ADMITERE 2012

Voi ce intrati lasati orice speranta
Chingachgook
addicted
addicted

Re: ADMITERE 2012

Postby Chingachgook » Tue Apr 03, 2012 9:05 pm

si prin ianuarie o sa il si injurati
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

ilinca96
junior
junior

Postby ilinca96 » Tue Apr 03, 2012 11:07 pm

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca stiti cand este ziua portilor deschise.

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Tue Apr 03, 2012 11:18 pm

Unii se prind mai greu. Portile deschise e in fiecare zi sa stii.
Cine va opreste sa va duceti cand vreti voi acolo? Intrati, cascati gura, va duceti la ce cursuri vreti. Daca aveti halat eventual intrati si in sala de anato inainte sa inceapa lp-u ca dupa aia o sa va repereze asistentii ca fiind antigeni. Mare branza aveti nevoie de ghid sa vedeti o institutie
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Wed Apr 04, 2012 12:42 pm

Pentru cei interesati, au inceput inscrierile pentru simularea de admitere. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.simulare.ssmb.ro/

Anca1203
senior
senior

Postby Anca1203 » Wed Apr 04, 2012 3:37 pm

Aveti cumva raspunsurile de la subiectele de admitere de anul trecut ? La MG
Scanate sau format digital?

Daca nu, am unde sa le gasesc?
,,Oameni sunt putini, restul e populatie".

mihai93

Postby mihai93 » Wed Apr 04, 2012 4:40 pm

Buna seara. Sunt un candidat la MG pentru admiterea de anul acesta.Am o nelamurire cu privire la o intrebare din testul de admitere pe care l-au dat cei de anul trecut.
Indicat structura care nu se gaseste pe fata mediala a unei emisfere cerebrale:
A.Scizura calcarina
B.Santul central Rolando
C.Girul occipitotemporal medial
D.Santul corpului calos
E.Santul parieto-occipital

Din cate stiu eu B,C si E nu se afla de fata mediala.
V-as ruga sa imi explicati.Multumesc.

Pathy
newbie
newbie

Postby Pathy » Wed Apr 04, 2012 4:53 pm

Parerea mea e ca B (santul central Rolando) si E (santul parieto-occipital) se afla pe fata mediala, deci varianta corecta e C (girul occipito-medial se afla pe fata bazala). Uita-te cu atentie la desenele din manual de la emisferele cerebrale.
I am merely competent. But in an age of incompetence, that makes me extraordinary.

adelinazamfir
junior
junior

Postby adelinazamfir » Thu Apr 05, 2012 11:53 pm

Stiti cumva cate locuri sunt anul acesta la MG? Am auzit ca s-ar putea ca de anul acesta sa fie locuri doar la buget, ca la Cluj si la Bucuresti.
Si anul trecut cate locuri au fost? (buget+taxa)

steph.
junior
junior

Postby steph. » Fri Apr 06, 2012 9:36 am

http://stirileprotv.ro/stiri/social/17- ... -taxa.html
Pe scurt:
Aparent tind spre a mai scoate din locurile bugetate :roll: sa vedem daca si UMF.

Chris.05
junior
junior

Postby Chris.05 » Fri Apr 06, 2012 3:17 pm

Doamne..ce prostie.Sa speram ca nu va fi asa.

DianaVarvara
newbie
newbie

Postby DianaVarvara » Fri Apr 06, 2012 10:21 pm

Buna tuturor,
Nu am apucat inca sa citesc tot de a scris toata lumea mai sus. Eu m-am hotarat sa dau adimitere anul asta la medicina la Bucuresti. De mult ma gandesc la decizia asta. Am terminat ASE-ul si acum lucrez. Vreau sa renuntz la job si pana la admitere 8-10 ore / zi sa invatz pentru examen. Credeti ca o sa reusesc sa invat tot?
BAC-ul l-am dat in 2007 si am dat la chimie organica, sper sa ma ajute. Deasemenea mama este medic si sper sa ma poata ajuta :)

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Sat Apr 07, 2012 2:27 am

logica mea spune asa. aseul are 3 ani.daca aia a fost la fara taxa vei fi nevoita sa platesti 3 ani de medicina fiind a doua facultate
Daca tot trebuie sa platesti 3 ani.mai poti ramane la job, intrii la fara taxa si tragi dupa aceea sa ramai la fara taxa 3 ani.
Daca banii nu sunt o problema (incat sa fii nevoita sa ramai la job) atunci renunta. Ajunge timpul. Mai ales ca ai mai trecut printr-o facultate,stii cum sa inveti, sa asimilezi materie si etc.
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

DianaVarvara
newbie
newbie

Postby DianaVarvara » Sat Apr 07, 2012 2:54 pm

Multumesc de raspuns Dmndash. La ASE am fost la taxa. De renuntat la job trebuie sa renunt pentru ca imi ocupa efectiv tot timpul (8-9 ore/zi + drumul 2-3 ore).
Deci sper peste 1 saptamana sa ma pot apuca de invatat. In timpul asta trebuie sa fac rost de manuale. In afara manualele din liceu imi poti/puteti recomanda si altceva?
Multumesc mult!

Festina
elder
elder

Postby Festina » Sat Apr 07, 2012 4:31 pm

DianaVarvara wrote:Multumesc de raspuns Dmndash. La ASE am fost la taxa. De renuntat la job trebuie sa renunt pentru ca imi ocupa efectiv tot timpul (8-9 ore/zi + drumul 2-3 ore).
Deci sper peste 1 saptamana sa ma pot apuca de invatat. In timpul asta trebuie sa fac rost de manuale. In afara manualele din liceu imi poti/puteti recomanda si altceva?
Multumesc mult!

Daca ai licenta , nu mai poti intra la fara taxa ... Primii 3 ani de zile platesti ; adica aprox 18 000 de ron (total) , apoi , daca ai medii bune , intri la fara taxa deoarece ai dreptul la inca 3 ani de zile de scolarizare gratuita...Bine,aici e cu dus si intors...ai putea sa nu declari ca ai mai facut alta facultate...cine crezi ca te verifica? secretarele alea sictirite? So,succes!
Asta e ultimul meu post pe pre med...Am vazut intr-un post de ex:
alcoolii nu se prea topesc, se evapora, deci etanolul si glicerina pica, si nici de otet topit nu prea am auzit. aminoacizii au puncte de topire ridicate => b. glicina. (cred)

E prea mult ridicol...Cica alcolii nu se topesc...otetul nu se topeste... tare de tot... Cand e in stare lichida,e topit!Stari:gazoasa,lichida,solida. Mai exista si plasma dar aici intru in alte chestii ce nu-s de competenta mea(ex:focul e plasma).
Nu sunt eu lup moralist,dar ma deprima sa vad ca avem asemenea candidati...
Cine a pus intrebarea e tare...tare de tot...pfuuuu
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.

PS: Alergic la cadre didactice din UMF !

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Sat Apr 07, 2012 6:43 pm

DianaVarvara wrote:Multumesc de raspuns Dmndash. La ASE am fost la taxa. De renuntat la job trebuie sa renunt pentru ca imi ocupa efectiv tot timpul (8-9 ore/zi + drumul 2-3 ore).
Multumesc mult!

Nu-ti trebuie decat manualele recomandate pe site-ul universitatii: http://www.umf.ro/index.php/ro/admitere ... atica.html
Examenul se da la biologie(obligatoriu) si fizica/chimie(la alegere una din ele). In rest ai mai putea sa faci rost de culegerile de admitere, care se gasesc insa doar la facultate(fie la portar, fie la editura facultatii din curte).
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

adelinazamfir
junior
junior

Postby adelinazamfir » Sat Apr 07, 2012 10:55 pm

Am cautat asa intrebare pe forum inainte sa postez aici, dar nu am gasit asa ca ma iertati daca nu am cautat destul de bine:
Diferente intre MG de la Titu Maiorescu si MG de la Carol Davila? Intre privat si facultate de stat? In afara ca la privat sunt grupe mai mici, ma refer la nivel de predare sau la rata de succes a candidatilor la rezidentiat. Am intalnit pe alte pagini web pareri extrem de pro si altele atat de contra facultatii private (in cazul acesta Titu Maiorescu)...
Mai clar: Esti mai castigat ca student la taxa la Carol Davila sau la taxa la o scoala privata?

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Sun Apr 08, 2012 11:21 am

taxa de privat Titu e mai mica decat taxa de la Davila. In rest, parere personala n-ai cum sa afli ca nu cred ca e vreun user de la Titu pe forum. Si nici nu cred ca e pe undeva vreun studiu despre rata de succes la rezi Titu si Davila. La urma urmei, nimeni nu-ti toaca cartea aia in cap. E pe barba ta, nu a facultatii, daca iei sau nu.
Oricum, daca iti permiti recomand Davila. Privatu e o echivalenta de dai banu hopa diploma.

DianaVarvara
newbie
newbie

Postby DianaVarvara » Sun Apr 08, 2012 12:05 pm

Multumesc tuturor pentru raspunsuri :). Abia astept sa am pun cu burta pe carte :D Toate bune tuturor!

Mirela90
newbie
newbie

Admitere Medicina 2012

Postby Mirela90 » Sun Apr 08, 2012 2:07 pm

Buna, inainte toate ......... La multi ani! celor ce isi sarbatoresc astazi ziua........ acum...eu sunt noua pe forum si am o mica nelamurire; acum sunt anul II la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, dar sunt la taxa, nu la buget si vreau ca anul urmator dupa licenta sa dau admitere si la Medicina; mai exact as vrea sa stiu daca este posibil sa urmez Facultatea de Medicina la buget, din moment ce voi termina Psihologia la taxa si voi avea si licenta?

Va multumesc, o Duminica placuta!

Mirela90
newbie
newbie

Postby Mirela90 » Sun Apr 08, 2012 2:11 pm

Buna, inainte toate ......... La multi ani! celor ce isi sarbatoresc astazi ziua........ acum...eu sunt noua pe forum si am o mica nelamurire; acum sunt anul II la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, dar sunt la taxa, nu la buget si vreau ca anul urmator dupa licenta sa dau admitere si la Medicina; mai exact as vrea sa stiu daca este posibil sa urmez Facultatea de Medicina la buget, din moment ce voi termina Psihologia la taxa si voi avea si licenta?

Va multumesc, o Duminica placuta!

P.S: imi cer scuze, din greseala cred ca am mai deschis un topic pe acelas subiect :D

începătorul
elder
elder

Re: Admitere Medicina 2012

Postby începătorul » Sun Apr 08, 2012 2:41 pm

1. De ce ai mai deschis un topic "admitere medicina 2012" sun cel original? Te temeai că n-o să-ţi răspundă nimeni?

2. Da, este posibil.
Contemplarea propriei tale inimi este un fapt profund emoţionant şi tulburător. Contemplarea propriului tău suflet este o perpetuă, dureroasă tulburare.

Nichita Stănescu, Fiziologia poeziei

sandoz

Postby sandoz » Sun Apr 08, 2012 2:51 pm

daca la psihologie esti la cu taxa, la medicina crezi ca o sa devii bursiera?

Mirela90
newbie
newbie

Postby Mirela90 » Sun Apr 08, 2012 7:24 pm

sandoz wrote:daca la psihologie esti la cu taxa, la medicina crezi ca o sa devii bursiera?

Nu este vorba despre asta, probabil ca nu m-am exprimat corect, dar vroiam sa inteleg mai bine cum stau lucrurile in ceea ce priveste o a doua facultate..... ideea este ca am vazut mai multe opinii, printre care si unele care spuneau ca daca ai obtinut deja licenta, indiferent daca ai urmat studiile la taxa nu ai mai putea beneficia de locurile bugetate, chiar daca ai obtine media necesara.....si eram un pic confuza

Mirela90
newbie
newbie

Postby Mirela90 » Sun Apr 08, 2012 7:26 pm

începătorul wrote:1. De ce ai mai deschis un topic "admitere medicina 2012" sun cel original? Te temeai că n-o să-ţi răspundă nimeni?

2. Da, este posibil.

Multumesc :)

Chris.05
junior
junior

Postby Chris.05 » Sun Apr 08, 2012 9:25 pm

Daca erai putin atenta ai fi observat ca acelasi subiect a fost dezbatut in postarile anterioare.Daca o sa le citesti pbl nu vei mai avea nelamuriri.

ostap
newbie
newbie

Postby ostap » Mon Apr 09, 2012 12:42 am

Nu stiu de unde e informatia cu "daca ai obtinut deja licenta, indiferent daca ai urmat studiile la taxa nu ai mai putea beneficia de locurile bugetate" dar legea educatiei zice ca:

Art. 142. (6) O persoana poate beneficia de finantare de la buget pentru un singur program de licenta, pentru un singur program de master si pentru un singur program de doctorat.

==> asta inseamna ca daca nu ai fost la buget in actualul tau ciclu de studii (Psihologie) -> mai ai sansa sa intri la buget la o alta facultate :)

Festina
elder
elder

Postby Festina » Mon Apr 09, 2012 10:01 am

ostap wrote:Nu stiu de unde e informatia cu "daca ai obtinut deja licenta, indiferent daca ai urmat studiile la taxa nu ai mai putea beneficia de locurile bugetate" dar legea educatiei zice ca:

Art. 142. (6) O persoana poate beneficia de finantare de la buget pentru un singur program de licenta, pentru un singur program de master si pentru un singur program de doctorat.

==> asta inseamna ca daca nu ai fost la buget in actualul tau ciclu de studii (Psihologie) -> mai ai sansa sa intri la buget la o alta facultate :)

Ba nu mai ai prietene... Un ciclu de licenta este de 6 ani(asa prevede legea). Daca la psiho dureaza 3 ani,nu conteaza daca ai fost bugetat sau nu;ulterior obtinerii licentei,platesti urmatorii 3 ani de medicina(sau depinde de facultate<ostap a ales facultatea ce se bazeaza pe tratatul ezoteric de filisofie pentru coafeze>),adica anul 1,2,3...(pt ca ai licenta,breeee),apoi,(daca ai cap-nu e cazul tau,ostap-,intri la fara taxa).Asa se aplica legea lu peste prajit...Am destul de multi cunoscuti pe numele de Razgandeanu si dupa ce faceau un an doi la o faculta de 2,5 lei,si se uitau la House sau gray,sau scrubs,aveau revelatia ca vor sa devina doctori si se mirau de ce intrau la cu taxa chiar daca media lor era de fara taxa... Ostap,no offence...ESTI IN ROMANIA! TOTUL COSTA!
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.

începătorul
elder
elder

Postby începătorul » Mon Apr 09, 2012 10:34 am

Eşti în eroare, mariane... Poţi să ai 10 licenţe obţinute la "cu taxă", tot ai dreptul la 6 ani bugetaţi de la stat. Nu mai dezinforma lumea.
Contemplarea propriei tale inimi este un fapt profund emoţionant şi tulburător. Contemplarea propriului tău suflet este o perpetuă, dureroasă tulburare.

Nichita Stănescu, Fiziologia poeziei

ostap
newbie
newbie

Postby ostap » Mon Apr 09, 2012 11:46 am

mariangeo1991 wrote:
ostap wrote:Nu stiu de unde e informatia cu "daca ai obtinut deja licenta, indiferent daca ai urmat studiile la taxa nu ai mai putea beneficia de locurile bugetate" dar legea educatiei zice ca:

Ba nu mai ai prietene... Un ciclu de licenta este de 6 ani(asa prevede legea). Daca la psiho dureaza 3 ani,nu conteaza daca ai fost bugetat sau nu;ulterior obtinerii licentei,platesti urmatorii 3 ani de medicina(sau depinde de facultate<ostap a ales facultatea ce se bazeaza pe tratatul ezoteric de filisofie pentru coafeze>),adica anul 1,2,3...(pt ca ai licenta,breeee),apoi,(daca ai cap-nu e cazul tau,ostap-,intri la fara taxa).Asa se aplica legea lu peste prajit...Am destul de multi cunoscuti pe numele de Razgandeanu si dupa ce faceau un an doi la o faculta de 2,5 lei,si se uitau la House sau gray,sau scrubs,aveau revelatia ca vor sa devina doctori si se mirau de ce intrau la cu taxa chiar daca media lor era de fara taxa... Ostap,no offence...ESTI IN ROMANIA! TOTUL COSTA!

Draga mariangeo1991,

Nu stiu de ce a fost nevoie sa ma jignesti si sa raspunzi in felul asta :)
Suntem, totusi, pe un forum si cu totii ne dorim informatii cat mai corecte nu ad hominem-uri si alte inutilitati. Legat de subiect, raman la parerea mea, confirmata si de site-ul Universitatii Babes Bolyai:

7. Studenţii instituţiilor de învăţământ superior de stat, înmatriculaţi în anii precedenţi pe locuri finanţate prin granturi de studii, care decid să facă şi o a doua specializare şi sunt declaraţi admişi la această nouă specializare, pot beneficia de subvenţia de la bugetul de stat numai pe durata normală de studiu (scăzând din durata de studiu a noii specializări anii de studiu cu subvenţionare de la buget la specializarea iniţială). Aceeaşi reglementare se aplică şi studenţilor exmatriculaţi (inclusiv celor care s-au retras de la studii), cu excepţia primului an de la reînmatriculare. Dacă prima specializare este parcursă cu achitarea taxei de studiu, cea de a doua specializare poate fi efectuată cu finanţare de la bugetul de stat, în urma reuşitei la concursul de admitere pe loc bugetat.

Nu vad de ce la UMFCD nu ar fi la fel.

Mirela90
newbie
newbie

Postby Mirela90 » Mon Apr 09, 2012 3:30 pm

Ok, va multumesc mult pt raspunsuri :)

Festina
elder
elder

Postby Festina » Mon Apr 09, 2012 4:27 pm

Asa sa fie ma Ostap! Scuza-ma de jigniri! I-am tinut locul lui trident! Sper sa ai dreptate!pe bune-acuma!

Festina
elder
elder

Postby Festina » Mon Apr 09, 2012 4:27 pm

Asa sa fie ma Ostap! Scuza-ma de jigniri! I-am tinut locul lui trident! Sper sa ai dreptate!pe bune-acuma!

adelinazamfir
junior
junior

Postby adelinazamfir » Mon Apr 09, 2012 11:03 pm

La fizica intra si dioptrul sferic? Am inteles ca s-a scos inca demult din tematica dar in culegere apar inca intrebari din subcapitolul asta (in culegere sunt inca si exercitii cauza-efect, but who am I to judge). Pot sa ma incred 100% in tematica postata pe site?
Nu vreau sa am surprize si, tinand cont ca pana si culegerea de biologie e plina de greseli, nu sunt sigura de seriozitatea lor in legatura cu organizarea pentru admitere.
Din experientele voastre anterioare, sa invat si in plus tot ce tine de optica geometrica? De asemea si motoarele termice, ce s-au scos anul asta?
Si examenul propriu-zis dureaza 2 sau 3 ore?

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Tue Apr 10, 2012 12:32 am

Trebuie sa inveti strict din tematica pt admitere. Acum 3 ani, cand am dat eu admiterea, examenul a fost de 3 ore si nu cred ca s-a schimbat intre timp.

Chiar_EU
newbie
newbie

Postby Chiar_EU » Tue Apr 10, 2012 10:24 am

Am o pasiune pentru Medicina... fac 26 de ani, o cariera foarte promitatoare (si bine cotata) de inginer... si simt cum chemarea e alta.
Citesc mult carti legate de asta (chiar si ECN-ul pentru rezidentiat...).
E o pasiune mare pentru mine si nu stiu ce drum sa apuc, desi sunt constienta ca nu ar trebui sa-mi las cariera...

Kay Scarpetta
junior
junior

Postby Kay Scarpetta » Tue Apr 10, 2012 11:30 am

Ciprian_90 wrote:Acum 3 ani, cand am dat eu admiterea, examenul a fost de 3 ore si nu cred ca s-a schimbat intre timp.

Ba da, s-a redus durata examenului la două ore şi jumătate.

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Tue Apr 10, 2012 12:48 pm

Chiar_EU wrote:Am o pasiune pentru Medicina... fac 26 de ani, o cariera foarte promitatoare (si bine cotata) de inginer... si simt cum chemarea e alta.
E o pasiune mare pentru mine si nu stiu ce drum sa apuc, desi sunt constienta ca nu ar trebui sa-mi las cariera...

simti cum chemarea e alta ??? :lol: :lol: :bluelaugh:
Si cum ti-ai dat seama de asta? Te-ai uitat la Grey's, scrubs si house? Si te-ai gandit cum o sa te simti si tu impartind diagnostice in stanga si in dreapta? :lol:

Parerea mea e, ca toti cei care se trezesc dupa o alta facultate ca defapt "drumul lor in viata este altul", vor sa-si retraiasca perioada studentiei cand nu aveau atat de multe griji.

Iar asta cu ECN este complet ridicola! Ce poti sa intelegi tu din cartea asta? Ca si cum m-as apuca eu acum, dupa ce am dat cu nasu de spital, sa citesc pentru rezidentiat :lol:

Chiar_EU
newbie
newbie

Postby Chiar_EU » Tue Apr 10, 2012 1:12 pm

Dmndash wrote:
Chiar_EU wrote:Am o pasiune pentru Medicina... fac 26 de ani, o cariera foarte promitatoare (si bine cotata) de inginer... si simt cum chemarea e alta.

simti cum chemarea e alta ??? :lol: :lol: :bluelaugh:
Si cum ti-ai dat seama de asta? Te-ai uitat la Grey's, scrubs si house? Si te-ai gandit cum o sa te simti si tu impartind diagnostice in stanga si in dreapta? :lol:

Parerea mea e, ca toti cei care se trezesc dupa o alta facultate ca defapt "drumul lor in viata este altul", vor sa-si retraiasca perioada studentiei cand nu aveau atat de multe griji.

Iar asta cu ECN este complet ridicola! Ce poti sa intelegi tu din cartea asta? Ca si cum m-as apuca eu acum, dupa ce am dat cu nasu de spital, sa citesc pentru rezidentiat :lol:

Sunt complet irelevante primele tale fraze...gandeste inainte!

Nimic nu e ridicol, atunci cand chiar iti place. Ce nu inteleg, caut si aflu...nu este o pasiune abia "rasarita" ...are ceva ani in inima mea...
Ridicol imi pari tu, pentru simplul fapt ca ironizezi intr-un mod nejustificat pasiunea unei persoane pe care nici macar nu o cunosti!
Vezi-ti de mucii tai din fata... nu am nevoie de parerea ta, cum nu am nevoie de parerea nimanui care are chef sa "judece". Understand?

SI in legatura cu parerea ta despre persoanele care isi "gresesc" drumul in viata..ar trebui schimbata...pentru ca unii poate chiar au fost obligati sa urmeze alte domenii de catre parintii lor! Asa ca nu vorbi si fa tu misto aici, pustiule!

Pathy
newbie
newbie

Postby Pathy » Tue Apr 10, 2012 2:58 pm

Daca simti ca asta iti este "chemarea" mai bine lasi discutiile si cartile pentru rezidentiat si pui mana pe manualele de admitere. Pana la urma de iti pasa de parerea altora?
I am merely competent. But in an age of incompetence, that makes me extraordinary.

Chiar_EU
newbie
newbie

Postby Chiar_EU » Tue Apr 10, 2012 3:07 pm

Pathy wrote:Daca simti ca asta iti este "chemarea" mai bine lasi discutiile si cartile pentru rezidentiat si pui mana pe manualele de admitere. Pana la urma de iti pasa de parerea altora?

Asa este, ai dreptate :)

Cat despre invatat...m-am apucat de aproape 3 luni...

Return to “Pre-med”