Eu zic sa alegi neurostiinte. In ciuda faptului ca se face cu Zagrean (care by the way, nu este atat de rau pe cat se vehiculeaza), examenul este usurel (2 subiecte de redactat, fara grile cu raspuns negativ sau alte bazaconii) si notele au fost mari (8-9-10). Nu se pune problema de picat. Eu am facut pedagogie (pacat ca nu o mai aveti in alegeri), insa destui colegi de-ai mei si-au ales optionalul de "neurosaiens". Avantajul este ca se face in semestrul 2, cand la fizio se face cursul de sistem nervos (din ce am inteles, cele 4-5 cursuri de neuro sunt varianta completa a cursului de nervos... sau ceva de genul). Ei bine, cursul de nervos la fizio nu se poate termina in 3 ore, notiunile despre canale si pompe in sistemul nervos (preferate de Zagrean) pica la grile, asa ca e mai ok sa le inveti de la neurostiinte (sau si pt examenul de neurostiinte) decat sa te complici cu alte chestii.
Istoria medicinei eu nu am avut in orar, insa am inteles ca e degeaba.
Iar despre optionalul ala cu biocel, anul trecut s-a facut o chestie nasoala, s-au inscris cativa colegi la optional, iar acesta ulterior nu s-a facut si au fost repartizati automat la alt optional... pe care nu si-l doreau (nu mai tin minte ce). In orice caz, ai grija, mie mi se pare ca majoritatea profilor de la histo/biocel sunt dubiosi, sa nu ai vreo surpriza neplacuta.