SCU
- Dmndash
- senior
Re: SCU
nu prea am inteles clar cu cine facem noi scu (am fost mutati de la iamandescu la popa velea, dar la noi cica ar fi doctorul Coculescu, insa primul curs a fost tinut de Chirculescu de anato care a spus ca va tine mai multe cursuri
)
dar noua ni s-a zis clar...carte nu exista, cursurile nu se dau..si la examen...
...vreun sfat?
p.s. fac la parhon daca are vreo relevanta

dar noua ni s-a zis clar...carte nu exista, cursurile nu se dau..si la examen...

...vreun sfat?
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
-
- senior
Dmndash wrote:nu prea am inteles clar cu cine facem noi scu (am fost mutati de la iamandescu la popa velea, dar la noi cica ar fi doctorul Coculescu, insa primul curs a fost tinut de Chirculescu de anato care a spus ca va tine mai multe cursuri)
dar noua ni s-a zis clar...carte nu exista, cursurile nu se dau..si la examen...![]()
...vreun sfat?
faci la parhon doar partea de endocrin. dupa ce terminati , va mutati la sahia

La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
- freaky_criss
- junior
poate sa-mi spuna si mie cineva in ce consta cazul de endocrin la examen??
- Dmndash
- senior
dat fiind faptul ca seria mea a facut cu "distinsul" Ovidiu Popa-Velea, jumatate din noi ne-am procopsit cu o frumoasa restanta la aceasta minunata si sublima materie.
Imi puteti da niste sfaturi va rog? Stiu ca suna absurd dar, baga in re? Cum sunt grilele (De nota 10, de nota 7 sau nu mai e impartirea asta?)
Si....are cumva cineva materialu de endocrin de la parhon? Noua nu au vrut sa ni-l dea, iar in vara s-au facut subiecte din acel material
Imi puteti da niste sfaturi va rog? Stiu ca suna absurd dar, baga in re? Cum sunt grilele (De nota 10, de nota 7 sau nu mai e impartirea asta?)
Si....are cumva cineva materialu de endocrin de la parhon? Noua nu au vrut sa ni-l dea, iar in vara s-au facut subiecte din acel material
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
- daby
- senior
anul trecut s-a dat grila de 10, iar pentru 5 trebuia sa iti alegi tu 3 sub
eu as zice sa alegi grila de 10 ca are din ce sa-ti scada, asa din 5... poate nu scrii la sub ce vrea el
a facut in asa fel incat sa nu se pice, a dat un punct in plus la fiecare, dar parca tot au fost vreo 2-3 care au picat
bafta!
eu as zice sa alegi grila de 10 ca are din ce sa-ti scada, asa din 5... poate nu scrii la sub ce vrea el
a facut in asa fel incat sa nu se pice, a dat un punct in plus la fiecare, dar parca tot au fost vreo 2-3 care au picat
bafta!
- Alfa_omega
- senior
ina09 wrote:Cursul de la Sahia se face numai cu Popa-Velea pentru toate seriile?
Se mai poate face si la Colentina cu d-ul Iamandescu...dar banuiesc ca cel de la Sahia doar cu Popa-Velea.
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...