Microbiologie
-
- junior
Microbiologie
Eu fac cu Anda Baicus cursul. Imi puteti spune ce asteptari are? Cum e la examen, e foarte exigenta?
-
- newbie
Re: Microbiologie
la cat timp dupa un tratament pt mycoplasma (care tine de microbiologie), se reface analiza sa vad daca mi-a disparut??
e bine la 5 zile dupa ce termin tratamentul??
vreau ca imediat dupa ...sa prind ovulatia, poate raman insarcinata..e tot ce imi doresc...
nu afecteaza cu nimik daca ar fi sa nu o mai am, daca abia am terminat antibioticul si apoi si ramana gravida, nu??
va rog , astept raspuns!
e bine la 5 zile dupa ce termin tratamentul??
vreau ca imediat dupa ...sa prind ovulatia, poate raman insarcinata..e tot ce imi doresc...
nu afecteaza cu nimik daca ar fi sa nu o mai am, daca abia am terminat antibioticul si apoi si ramana gravida, nu??
va rog , astept raspuns!
- Dmndash
- senior
erm...asta e forum in mare mare majoritate de studenti. Topicul se refera la materia predata in anul II la facultatea de medicina generala.
Nu intrebi pe un forum (mai ales nu unu de Studenti) cum si cand sa ramai insarcinata dupa tratament, dute la doctor pentru asa ceva
frate.....
Nu intrebi pe un forum (mai ales nu unu de Studenti) cum si cand sa ramai insarcinata dupa tratament, dute la doctor pentru asa ceva

What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
-
- newbie
Dmndash wrote:erm...asta e forum in mare mare majoritate de studenti. Topicul se refera la materia predata in anul II la facultatea de medicina generala.
Nu intrebi pe un forum (mai ales nu unu de Studenti) cum si cand sa ramai insarcinata dupa tratament, dute la doctor pentru asa ceva![]()
frate.....
stiu ca e doar un forum;)
dar pana ajung la medic mai am..si acum ma gandeam ca orice informatie mi-ar fi buna.. de curiozitate macar:))orcum nu am intrat pe 'studenti la fizica' ci pe cei de la 'medicina' viitori medici;))ar trebui sa am nitica incredere nu?:))
-
- senior
ar trebui sa stii ca microbiologia se face in anul 2 de facultate, an preclinic. gineco se face in anul 6, endocrinologia in 5 (parca). un student de anul 2 nu poate sa iti raspunda la aceasta intrebare, chit ca e viitor medic, pentru ca nu poate sa ghiceasca in viitor, sau sa stie de inainte toata medicina de 6 ani. imi pare rau pentru tine, imi dau seama ca esti foarte interesata, dar aveai mai mari sanse sa primesti un raspuns daca intrebai pe un forum de medici (actuali medici, nu medici peste 6 ani).
-
- newbie
offf:(
si forumul cu medici, de unde il iau?:(
si forumul cu medici, de unde il iau?:(
- Dmndash
- senior
offfff
daca dadeai un simplu search google cu "forum medical" gaseai offfff

What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
- începătorul
- elder
Frate, dar ce-i cu tâmpenia asta? Crissu, mergi la ginecolog, nu mai căuta răspunsuri pe forumuri...
Contemplarea propriei tale inimi este un fapt profund emoţionant şi tulburător. Contemplarea propriului tău suflet este o perpetuă, dureroasă tulburare.
Nichita Stănescu, Fiziologia poeziei
Nichita Stănescu, Fiziologia poeziei
-
- newbie
am mers. gata. stau 7 zile si refac analiza;
antibioticul luat cu 10 zile inainte de conceptie nu are nici o legatura... deci m-am linistit. acum sper doar sa negativa analiza.
thx guys!
antibioticul luat cu 10 zile inainte de conceptie nu are nici o legatura... deci m-am linistit. acum sper doar sa negativa analiza.
thx guys!