ce puteti sa-mi spuneti cei care ati facut cu dumnealui? examenul va fi dificil ? ca m-am cam speriat ...

Riley wrote:Eu am facut cu Iamandescu si da, am avut aceeasi senzatie ca si tine. Oricum la examen stiu ca au fost intrebari din "cazuri clinice" grile cu variante de la A la G iar cand am iesit de acolo eram sigur pe 1 intrebare. Totusi notele au fost mari si nu am auzit de picati la psiho med! Nu te stresa foarte tare, oricum psiho med mi s-a parut o gargara de umplutura UMF-istica (acum am inteles totusi ca la OPV-Ovidiu Popa-Velea a fost mult mai misto-dar eu nu am facut cu dumnealui). Bafta!
ex_nunc wrote:ceva sfaturi despre mihai enyedi(anato lp) la seria 3 ?
si in leg cu psihologia..fac cu dl popa velea (nu stiu ce asistent am la lp) n-am facut decat cursul pana acum. primul curs a fost introductiv dar mi se pare o materie cam bizara(sper sa mi se mai schimba parerea la cursurile viitoare) am luat cartea recomandata (de fapt 2 carti,si cea a dlui prof iamandescu) si am incercat sa citesc primul capitol.ce pot sa spun e ca m-am incurcat si mai rau.mi se pare ca unele lucruri de acolo n-o sa le inteleg niciodata.
ce puteti sa-mi spuneti cei care ati facut cu dumnealui? examenul va fi dificil ? ca m-am cam speriat ...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests