restanta fiziologie an II
-
Restanta la fiziologie se da pe 19 septembrie ora 8 si 26septembrie.TREBUIE facuta cerere la catedra pt cine intra in examen ca sa se stie cate caiete cu grile editeaza sau la o adresa de email a catedrei.
-
- senior
Re: restanta fiziologie an II
si pt data de 26 trebuie facuta cerere?
-
- senior
adresa e fiziologie@gmail.ro. deci, ca sa fiu sigura
, pot merge la una dintre datele astea, nu?

-
- newbie
Se poate da restanta la alegere? Ori pe 19, ori pe 26 sau e facuta o repartizare pe serii?
-
Nu era nimic mentionat la fisier.
- Dmndash
- senior
din moment ce nu s-a afisat o repartizare clara pe serii...si s-a mai si specificat sa se anunte prezenta ori pe 19 ori pe 26 printr-un mail, logic imi suna ca puteti alege orice data vreti
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
-
stiti cumva daca s-a aprobat sa se mai dea examenul de fiziologie si in sesiunea de iarna pentru cei care au picat si in re-re?
-
Hello. Pentru cei care sunt restantieri si "prestantieri" la Fiziologie, va recomand un site care s-ar putea sa va ajute. Daca aveti nelamurariri nu va fie frica sa postati!
http://www.facebook.com/Fiziologie
http://www.facebook.com/Fiziologie
- Velvet Underground
- senior
zima wrote:stiti cumva daca s-a aprobat sa se mai dea examenul de fiziologie si in sesiunea de iarna pentru cei care au picat si in re-re?
si pe mine ma intereseaza sa aflu asta.
- Velvet Underground
- senior
Am inteles ca datorita alegerilor conducerii UMF Senatul actual nu mai vrea sa se implice si nu mai doreste sa organizeze o sedinta de senat in care sa se hotareasca organizarea unei noi sesiuni de credite celor ce au picat in credit pt ca va veni alta conducere, iar in situatia asta sunt prinsi cca 150 studenti de anul 1 care au picat in credit diverse materii si cca 150 de studenti de anul II care au picat fiziologia.
Celor care au picat in sesiunea de credite li s-a spus de la catedre sa faca o cerere decanului ca mai mult ca sigur se aproba, mai platesc 100e sau 50e si dau din nou, am inteles ca in regulament se scrie undeva ca un examen in credit e voie sa fie dat de 2 ori.
Stiti ceva?
Celor care au picat in sesiunea de credite li s-a spus de la catedre sa faca o cerere decanului ca mai mult ca sigur se aproba, mai platesc 100e sau 50e si dau din nou, am inteles ca in regulament se scrie undeva ca un examen in credit e voie sa fie dat de 2 ori.
Stiti ceva?
-
- senior
gasesti aici info: http://umf.ro/index.php/ro/studenti/39- ... denti.html
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
- Dmndash
- senior
cu toata rautatea posibila din mine eu sper sa nu se mai organizeze nicio sesiune de iarna pt restantieri
m-am saturat de toate leprele care nu-s in stare sa ia de 5-6 ori un examen.Da-o-n colo de treaba! restante se mai intampla, re-uri se mai intampla dar cand deja ai ajuns la jumatatea lui noiembrie cu restante e clar.....trebuie sa te reprofilezi.
m-am saturat de toate leprele care nu-s in stare sa ia de 5-6 ori un examen.Da-o-n colo de treaba! restante se mai intampla, re-uri se mai intampla dar cand deja ai ajuns la jumatatea lui noiembrie cu restante e clar.....trebuie sa te reprofilezi.
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
- Velvet Underground
- senior
Nu stiu cei care dau a 6a oara, dar sunt si studenti care dau in credit o singura materie si o dau pt prima sau a doua oara. In regulament scrie ca un examen in credit il poti sustine de maxim 2 ori, cu plata a 50 sau 100e.
Am fost insa azi la facultate si la avizier era un anunt cum ca cf hotararii senatului din 24.11 studentii care pana la 13.11.2011 nu au realizat nr de credite sunt declarati repetenti.
Am inteles ca sunt afectati in jur de 300 de studenti de anul i si ii.
Am fost insa azi la facultate si la avizier era un anunt cum ca cf hotararii senatului din 24.11 studentii care pana la 13.11.2011 nu au realizat nr de credite sunt declarati repetenti.
Am inteles ca sunt afectati in jur de 300 de studenti de anul i si ii.