Intrebari anul 3

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Sun Feb 26, 2006 9:25 pm

Merci mult! Eu am apucat sa invat din carte si o sa ma uit si pe cursuri sa vad dc e ceva diferit sau in plus...

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Wed Mar 01, 2006 10:33 pm

dupa ce se invata la semio Sf ioan? Conf Dina

pinky
senior
senior

Postby pinky » Wed Mar 01, 2006 11:48 pm

si eu fac tot in sf ioan. Nu dupa Georgescu?..

salmonela
junior
junior

Postby salmonela » Sat Apr 01, 2006 2:13 pm

Hello!
Ce parere aveti despre doctorul isacoff de la Coltea?
Cum e la examen?

Rash
senior
senior

Postby Rash » Tue Apr 04, 2006 3:06 pm

[b]Salmonela,ti-as zice eu ce parere am despre Doctorul Isacoff,ca doar il am la vizita!Si fac morcovii rondele de fiecare data!Zi-mi pe pm ce asistent ai si in ce serie esti...ca,daca esti in 3 mai bine vorbim fata in fata! :D [/b]
Primum non nocere!

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Tue Apr 04, 2006 3:55 pm

Adica vrei sa spui ca nu-ti place de el? :grab:
Mie mi se pare SUPER! :allright:
Daca ai o problema grea, da-o unui om lenes; el va gasi cea mai simpla cale sa o rezolve.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Apr 04, 2006 4:32 pm

stai sa vezi cand te-o pune sa faci flotari....
sau genoflexiuni ca nu deosebesti nu stiu ce suflu
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Rash
senior
senior

Postby Rash » Tue Apr 04, 2006 5:19 pm

Ard de nerabdare sa ma gaseasca la practic! :( Si sa ma puna sa fac flotari imbracat la costum...ca de...doar e examen!O sa fie o placere!:)Isi cunoaste meseria ce-i drept,dar are o placere morbida in a speria studentii ca sa invete!Nu stiu cat reuseste cu faza asta,dar ma rog,stie el ce stie!Baietii fac flotari si fetele fac genoflexiuni,nu?ca sa stiu ce grupe de muschi sa lucrez la sala!
Primum non nocere!

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Tue Apr 04, 2006 9:32 pm

Si ce?....nu poti sa refuzi sa faci genoflexiuni?!.... :P
El de fapt se distreaza copios pe seama voastra!!! :D :D :D
Daca ai o problema grea, da-o unui om lenes; el va gasi cea mai simpla cale sa o rezolve.

Riley
elder
elder

Postby Riley » Fri Apr 21, 2006 10:31 am

Buna! Am si eu nevoie de ajutorul vostru! Anul viitor voi fi anul III, dar in sem I plec in Franta cu bursa Erasmus.Intrebarea mea e, ce materii sunt in sem I si mai ales, la ce imi sugerati sa imi mai citesc acolo(adica la ce se da partial, macar sa incerc sa il dau in primavara cand ma intorc si asa ma gandesc ca o sa am o GROAZA de restante). Iar in iarna, ce examene ratez?
Nu stiu exact cat o sa imi recunoasca aici (oricum cred k putine materii) asa k va trebui sa lupt pe 2 fronturi (pana la urma la UMF-ul nostru sunt student).
Multam mult de tot si sa nu uit...PASTE FERICIT!!

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Sun Apr 23, 2006 8:49 pm

O sa fie putine materii cu exam in primul semestru. Semiologia are partial, dar depinde unde faci. Eu am facut la Coltea si s-a dat. Citeste oricum ca nu a fost usor. Si ar mai fi si Anatomia patologica. Astia dau examen de semestru, asa ca... Nu cred ca vei avea probleme cu ei :wink: N-am auzit pe nimeni sa aibe. Asa si-ar mai fi partial de farmaco.
In rest greul vine in semestrul 2 cand se aduna chirurgia-materie de an, imunologia, fiziopatologia, semiologia- de an sau semestru daca ai dat partial, anatomia patologica sem 2, farmacologia.
Cam astea sunt materiile. Nu stiu daca s-a mai produs vreo modificare de acum 3 ani.
De citit, daca vrei sa citesti semio si farmaco. In rest cred ca te poti descurca usor la celelalte. Poate si imunologia, mie mi-a placut si-am invatat-o usor dar e destul de grea.
Te vei descurca pana la urma. Bafta multa
:D
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Apr 24, 2006 1:27 pm

Multumesc mult de informatii si incurajari! Asa m-am gandit si eu Semiologie, Farmacologie si Imunologie sa citesc acolo (p.s si mie imi place la nebunie imunologia, nu as putea sa o ratez :) ). Asa sa fie, si tie bafta multa si inca o data mii de multumiri (m-am mai linistit un pic :) )

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Mon Apr 24, 2006 6:45 pm

Linisteste-te, nimeni din cei care au vrut sa termine facultatea asta nu a ramas pe dianfara. Ai grija ce faci cu bursa si nu-ti fa griji cu scoala. O sa fie bine pana la urma. Doar ca trebuie sa-ti impui un ritm mai sustinut cand te intorci.
Multumesc pt urari :)

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue May 09, 2006 3:54 pm

La chirurgie la Sf Maria, care-i treaba cu "caietul de stagiu" ? Am inteles ca trebuie sa aiba microcursurile, valorile normale ale analizelor pe o pagina si 20 de anamneze ? Sau 20 de fise ale pacientilor ? cu tot cu investigatii, dg etc. ? Chiar se uita la ele ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Rash
senior
senior

Postby Rash » Sat May 13, 2006 10:16 am

Cam asa!B3,esti in seria 3? :twisted:
Primum non nocere!

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue May 30, 2006 6:53 pm

Prof. Bruckner de la Coltea mai are si alte carti/note de curs facute in proiectul TEMPUS ? Am de la biblioteca una de cardiovascular si e foarte buna, nu exista si de respirator si digestiv ? in cartea profului, aia verde, cu toate, nu e decat partea de examen obiectiv, fara sindroame :( si nu m-as baga la cartile altor catedre..
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Tue May 30, 2006 6:58 pm

Cartea litografiata de la biblioteca este f buna, de asemenea cartea scrisa de Georgescu si bineinteles, in primul rand, cursurile.

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Tue May 30, 2006 7:02 pm

Am uitat sa precizez, si eu am facut semio la Coltea si am luat nota f buna la examen, asa ca poti avea incredere! :)

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Thu Jun 01, 2006 9:57 pm

i_mona_12, poti sa ne spui cam cum a fost la ex practic?

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Thu Jun 01, 2006 10:16 pm

Am dat cu Burckner. S-a tras la sorti. Am avut fiecare un pacient (anamneza, examen clinic, diagnostic- macar de sindrom) si timp suficient (cam o ora, ca era el ocupat). Este foarte important sa ai o anamneza coerenta pt ca este primul lucru care te intreaba. Si mai pune intrebari legate de caz, dar nu e ff pretentios.(nu e ca Isacof) Iar la sfarsit o manevra. Pe mine m-a pus sa percut ficatul. Da note destul de mari si n-am auzit sa pice.( trebuie sa fie un stud extrem de slab)

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Jun 02, 2006 3:01 pm

mersi mona :)

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Fri Jun 02, 2006 6:49 pm

Multumim pt informatii.Am mai auzit ca proful e ok la examen,toata lumea e speriata de Isacof...Dar ce poate sa se intample mai rau decat sa te pice sii sa faca "misto" de tine ...?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jun 02, 2006 6:54 pm

am auzit ca te pune sa faci flotari
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Fri Jun 02, 2006 7:11 pm

Lorelai wrote:Multumim pt informatii.Am mai auzit ca proful e ok la examen,toata lumea e speriata de Isacof...Dar ce poate sa se intample mai rau decat sa te pice sii sa faca "misto" de tine ...?

Nimic...
N-o sa te arunce pe geam oricum!
Eu am facut cu el :D
Sa inteleg ca v-a speriat destul de tare?

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Fri Jun 02, 2006 11:50 pm

Am postat de doua ori. Imi cer scuze.
Last edited by Lady-bug on Fri Jun 02, 2006 11:52 pm, edited 1 time in total.

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Fri Jun 02, 2006 11:51 pm

Eu am dat cu Isacof. Nu e chiar asa de speriat. A mai facut el mishto de noi, mai ales cu faza "Femeile nu gandesc". Am avut norocul sa fiu prima din grupa, si ma descurcasem binisor. Dar adupaceea a venit asistenta si a intrebat cum e si-a raspuns ca daca se prezinta toti ca mine... si s-a uitat cam ciudat in directia mea :( Si-am inghetat, dupa care m-a intrebat si la ceilalti. Si-mi era tare frica :lol: Si la sfarsit mi-a dat 10 si-a zis ca am facut cea mai buna anamneza. Si ceilalti au patit cam la fel. Asa ca nu va speriati de el. E tare de treaba, da-i place sa sperie studentul.

P.S. pentru o anamneza buna, urmariti punctele din foaia de obsevatie. Eu asa i-am scris pe foaia pe care i-am dat-o. Ca o mica foaie de obsevatie plus un istoric si diagosticul. Va fi foarte incantat :wink: Da bine la examen :D

Bafta multa!

alexxxandru
senior
senior

Postby alexxxandru » Sat Jun 03, 2006 11:32 pm

dar cu prof Minerva Muraru cum este la examenul practic?

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Fri Jun 09, 2006 2:31 pm

Eu cand am dat era plecata si nu a fost la examen. I-a tinut loc o alta doamna doctor. Am auzit ca nu e chiar cea mai draguta. Adica e adevarat ca nu face mishto de tine ca DR. Isacof dar da note mici si intreaba la amanunt. Dar ce stiu e doar din auzite asa ca poate sa nu fie chiar adevarat. Plus ca oamenii se mai schimba in timp.

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Jun 19, 2006 1:23 pm

la scris la semio in Coltzea chiar sunt intrebari eliminatorii ? ne-au zis ca sunt 15 intrebari la care trebuie redactat raspunsul in cateva randuri si ca daca gresim 2 din astea nu se mai corecteaza restul lucrarii si se pica examenul :shock:

cum e scrisul la chirurgie in Sf Maria ?

multumesc

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Wed Jun 21, 2006 7:09 pm

Si proful a confirmat varianta cu intrebarile eliminatorii...banuiesc ca sunt intrebari rezonabile facute sa iei macar 5 dc ai invatat cat de cat.Grile stie cineva cam cum sunt?Orientativ...

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Jun 22, 2006 2:00 am

cica ar fi cazuri clinice, un raspuns corect.. dar se mai gandeau.. :-s

nu stie nimeni la chirurgie sf maria sau nu mai vreti sa va amintiti ? :D

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Jun 24, 2006 11:23 pm

elencalota wrote:fac semio medicala in suub la et. 13... am examen vineri si se pare ca nimeni din serie nu are ultimele 7 cursuri... e cineva care a facut tot aici si le-a pastrat cumva? si ar putea sa mi le dea si mie? plsssssss :wink:

alexxxandru
senior
senior

Postby alexxxandru » Sun Jun 25, 2006 3:54 am

stie cineva cum este examenul la chirurgie la prof. Palade in sub? am auzit ca ar fi 10 subiecte de redactat in 2 ore. se tine cont de absente?

mersi.

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Mon Jun 26, 2006 10:18 pm

La scris la Coltea sunt vreo 15 intrebari eliminatorii care constau in intrebari teoretice de genul descrieti simpt X sau sindromul Y si apoi grile cu cazuri clinice, nu foarte usoare dar te descurci daca ai invatat ceva.
Examenul cu Profa este foarte amanuntit si desi pare mai blanda e f intransigenta si asteapta sa scoata totul de la tine. Asa era si la stagiu pe vremea cand avea grupa si statea si o ora sa scoata de la tine tot rationamentul fiziopatologic.
Cu Isacoff nu e dracul atat de negru tot ce poate sa faca e sa te faca sa te simti naspa si sa te umileasca dar pana la urma nu da note asa de mici si pica in aceeasi masura in care pica si ceilalti.
Cel mai bine e cu Proful, nu ca ar lasa de la el, dar dupa examen ramai cu senzatia ca a fost pe bune si ca ai luat cat meritai. Eu am dat cu proful si am luat mai putin decat scontam dar am fost convinsa ca atat meritam
Be careful what you want, it may happen to you!

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Jun 28, 2006 3:42 am

danutza_m2310 wrote:Hello....are cineva niste grile,exemple de grile pt farmaco anul 3?PLSSSSS.astept email daca se poate la danutza_m2310@yahoo.com.Merci
:wink:

adarika
newbie
newbie

Postby adarika » Thu Jun 29, 2006 10:08 am

salut!

stie cineva cum sunt grilele la semio la municipal?
am maine examen si sunt disperata :help:

goosey
junior
junior

Postby goosey » Fri Jun 30, 2006 9:23 pm

adarika wrote:salut!

stie cineva cum sunt grilele la semio la municipal?
am maine examen si sunt disperata :help:

ehhh?
si cum a fost examenul pana la urma?
:(
a very remarkable creature...

Carpantier
senior
senior

Postby Carpantier » Sat Jul 01, 2006 12:26 am

super lejer

goosey
junior
junior

Postby goosey » Sat Jul 01, 2006 12:24 pm

stie cineva daca pentru examenul de chirurgie (scris, municipal, etajul 7) este bun Mandache in lipsa de Angelescu si cursuri???
sau alte sugestii, sfaturi??
TKS
a very remarkable creature...

Carpantier
senior
senior

Postby Carpantier » Sat Jul 01, 2006 12:36 pm

mandache?

Return to “Anii 1-3”