Admitere 2013
-
Cristina C
- newbie

Re: Admitere 2013
Cat e taxa pentru simulare?
-
alina18
- junior

eu am auzit ca anul acesta este de 50 ron , posibil sa fie doar niste zvonuri, nu stiu sigur daca este suma reala si nici nu s-a afisat nimic inca despre simulare, data exacta si asa mai departe.
-
Cristina C
- newbie

Multumesc,Alina!:D
-
alina18
- junior

nu ai pentru ce! sa speram ca se vor afisa mai multe informatii curand!:D
-
AndreeaV
Buna.M am tot uitat pe site ul facultatii si am o nelamurire.Fizica si chimia sunt la alegere sau s a schimbat si sunt toate obligatorii?
- Sag3aTa
- junior

la alegere:)biologia este obligatorie din care vei primi 60 de intrebari ,40 cu complement simplu si 20 cu complement grupat si inca 40 de intrebari 30 simple si 10 grupate, daca nu ma insel, din chimie sau fizica:)depinde de ce alegi
-
Arinaa
- newbie

25 simple si 15 grupate 
-
AndreeaV
Sag3aTa wrote:la alegere:)biologia este obligatorie din care vei primi 60 de intrebari ,40 cu complement simplu si 20 cu complement grupat si inca 40 de intrebari 30 simple si 10 grupate, daca nu ma insel, din chimie sau fizica:)depinde de ce alegi
Ar fi bine sa fie asa.La restul facultatilor se da bio si chimie obligatoriu...
- Sag3aTa
- junior

asa este la Bucuresti..la Constanta este cum zici,iar la restul n-am idee.Tu unde ai vrea sa dai?
-
Kitsana
- newbie

Buna ! Are cineva grilele la chimie 2012 in format electronic?
- Sag3aTa
- junior

am eu 2011 daca vrei:Ddai pe la pagina 5-6,e un link de download postat de mine si contine si culegerea
-
Kitsana
- newbie

Pe cele din 2011 le am si eu.
Merci oricum !
-
mia92
- junior

Pai nu sunt aproximativ la fel?
- Sag3aTa
- junior

exact la fel:)))numai k au problemele de la admiterea din 2012 in plus
-
Kitsana
- newbie

A, bine ! Credeam ca sunt diferite:)
- Sag3aTa
- junior

Intrebare pt chimiesti:))problema 488 de la complement simplu a-ti rezolvat-o?
-
anka0609
- junior

Sag3aTa wrote:Intrebare pt chimiesti:))problema 488 de la complement simplu a-ti rezolvat-o?
da.am rezolvat-o eu
- Sag3aTa
- junior

anka0609 wrote:Sag3aTa wrote:Intrebare pt chimiesti:))problema 488 de la complement simplu a-ti rezolvat-o?
da.am rezolvat-o eu
imi zici te rog cum?:D
-
mdr27
Stie cineva care e procedura de admitere pentru cei care urmeaza a doua facultate? Intri pe locuri cu taxa, aia e clar. Dar te "bati" pe loc sau se suplimenteaza? In regulamentul lor nu e tocmai clar.
-
anka0609
- junior

Sag3aTa wrote:anka0609 wrote:Sag3aTa wrote:Intrebare pt chimiesti:))problema 488 de la complement simplu a-ti rezolvat-o?
da.am rezolvat-o eu
imi zici te rog cum?:D
ti-am bagat id-ul
-
dr.tm
- senior

mdr27 wrote:Stie cineva care e procedura de admitere pentru cei care urmeaza a doua facultate? Intri pe locuri cu taxa, aia e clar. Dar te "bati" pe loc sau se suplimenteaza? In regulamentul lor nu e tocmai clar.
nu se suplimenteaza nimic.
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
-
Ady_Vl
- newbie

Din ce am vazut in ani trecuti , la Bucuresti se precizau doar locurile disponibile la buget.Cate locuri sunt la taxa , sunt specificate acestea sau se intra si la generala si la dentara toti care au luat peste 5 ( LA TAXA ) ?
Apropo , voua cum vi se par intrebarile de la Bucuresti ca dificultate?:D
Apropo , voua cum vi se par intrebarile de la Bucuresti ca dificultate?:D
-
ioana_c
- senior

O sa se suplimenteze ca in fiecare an daca se gaseste cineva sa se duca si sa faca scandal pe acolo.
Intrebarile de la admitere mi se par de nivel mediu,chiar daca din an in an au crecut ca dificultate.Ele sunt facute intr-un fel incat sa se poata scoate 5-ul daca ai parcurs materia cel putin odata dar cuprinde si intrebari mai dificile ca sa faca diferenta intre candidati.In general dificultatea admiterii este direct proportionala nu numarul de candidati inscrisi.
Intrebarile de la admitere mi se par de nivel mediu,chiar daca din an in an au crecut ca dificultate.Ele sunt facute intr-un fel incat sa se poata scoate 5-ul daca ai parcurs materia cel putin odata dar cuprinde si intrebari mai dificile ca sa faca diferenta intre candidati.In general dificultatea admiterii este direct proportionala nu numarul de candidati inscrisi.
-
Ady_Vl
- newbie

Ioana sa se suplimenteze locurile in ce sens ? Pe site scrie doar numarul de locuri de la buget.Eu sunt doar curios cum intra cei de la taxa .( am inteles ca in ultimi doi ani atat cei de la generala cat si cei de la dentara au intrat la taxa toti cei care au luat peste nota 5 ).Anul asta spre exemplu , sunt curios cum va fi .
-
cocolino15
Buna,
Mai are careva subiectele de anul trecut la MG la Biologie si Chimie?
Mai are careva subiectele de anul trecut la MG la Biologie si Chimie?
-
alina18
- junior

adi cred ca ioana se refera la ceea ce s-a intamplat anul trecut.Adica pe site scrie clar numarul de locuri bugetate iar cei care intra la taxta , intra toti cei care au peste 5 insa in limita locurilor disponibile. Anul trecut se pare ca unii au inteles ca toti cei care au avut peste 5 intra la facultate, nu au inteles mesajul corect si in fine din cate stiu s-au facut contestatii de catre parinti ca cei care administreaza site-ul nu au fost destul de expliciti si ca au creat sperante false, si daca nu ma insel au avut castig de cauza si au intrat toti care au avut de la 5 in sus. Insa in mod normal la taxa intra cei care au peste 5 in limita locurilor disponibile. Anul asta nu stiu ce va mai fii.
-
ioana_c
- senior

cocolino15 da-mi adresa de mail prntr-un mesaj si ti le trimit.
Da,alina,m-am referit in special la ce s-a intamplat anul trecut.Daca si anul asta vor fi persoane mai ,,ambitioase" vor face la fel contestatie,scandal si iar se vor suplimenta locurile...
Nu am mai citit regulamentul de admitere de asta-vara si sper sa nu gresesc,dar ar fi bine ca cei care il compun(s-au deja l-au scris)pe cel de anul asta sa specifice clar ca se intra la taxa doar in limita locurilor disponibile.
Da,alina,m-am referit in special la ce s-a intamplat anul trecut.Daca si anul asta vor fi persoane mai ,,ambitioase" vor face la fel contestatie,scandal si iar se vor suplimenta locurile...
Nu am mai citit regulamentul de admitere de asta-vara si sper sa nu gresesc,dar ar fi bine ca cei care il compun(s-au deja l-au scris)pe cel de anul asta sa specifice clar ca se intra la taxa doar in limita locurilor disponibile.
-
Nico03
- junior

Revin cu intrebareaaaa stresanta: A aparut culegerea cu testari pentru BIO?Culegerea mea din 2011 e prea prost structurata....Tineti-ne la curent. Multumesc
- Crisskat
- junior

Nico03 wrote:Revin cu intrebareaaaa stresanta: A aparut culegerea cu testari pentru BIO?Culegerea mea din 2011 e prea prost structurata....Tineti-ne la curent. Multumesc
Joi inca se tipareau, asa ca saptamana viitoare ar trebui sa fie gata
We were all young and beautiful once. It's transient, and then it's gone.
-
faru
- newbie

poate sa imi dea si mie cineva grilele de anu trecut de la biologie si chimie
? cred ca peste tot sunt la fel grilele nu ?:)
-
Raul
ioana_c wrote:O sa se suplimenteze ca in fiecare an daca se gaseste cineva sa se duca si sa faca scandal pe acolo.
Si ce te face sa crezi ca in anul asta va fi la fel?
-
natasa
- newbie

Buna ! Am si eu o intrebare : sunt in Italia si vreau sa dau la medicina la Bucuresti , peste doua saptamani vin in tara si vreau sa ma apuc de pregatire imediat. Credeti ca esti prea tarziu , tinand cont ca nu voi face altceva sa stau sa invat toata ziua si sa merg la pregatire? Merci 
-
natasa
- newbie

Si mai voiam sa va intreb la ce mi.ati recomanda sa dau : fizica sau chimie? Multumesc !
-
anka0609
- junior

natasa wrote:Buna ! Am si eu o intrebare : sunt in Italia si vreau sa dau la medicina la Bucuresti , peste doua saptamani vin in tara si vreau sa ma apuc de pregatire imediat. Credeti ca esti prea tarziu , tinand cont ca nu voi face altceva sa stau sa invat toata ziua si sa merg la pregatire? Merci
esti in clasa a 12-a?
-
ioana_c
- senior

natasa wrote:Buna ! Am si eu o intrebare : sunt in Italia si vreau sa dau la medicina la Bucuresti , peste doua saptamani vin in tara si vreau sa ma apuc de pregatire imediat. Credeti ca esti prea tarziu , tinand cont ca nu voi face altceva sa stau sa invat toata ziua si sa merg la pregatire? Merci
Depinde.Spun asta pentru ca sunt persoane care pot invata materia intr-un timp scurt,altele care necesita timp de pregatire mai lung.Din moment ce vrei sa te tii numai de invatat si nu ai si altceva de facut(ex:bacul)cred ai timp sa inveti si sa intrii cu o nota buna.
In ceea ce priveste materia optionala,avand in vedere timpul scurt pana la admitere as fi de parere sa alegi fizica pentru ca sunt mai putine capitole de invatat spre deosebire de chimie.
-
faru
- newbie

si eu m-am gandit sa ma apuc acum de invatat, dar eu dau la constanta . si aici dai din biologie si chmie
, cred ca am timp 5 luni
nu ?
-
AlinN
- junior

Salut. Aveti careva simularea bio-chimie de anul trecut? O gasisem pe net, dar nu stiu cum am reusit sa pierd linkul:|
Organizarea si perseverenta te pot duce departe, foarte departe. Pacat ca inca nu dispun de ele:))
- miruna.claudia
- junior

AlinN wrote:începătorul wrote:De când urmăresc şi administrez secţiunea pre-med, aştia mai lătrători din fire au bulit-o la greu la admitere...
Alin, în caz că nu-ţi iese cu medicina, care e a treia pasiune?
Amice, mie mi-a cam iesit tot ce am vrut in viata!:)
Putini ar fi plecat de la o facultate de acolo sa vina in Romania. Dar asa am gandit eu ca e bine pentru mine si asa o sa fac.
Ti se pare tie ca sunt asa latrator sau cum? In fine, o sa las forumul asta ca vad ca nu e lumea binevenita de aici.
Aline, si eu am renuntat la o facultate din strainatate pentru a da la medicina in Romania. Deci bun venit in club
-
natasa
- newbie

anka0609 wrote:natasa wrote:Buna ! Am si eu o intrebare : sunt in Italia si vreau sa dau la medicina la Bucuresti , peste doua saptamani vin in tara si vreau sa ma apuc de pregatire imediat. Credeti ca esti prea tarziu , tinand cont ca nu voi face altceva sa stau sa invat toata ziua si sa merg la pregatire? Merci
esti in clasa a 12-a?
Nu sunt in clasa a XII-a , am terminat anul trecut ! Asa ca nu am altceva de facut decat sa invat !