2:27 pm

Te referi la grilele alea cu cate 60-70 de intrebari?
A dat cineva azi examenul ca sa ne mai spuna si noua cum au fost grilele?

ryskill
newbie
newbie

partiale

Postby ryskill » Sun Feb 20, 2005 3:13 am

salut
Sunt student in anul 2 si am si eu cateva intrebari pentru cei din anii mari care au trecut prin ce trecem si acum
Care e faza cu partialele ca am tot auzit diverse variante:
1.la histologie am auzit ca cei care nu au luat partialul au luat note mai mari in vara decat cei care l-au dat?
2.la fiziologie am auzit nota maxima 8 si cine nu da partial ffff greu trece in vara (p.s.:am auzit ca la noi nu va corecta lucrarile zagrea..asta e bine?)
3.la microbiologie am auzit ca pt examenul din vara daca iei partialul nu mai sunt decat 40 subiecte?care e faza cu cercul de micro pe care il face popo?e bine sa fii acolo?

mersi
Si se-ntampla uneori sa mai vezi un cersetor/Si sa-ti zica cineva :-Frate, asta a fost DOCTOR

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Feb 20, 2005 4:28 am

Psyche - mutat din alt topic wrote:Tips & tricks pentru neuroanatomie (anul II) ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Sun Feb 20, 2005 11:05 am

1. la histo e bine sa dai partialul ca scapi de jumatate de materie..NU conteaza nota la partial....important e sa iei peste 7......nota finala va fii cea de la exm din vara
2. nu mai stiu cum stau lucurile acum la fizio..eu cand am facut fiecare seria avea proful sau....noi am fost la zagrean si NU s-a dat partial!!!!
3. la micro e iarasi bine sa dai exm pt ca scapi de jumatate de materie......iar nota finala din cate imi amintesc parca era media dintre nota de pe sem 1+sem 2+parca si practicul..nu mai stiu sigur.......oricum la exm nr 1 si nr 2 aveau celeasi grile puse in alta ordine,iar nr 3si nr la 4 la fel...dar doar in combinatiile astea...iar dc stai sus in amfiteatru din suub pot sa vb la greu!
despre cercul de micro nu stiu nimic.......sorry!

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Sun Feb 20, 2005 11:08 am

in legatura cu neuro anato vezi ca am pus pe grupul de pe yahoo poze cu sectiunile de creier!
cand inv sa te uiti pe atlasul de ranga!e cel mai bun!

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Thu Feb 24, 2005 12:09 am

Ce anume vrei sa stii despre cercul de micro? Cum adica dc e bine sa fii acolo? Poti sa vii sa vezi care e treaba dar nu cred ca dc vei venii la cercul de micro vei avea o nota mai mare la examen sau ceva de genu asta.(banuiesc ca asta ai fi vrut)

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Thu Feb 24, 2005 12:12 am

Ati vazut noul orar? Poate sa`mi zica si mie cineva ce inseamna SCU (la Sahia)

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Feb 24, 2005 3:23 am

stiinte comportamentale umane cred, psihologie practic.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Thu Feb 24, 2005 6:54 pm

iar psihologie???:P uhh

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Mon Feb 28, 2005 12:11 am

Eu nu inteleg dc trebuie sa luam peste 7 la patialul de histo...Macar sunt subiecte usoare?Exista subiecte mai importante care ar trebui sa le invatam neaparat sau toate sunt la fel de importante? Sunt asa de multeeeee :((

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Mon Feb 28, 2005 12:59 am

asta e ideea catedrei.....se presupune ca dc ai venit la partial esti pregatit......pt ca partialul nu este ceva obligatoriu.........nu imi mai amintesc ce era la histo pe sem 1.........dar dc e si sangele sigur e un sb din cap ala.......in rest.....nu mai stiu......dar te descuric ca e lejer exm...se poate vb...se poate copia de la cel din fata...succes1..si nu te stressa!

ryskill
newbie
newbie

spitale anu' 3

Postby ryskill » Mon Feb 28, 2005 1:43 am

Stiu ca e cam devreme dar apelez la 'seniori' poate reusesc si pe mine sa ma lumineze:
Semiologie: Coltea sau Sf. Ioan..parerile sunt impartite intre cei de la mine din an...
Poate de la voi o sa obtin un raspuns mai 'uniform' :wink:

Si inca ceva:daca nu reusesc sa se 'inteleaga' sefii de serie cu privire la spitalele pe care sa le ia fiecare... :?: what then???? Se trage la sorti sau 'se trage la sorti'(adica iese cine trebuie unde trebuie)
Si se-ntampla uneori sa mai vezi un cersetor/Si sa-ti zica cineva :-Frate, asta a fost DOCTOR

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Tue Mar 01, 2005 4:33 pm

crisalia 10x pt incurajare,sper sa fie ok ca nu am chef sa dau in vara tot examenul.
Clar nu o sa reuseasca sa se inteleaga sefii de serie...Cred ca e o posibilitate f mare sa se traga la sorti dar nu astfel incat sa iasa cine trebuie unde trebuie.Exclus astfel de faze !!!! :evil:
Nu exista sefi de serie din anul 2 pe aici sa ne impartaseasca si noua optiunile lor?

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Tue Mar 01, 2005 7:09 pm

se pare k nu ....

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Tue Mar 01, 2005 7:56 pm

despre semio in coltea sau sf ioan va pot spune doar din auzit e de la colegi.....ca eu am facut in suub(unde de altfel e super bine....se si inv e si lejer)...........in coltea am inteles ca se face semio la greu...iar exm e grila+sinteza....notele nu sunt prea mari...........in sf ioan.....e lejer la prezenta..nu prea se ocupa decat cativa dr...iar exm am inteles ca e oral si se iau numai note mari...........

ryskill
newbie
newbie

Postby ryskill » Wed Mar 02, 2005 5:49 am

mersi mult crisalia...chiar nu stiam nimik de suub si de cum se face semio acolo.... sper sa fie bine...
inca ceva..daca dintre asistentii de la coltea/sf ioan/suub imi recomandati pe cineva...

logan
newbie
newbie

Postby logan » Sat Mar 05, 2005 8:07 pm

eu fac acum la sf ioan si e super bine

prezenta e OBLIGATOREI...nu e deloc lejer asa cum se zice

sunt mai multi asistenti care fac treaba,chiar muncesc cu tine...

se pare ca cei mai buni ar fi cuiesdean,secil omer,stefan roxana

grupele(pe care le faceti voi si le aranjati cum vreti voi si seful de serie-adica ordinea grupelor in serie)sunt luate in ordinea alfabetica a asistentilor

cursurile sunt 99% identice cu cartea catedrei si la exam poate intreba aproape orice,de fapt mai toate sindroamele si bolile,dar notele sunt fffffffffffffffffffffffff mari...sunt grupe care au luat numai 10

conteaza super mult parerea asist

personal cred ca e cea mai buna alegere ... faci carte destul de mult(nu chiar ca la coltea,dar arhisuficient) si la note e lux fata de coltea...

candidatii
junior
junior

Postby candidatii » Wed May 04, 2005 2:11 pm

Ai facut virusologie in sem I.
Ai voie sa mai mergi o data la exam ( practic + teoretic ), cu seriile 5,6 ??

De curiozitate.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Thu May 05, 2005 12:23 pm

Nu, doar la marire in vara

candidatii
junior
junior

Postby candidatii » Thu May 05, 2005 1:54 pm

Care marire in vara ?
Poate marire in toamna. :roll:

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Thu May 05, 2005 8:01 pm

in toamna scuze.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Thu May 26, 2005 12:09 am

cineva care a facut proiectul anul trecut la biostatistica este? (acum sa fie anul 3) sa-mi dea si mie niste detalii...
mersi.

Bodean
junior
junior

Postby Bodean » Thu May 26, 2005 1:57 am

S-au facut proiecte la Biostatistica anul trecut? Eu nu am auzit pe nimeni.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Thu May 26, 2005 10:59 am

anul trecut pentru cei ce sunt acum an 3.

ne cere un proiect la biostatistica... in fine...

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri May 27, 2005 9:41 pm

proiect biostatistica:
- tema relevanta
- minim 2 programe, de preferinta 3 (ex: word, excel, powerpoint, foxpro..)
- se poate lucra in grupe de cate 3 dar sa se mentioneze ce a facut fiecare

parerea mea e ca trebuie sa semene cu fisierele lui in excel pe care le luam de pe server_cim si sa-i bagam niste functii "invatzate" la LPuri..

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Sat May 28, 2005 2:01 pm

da in excel si in fox sa zicem, da il al treilea program (pwpoint si word) ce functii sa-i mai introduc?:)

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun May 29, 2005 3:00 am

pai nu bagi functii.. vrea tema relevanta.. asa ca in word ii faci bla blau'.. documentatia.. sau in power point.. ii prezinti frumos tema, graficele, concluziile.. ca si cum ai face o prezentare la un congres.. cel putin asa am inteles eu..

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jul 10, 2005 8:49 pm

stefan_georgescu wrote:Are cineva vreo carte cu imagini ale parazitilor sau macar niste imagini pe calculator?
Daca aveti scrieti-misi mie un mesaj ca-s amarat ca nu merge netu!

stefan_georgescu wrote:ANUL2-----Examen ORAL HISTOLOGIE!
V-A PLACUT SAU NU?
EVENTUALE COMENTARII!

Return to “Anii 1-3”