Intrebari anul 2
-
- elder
- Dark
- senior
- SHIGELLA
- newbie
- Neo
- Nervos (C)
Mda, exista, si o sa le aflati cu ceva vreme (putina) inaintea examenului. BTW, invatati din timp, ca din cei care sunt anul III acum au picat 45% pentru toamna...inclusiv eu (
). Si este un examen usor daca te apuci de pe acum. Nu dati si injuraturile la sfarsit. Si sa nu incercati sa copiati (hands free sau sms), ca v-ati mancat norocul. Sunt aia cu ochii pe voi ca pe butelie...Si zburati din examen si mai sunteti si tinuti minte...Si re-re scrie pe voi...Eventual de la re(petent).

Thou art eternal darkness
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
- Dark
- senior
- b3
- elite
stefanmihai wrote:cum sunt grilele de la virusologie? uni au spus ca sunt mai nasoale ca biofiz? alti ca se pica pe capete .... vreau si eu alte pareri pls
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
- newbie
- blondel
- senior
- Lorelai
- junior
- crisalia
- senior
-
- elder
- ryskill
- newbie
partiale
salut
Sunt student in anul 2 si am si eu cateva intrebari pentru cei din anii mari care au trecut prin ce trecem si acum
Care e faza cu partialele ca am tot auzit diverse variante:
1.la histologie am auzit ca cei care nu au luat partialul au luat note mai mari in vara decat cei care l-au dat?
2.la fiziologie am auzit nota maxima 8 si cine nu da partial ffff greu trece in vara (p.s.:am auzit ca la noi nu va corecta lucrarile zagrea..asta e bine?)
3.la microbiologie am auzit ca pt examenul din vara daca iei partialul nu mai sunt decat 40 subiecte?care e faza cu cercul de micro pe care il face popo?e bine sa fii acolo?
mersi
Sunt student in anul 2 si am si eu cateva intrebari pentru cei din anii mari care au trecut prin ce trecem si acum
Care e faza cu partialele ca am tot auzit diverse variante:
1.la histologie am auzit ca cei care nu au luat partialul au luat note mai mari in vara decat cei care l-au dat?
2.la fiziologie am auzit nota maxima 8 si cine nu da partial ffff greu trece in vara (p.s.:am auzit ca la noi nu va corecta lucrarile zagrea..asta e bine?)
3.la microbiologie am auzit ca pt examenul din vara daca iei partialul nu mai sunt decat 40 subiecte?care e faza cu cercul de micro pe care il face popo?e bine sa fii acolo?
mersi
Si se-ntampla uneori sa mai vezi un cersetor/Si sa-ti zica cineva :-Frate, asta a fost DOCTOR
- b3
- elite
Psyche - mutat din alt topic wrote:Tips & tricks pentru neuroanatomie (anul II) ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- crisalia
- senior
1. la histo e bine sa dai partialul ca scapi de jumatate de materie..NU conteaza nota la partial....important e sa iei peste 7......nota finala va fii cea de la exm din vara
2. nu mai stiu cum stau lucurile acum la fizio..eu cand am facut fiecare seria avea proful sau....noi am fost la zagrean si NU s-a dat partial!!!!
3. la micro e iarasi bine sa dai exm pt ca scapi de jumatate de materie......iar nota finala din cate imi amintesc parca era media dintre nota de pe sem 1+sem 2+parca si practicul..nu mai stiu sigur.......oricum la exm nr 1 si nr 2 aveau celeasi grile puse in alta ordine,iar nr 3si nr la 4 la fel...dar doar in combinatiile astea...iar dc stai sus in amfiteatru din suub pot sa vb la greu!
despre cercul de micro nu stiu nimic.......sorry!
2. nu mai stiu cum stau lucurile acum la fizio..eu cand am facut fiecare seria avea proful sau....noi am fost la zagrean si NU s-a dat partial!!!!
3. la micro e iarasi bine sa dai exm pt ca scapi de jumatate de materie......iar nota finala din cate imi amintesc parca era media dintre nota de pe sem 1+sem 2+parca si practicul..nu mai stiu sigur.......oricum la exm nr 1 si nr 2 aveau celeasi grile puse in alta ordine,iar nr 3si nr la 4 la fel...dar doar in combinatiile astea...iar dc stai sus in amfiteatru din suub pot sa vb la greu!
despre cercul de micro nu stiu nimic.......sorry!
- crisalia
- senior
- Lorelai
- junior
- b3
- elite
stiinte comportamentale umane cred, psihologie practic.
-
- elder
- crisalia
- senior
asta e ideea catedrei.....se presupune ca dc ai venit la partial esti pregatit......pt ca partialul nu este ceva obligatoriu.........nu imi mai amintesc ce era la histo pe sem 1.........dar dc e si sangele sigur e un sb din cap ala.......in rest.....nu mai stiu......dar te descuric ca e lejer exm...se poate vb...se poate copia de la cel din fata...succes1..si nu te stressa!
- ryskill
- newbie
spitale anu' 3
Stiu ca e cam devreme dar apelez la 'seniori' poate reusesc si pe mine sa ma lumineze:
Semiologie: Coltea sau Sf. Ioan..parerile sunt impartite intre cei de la mine din an...
Poate de la voi o sa obtin un raspuns mai 'uniform'
Si inca ceva:daca nu reusesc sa se 'inteleaga' sefii de serie cu privire la spitalele pe care sa le ia fiecare...
what then???? Se trage la sorti sau 'se trage la sorti'(adica iese cine trebuie unde trebuie)
Semiologie: Coltea sau Sf. Ioan..parerile sunt impartite intre cei de la mine din an...
Poate de la voi o sa obtin un raspuns mai 'uniform'

Si inca ceva:daca nu reusesc sa se 'inteleaga' sefii de serie cu privire la spitalele pe care sa le ia fiecare...

Si se-ntampla uneori sa mai vezi un cersetor/Si sa-ti zica cineva :-Frate, asta a fost DOCTOR
- Lorelai
- junior
crisalia 10x pt incurajare,sper sa fie ok ca nu am chef sa dau in vara tot examenul.
Clar nu o sa reuseasca sa se inteleaga sefii de serie...Cred ca e o posibilitate f mare sa se traga la sorti dar nu astfel incat sa iasa cine trebuie unde trebuie.Exclus astfel de faze !!!!
Nu exista sefi de serie din anul 2 pe aici sa ne impartaseasca si noua optiunile lor?
Clar nu o sa reuseasca sa se inteleaga sefii de serie...Cred ca e o posibilitate f mare sa se traga la sorti dar nu astfel incat sa iasa cine trebuie unde trebuie.Exclus astfel de faze !!!!

Nu exista sefi de serie din anul 2 pe aici sa ne impartaseasca si noua optiunile lor?
-
- elder
- crisalia
- senior
despre semio in coltea sau sf ioan va pot spune doar din auzit e de la colegi.....ca eu am facut in suub(unde de altfel e super bine....se si inv e si lejer)...........in coltea am inteles ca se face semio la greu...iar exm e grila+sinteza....notele nu sunt prea mari...........in sf ioan.....e lejer la prezenta..nu prea se ocupa decat cativa dr...iar exm am inteles ca e oral si se iau numai note mari...........
- ryskill
- newbie
-
- newbie
eu fac acum la sf ioan si e super bine
prezenta e OBLIGATOREI...nu e deloc lejer asa cum se zice
sunt mai multi asistenti care fac treaba,chiar muncesc cu tine...
se pare ca cei mai buni ar fi cuiesdean,secil omer,stefan roxana
grupele(pe care le faceti voi si le aranjati cum vreti voi si seful de serie-adica ordinea grupelor in serie)sunt luate in ordinea alfabetica a asistentilor
cursurile sunt 99% identice cu cartea catedrei si la exam poate intreba aproape orice,de fapt mai toate sindroamele si bolile,dar notele sunt fffffffffffffffffffffffff mari...sunt grupe care au luat numai 10
conteaza super mult parerea asist
personal cred ca e cea mai buna alegere ... faci carte destul de mult(nu chiar ca la coltea,dar arhisuficient) si la note e lux fata de coltea...
prezenta e OBLIGATOREI...nu e deloc lejer asa cum se zice
sunt mai multi asistenti care fac treaba,chiar muncesc cu tine...
se pare ca cei mai buni ar fi cuiesdean,secil omer,stefan roxana
grupele(pe care le faceti voi si le aranjati cum vreti voi si seful de serie-adica ordinea grupelor in serie)sunt luate in ordinea alfabetica a asistentilor
cursurile sunt 99% identice cu cartea catedrei si la exam poate intreba aproape orice,de fapt mai toate sindroamele si bolile,dar notele sunt fffffffffffffffffffffffff mari...sunt grupe care au luat numai 10
conteaza super mult parerea asist
personal cred ca e cea mai buna alegere ... faci carte destul de mult(nu chiar ca la coltea,dar arhisuficient) si la note e lux fata de coltea...
-
- junior
-
- elder
-
- junior
-
- elder
-
- elder
-
- elder
- b3
- elite
proiect biostatistica:
- tema relevanta
- minim 2 programe, de preferinta 3 (ex: word, excel, powerpoint, foxpro..)
- se poate lucra in grupe de cate 3 dar sa se mentioneze ce a facut fiecare
parerea mea e ca trebuie sa semene cu fisierele lui in excel pe care le luam de pe server_cim si sa-i bagam niste functii "invatzate" la LPuri..
- tema relevanta
- minim 2 programe, de preferinta 3 (ex: word, excel, powerpoint, foxpro..)
- se poate lucra in grupe de cate 3 dar sa se mentioneze ce a facut fiecare
parerea mea e ca trebuie sa semene cu fisierele lui in excel pe care le luam de pe server_cim si sa-i bagam niste functii "invatzate" la LPuri..
-
- elder
- b3
- elite
pai nu bagi functii.. vrea tema relevanta.. asa ca in word ii faci bla blau'.. documentatia.. sau in power point.. ii prezinti frumos tema, graficele, concluziile.. ca si cum ai face o prezentare la un congres.. cel putin asa am inteles eu..
- b3
- elite
stefan_georgescu wrote:Are cineva vreo carte cu imagini ale parazitilor sau macar niste imagini pe calculator?
Daca aveti scrieti-misi mie un mesaj ca-s amarat ca nu merge netu!
stefan_georgescu wrote:ANUL2-----Examen ORAL HISTOLOGIE!
V-A PLACUT SAU NU?
EVENTUALE COMENTARII!